|
|
Stranica: 384/384.
|
[ 9579 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 26 tra 2026, 18:27 |
|
|
|
Jedna od opcija koja mi pada na pamet je da će se muslimani pokušati otcijepiti od Mostara. Napustit će institucije zbog "nepravde", a onda tko zna, možda naprave nelegalno vlastito gradsko vijeće kao uvod u odvajanje sa krajnjim ciljem naravno posebna općina.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1542 of 2558 - 60.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 26 tra 2026, 18:29 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2949 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Naša Kvačica je napisao/la: Jedna od opcija koja mi pada na pamet je da će se muslimani pokušati otcijepiti od Mostara. Napustit će institucije zbog "nepravde", a onda tko zna, možda naprave nelegalno vlastito gradsko vijeće kao uvod u odvajanje sa krajnjim ciljem naravno posebna općina. Vide da gube pa ajmo daj vlastitu općinu. Slično bi bilo i sa entitetima, kad budu uvidjeli da gube i da nema smisla borit se za tuđe etničke prostore, sami će tražiti svoj entitet
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 26 tra 2026, 19:59 |
|
|
saskia je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Jedna od opcija koja mi pada na pamet je da će se muslimani pokušati otcijepiti od Mostara. Napustit će institucije zbog "nepravde", a onda tko zna, možda naprave nelegalno vlastito gradsko vijeće kao uvod u odvajanje sa krajnjim ciljem naravno posebna općina. Vide da gube pa ajmo daj vlastitu općinu. Slično bi bilo i sa entitetima, kad budu uvidjeli da gube i da nema smisla borit se za tuđe etničke prostore, sami će tražiti svoj entitet Ne, vide da su izgubili  Ista stvar za i entitet, slažem se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: Jučer, , 07:49 |
|
|
|
SDA izlazi iz koalicije s HDZ-om, da bi šest mjeseci poslje ušli, da zamažu oči biračima.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|