|
|
Stranica: 361/379.
|
[ 9466 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Machak
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 09:53 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Machak je napisao/la: Može li proći kakva tragedija da pokažete čojstvo?
Isto pitanje. Kakve veze ova prometna nesreća ima s Hrvatima i Muslimanima i zašto pokušavaš politički profitirati na tome? Isto kakve imaju i obrnute situacije, a to ovdje pišete u roku odmah i ispišu se po tri stranice. I u tim situacijama niko ne poteže ovakva pitanja. Štaviše, ja čak nisam niti poentirao u tom smislu, ali su se nakačili komentatori da ovo apostrofiaju kao tobožnji međunacionalni sukob. Za mene je ovo pijana budala, guzonjin sin koji je završio tri mlada života. Sad će stranka da upregne što god može da se isti oslobodi. Da se razumijemo, isto to rade i guzonjini sinovi bošnjačkih stranaka. Ja sam vas samo prozvao jer ste licemjeri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 09:54 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Samo jedno pitanje - tko broji krvna zrnca u prometnoj nesreći?
Pa ne bi se ni znalo za krvna zrnca da ih Sanel Kajan nije brojao. Svak normalan je rekao boze sacuvaj i to je to. Nitko nije ni pomislio traziti imena Ali ono sto vrijedi za normalne znamo da ne vrijedi za Muslimane. Oni boze sacuvaj kazu tek kad se uvjere da je Sanel, a ne Marko, Nedim, a ne Ante itd....
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 09:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Uobičajeno ne komentiramo crnu kroniku osim izraza sućuti.
Počinitelj kaznenog djela nije pitao za ime i prezime žrtava nego je jednostavno udario u drugi automobil u kome je mogao biti bilo tko, pa i ja ili ti.
Svi se vozimo tom magistralom i u interesu nam je da se ovaj kriminalac što teže kazni. Korektno Kvačica vam je primjer. Nema odvojeno tema ne nekom podforumu za crnu hroniku?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 09:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88752 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Machak je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Isto pitanje.
Kakve veze ova prometna nesreća ima s Hrvatima i Muslimanima i zašto pokušavaš politički profitirati na tome?
Isto kakve imaju i obrnute situacije, a to ovdje pišete u roku odmah i ispišu se po tri stranice. I u tim situacijama niko ne poteže ovakva pitanja. Štaviše, ja čak nisam niti poentirao u tom smislu, ali su se nakačili komentatori da ovo apostrofiaju kao tobožnji međunacionalni sukob. Za mene je ovo pijana budala, guzonjin sin koji je završio tri mlada života. Sad će stranka da upregne što god može da se isti oslobodi. Da se razumijemo, isto to rade i guzonjini sinovi bošnjačkih stranaka. Ja sam vas samo prozvao jer ste licemjeri. Licemjeri za šta? Kako ću ja znati za krvna zrnca poginulih, i čovjeka koji je skrivio? To je Sanel Kajan iznio i pokrenuo kao temu. Mi možemo imati samo reakciju na to.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 09:55 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Samo jedno pitanje - tko broji krvna zrnca u prometnoj nesreći?
Pa ne bi se ni znalo za krvna zrnca da ih Sanel Kajan nije brojao. Svak normalan je rekao boze sacuvaj i to je to. Nitko nije ni pomislio traziti imena Ali ono sto vrijedi za normalne znamo da ne vrijedi za Muslimane. Oni boze sacuvaj kazu tek kad se uvjere da je Sanel, a ne Marko, Nedim, a ne Ante itd.... Imena znače šta? Da je Hrvat udario Bošnjake jer su Bošnjaci? Pa navedena su i imena one omladine što se pogušila dimom na vikendici. I? Jel i to neka međunacionalna zavjera?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 09:56 |
|
|
|
Vode li se i ta dva vojnika kao šehida po Kajanovom izvještaju??
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 09:56 |
|
|
Machak je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Svak normalan je rekao boze sacuvaj i to je to. Nitko nije ni pomislio traziti imena Ali ono sto vrijedi za normalne znamo da ne vrijedi za Muslimane. Oni boze sacuvaj kazu tek kad se uvjere da je Sanel, a ne Marko, Nedim, a ne Ante itd....
Imena znače šta? Da je Hrvat udario Bošnjake jer su Bošnjaci? Pa navedena su i imena one omladine što se pogušila dimom na vikendici. I? Jel i to neka međunacionalna zavjera? Pitaj sanela
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 09:57 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Machak je napisao/la: Isto kakve imaju i obrnute situacije, a to ovdje pišete u roku odmah i ispišu se po tri stranice. I u tim situacijama niko ne poteže ovakva pitanja. Štaviše, ja čak nisam niti poentirao u tom smislu, ali su se nakačili komentatori da ovo apostrofiaju kao tobožnji međunacionalni sukob.
Za mene je ovo pijana budala, guzonjin sin koji je završio tri mlada života. Sad će stranka da upregne što god može da se isti oslobodi. Da se razumijemo, isto to rade i guzonjini sinovi bošnjačkih stranaka.
Ja sam vas samo prozvao jer ste licemjeri.
Licemjeri za šta? Kako ću ja znati za krvna zrnca poginulih, i čovjeka koji je skrivio? To je Sanel Kajan iznio i pokrenuo kao temu. Ne znam, nisam čitao Kajana. Iznio gdje, na fb? Znamo da je on provokator. Pitanje je što se vi odmah hvatate za tu tezu Hrvat udario Bošnjake? Pijana budala guzonjin sin završio tri mlada života.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
|
|
Machak je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Svak normalan je rekao boze sacuvaj i to je to. Nitko nije ni pomislio traziti imena Ali ono sto vrijedi za normalne znamo da ne vrijedi za Muslimane. Oni boze sacuvaj kazu tek kad se uvjere da je Sanel, a ne Marko, Nedim, a ne Ante itd....
Imena znače šta? Da je Hrvat udario Bošnjake jer su Bošnjaci? Pa navedena su i imena one omladine što se pogušila dimom na vikendici. I? Jel i to neka međunacionalna zavjera? I jel se svelo to na nacionalno? Nije. A ovo vaši majmuni koriste u političke svrhe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88752 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
krstjanin je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Samo jedno pitanje - tko broji krvna zrnca u prometnoj nesreći?
Pa ne bi se ni znalo za krvna zrnca da ih Sanel Kajan nije brojao. Svak normalan je rekao boze sacuvaj i to je to. Nitko nije ni pomislio traziti imena Ali ono sto vrijedi za normalne znamo da ne vrijedi za Muslimane. Oni boze sacuvaj kazu tek kad se uvjere da je Sanel, a ne Marko, Nedim, a ne Ante itd.... Počela je gradnja maltene statusa šehida za poginule u prometnoj, samo zato jer je u autu koji je išao suprotnim smjerom bio Hrvat. Islam je mentalna bolest. Zastupnik DF-a javno piše “nisam za osvetu, ali”, osvetu koga, kome i za šta? Tko se to treba osvećivati? Muslimani? I kome? Ovi previše Gaze na TV gledaju, već dvije godine se radikaliziraju, ne sjećam se da su se prije 2023 u BiH brojala krvna zrnca onih koji sudjeluju u prometnim nesrećama i da se od poginulih u prometnoj radi maltene šehide. Evo izgleda da je to sada nova realnost.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 10:03 |
|
|
Machak je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Isto pitanje.
Kakve veze ova prometna nesreća ima s Hrvatima i Muslimanima i zašto pokušavaš politički profitirati na tome?
Isto kakve imaju i obrnute situacije, a to ovdje pišete u roku odmah i ispišu se po tri stranice. I u tim situacijama niko ne poteže ovakva pitanja. Štaviše, ja čak nisam niti poentirao u tom smislu, ali su se nakačili komentatori da ovo apostrofiaju kao tobožnji međunacionalni sukob. Za mene je ovo pijana budala, guzonjin sin koji je završio tri mlada života. Sad će stranka da upregne što god može da se isti oslobodi. Da se razumijemo, isto to rade i guzonjini sinovi bošnjačkih stranaka. Ja sam vas samo prozvao jer ste licemjeri. Pa hajde daj linkove na te teme koje spominješ, gdje smo u obrnutoj situaciji optuživali muslimane?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1472 of 2558 - 57.54%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 10:04 |
|
|
|
Ko je kriv sto u Ajdinovicima nije propisno pricvrscen gol pa ubio momka
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 10:05 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Ko je kriv sto u Ajdinovicima nije propisno pricvrscen gol pa ubio momka Čović i Dodik, kakvo je to pitanje. 
1472 of 2558 - 57.54%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 10:14 |
|
|
Kad bih htio politički poentirati na ovome, spomenuo bih da je ovo veliki dokaz potrebe izbornog zakona. Naime, zbog slučaja Komšić HDZ ima nesrazmjerno veći postotak glasova. Kada bi imali ravnopravnost na red bi došle životne teme poput veće sigurnosti u prometu, ne bi se više morali baviti unutarnjim ustrojem BiH, i onda bi sve stranke, uključujući i HDZ bi morali ili ozbiljno raditi na povećanju kazni, izgradnji sigurnijih prometnica itd., ili bi lako izgubili vlast. Ovako su na vlasti i zemlja je blokirana. Možemo čak reći da su SDA i DF krivi za ovu nesreću, jer nastavljaju međunacionalne sukobe u BiH, potiču nesigurnost, prijete novim ratom, i važnije im je podmetati Hrvatima nego surađivati da nam svima bude bolje i da nam djeca budu sigurnija. Sramite se SDA i DF, krv ove djece je na vašim rukama. 
1472 of 2558 - 57.54%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 10:16 |
|
|
|
Kad politiku vodi muftija i Komsic nije napredak ocekivati. Steta samo sto ni drugi ne mogu od te blokade nista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 10:17 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Vode li se i ta dva vojnika kao šehida po Kajanovom izvještaju?? Pa eto, šta si ti drugačiji/bolji od Kajana? U istom smjeru idete, samo sa različitih strana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 10:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kad bih htio politički poentirati na ovome, spomenuo bih da je ovo veliki dokaz potrebe izbornog zakona. Naime, zbog slučaja Komšić HDZ ima nesrazmjerno veći postotak glasova. Kada bi imali ravnopravnost na red bi došle životne teme poput veće sigurnosti u prometu, ne bi se više morali baviti unutarnjim ustrojem BiH, i onda bi sve stranke, uključujući i HDZ bi morali ili ozbiljno raditi na povećanju kazni, izgradnji sigurnijih prometnica itd., ili bi lako izgubili vlast. Ovako su na vlasti i zemlja je blokirana. Možemo čak reći da su SDA i DF krivi za ovu nesreću, jer nastavljaju međunacionalne sukobe u BiH, potiču nesigurnost, prijete novim ratom, i važnije im je podmetati Hrvatima nego surađivati da nam svima bude bolje i da nam djeca budu sigurnija. Sramite se SDA i DF, krv ove djece je na vašim rukama.  Slično razmišlja i Vukanović: Citat: Vukanović kaže i da Čoviću "nije u interesu" izmjena Izbornog zakona jer bi mu se time " izbili svi aduti iz ruku i razbila ustanjena matrica i mantra kojom drži Hrvate u jednoj vrsti jednoumlja preko Hrvatskog narodnog sabora."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 10:20 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Machak je napisao/la: Isto kakve imaju i obrnute situacije, a to ovdje pišete u roku odmah i ispišu se po tri stranice. I u tim situacijama niko ne poteže ovakva pitanja. Štaviše, ja čak nisam niti poentirao u tom smislu, ali su se nakačili komentatori da ovo apostrofiaju kao tobožnji međunacionalni sukob.
Za mene je ovo pijana budala, guzonjin sin koji je završio tri mlada života. Sad će stranka da upregne što god može da se isti oslobodi. Da se razumijemo, isto to rade i guzonjini sinovi bošnjačkih stranaka.
Ja sam vas samo prozvao jer ste licemjeri.
Pa hajde daj linkove na te teme koje spominješ, gdje smo u obrnutoj situaciji optuživali muslimane? Bilo je ono u Stocu, ispisale se stranice i stranice. Da ne kopam sad po temama, nemam baš toliko vremena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 10:20 |
|
|
|
Dan je žalosti u čitavom gradu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 10:21 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Machak je napisao/la: Imena znače šta? Da je Hrvat udario Bošnjake jer su Bošnjaci?
Pa navedena su i imena one omladine što se pogušila dimom na vikendici. I? Jel i to neka međunacionalna zavjera?
I jel se svelo to na nacionalno? Nije. A ovo vaši majmuni koriste u političke svrhe Kažem, nigdje nije napisano u smislu da je neko vijest napisao tako i okarakterisao tako. To što pojedinci pišu, na to ne možemo uticati ni ti ni ja niti iko drugi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 10:22 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 4459 Lokacija: Dridska Župa
|
Machak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kad bih htio politički poentirati na ovome, spomenuo bih da je ovo veliki dokaz potrebe izbornog zakona. Naime, zbog slučaja Komšić HDZ ima nesrazmjerno veći postotak glasova. Kada bi imali ravnopravnost na red bi došle životne teme poput veće sigurnosti u prometu, ne bi se više morali baviti unutarnjim ustrojem BiH, i onda bi sve stranke, uključujući i HDZ bi morali ili ozbiljno raditi na povećanju kazni, izgradnji sigurnijih prometnica itd., ili bi lako izgubili vlast. Ovako su na vlasti i zemlja je blokirana. Možemo čak reći da su SDA i DF krivi za ovu nesreću, jer nastavljaju međunacionalne sukobe u BiH, potiču nesigurnost, prijete novim ratom, i važnije im je podmetati Hrvatima nego surađivati da nam svima bude bolje i da nam djeca budu sigurnija. Sramite se SDA i DF, krv ove djece je na vašim rukama.  Slično razmišlja i Vukanović: Citat: Vukanović kaže i da Čoviću "nije u interesu" izmjena Izbornog zakona jer bi mu se time " izbili svi aduti iz ruku i razbila ustanjena matrica i mantra kojom drži Hrvate u jednoj vrsti jednoumlja preko Hrvatskog narodnog sabora." Zašto se onda Vukanović ne počne zalagat za izborni da uvali Čoviću, zanimljivo zanimljivo. Siguran sam da Nebojša ima dobar razlog i nije samo ogorčeni četnik iz Trebinja koji se ulizuje Bošnjacima da liči svoje frustracije na Hrvatima.
_________________ Hrvatski Džihad je dielo visokog intelektulnog i moralnog dosega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 10:25 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Kad politiku vodi muftija i Komsic nije napredak ocekivati. Steta samo sto ni drugi ne mogu od te blokade nista Islamisti otvoreno kažu "I poslije rata je rat" i redovno citiraju Izeta Nanića kao mudrog čovjeka koji je znao. Ljudi u ratu sa nama, o čemu dalje razgovarati. Ova rečenica se redovno citira na portalima i društvenim mrežama i uvijek dobiva samo podršku bošnjačkih komentatora. Nikad nema osude ili stava u smislu "nemojte tako, rat je završio trebamo surađivati". Takvog proglase ili za budalu ili za izdajnika. Ne znam što smo onda potpisali u Daytonu, mir izgleda nismo. Ta politika je vladajuća kod Bošnjaka, a mi bi kao teoretski trebali graditi zajedničku domovinu sa ljudima koji su u ratu protiv nas. Ima li to smisla ikakvog. 
1472 of 2558 - 57.54%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 10:26 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Kad politiku vodi muftija i Komsic nije napredak ocekivati. Steta samo sto ni drugi ne mogu od te blokade nista Islamisti otvoreno kažu "I poslije rata je rat" i redovno citiraju Izeta Nanića kao mudrog čovjeka koji je znao. Ljudi u ratu sa nama, o čemu dalje razgovarati. Ova rečenica se redovno citira na portalima i društvenim mrežama i uvijek dobiva samo podršku bošnjačkih komentatora. Nikad nema osude ili stava u smislu "nemojte tako, rat je završio trebamo surađivati". Takvog proglase ili za budalu ili za izdajnika. Ta politika je vladajuća kod Bošnjaka, a mi bi kao teoretski trebali graditi zajedničku domovinu sa ljudima koji su u ratu protiv nas. Ima li to smisla ikakvog.  Ovo je podjednako izlizano kao i rahmetli Alije deklaracija. Imaginarni rat i imaginarna islamska država. To su vam argumenti za sve što radite protiv BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 10:29 |
|
|
Machak je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Islamisti otvoreno kažu "I poslije rata je rat" i redovno citiraju Izeta Nanića kao mudrog čovjeka koji je znao. Ljudi u ratu sa nama, o čemu dalje razgovarati. Ova rečenica se redovno citira na portalima i društvenim mrežama i uvijek dobiva samo podršku bošnjačkih komentatora. Nikad nema osude ili stava u smislu "nemojte tako, rat je završio trebamo surađivati". Takvog proglase ili za budalu ili za izdajnika. Ta politika je vladajuća kod Bošnjaka, a mi bi kao teoretski trebali graditi zajedničku domovinu sa ljudima koji su u ratu protiv nas. Ima li to smisla ikakvog.  Ovo je podjednako izlizano kao i rahmetli Alije deklaracija. Imaginarni rat i imaginarna islamska država. To su vam argumenti za sve što radite protiv BiH. Kvačica je u pravu. Ta izjava Nanića da rat protiv kjafira nikad ne prestaje i da ste u ratu s nama i danas 2025 “samo drugim sredstvima”, vam je postala ko Hrvatima ona Radićeva o “guskama u magli”.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 lip 2025, 10:30 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Machak je napisao/la: Ovo je podjednako izlizano kao i rahmetli Alije deklaracija. Imaginarni rat i imaginarna islamska država. To su vam argumenti za sve što radite protiv BiH.
Kvačica je u pravu. Ta izjava Nanića da rat protiv kjafira nikad ne prestaje i da ste u ratu s nama i danas 2025, vam je postala ko Hrvatima ona Radićeva o “guskama u magli”. Kažem opet, izlizano. Ima li nekih dokaza da neko vodi tu borbu? Gdje su ti Nanićevi sljedbenici?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|