|
|
Stranica: 113/116.
|
[ 2892 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
espresso
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 27 vel 2021, 17:01 |
|
|
NSOS je napisao/la: Koga da snime? To je placena objava. Ako je iko kriv, kriva firma koja je vlasnik tog bilborda. Čisto sumnjam da je plaćena. Ljudi rade sve za novac al opet ne vjerujem. Ponavljam u Mostaru em ništa, ali baš ništa nije slučajno, em predobro poznajemo SDA mašineriju i šta oni sve rade. 2012. su preko noći postavili spomenik u obliku ljiljana bez IKAKVE dozvole kod gradske vijećnice.
|
|
Vrh |
|
|
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 27 vel 2021, 17:10 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
Ej ljudi, malo ratia ovdje molim. S Atifom Dudakovićem smo bili saveznici.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 27 vel 2021, 17:18 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Ej ljudi, malo ratia ovdje molim. S Atifom Dudakovićem smo bili saveznici. Nadam se da se zajebavaš.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 27 vel 2021, 17:30 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
vipera ammodytes je napisao/la: Ej ljudi, malo ratia ovdje molim. S Atifom Dudakovićem smo bili saveznici. Jel se ti zajebaješ?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 27 vel 2021, 17:33 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Možda stranci budu nastupali i u sportovima umjesto njih. Incko da nametne Olimpijsku medalju!?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Pro bono
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 27 vel 2021, 17:43 |
|
|
To je onaj što na kraju rata ubi generala HVO i rastopi ga u kiselini da se ne zna za grob.
Treba to go.no farbom zaliti.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 28 vel 2021, 15:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 01 ožu 2021, 13:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ovo mi skroz promaklo. Citat: Bandiću je zbog podržavanja trećeg entiteta oduzeta titula počasnog građanina Sarajeva
velj 28, 2021
Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba koji je danas preminuo, prije nekoliko godina izjavio je da podržava uspostavu trećeg entiteta u BiH zbog čega mu je oduzeta titula počasnog građanina glavnog grada BiH.
Podsjetimo, zagrebački gradonačelnik podržao je u razgovoru za Al Jazzeru Balkans 2014. godina osnivanje trećeg, hrvatskog entiteta u BiH i kazao da bi to stabiliziralo stanje u toj zemlji.
"Bosna i Hercegovina je zemlja tri konstitutivna naroda i nadam se uskoro i tri entiteta, da svatko ima mogućnost izabrati svoje predstavnike', rekao je gradonačelnik Zagreba, a prenose u utorak mediji. Pri tome je naveo kako je izbor Željka Komšića za hrvatskog člana BiH Predsjedništva očiti dokaz da se Hrvatima ne dopušta mogućnost legitimnog zastupanja u Bosni i Hercegivini jer njihove predstavnike biraju mnogobrojniji narodi", kazao je Bandić 2014. godine.
“Joj, Bože moj, kako ste nervozni. Kako bi ovoj Hrvatskoj bilo bolje kad bi ljudi bili manje nervozni. Nemojte me rastužiti, počet ću plakati. Ja sam počasni građanin Srebrenice i Kiseljaka. Moja djela i u Zagrebu i van Zagreba, pa i u Bosni i Hercegovini, govore više od riječi, pa i bilo kojeg priznanja", istaknuo je Bandić tada.
R.I. / Dnevnik.ba
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 01 ožu 2021, 13:16 |
|
|
Sejdo je danas posebno hagresivan. I tukao bi se, i to na muslimanski “dan državnosti”.
Komšić u Stocu: Nije ovo prvo mjesto gdje sam persona non grata, ako treba da se tučemo...https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic- ... /210301017Nadam se da će policija u Stocu privesti agresivca. To bi bio nekakav minimum
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 01 ožu 2021, 13:25 |
|
|
Komšić se drži oko džamija i poziva druge da dođu tamo da se potuče.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 01 ožu 2021, 13:25 |
|
|
Bitno je da ga lokalne vlasti i institucije ne primaju. To što se vucara po podrumima ili džamijama nije nešto posebno. I miševi se tuda kreću pa nikom ništa.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 01 ožu 2021, 13:32 |
|
|
Jel su to Hrvati preuzeli Kliks? Ili je Muslimanima dopizdelo? U zadnje vreme na ovakve vesti ima mnogo vise negativnih komentara i takvi dobijaju pluseve a promuslimanski minuse.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 01 ožu 2021, 13:37 |
|
|
Ma i oni su skontali da je lik običan čaršijski pacov i danguba koji doslovno NIŠTA nije učinio za njih u ovih 13 godina. Doslovno ništa. Za nas svakako nije al to je bilo i za očekivati.
Lik je svjetski prvak u šupljoj i lovačkoj priči.
Nivo mu je imenovati zubnu tehničarku kao ambasadoricu u Češkoj samo zato što ista ima nekoliko tekstova protiv Čovića i HDZ-a.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 01 ožu 2021, 13:39 |
|
|
Pronašli su novu sabur slamku spasa, "Transkripti genocida". Sad će ih lideri sa tim mlatiti po glavi dok Mujage prave liste šta će spakovati u torbe dok sele za Skandinaviju i Njemačku.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 01 ožu 2021, 13:44 |
|
|
espresso je napisao/la: Ma i oni su skontali da je lik običan čaršijski pacov i danguba koji doslovno NIŠTA nije učinio za njih u ovih 13 godina. Doslovno ništa. Za nas svakako nije al to je bilo i za očekivati.
Nivo mu je imenovati zubnu tehničarku kao ambasadoricu u Češkoj samo zato što ista ima nekoliko tekstova protiv Čovića i HDZ-a. Ne mislim samo na vesti o Komsicu, Bakiru itd. Na vecinu tih njihovih gluposti o bojkotu u Srebrenici, apelima ambasadorima, Bajdenu itd. mnogo vise bude negativnih komentara. Ili polako odustaju od maksimalisticke politike ili Hrvati (cini mi se da nema puno Srba tamo da komentarisu) imaju neku internet-trol diviziju.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 01 ožu 2021, 14:00 |
|
|
NSOS je napisao/la: espresso je napisao/la: Ma i oni su skontali da je lik običan čaršijski pacov i danguba koji doslovno NIŠTA nije učinio za njih u ovih 13 godina. Doslovno ništa. Za nas svakako nije al to je bilo i za očekivati.
Nivo mu je imenovati zubnu tehničarku kao ambasadoricu u Češkoj samo zato što ista ima nekoliko tekstova protiv Čovića i HDZ-a. Ne mislim samo na vesti o Komsicu, Bakiru itd. Na vecinu tih njihovih gluposti o bojkotu u Srebrenici, apelima ambasadorima, Bajdenu itd. mnogo vise bude negativnih komentara. Ili polako odustaju od maksimalisticke politike ili Hrvati (cini mi se da nema puno Srba tamo da komentarisu) imaju neku internet-trol diviziju. Isto sam primjetio, masa (pro)hrvatskih komenta(to)ra na klixu
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 01 ožu 2021, 14:49 |
|
|
Mislim da se ne radi o nekoj organiziranoj ekipi.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 01 ožu 2021, 14:52 |
|
|
NSOS je napisao/la: espresso je napisao/la: Ma i oni su skontali da je lik običan čaršijski pacov i danguba koji doslovno NIŠTA nije učinio za njih u ovih 13 godina. Doslovno ništa. Za nas svakako nije al to je bilo i za očekivati.
Nivo mu je imenovati zubnu tehničarku kao ambasadoricu u Češkoj samo zato što ista ima nekoliko tekstova protiv Čovića i HDZ-a. Ne mislim samo na vesti o Komsicu, Bakiru itd. Na vecinu tih njihovih gluposti o bojkotu u Srebrenici, apelima ambasadorima, Bajdenu itd. mnogo vise bude negativnih komentara. Ili polako odustaju od maksimalisticke politike ili Hrvati (cini mi se da nema puno Srba tamo da komentarisu) imaju neku internet-trol diviziju. Troll bojna izršila desant čini se.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 01 ožu 2021, 15:02 |
|
|
Kako li ti stranci u veleposlanstvima zakolutaju očima kad čuju ili pročitaju da je u tom doslovnom buretu baruta Komšić nekome zaprijetio da će se fizički potući.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 01 ožu 2021, 15:04 |
|
|
espresso je napisao/la: Mislim da se ne radi o nekoj organiziranoj ekipi. To već odavno traje. Prevagu je napravilo siromaštvo i težak život kod muslimana. Malo po malo su počeli kritizirati (i vrijeđati) svoje stranke. Jedna je stvar naprđivati o "proBosni", sasvim druga svaki dan tražiti nekoliko KM da kupš cigarete ili kruh. Znamo to već iz vremena inflacije u Jugoslaviji, a to je kamilica u usporedbi sa njihovim životima danas.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 01 ožu 2021, 15:10 |
|
|
Ma da, ali i meni se čini da ima mnogo Hrvata na Klixu. Moguće i da jest neko organizirano djelovanje. SOA i BIA dejstvuju.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 01 ožu 2021, 16:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 01 ožu 2021, 16:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76577 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
espresso je napisao/la: Bravo. Treba ga dokrajčiti, da se ne može popraviti. I stup se može prezati. Fina materijalna šteta vlasniku iz Sarajeva, za ovaj luksuz provokacije. Vole Muslimani kratkorocno zadovoljstvo za dugoročnu štetu.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 01 ožu 2021, 17:09 |
|
|
espresso je napisao/la: Lipo lipo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: FBiH: Vijesti i politika Postano: 01 ožu 2021, 17:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76577 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Dudaković je granatirao Zadar, i istopio u buretu kiseline HVO generala Šantića u Bihaću.
Monstrum.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|