|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 60 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
NSOS
|
Naslov: Re: FTV kod vremenske prognoze crta fake granice unutar BiH Postano: 22 lip 2023, 20:00 |
|
|
|
Kad Orban kaze BiH misli na Srbe i Hrvate. Za Muslimane je predvideo rekonkvistu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: FTV kod vremenske prognoze crta fake granice unutar BiH Postano: 23 lip 2023, 10:30 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Jefferson Davis je napisao/la: Plan regionalizacije BiH iz 2003. godine, poznatiji kao Projekat EU za regionalni ekonomski razvoj (EURED)
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: FTV kod vremenske prognoze crta fake granice unutar BiH Postano: 23 lip 2023, 10:52 |
|
|
Mogli su i kartu opskrbe elektroprivreda isto tako uzeti. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: FTV kod vremenske prognoze crta fake granice unutar BiH Postano: 23 lip 2023, 11:05 |
|
|
|
Ko im je crtao ove hekonomske regione? Sejdic Finci? Kavazovic?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: FTV kod vremenske prognoze crta fake granice unutar BiH Postano: 23 lip 2023, 11:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88341 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
I onda neka netko kaže da su Bošnjaci potlačeni u hrvatskoj Federaciji.
Dozvolili smo svakojake oblike umjetničkog izražavanja, umjetničku maštu ne krotimo. Samo islamiste.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: FTV kod vremenske prognoze crta fake granice unutar BiH Postano: 23 lip 2023, 13:12 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Prođe od karte 30 Bajrama a Bosna se ne vrati k nama, kažu da je je negdje kod Hadžića satr'o voz.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: FTV kod vremenske prognoze crta fake granice unutar BiH Postano: 23 lip 2023, 13:32 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: I onda neka netko kaže da su Bošnjaci potlačeni u hrvatskoj Federaciji.
Dozvolili smo svakojake oblike umjetničkog izražavanja, umjetničku maštu ne krotimo. Samo islamiste. I autore dotičnih. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
putnik83
|
Naslov: Re: FTV kod vremenske prognoze crta fake granice unutar BiH Postano: 24 lip 2023, 02:32 |
|
|
Tko gleda analogne TV kanale i to one iz Sarajeva? Bolje da mi pomognemo RTV HB da čim prije prijeđe na digitalno odašiljanje zemaljskim kanalima. Gledam njihov Youtube kanal? Jedva 20 tisuća pratitelja? A samo nas u ŽZH živi 100 tisuća.Da nas je 1/3 informatički pismena imamo se čeg sramit.Dnevnik pogleda 1000 ljudi. Što tek reć od 2 milijuna Hrvata u HR čiji korijeni u drugo,treće koljeno sežu u Hercegovinu i Bosnu? Koliko nas uplaćuje onih 50 euro centi preko HEP HZHB za tu željenu RTV HB? Ako hoćemo bit ozbiljan narod moramo počet od sitnica,i ne gledat "trun" u susjedovom oku.Eto njima tamo onih 17%. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: FTV kod vremenske prognoze crta fake granice unutar BiH Postano: 24 lip 2023, 11:22 |
|
|
Drugi je danas svemir medijskih komunikacija već što ti opisuješ. Nije YouTube jedini tzv socialni medij. Nisi streaming ni spomenuo. Niti tzv “tvplay”, vidi na pr https://www.bbc.co.uk/iplayerNiti je pretplata nužno jedini mogući ekonomski prihod. Niti je sama dalekovidnica više jedino prenosilo… Tko danas - pogotovo oni rođeni poslije 1990 - gledaju tvprogram na tv kao jedino prenosilo, i po postavljenoj tv šemi? To se jedino dešava u posebnim slučajevima kao sportske događaje uživo, breaking news raznih vrsta i tradicionalna, opetovana događaja kao Polnoćka iz Vatikana. A tko gleda novosti i talk show na tvplay i slično? Pa gledaju se oni programi koji imaju svoje followers. Želiš 50centi od gledatelja? Ne radi se o tome da li se možeš “odreknuti” 50centi, već ako je vrijedno. Znači, na posao….
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: FTV kod vremenske prognoze crta fake granice unutar BiH Postano: 24 lip 2023, 11:39 |
|
|
|
Bitnije je - ne ugasiti - državne javne emitere već suziti obim predmeta s kojim će se baviti. Zvanični razlog ne mora jedino biti što su loši, i sam taj čin gašenja je mnogo teže sprovesti jer je ustavno definirano. Postoje i drugi razlozi, na pr skupoća zbog niskog ekonomskog standarda, potrošnja poreznog novca na sadržaje koje svakog ne zanima - sapunice, šport, eurovizija, filmove, poljoprivredne dokumentarce itd - što stvara neravnopravnost, apartheid, jer neki gledaju sve a drugi ništa a opet (moraju) isto plaćati
Ono, postoji li država koja, čak i po falscificiranim podatcima na popisu stanovnika, ima više tv kuća po glavi stanovnika već ovaj protektorat?
Poboljšana kakvoća programa kroz suzivanje obima predmeta koje će prenositi. Ograničiti na javne teme kao opća opasnost: požari, poplava, oneščišćenje zraka, invazija krpelja, pandemija, meningitis… dalje: dnevnik u 19:30, prijenos uživo iz raznih parlamenta….
A ostale programe, postoje ne javne medijske kuće.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|