|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 89 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Gradi se nova džamija u Tomislavgradu Postano: 02 vel 2021, 20:16 |
|
|
Nedavno sam gledao jednu reportažu iz TG o bračnom paru koji je doselio tu i čuva stado koza. On Musliman iz Prijedora a ona Jermenka iz Poljske. On zaboravio kako kaže pričati srpsko hrvatski. Sa suprugom priča uglavnom poljski jezik.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Gradi se nova džamija u Tomislavgradu Postano: 02 vel 2021, 20:25 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Nedavno sam gledao jednu reportažu iz TG o bračnom paru koji je doselio tu i čuva stado koza. On Musliman iz Prijedora a ona Jermenka iz Poljske. On zaboravio kako kaže pričati srpsko hrvatski. Sa suprugom priča uglavnom poljski jezik. E svašta čovjek i čuje, šta ćeš.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Gradi se nova džamija u Tomislavgradu Postano: 02 vel 2021, 20:49 |
|
|
zec je napisao/la: Tako je hodža. Stavi zvučnike na najjače, tko ih yebe kad su glupi k'o qurac. Evo da i ja jednom podržim muslimane. Hahahahahahahaha!
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Gradi se nova džamija u Tomislavgradu Postano: 02 vel 2021, 21:19 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39184 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Jefferson Davis je napisao/la: Dakle, mi njima jednu pravoslavnu kapelicu na povećem brdu u sred Duvanjskog polja, jednu obnovu velike pravoslavne crkve u samom gradu, i to u općini Tomislavgrad u kojoj možda ima 10 Srba/pravoslavaca!!!! Koja bruka. A oni nama ništa. U Drvaru nekoliko stotina Hrvata/katolika nema crkvu. Kako ništo, pa eno razmontirali su vam zvonik u Drvaru.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Krugerrand
|
Naslov: Re: Gradi se nova džamija u Tomislavgradu Postano: 02 vel 2021, 22:11 |
|
|
CroWarrior2020 je napisao/la: Čini se da je bivši gradonačelnik Vukadin onu izreku " Ako želiš džamiju, sagradi je u svom dvorištu." shvatio doslovno, te je u svom rodnom selu dao da se sagradi nova džamija. Ako se jedna pozitivna stvar može izvući iz ovoga, onda je to da je džamiju dopustio izgraditi u svom rodnom selu. Znam da HDZ-ovci nemaju obraza i da njega vjerojatno nije sramota, ali s obzirom da mu je to rodno selo barem mu je malo "skin in the game". P.S. Čini se da je i zaba1111 odlučio ovo mentalno potisnuti.
_________________ Ori svoju njivu najbolje što možeš!
|
|
Vrh |
|
|
CroWarrior2020
|
Naslov: Re: Gradi se nova džamija u Tomislavgradu Postano: 03 vel 2021, 17:59 |
|
|
Evo ima tekst na stranici mandino selo koji govori o ovome "vrijeđanju vjerskih službenika". http://mandino-selo.com/wp/vinko-vukadin-mandino-selo-u-kontekstu-bih-zavrzlame/Evo jedan isječak iz teksta: "Ako mi Hrvati tražimo ono što nam pripada, suverenost i samoodlučivanje o svojem identitetu i načinu života, onda je temelj za vjerodostojnost takve politike prihvaćanje drugih kad oni za sebe traže slobodu življenja svojeg identiteta. U malome i u velikome."Drugačije rečeno, vi trebate prihvatiti da muslimani u vašoj vlastitoj kući urliču alahu ekber, jer eto to je njihova "sloboda življenja identiteta", a ako to ne prihvaćate onda niste tolerantni.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Gradi se nova džamija u Tomislavgradu Postano: 03 vel 2021, 18:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Aj **** ne seri. Jebale te džamije.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Burbon
|
Naslov: Re: Gradi se nova džamija u Tomislavgradu Postano: 03 vel 2021, 18:08 |
|
|
Pa šta, vidite da je hadezenjara napravio u svom selu. Idealno, ili će ga susjedi zatuć ili su i sami zakurac pa ko ih jebe.
|
|
Vrh |
|
|
CroWarrior2020
|
Naslov: Re: Gradi se nova džamija u Tomislavgradu Postano: 03 vel 2021, 18:19 |
|
|
BBC je napisao/la: Aj **** ne seri. Jebale te džamije. Evo opet onaj što optužuje svakog da je musliman, jeste dosadni sa tim glupostima. A te džamije nisam ja sagradio, nego vaša voljena stožerna stranka. Ja jedino što ovde radim, je što objavljujem one vijesti koje HDZ zataškava kako bi sakrili svoju izdaju i uvjerili vas kako se oni zapravo bore za interese Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Gradi se nova džamija u Tomislavgradu Postano: 05 vel 2021, 22:51 |
|
|
Kod: Koliko je meni poznato to je jedini brežuljak na čitavom Duvanjskom Polju. I oni na vrh toga brežuljka stave pravoslavnu crkvu.
Crvenička Dobra Glava je puno veći brežuljak i krasi ga veliki minera... tj. bazna stanica i još riječ HDZ napisana kamenama preko jedne cijele strane (strmije) Kod: Meni to liči na zapišavanje teritorija. Čovjek se zapita što tu crkvu nisu napravili unutar sela, zašto su morali na vrh brda. Raščani su prije rata bili srpsko selo, ne mješovito nego doslovno 100% srpsko selo, mislim jedno od dva u općini Tomislavgrad. Sada ih je tu 0. Na tome brežuljku je bila polu srušena kapelica (od kog, od kada ne znam) i sad su je obnovili. Nije da su je iz čista mira tu sagradili. Ispod nje je srpsko groblje.
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Gradi se nova džamija u Tomislavgradu Postano: 05 vel 2021, 23:31 |
|
|
Croatian Warrior je napisao/la: U Mandinu Selu u Tomislavgradu započela je izgradnja nove džamije s minaretom i ostalim sadržajima. Izgradnja je financirana znatnim sredstvima Crvenog polumjeseca Ujedinjenih Arapskih Emirata, organizacije koja je financirala i prošlogodišnju rekonstrukciju džamije u Oplećanima. I općina Tomislavgrad je za cijeli projekt dala 8000 KM iz općinskog budžeta. http://mandino-selo.com/wp/izgradnja-dzamije-u-dilaverima-u-tijeku/Ovo je sedma džamija po redu koja se nalazi na području općine Tomislavgrad. Na području čitave općine Tomislavgrad ima ukupno 2500 muslimana, i čine 8 % st. Znači na svakih 350 muslimana dođe jedna džamija. Nakon što je propao plan HDZ-a da sagradi termoelektranu s kojom bi iselili sve Hrvate okolnih sela, sad su smislili novi plan kako da isele Hrvate, a to je gradnjom nove džamije. Inače sa tog područja je otprije prisutno iseljavanje, sad kad im hodža pođe arlaukati, sada će se to iseljavanje dodatno povećati. Sad kad budu izbori u 11. mjesecu vi ponovo glasujte za HDZ, tzv. stožernu stranku, pa se nemojte čuditi ako vam ispred kuće nikne nova džamija ili spomenik tzv. armije rbih, kao što je se to desilo npr. u Glamoču. Hrvati u TG čine preko 90 % st., pa ako se ovakve stvari dešavaju ovde, šta mislite kako je onda tamo gdje su Hrvati manjina, kao npr. u Srednjoj Bosni, ili u Konjicu i Jablanicu ili u Drvaru. Ako HDZ nije sposoban da zaštiti interese Hrvata tamo gdje su većina, šta onda možete onda očekivati od njih. Ti ljudi su izdali sve što se da izdati, i svako ko glasuje za njih je jednako tako izdajnik Hrvatskog naroda. "Mandino" Selo, a džamija. Pa nije Fatino Selo. Ako muslimani idu sebi gradit bogomolju, stvar je legitimna. Ako je muslimansko, katoličko, pravoslavno selo bez bogomolje, legitimno je da idu sebi gradit bogomolju u svom selu. No ja bih uvitova stvari. Dok se ne ostvari povratak Hrvata u sridnju Bosnu (Zenica, Bugojno, Travnik, Kakanj, Vareš...), sivernu Hercegovinu (Konjic, Jablanica...), ništa od tega. Evo je danas razbilo ploču od HVO-a u Bihaću. Zbog takva nasilja podiga bih stvari na višu razinu. Ja bih sad stopira gradnju džamija u Sisku i Osijeku, a onu u Bogovolji (to je granično selo u Karlovačkoj županijim, općina Cetingrad, prima Bihaću, Muslimani su se ondi naseljavali u Titoslaviji) bih zatvoria dok se ne organizira posebna hrvatska općina kod Bihaća od hrvatskih sela i starinskih zemljišta u vlasništvu Hrvata. Spomen-ploče moradu obnovit. Ne smimo dopustit radikaliziranje i otuđivanje muslića u Cazinskoj krajini na Hrvate. To će bit nova tkz. SAO Krajina ako im ga ne spustimo na vrime. Nije to nikakvi nacionalizam niti nagla reakcija, ovdi je to sigurnosno pitanje.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Gradi se nova džamija u Tomislavgradu Postano: 06 vel 2021, 02:22 |
|
|
Samo će Posušaci i Gruđani moći pjevati; Ja sam rođen đe džamije nema, ti ra ri ra od malena.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Gradi se nova džamija u Tomislavgradu Postano: 06 vel 2021, 02:36 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Samo će Posušaci i Gruđani moći pjevati; Ja sam rođen đe džamije nema, ti ra ri ra od malena. Nema ni u Širokom Brijegu, a koliko znam nema ni u Drvaru ni Grahovu.
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Gradi se nova džamija u Tomislavgradu Postano: 06 vel 2021, 02:52 |
|
|
BBC je napisao/la: Aj **** ne seri. Jebale te džamije.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|