|
|
Stranica: 216/345.
|
[ 8616 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 01:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76746 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Avdo Avdić Citat: Kada su u Mostaru birali između HDZ-a i SDA, SDP i Nermin Nikšić nisu imali dilemu. Tako su spasili i stranku i pokazali bošnjačkim nacionalistima da oni nisu izdajnička partija To je taj kriterij. Dokazati se bošnjačkim nacionalistima i islamistima. Pokazati da nisi protiv njihovih interesa, nego da imaš iste interese.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 02:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76746 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Burbon je napisao/la: saskia je napisao/la: Dobri moj ba.lijanderu kada budete imali bar fasade na kućama moćete se uspoređivati sa Hrvatima. Dobar Kordić, pravi lider cijelovitog Mostara, a? Fasade su haram. Dodao u potpis.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 02:26 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 02:55 |
|
|
Baralija: Pokušali smo spasiti ideju građanske države na primjeru Mostara ''Krećemo raditi i rješavati konkretne probleme, mislim da se na to najviše čekalo'', istaknula je.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 02:58 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 03:04 |
|
|
Za početak obnoviti nedoličnu, sramotno neodržavanu i staru web stranicu grada Mostara iz pradavne 2009.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 03:17 |
|
|
Citat: Hana Milak iz SDP-a nova predsjednica Gradskog vijeća Livno''Danas smo napravili prvi mali korak, a to je da smo usvojili Odluku o privremenom financiranju'', kazala je Milak.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 04:38 |
|
|
Mogu li izbori u Mostaru biti pomjereni za neki drugi datum nakon opštih izbora? Mogu. Za koliko dugo? Taman dok se nove lične izvade. Može li CIK poništiti izbore u Srebrenici i Doboju? Može i to. Danas: muk u Mostaru,lista Moja adresa Srebrenica najavljuje bojkot ponovljenih izbora. Irma izdajica,a NS je četničko leglo. Šta je sa Stocem?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 05:12 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Mogu li izbori u Mostaru biti pomjereni za neki drugi datum nakon opštih izbora? Mogu. Za koliko dugo? Taman dok se nove lične izvade. Može li CIK poništiti izbore u Srebrenici i Doboju? Može i to. Danas: muk u Mostaru,lista Moja adresa Srebrenica najavljuje bojkot ponovljenih izbora. Irma izdajica,a NS je četničko leglo. Šta je sa Stocem? U Stocu prohercegovačka opcija preko dvije trećine vijećnika, povijesni rekord.
|
|
Vrh |
|
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 07:59 |
|
|
Čestitke za Mostar. Pratila sam izbore i ovdje i u drugim glasilima. Klix je prava predstava. Nacionalisti oni a drugima brane to biti. Pozdrav iz posavine.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 08:06 |
|
|
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 08:12 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Sretno Eri. Brinula sam se malo radi kojekakvih napisa. Čini mi se pametan čovjek. Bila bih stvarno ljuta da Mostar nije stolni grad. Moram još jednu.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 08:15 |
|
|
Srbijanac007 na aparatima haha. Ne znam što se miješa u Mostar iz druge države, Brčko Distrikta
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 08:21 |
|
|
Muslimanima se ne smije dozvoliti unitarna BiH što svim silama hoće nametnuti. Pamet u glavu. BiH nije samo njihova. Uh sretna sam radi Mostara. To daje nadu. Evo još jedna. Slavljenički sam raspoložena.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 08:24 |
|
|
Ne mogu oni do unitarne. Do 2025 padaju na ispod 9999 rođenih
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 08:31 |
|
|
Nisam od onih koji vole mahati zastavama ali jutros sam nezaustavljiva. Sad tek vidim koliko sam zapravo bila zabrinuta. Mislim da bi mi bilo lakše da ih desetak stavim u post ali ne smijem. Stoga evo samo jedna. Obećavam neću više. Držite se.I nedajte se.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 08:40 |
|
|
vjekoslava je napisao/la: Nisam od onih koji vole mahati zastavama ali jutros sam nezaustavljiva. Sad tek vidim koliko sam zapravo bila zabrinuta. Mislim da bi mi bilo lakše da ih desetak stavim u post ali ne smijem. Stoga evo samo jedna. Obećavam neću više. Držite se.I nedajte se. U redu je radovati se, u ovo doba korone čovjek ispadne kriv ako nije stalno zabrinut.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
vjekoslava
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 08:45 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: vjekoslava je napisao/la: Nisam od onih koji vole mahati zastavama ali jutros sam nezaustavljiva. Sad tek vidim koliko sam zapravo bila zabrinuta. Mislim da bi mi bilo lakše da ih desetak stavim u post ali ne smijem. Stoga evo samo jedna. Obećavam neću više. Držite se.I nedajte se. U redu je radovati se, u ovo doba korone čovjek ispadne kriv ako nije stalno zabrinut. Jeste li vi to stvarno slavili vatrometom u Mostaru? Kao da ste mene pitali.
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 09:44 |
|
|
I na kraju balade: 1. Čestitke Kordić na izboru. Treba će mu puno, energije i strpljivosti u rješavanju problema da stvari krenu na bolje. 2. Boška Ćavar i Irma Baralija kao Hrvatica i Bošnjakinja svojim nesvrtavanjem ni i jedan od nacionalnih blokova pokazale principijelan stav kojeg je nekoć davno nametnuo u javnosti Zlatko Lagumdžija "kako nema koaliciji sa nacionalnom strankama". Njihov čin u vrijeme dominacije beskičmenjaka na političkoj sceni vrijedan je divljenja i zaslužuje pozornost i izvan ovih naših regionalnih okvira. 3. Povijesna blamaža SDP-a i njihovih zastupnika iz reda Ostalih - Armana Zalihića i Sanela Žuljevića. Pristajući da budu priljepak SDA sami su se diskvalificirali kao nekakva ozbiljna građanska i multietnička alternativa SDA na sljedećim izborima. 4. Izbori i postizborni cirkus u vijećnici pokazali kako su SDA i SDP imali tajnu koaliciju prije izbora, te da su praktično dogovorile zajedničke liste u IJ Jug i Zapad. Jedino područje gdje očito nisu kontrolirali situaciju izbora budućih vijećnika bilo je IJ Jugozapad i to ih je na kraju koštalo gradonačelnika. Unatoč činjenici kako je SDA poduzela sve dozvoljene (maksimalna mobilizacija) i ne dozvoljene radnje (pomjeranje datuma izbora, prebacivanje birača iz jednog u drugo GP, sitne šibicarske građe) kako bi uzeli bar jedan veliki grad u BiH na kraju su ostali kratkih rukava ili što bi Komša rekao "džaba krečili". 5. Pobjeda HDZ-a ne znači da bi sad trebali staviti noge preko noge i čekati naredne izbore spokojni. Ona jedino znači kako već od danas trebaju energično krenuti u rješavanje problema običnog puka i kako im je narod dao carte blanche samo za te stvari.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 10:17 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: 2. Boška Ćavar i Irma Baralija kao Hrvatica i Bošnjakinja svojim nesvrtavanjem ni i jedan od nacionalnih blokova pokazale principijelan stav kojeg je nekoć davno nametnuo u javnosti Zlatko Lagumdžija "kako nema koaliciji sa nacionalnom strankama". Njihov čin u vrijeme dominacije beskičmenjaka na političkoj sceni vrijedan je divljenja i zaslužuje pozornost i izvan ovih naših regionalnih okvira.
Prosto je nevjerovatno koliko ste vi naivni. Da nije bilo Boške danas bi Guza bio gradonačelnik Mostara. Ovo je prvi put da se NS kad su u pitanju muslimanski nacionalni interesi ne svrstava uz Promuslimanski blok i to iz prostog razloga - ne može, ne da Boška. A bez Boške ne mogu izabrati Muslimana. Kako u RS nisu "principijelni"? Citat: Naša stranka podržala SDA-ovog kandidata Aliju Tabakovića za načelnika Srebrenicehttps://www.klix.ba/vijesti/bih/nasa-st ... /200611138 NS i SDA se svađaju gdje se osjećaju komotno. Gdje islam vlada. U RS su jedno, i u Mostaru bi bili jedno da nije bilo Boške. Ne budite naivni i ne nasjedajte na takiju islamista.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 10:20 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Gaugamela93 je napisao/la: 2. Boška Ćavar i Irma Baralija kao Hrvatica i Bošnjakinja svojim nesvrtavanjem ni i jedan od nacionalnih blokova pokazale principijelan stav kojeg je nekoć davno nametnuo u javnosti Zlatko Lagumdžija "kako nema koaliciji sa nacionalnom strankama". Njihov čin u vrijeme dominacije beskičmenjaka na političkoj sceni vrijedan je divljenja i zaslužuje pozornost i izvan ovih naših regionalnih okvira.
Prosto je nevjerovatno koliko ste vi naivni. Da nije bilo Boške danas bi Guza bio gradonačelnik Mostara. Ovo je prvi put da se NS kad su u pitanju muslimanski nacionalni interesi ne svrstava uz Promuslimanski blok i to iz prostog razloga - ne može, ne da Boška. A bez Boške ne mogu izabrati Muslimana. Kako u RS nisu "principijelni"? Citat: Naša stranka podržala SDA-ovog kandidata Aliju Tabakovića za načelnika Srebrenicehttps://www.klix.ba/vijesti/bih/nasa-st ... /200611138 NS i SDA se svađaju gdje se osjećaju komotno. Gdje islam vlada. U RS su jedno, i u Mostaru bi bilo jedno da nije bilo Boške. Ne budite naivni i ne nasjedajte na takiju islamista. https://web.facebook.com/nasastranka.ba ... rdc=1&_rdrPogledaj kako se šlihta Bakiru i spominje konačno rješenje za Hrvate 2022. NS je ekstremistička stranka, druga je stvar što imaju Hrvaticu u svojim redovima koja je moralna i odbija glasati za SDA talibana
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 10:21 |
|
|
Kordić je potpisao neke zahtjeve HRS-a: Privitak:
FB_IMG_1613463395101.jpg [ 101.18 KiB | Pogledano 1927 put/a. ]
Privitak:
FB_IMG_1613463405040.jpg [ 92.24 KiB | Pogledano 1927 put/a. ]
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 11:13 |
|
|
ovo je pravi SDA taliban
Dragane razvlaci im pamet
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 11:14 |
|
|
Gdje se jos u federaciji moze organizirati srpska lista da im SDP ne uzima glasove to bi trebalo i da se organiziraju sa hdzom, to je oproban i dobiti recept za koaliciju.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Izbori u Mostaru, pregovori i razgovori u 2020 godini Postano: 16 vel 2021, 11:25 |
|
|
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|