|
|
Stranica: 380/387.
|
[ 9654 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 25 ožu 2026, 17:05 |
|
|
|
Kakav bola Liska harem sad, fatali srednjoškolke u Liska parku to mu je bila prvobitna namjena.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1609 of 2558 - 62.9%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 25 ožu 2026, 17:38 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 3076 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Ja mogu shvatiti da se falsificira povijest stara 600 godina, ali naši federalni partneri su počeli i staru 30 godina. Pa sad slave oslobađanja Mostara u lipanjskim zorama kao akcije tkz. ABiH  Da ne pričamo da ABiH nije bilo ni na mapi tada, ali dobro sa našim federalnim partnerima je uvijek zabavno i uvijek nas iznova i iznova iznenade bezobrazlukom. Oni to upgradeaju na dnevnoj bazi. Kao i za grafit Vukovaru u Stocu, pa se upalila muslimanska medijska mašinerija i krenula izvještavat o tome kako Hrvati napadaju crtače grafita Srebrenici  , a grafit Srebrenici stoji tu godinama netaknut, a oni grafit Vukovaru istu noć išaraju i krenu praviti u sred hrvatskog Stoca “Stolac neće nikad bit dušmanski” i onda se čude kad ih se opiše imenom u skladu sa njihovim potezima, govna. Pa još ispadoše žrtve, eto Hrvati ih maltretiraju ne daju im živit u Hercegovini. Hinjaluk na kvadrat, a jedina recipročna mjera tom hinjaluku je degenek. Daleko da su svi takvi ali pričamo isključivo o govnima. Malo je tih par koji su stigli po pički dobit, trebalo ih je na cum poslat sve što ih je bilo tamo, gamad balinska
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 25 ožu 2026, 19:00 |
|
|
|
Naši su izgleda prihvatili igru "prcanja" preko Liska parka.
Inače su muslimani bili izvalili nedavno onih par križeva što je ostalo od neekshumirane nekolicine Hrvata, valjda da pometu tragove, računajući da ljudi što su ostali ukopani tu nemaju nikakvu bližu rodbinu u Mostaru.
Sad su odjednom iznikli križevi bez imena po parku, sumnjam da to rade obitelji od ukopanih odjednom tek nakon više od 30 godina.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 27 ožu 2026, 16:59 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47451 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Klub vijećnika Bošnjaka traži ograđivanje Liska parka Citat: Naveli su kako Klub vijećnika Bošnjaka u Gradskom vijeću Grada Mostara smatra kako "harem u Liska ulici", kao i centralna zona Grada Mostara, ne treba biti mjesto prijepora niti prikupljanja političkih poena, nego mjesto spajanja i odavanja počasti i pijeteta svim žrtvama, bez obzira na etničku ili vjersku pripadnost. Stava su kako ga je potrebno odgovarajuće ograditi, urediti, postaviti video-nadzor te prepustiti na upravljanje JP Komunalno, s ciljem dugoročnog održavanja tog lokaliteta.
https://bljesak.info/info-vodic/politik ... rka/555775Niti je Liska park u centralnoj zoni, niti je harem. Ali bome lukavo, HDZ im prepustio Komunalno da oni sebi ugrabe MO Parking i sad bi to muslimani iskoristili da zauzmu park u zapadnom Mostaru i naprave harem.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 31 ožu 2026, 14:23 |
|
|
|
Ograde li ga gotovo je
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Capljinac
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 tra 2026, 18:55 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 tra 2026, 20:10 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Capljinac je napisao/la: Gradonačelnik Mostara smijenio muslimanskog direktora Komunalnog https://mostarski.ba/pokrenuta-smjena-d ... omunalnog/Oho. Jel to onaj što je kanio praviti zid oko onog muslimanskog divljeg groblja u Liska parku?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 tra 2026, 20:20 |
|
|
|
Ne znam kojeg su vraga ujedinjavali poduzeća, taman se popravilo stanje nakon izbora 2020. nakratko, nakon toga nekoliko havarija sa kulama od otpada oko kontenjera.
Očigledno da su i Parkovi bili financijski u problemima dok se išlo na ujedinjavanje. Ima tu niz problema, naknada koja se plaća nije velika, u Mostaru tijekom godine boravi dosta više ljudi nego što bude prijavljeno po pojedinačnom domaćinstvu koje plaća uslugu, od studenata preko turista, uz ovu političku razinu priče recept za katastrofu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Capljinac
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 05 tra 2026, 20:20 |
|
|
|
Mislim da Kordić može postaviti koga hoće na čelo Komunalnog, ali se dosad džentlemenski to nije radilo. Vidim da ima i neka uloga nadzornog odbora, ne znam kako se članovi postavljaju i koji je trenutni stastav. Neka bude Srbin.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 06 tra 2026, 10:28 |
|
|
|
Čujem - nije baš neka rekla kazala, već naprotiv - Suniti pripremju veće nerede, fizički ili oružani tzv belaj u Mo i malo šire po HB u nadolazećim danima.
Nadam se ne.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ninoslav
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 07 tra 2026, 13:26 |
|
|
|
Ma da, bit ce planiraju opet na silu ograditi groblje ko u stocu al ovaj put liska park
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 09 tra 2026, 18:11 |
|
|
Po meni veliki minus za Hrvate i Herceg-Bosnu i još jedan plus muslimanskoj Federaciji i državi BiH. Citat: Nikšić i Kraljević obišli novi FTV centar u Mostaru U Mostaru otvoren Regionalni centar FTV-a, a čelnici Vlade FBiH istaknuli su važnost regionalizacije i daljnje potpore javnom servisu.
U prosincu 2025. godine u Mostaru je otvoren moderni Regionalni centar Radiotelevizije Federacije Bosne i Hercegovine (RTVFBiH/FTV), a u četvrtak, 9. travnja, su ga posjetili i čelnici Vlade Federacije Bosne i Hercegovine koji su iskazali zadovoljstvo novim prostorijama i "regionalizacijom" FTV-a.
Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić prilikom obilaska novih prostorija kazao je kako FTV ima posebno mjesto kod svih federalnih vlasti, pa tako i ove.
"Mi ćemo i dalje u punom kapacitetu biti na raspolaganju FTV-u. Želimo kako FTV bude servis svih građana Federacije, ali i na usluzi svim stanovnicima u Bosni i Hercegovini. Želimo kako ovaj servis ima odgovarajuće informativne regionalne centre diljem Federacije", kazao je Nikšić.
Dopremijer Federacije Bosne i Hercegovine i federalni ministar financija Toni Kraljević najavio je daljnju potporu ovom servisu.
Drago mi je vidjeti ovaj novi televizijski studio, a drago mi je i radi infrastrukturnog unaprjeđenja FTV-a. Mi ćemo i dalje, u skladu s mogućnostima, biti potpora daljnjem razvoju", potvrdio je.
I on je naglasio važnost "regionalizacije" FTV-a.
"Veoma je važno kako Hercegovina ima regionalni studio, a važno je kako ga dobije i Bihać, kako budemo disperzirani, odnosno, kako je čitava Federacija Bosne i Hercegovine pokrivena u ovom smislu", smatra Kraljević. https://bljesak.info/vijesti/politika/n ... aru/557285
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 09 tra 2026, 18:17 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Po meni veliki minus za Hrvate i Herceg-Bosnu i još jedan plus muslimanskoj Federaciji i državi BiH. Citat: Nikšić i Kraljević obišli novi FTV centar u Mostaru U Mostaru otvoren Regionalni centar FTV-a, a čelnici Vlade FBiH istaknuli su važnost regionalizacije i daljnje potpore javnom servisu.
U prosincu 2025. godine u Mostaru je otvoren moderni Regionalni centar Radiotelevizije Federacije Bosne i Hercegovine (RTVFBiH/FTV), a u četvrtak, 9. travnja, su ga posjetili i čelnici Vlade Federacije Bosne i Hercegovine koji su iskazali zadovoljstvo novim prostorijama i "regionalizacijom" FTV-a.
Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić prilikom obilaska novih prostorija kazao je kako FTV ima posebno mjesto kod svih federalnih vlasti, pa tako i ove.
"Mi ćemo i dalje u punom kapacitetu biti na raspolaganju FTV-u. Želimo kako FTV bude servis svih građana Federacije, ali i na usluzi svim stanovnicima u Bosni i Hercegovini. Želimo kako ovaj servis ima odgovarajuće informativne regionalne centre diljem Federacije", kazao je Nikšić.
Dopremijer Federacije Bosne i Hercegovine i federalni ministar financija Toni Kraljević najavio je daljnju potporu ovom servisu.
Drago mi je vidjeti ovaj novi televizijski studio, a drago mi je i radi infrastrukturnog unaprjeđenja FTV-a. Mi ćemo i dalje, u skladu s mogućnostima, biti potpora daljnjem razvoju", potvrdio je.
I on je naglasio važnost "regionalizacije" FTV-a.
"Veoma je važno kako Hercegovina ima regionalni studio, a važno je kako ga dobije i Bihać, kako budemo disperzirani, odnosno, kako je čitava Federacija Bosne i Hercegovine pokrivena u ovom smislu", smatra Kraljević. https://bljesak.info/vijesti/politika/n ... aru/557285Ja ovo ne vidim toliko negativno. FTV treba imati jak centar i u Mostaru, a ne samo u Sarajevu. Ne trebamo se FTV-a odreći, ta medijska kuća pripada i nama. RTV Herceg-Bosne ostaje prioritet broj 1 za nas BH-Hrvate.
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 09 tra 2026, 18:23 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: Noname01 je napisao/la: Po meni veliki minus za Hrvate i Herceg-Bosnu i još jedan plus muslimanskoj Federaciji i državi BiH. https://bljesak.info/vijesti/politika/n ... aru/557285Ja ovo ne vidim toliko negativno. FTV treba imati jak centar i u Mostaru, a ne samo u Sarajevu. Ne trebamo se FTV-a odreći, ta medijska kuća pripada i nama. RTV Herceg-Bosne ostaje prioritet broj 1 za nas BH-Hrvate. Hrvati trebaju raditi i forsirati preustroj, a ne jačati Federaciju. To je pucanj u koljeno. Dobiti ćeš kratko nešto i to malo moraš poloviti u Mostaru s njima i onda opet kasnije otimačina, podmetanje nogu itd. Nakon 30-ak godina gaženja prava i vrijeđanja, svako jačanje Federacije spada u teški mazohizam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 09 tra 2026, 18:24 |
|
|
|
Pa to je na HVO teritoriju, u zgradi Hrvatske pošte.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 09 tra 2026, 18:27 |
|
|
Šporet je napisao/la: Pa to je na HVO teritoriju, u zgradi Hrvatske pošte. Znam. Nama je u cilju rasturiti nakaradu, a ne graditi ju ili bar stvarati neki privid sloge, suživota itd. Pa tko će ti išta izvana dati ili progurati, ako će van biti odaslane pozitivne stvari iako realno nisu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 09 tra 2026, 19:01 |
|
|
Gdje je izostala objava vezana za skrnavljenje našeg spomen obilježja? Gdje je izostala tribina za Trusinu? Citat: Sjećanje nije samo prošlost – ono je i obaveza. Zločin u Ahmićima ne smije biti zaboravljen niti ponovljen, poručeno je s tribine održane u Zenici povodom 33. godišnjice ovog zločina. Fokus skupa bio je na pitanju kako govoriti o prošlosti, a istovremeno graditi sadašnjost i budućnost. #federalnaba #federalnatv #Unze #zenica #Ahmici
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 09 tra 2026, 20:22 |
|
|
Noname01 je napisao/la: Gdje je izostala objava vezana za skrnavljenje našeg spomen obilježja? Gdje je izostala tribina za Trusinu? Citat: Sjećanje nije samo prošlost – ono je i obaveza. Zločin u Ahmićima ne smije biti zaboravljen niti ponovljen, poručeno je s tribine održane u Zenici povodom 33. godišnjice ovog zločina. Fokus skupa bio je na pitanju kako govoriti o prošlosti, a istovremeno graditi sadašnjost i budućnost. #federalnaba #federalnatv #Unze #zenica #Ahmici U ahmićima su džihadisti dobili što su tražili. A sada su po islamu u nebeskom bordelu kod nebeskog svodnika alaha, pa mogu danonoćno silovati svako svojih 70 maloljetnih djevica. Pa ne kužim čemu žalopojke od strane naših lojavih sugrađana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 10 tra 2026, 10:35 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 13:26 Postovi: 1265 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
U Ortiješu pokušali prefarbati grafit posvećen Praljku, građani onemogućili.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 10 tra 2026, 20:53 |
|
|
|
Počeli su natkrivati Kazalište.
Vrtovi na Rudniku su skoro spremni za useljavanje, sad koliko će se ljudi stvarno useliti pitanje je, al ovo je čini mi se najkvalitetniji projekt u Mostaru od rata na ovamo, šteta bi bilo da zjapi poluprazno kao Oaze.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 11 tra 2026, 07:11 |
|
|
|
Uskoro će sajam, zakrpili rodočku ubojicu kartera i čiste smeće po Bišću Polju.
_________________ Thiel je odselio u Patagoniju. Odselimo Patagoniju!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 11 tra 2026, 08:13 |
|
|
|
Na žalost Slovenija je odustala biti zemlja partner zbog kako su objasnili unutarnjih političkih pitanja.
Ipak, obzirom na skoro 900 izlagača iz 27 zemalja, i 100% popunjenost prostora sajam bi mogao biti vrlo uspješan.
1609 of 2558 - 62.9%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 11 tra 2026, 08:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Na žalost Slovenija je odustala biti zemlja partner zbog kako su objasnili unutarnjih političkih pitanja.
Ipak, obzirom na skoro 900 izlagača iz 27 zemalja, i 100% popunjenost prostora sajam bi mogao biti vrlo uspješan. Nadam se da će biti uspješan, ako ništa malo živne selo i ima se što viditi. Lijepo bi bilo da budemo u nekim gradskim planovima u razdobljima kada nema sajma, također.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 11 tra 2026, 08:46 |
|
|
Salivator je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Na žalost Slovenija je odustala biti zemlja partner zbog kako su objasnili unutarnjih političkih pitanja.
Ipak, obzirom na skoro 900 izlagača iz 27 zemalja, i 100% popunjenost prostora sajam bi mogao biti vrlo uspješan. Nadam se da će biti uspješan, ako ništa malo živne selo i ima se što viditi. Lijepo bi bilo da budemo u nekim gradskim planovima u razdobljima kada nema sajma, također. Kad smo kod toga, što bi sa onim studentskim kampusom. Ima li išta što se tiče sveučilišta sada u Rodoču?
1609 of 2558 - 62.9%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 11 tra 2026, 09:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Salivator je napisao/la: Nadam se da će biti uspješan, ako ništa malo živne selo i ima se što viditi. Lijepo bi bilo da budemo u nekim gradskim planovima u razdobljima kada nema sajma, također.
Kad smo kod toga, što bi sa onim studentskim kampusom. Ima li išta što se tiče sveučilišta sada u Rodoču? Pa da , dolaze studenti, mislim da je DIF čitav tu. Zatvoreni bazen također radi punom parom, teško je i rezervirati termin za rekreaciju. Koliki je točan broj studenata i fakulteta tu, ne znam. Znam da su bili planovi da se čitav kampus preseli, ali su hale i zgrade u lošem stanju bile, treba vremena da se to sve osposobi i stavi u upotrebu.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Teuton i 43 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|