|
|
Stranica: 330/344.
|
[ 8593 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
hoblatopla
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 07 ruj 2024, 11:25 |
|
|
I koji je plan za Jug? Je li se išta zna? Ili će se dopustiti da 800 lazno prijavljenih ****** ukradu mandat
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 07 ruj 2024, 11:32 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39030 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ako ti se u gradu gdje imaš ministra unutarnjih poslova prijavi 800 lažnih prebivališta onda i zaslužuju da ukradu opet mandat na Jugu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 07 ruj 2024, 15:22 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39030 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
SDA Koalicija za Mostar Citat: Grad Mostar je paradigma Bosne i Hercegovine i na njemu probosanskohercegovačke političke snage trebaju pokazati jedinstvo i zajedništvo. U Mostaru ove snage ne smiju da posustanu, padnu ili, ne daj Bože,izdaju.
Ne smije biti izdajnika
''Među nama ne smije biti izdajnika. Vi znate ko je bio izdajnik kada je trebala 18. i 17. ruka. Nemojte im to nikad zaboraviti. Zapamtite ta dva imena za sva pokoljenja. Mi smo prije četiri godine mogli imati gradonačelnika, sada bi samo, što bi rekli, izašli na teren i gurnuli loptu s linije u gol. A ovako, ponovo se borimo za 18 vijećnika''
Hurtić pozvao glasače iz dvije izborne jedinice gdje ova Koalicija nema listu da obavezno glasaju za druge probosanskohercegovačke koalicije.
Opet ista taktika protiv kafira, islamisti pozivanje muslimane da tamo gdje se SDA sklonila glasaju za izdajnike.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 07 ruj 2024, 18:32 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3649 Lokacija: Stolni grad
|
Zašto bi mijenjali nešto što prolazi, pitanje je zašto mi radimo dva puta istu glupost.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 07 ruj 2024, 18:36 |
|
|
Zar je opet ponavljamo glupost na Jugu?
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 07 ruj 2024, 18:45 |
|
|
Po pitanju njihovih prijava tamo ne znam, po pitanju lista nismo toliko glupi, ali opet je tu neka Hrvatska lista za jug, no vjerujem da za te ionako nitko neće glasovati, tako da nećemo izgubiti mandat. Ali zato na zapadu opet svi posebno idu, iako 90ka neće sigurno mandat dobit.
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 07 ruj 2024, 19:06 |
|
|
Očigledno će mandat sa jedinstvene liste odlučivati,i to pod uvjetom da HDZ uzme oba mandata na Jugu, i da se izgubi po jedan na Zapadu i Jugozapadu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 07 ruj 2024, 19:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75923 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Uredu su liste.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 08 ruj 2024, 11:46 |
|
|
U IP Jug se već sada mora znati točan broj bošnjačkih birača. Da se ne desi kao prije 4 godine kad se tek 3 dana prije izbora objavilo kako je prijavljeno nekih 300 do 500 birača. Prije 4 godine bošnjačka lista na Jugu je uzela 1000 glasova sa dijasporom. Treba prvo vidjeti imaju li opet toliki broj glasača, pa se tek onda zabavljati sa time koliko ima hrvatskih stranaka. Što ako je broj bošnjačkih glasova 1200. To znači kako HDZ-u treba 3601 gl. za drugi mandat. Onda nije loše da od 3300 hrvatskih glasova 1300 daš toj hrvatskoj listi. Nije ni ona loša u tom slučaju, jer će u protivnom mandat pripasti SDA.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 08 ruj 2024, 19:55 |
|
|
Ma lako za jug, to je bila glupost i očekivano je da se to neće ponovit, ni u SDA na to ne računaju, stvar je u tome da je njima gradska lista puno bolja, imaju 3 koalicije koje su sigurne preko praga, nema pravo na grad i platforme za progres koje su odvukle glasove SDPu i NSu, mi s druge strane imamo 90ku i HSS koji neće dobit mandat a odvući će glasove. Veliko je pitanje hoće li Srbi uzet mandat i tu se odmah otvara njima prilika za 7 mandata, nek uzmu još na zapadu i jz uz 9 fiksnih to ti je 18. Realnost je da su s ovako posloženim listama oni favoriti.
|
|
Vrh |
|
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 08 ruj 2024, 20:35 |
|
|
Pa onda će se morati vještački natrpat 90ku, pitanje je koliko je to realno, valjda u mostarskom HDZu imaju ljudi koji prate i koji su već sve proračunali, ako nema .ebi ga.
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 09 ruj 2024, 20:40 |
|
|
A i može Kordić ostati sljedece 4 godine. Ne mogu bez nasih glasova izglasati nikoga ako se dobro sjecam od proslog puta kad je bilo vazno tko ce biti gradonačelnik jer tad nije postajala ova opcija.
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 09 ruj 2024, 20:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23905 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
I opet ovih nekoliko tisuca s putnim troskovima, koji stvarno zive u Mostaru nece moci glasovati u Mostaru, jer nisu prijavljeni?
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 18 ruj 2024, 18:09 |
|
|
A zna li se koliko je biologija odradila muslimanskih penzionera u zapadnim gradskim područjima od zadnjih izbora? Bila je i korona, hoće li broj glasova pasti za 4x100=400?
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 18 ruj 2024, 18:53 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7314 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Valjalo bi usporediti kretanje broja glasova za gradŽanske partije na lokalnim izborima 2020. u JZ, Zapad i Jug sa brojem istih glasova na općim izborima 2022. i za očekivati minimalno isti trend pada? na predstojećim lokalnim izborima.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
listopad
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 20 ruj 2024, 12:55 |
|
|
Ako je istina ovo što se po gradu priča a to je da su u HDZ-u otkantali Kordića i da se karte bacaju na Marka Novaka a pogotovo da će se glasovima javnih institucija gurati HDZ1990 onda su u HDZu veće budale nego sam mislio. Dva zastupnika smo na Općim izborima izgubili zbog trpanja 90ki u Mostaru (jedan otišao DF-u, drugi SDA-u) identično će se sad dogoditi. HDZ1990 u Mostaru teško da može do praga doć i uz pomoć HDZ-a tako da bilo kakvo trpanje za njih znači bacanje glasova i mogli bi vrlo lako izgubit vrijedne mandate, jedan sigurno a vrlo vjerojatno i dva. De vi iz HDZ-a što vizate forum i kopirate ideje što se ovdje pišu uzmite kalkulator u ruke i uradite analizu prošlih izbora sve će vam biti jasno. Ako ništa pitajte Boškovića iz Stoca za savjet čovjek vam je u lice rekao koliki ste zajeb napravili na prošlim Općim trpajuć za 90ku onoliko.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 20 ruj 2024, 17:39 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7314 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Pisao sam već ranije da su mostarski i stolački HDZ razlika nebo i zemlja. Lako moguće da je to istina ako se usporedi broj velikh plakata Kordića i Novaka. Čak štoviše, to guranje onog napuhanog seljaka Novaka u odnosu na koliko toliko aktivnog Kordića dokazuje da vladaju isključivo pojedinačni interesi, po babi i po stričevima.Poznajem neke mostarske Novake crvenog, ateističkog podrijetla , naknadno krštenih.Možda je i on iz tog plemena.. "Gdje sam tu ja,issati??"
A drugi sada ugledni hadezeovac koji je sudjelovao u mijenjanju naziva ulica i partija ga uposlila u Elektroprivredu, je svojevremeno Thompsona nazivao seljačinom , krkanom, a njegove štovatelje krezubim desničarima. To je otprilike slika i prilika prosječnog mostarskoga hadezeovca.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 20 ruj 2024, 20:02 |
|
|
kiler je napisao/la: Pisao sam već ranije da su mostarski i stolački HDZ razlika nebo i zemlja. Lako moguće da je to istina ako se usporedi broj velikh plakata Kordića i Novaka. Čak štoviše, to guranje onog napuhanog seljaka Novaka u odnosu na koliko toliko aktivnog Kordića dokazuje da vladaju isključivo pojedinačni interesi, po babi i po stričevima.Poznajem neke mostarske Novake crvenog, ateističkog podrijetla , naknadno krštenih.Možda je i on iz tog plemena.. "Gdje sam tu ja,issati??"
A drugi sada ugledni hadezeovac koji je sudjelovao u mijenjanju naziva ulica i partija ga uposlila u Elektroprivredu, je svojevremeno Thompsona nazivao seljačinom , krkanom, a njegove štovatelje krezubim desničarima. To je otprilike slika i prilika prosječnog mostarskoga hadezeovca. Znači ists bagra ko za vrijeme dre ive.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 20 ruj 2024, 23:27 |
|
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 20 ruj 2024, 23:31 |
|
|
Hoće li HDZ dio glasova dati HDZ1990, stvarno ne znam
Ali znam i vidim da 90ka ima bolju listu nego 2020.
Što se tiče Marka Novaka, pričekajmo izbore pa ga onda pohvalimo ili kritizirajmo. Imali su u dovoljno vremena, informacija i resursa za pripremu izbora.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 20 ruj 2024, 23:36 |
|
|
lider30 je napisao/la: I opet ovih nekoliko tisuca s putnim troskovima, koji stvarno zive u Mostaru nece moci glasovati u Mostaru, jer nisu prijavljeni? HDZ je napravio ogromnu grešku što nije barem dio tih prijavio u Mostar. Naravno misli se na ove koje rade u Mostaru iz ZHŽ-a i Čitluka, jer je u tim općinama HDZ ionako siguran. Da ih barem 300-ak prijavio u Jug, i 500-600 u Zapad, izbori bi već bili odlučeni
|
|
Vrh |
|
|
zoki123
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 21 ruj 2024, 00:22 |
|
|
Eto vi ćete nam predavanja držat kako ćemo se ponašat. HDZ BIH je stožerna stranka i dok nas narod izabire mi smo ti koje se treba slušat. Zajedno smo radili liste sa HDZ1990 radi raspodjele mandata i dogovorili doktora Tea Tomića i mog bivšeg načelnika Tomu Ćurčića i osiguraćemo im prolaz. Što se Marija Kordića tiče on misli da može sam pa evo vidićemo koliko može sam. Marko Novak je taj koji će povest Mostar. Slobodno prenesite Kordiću.
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 21 ruj 2024, 13:39 |
|
|
listopad je napisao/la: Ako je istina ovo što se po gradu priča a to je da su u HDZ-u otkantali Kordića i da se karte bacaju na Marka Novaka a pogotovo da će se glasovima javnih institucija gurati HDZ1990 onda su u HDZu veće budale nego sam mislio. Dva zastupnika smo na Općim izborima izgubili zbog trpanja 90ki u Mostaru (jedan otišao DF-u, drugi SDA-u) identično će se sad dogoditi. HDZ1990 u Mostaru teško da može do praga doć i uz pomoć HDZ-a tako da bilo kakvo trpanje za njih znači bacanje glasova i mogli bi vrlo lako izgubit vrijedne mandate, jedan sigurno a vrlo vjerojatno i dva. De vi iz HDZ-a što vizate forum i kopirate ideje što se ovdje pišu uzmite kalkulator u ruke i uradite analizu prošlih izbora sve će vam biti jasno. Ako ništa pitajte Boškovića iz Stoca za savjet čovjek vam je u lice rekao koliki ste zajeb napravili na prošlim Općim trpajuć za 90ku onoliko. Sve OK...Al uzmi primjerice GP Zapad. Hrvatsko biračko tijelo broji oko 8000 glasača. Zamisli situacije, bubam 6400 glasova HDZ (1000 više nego na prošlim izborima, HRS 1500 SDP 1400 (200 vise nego prošli put), 90 tka 100 gl...HDZ uzima 2 mandata (isto kao prije 4 god.), HRS 1 te SDP 1, i to ona prijateljica Sanela Kajana (Maja Burić). Čika Sainte Lague je nemilosrdan jer ne favorizira veće stranke kao d'Hondt u Hrvatskoj. Al uzmi ovaj primjer HDZ 4600 glasova (1800 manje nego li u prvoj varijanti), HRS 1750, 90 tka 1650, a SDP 1400. U toj varijanti HDZ ponovno uzima 2 mandata, HRS i 90-tka po 1 mandat. SDP ostaje bez mandata... No za izvesti ovakvo nešto potreban je brutalan autoritet. Prije svega u HDZ. No nešto sumnjam da takav postoji. Ipak najvažnije je da Hrvati izađu u velikom broju i da se glasovi mudro rasporede. Još važnije. Usput, glupo je porediti Stolac i Mostar u bilo kojoj varijanti. Ako ništa drugo broj birača je u Mostaru 10 puta veći, a o ostalom stvarima da ne govorim.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 21 ruj 2024, 15:00 |
|
|
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1379270710Evo nekakvi klošari, plaćeni od mafijaške šuše , napali najuglenijeg mostarskog poduzetnika i tražili reket . Ali srećom Igor Krezić se nije poplašio i sve je objavio. Priča se po ulici da ih je slijedio i mislio udariti autom , ali nije Tesla dozvolila da udari u drugo auto Respekt.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 21 ruj 2024, 15:26 |
|
|
zoki123 je napisao/la: Eto vi ćete nam predavanja držat kako ćemo se ponašat. HDZ BIH je stožerna stranka i dok nas narod izabire mi smo ti koje se treba slušat. Zajedno smo radili liste sa HDZ1990 radi raspodjele mandata i dogovorili doktora Tea Tomića i mog bivšeg načelnika Tomu Ćurčića i osiguraćemo im prolaz. Što se Marija Kordića tiče on misli da može sam pa evo vidićemo koliko može sam. Marko Novak je taj koji će povest Mostar. Slobodno prenesite Kordiću. Mi se svi zapravo jako nadamo da vi znate što radite.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|