|
|
Stranica: 11/12.
|
[ 294 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 30 ruj 2010, 10:38 |
|
|
mateb je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: vecernji.ba
Iz ovoga se mogu izvući dva zaključka. 1. Izvršna vlast kroz vladu je puno važnija od predsjedništva. 2. Muslimanima je obračun s Hrvatima prioritet, a priče o RS su obični populizam. Možda Srbi ne dopuste formiranje Vlade ukoliko kandidat ne bude Hrvat. Nije da je Srbima nešto posebno stalo da to bude Hrvat, ali im treba povod da vlada ne bude sastavljena. Uz to SDP i SNSD se ne mirišu u zadnje vreme...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 30 ruj 2010, 10:40 |
|
|
mateb je napisao/la: Muslimanima je obračun s Hrvatima prioritet, a priče o RS su obični populizam.
I to ekonomsko podčinjavanje,da im budemo hamali...
|
|
Vrh |
|
|
pohana jetrica
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 30 ruj 2010, 12:05 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2010, 19:07 Postovi: 1173 Lokacija: FreeSrpska
|
mateb je napisao/la: Iz ovoga se mogu izvući dva zaključka.
1. Izvršna vlast kroz vladu je puno važnija od predsjedništva.
2. Muslimanima je obračun s Hrvatima prioritet, a priče o RS su obični populizam.
Tačno tako. Uz napomenu da je taj populizam s pričama o R. Srpskoj proizvod njihove nemoći da bilo šta urade na štetu R. Srpske pa tu nemoć kompenzuju na Hrvatima. I Srbima bi oni rado odabrali "člana predsjedništva tzv. biH", rado bi im onemogućili javni TV kanal na srpskom .. i mnogo toga još. Ali na njihovu žalost, ne mogu
_________________ Viva il separatismo revoluzionario
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 30 ruj 2010, 12:08 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8338 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Mar-kan je napisao/la: mateb je napisao/la: Muslimanima je obračun s Hrvatima prioritet, a priče o RS su obični populizam.
I to ekonomsko podčinjavanje,da im budemo hamali... to mogu jedino preko poreza, a i za to ima lijeka. porezno savjetovanje će biti hit u većinskim mjestima sa hrvatskom većinom. eto posla za raznorazne stručnjake...
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 30 ruj 2010, 12:31 |
|
|
nemojte zezati da ste tek sad skontali da je muslimanima cilj obračunati se s hrvatima te da republici srpskoj ne mogu ništa tek ste sad to skontali jel???
tek sad? uvijek jebena naknadna pamet, glavno da mi imamo hrpu budala koja nas uvjerava da nam Srbi žele zlo te da se moramo okrenuti sarajevu i muslmanima hahhahaha pa samo izvolite gospodo ko vas jebe HB će se vratiti jedino ako to amerikanci zažele a da se pita ovdašnjih hrvata ona nikad ne bi zaživila jer ima toliko stoke među istima da je to za ispovraćati se i ne pada mi na pamet glasovati na izborima boli me *** i za komšića i za vas i za kradeze mrš svi u pičku materinu
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 30 ruj 2010, 12:33 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: nemojte zezati da ste tek sad skontali da je muslimanima cilj obračunati se s hrvatima te da republici srpskoj ne mogu ništa tek ste sad to skontali jel???
tek sad? uvijek jebena naknadna pamet, glavno da mi imamo hrpu budala koja nas uvjerava da nam Srbi žele zlo te da se moramo okrenuti sarajevu i muslmanima hahhahaha pa samo izvolite gospodo ko vas jebe HB će se vratiti jedino ako to amerikanci zažele a da se pita ovdašnjih hrvata ona nikad ne bi zaživila jer ima toliko stoke među istima da je to za ispovraćati se i ne pada mi na pamet glasovati na izborima boli me *** i za komšića i za vas i za kradeze mrš svi u pičku materinu Druze smiri se, ovo su samo izbori
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 30 ruj 2010, 13:43 |
|
|
Pa mogao ga je i opaučiti štosom ... No, ono što nisu vidjeli, a što je urednik Hadžiomerović prethodno naredio da se izbaci u montaži (emisija nije išla uživo, nego je unaprijed snimljena, op. a.), još je zanimljivije: iznervirani Komšić je u jednom trenutku ustao sa stolice i gađao Bakira Izetbegovića papirima, usput ga "časteći" najvulgarnijim uvredama!
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 30 ruj 2010, 13:58 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Mar-kan je napisao/la: Pa mogao ga je i opaučiti štosom ... No, ono što nisu vidjeli, a što je urednik Hadžiomerović prethodno naredio da se izbaci u montaži (emisija nije išla uživo, nego je unaprijed snimljena, op. a.), još je zanimljivije: iznervirani Komšić je u jednom trenutku ustao sa stolice i gađao Bakira Izetbegovića papirima, usput ga "časteći" najvulgarnijim uvredama!Nije mi jasna ta silna količina nervoze kod njega ako tako "sigurno pobjeđuje" kao što se govori. Mislim da je činjenica da je čovjek psihički bolesnik i primitivac.
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 30 ruj 2010, 14:40 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8338 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
hercegovac1981 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pa mogao ga je i opaučiti štosom ... No, ono što nisu vidjeli, a što je urednik Hadžiomerović prethodno naredio da se izbaci u montaži (emisija nije išla uživo, nego je unaprijed snimljena, op. a.), još je zanimljivije: iznervirani Komšić je u jednom trenutku ustao sa stolice i gađao Bakira Izetbegovića papirima, usput ga "časteći" najvulgarnijim uvredama!Nije mi jasna ta silna količina nervoze kod njega ako tako "sigurno pobjeđuje" kao što se govori. Mislim da je činjenica da je čovjek psihički bolesnik i primitivac. treba samo gledati bakira. dosta je iuznenađeno djelovao. jel to bilo prije ili nakon obračuna?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
hercegovac1981
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 30 ruj 2010, 15:51 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2009, 14:06 Postovi: 1609 Lokacija: Zagreb-Čapljina
|
Citat: Oba vodeća sarajevska tjednika, nacionalno-liberalni «Dani» i lijevo orijentirana «Slobodna Bosna», u tekstovima koji su u predizbornim brojevima napisali njihovi urednici, kritizirali su ponovnu kandidaturu Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH te manje-više otvoreno poručili da svi oni koji doista vole doista Bosnu i Hercegovinu, a posebno Bošnjaci na čije glasove računa SDP BiH i koji su Komšićeva izborna baza – ne bi trebali glasati za ovog kandidata, naravno ako im je «na srcu» dobrobit naše zajedničke domovine. ŠTO SENAD AVDIĆ NEĆE OPROSTITI KOMŠIĆU?
Riječ je o svojevrsnom obratu, jer su svojedobno oba ova lista podržavala Komšića, no očito su rezultati koje je polučio «hrvatski član Predsjedništva» bili razlog za «okretanje ploče», pri čemu je posljednji bahato-primitivni Komšićev istup tijekom TV sučeljavanja u emisiji «60 minuta» bila samo kap koja je prelila čašu.
Tako glavni urednik «Slobodne Bosne» Senad Avdić, u rubrici u kojoj se osvrće na proteklih sedam dana, u svom prepoznatljivom stilu piše sljedeće:
«Milijun sam stvari spreman oprostiti kandidatu za hrvatskog člana Predsjedništva BiH ŽELJKU KOMŠIĆU: i hinjeni čaršijski provincijalizam, i apsolutnu haustorsko-državničku nedoraslost, i poneku sitno-krupnu korupcijsku afericu u koju se upetljao pri punoj svijesti i savjesti, i besplatne cekere koje iznosi iz Robot Commercea sa svojim stranačkim šefom Zlatkom Lagumdžijom, pa i tužbu koju je, bez vidnih, opipljivih pravnih argumenata pokrenuo protiv mene... Sve sam očekivao i bio spreman prihvatiti od Komšića, samo mu nikada neću oprostiti što me je prisilio da razmišljam da li da glasam za Borjanu Krišto ili za Martina Raguža!? Jer su, i jedno i drugo, za Komšića, ozbiljni, sustavni, precizni ljudi».
S druge strane, urednik tjednika «Dani» Ivan Lovrenović, u opširnom tekstu u kojem kritizira najavljeno savezništvo Lagumdžijinog SDP-a i SBB medijskog tajkuna Fahrudina Radončića, značajan dio posvećuje i Komšiću. Evo što, među ostalim, stoji u Lovrenovićevom tekstu
LAGUMDŽIJINA LUTKA NA KONCU – PRIJEZIR SPRAM BiH
«Na još jedan način vrh SDP-a je pokazao potpuni prijezir i nerazumijevanje političkoga konteksta Bosne i Hercegovine, te nezajažljivu sklonost političkom mešetarenju, ali to je stara priča: Željko Komšić. Pisao sam o toj Lagumdžijinoj podvali i prije četiri godine, kada mu je prvi put Komšić bio izborna lutka na koncu, i kada je mal`ne cijelo Sarajevo i pola Bosne u zanosu klicalo toj kandidaturi i tom izboru, pokazujući dubinsku neosjetljivost za njegov destruktivni efekt među Hrvatima, ali također i po cjelokupne političke odnose u zemlji. Euforija je išla dotle da je bilo i takvih budalastih ocjena po kojima je Komšić javno proglašavan "najvećim hrvatskim političarom u historiji Bosne i Hercegovine".
Učinak koji, međutim, stoji iza ovoga političkog pinocchija poslije četiri godine boravka u velebnome zdanju Josipa Vancaša ravan je nuli, u nekim aspektima i gore od toga - ispod nule. Doduše, zasluge za takav porazan učinak su timske, pripadaju još više drugoj dvojici, Silajdžiću i Radmanoviću. Ali upravo u toj dimenziji, u dimenziji ekstremne bipolarizacije i antagonizacije na bošnjačko-srpskoj liniji, Komšić kao službeni predstavnik trećih, Hrvata, imao je mogućnost da djeluje autonomno i kohezivno. Mogućnost je imao, ali političkoga kapaciteta i formata - nije. I sad, kad je to prošlo, i kad bi svatko odgovoran napravio nekakvu vlastitu bilancu pa se makar iz poštovanja prema sebi samome povukao videći rezultat, što imamo? Opetovanu podvalu s kandidaturom, i, što je najjadnije, grčevitu Komšićevu obranu propaloga prošlog mandata u Predsjedništvu, još grčevitiju obranu ponovljene kandidature, i skandaloznu spremnost na još četiri godine parazitiranja u najvišem političkom tijelu zemlje, tako štetnoga po državu i po narod (kojega, kao, "predstavlja").
KOMŠIĆ NIJE BIO BAHAT PREMA RADONČIĆU, JER JE OVAJ SAD GAZDIN MILJENIK
Oni što su gledali nastup predsjedničkih kandidata na FTV-u u prošli ponedjeljak, a eventualno su imali još nekoga razumijevanja i za Komšića i za SDP-ovu odluku da ga opet kandidira za hrvatskoga člana državnog predsjedništva, mogli su definitivno odbaciti sve iluzije. Gledajući Komšića, vidjeli su, najprije, jednoga bahatog, osionog primitivca s manirama prigradskoga uličara. Zaprepašćujuću agresivnost i neuljudnost, međutim, usmjeravao je ipak proračunato, pazeći dobro da ona ide prema Bakiru Izetbegoviću, tek sporadično prema Martinu Ragužu (u čemu ima logike, jer Komšić najbolje zna da njima dvojici izborno tijelo nije isto), ali nikako prema novom gazdinom miljeniku Radončiću. Vidjelo se, zatim, da sva Komšićeva politička umnost i sav njegov "koncept" rada i angažmana u Predsjedništvu počiva na tupom opravdanju: "Džabe nam sve, kad Radmanović neće!", a da sav osjećaj vlastite važnosti i mjerodavnosti crpi iz resantimana kajmakčalansko-prvoboračkoga tipa: "Ja sam bio u ratu, u rovu!"
dnevnik.ba Zanimljivo...
_________________ ...Mostar, Stolac, Neum i Čapljina Hrvatska je stara djedovina, gdje su došli vječno će ostati to je zemlja gdje žive Hrvati...
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 30 ruj 2010, 16:46 |
|
|
Proradila savjestu teheranu, ma ja... Namirisali da će Hrvati izaći u puno većem broju nego do sad, a da će izborni pobjednik biti HDZ pa gase vatru. Ipak je komšić uradio dobar posao oko mobilizacije biračkog tjela. Ja mu dajem još 4 godine mandata za poziciju voštane figure a vlast ću dati HDZ-u.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
|
Josip TG
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 30 ruj 2010, 22:10 |
|
|
Večeras je također bilo zanimljivo:
_________________ Da je sloboda i demokracija, bila bi Herceg Bosna a ne Federacija
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 30 ruj 2010, 22:19 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
To je izgleda bila kazalisna predstava a ne emisija.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 30 ruj 2010, 22:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76143 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Junuz Djipalo je napisao/la: To je izgleda bila kazalisna predstava a ne emisija. Sastali se koalicijski partneri.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 30 ruj 2010, 22:26 |
|
|
Josip TG je napisao/la: Večeras je također bilo zanimljivo:
jebo lud zbunjenog koji kreten
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 30 ruj 2010, 23:07 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zlajina zena mi je nekad davno bila profa na faksu. Gordana cini mi se. Ajd za njega jos i imam popusta zbog zene, razumijem ga boji se islamske vise od mene. Ali ovaj nas, pa covjek je katastrofa, jasno mi je sto je u politici, tesko bi ko isao zube popravljat kod njega. Jedino protezu koji starac bi mu mozda dao.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Uskok
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 30 ruj 2010, 23:31 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 02:57 Postovi: 1388 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
Zaboravi je reci da i on ima politicki akademiju HSP-BiH koju je valjda HSP kao ozbiljna stranka smjestila u neku obliznju birtiju, ili napustenu privatnu kucu. Citat: Isto tako, čudi nas, obzirom da je Lijanovića ministar Karačić bio član Vlade gospodina Jurišića, te da su često sjedili zajedno, a imajući u vidu da je gospodin Jurišić predsjednik HSP-a, da nije, ako već ne pozna zakone, nikada čuo za riječi dr.Ante Starčevića, utemeljitelja Hrvatske stranke prava, a čiju ideologiju bi trebao baštiniti i Jurišićev HSP, a koje glase:
"Tko se kruhom naroda hrani, ima narodu računa davati" Citat: Bivši ministar Karačić (50) osumnjičen je da je, vršeći dužnost ministra gospodarstva, donio slijedeće nezakonite „Odluke“:
1. Dana 25. 3. 2009. godine donio je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za potporu mljekarskoj proizvodnji za Tippas Mljekaru d.o.o. Posušje u iznosu od 219 478,20 KM , 2. Dana 16. 6. 2009. godine donio Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za potporu mljekarskoj proizvodnji za Tippas Mljekaru d.o.o. Posušje u iznosu od 180 261,90 KM , 3. Dana 18. 6. 2010. godine donio je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za potporu mljekarskoj proizvodnji za Tippas Mljekaru d.o.o. Posušje u iznosu od 210 000,00 KM , 4. Dana 30. 3. 2009. godine donio je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava za Udrugu poljoprivrednika u Bosni i Hercegovini, podružnica ŽZH, Grude, iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za potporu organiziranju poljoprivrednika u iznosu od 23 000,00 KM , 5. Dana 18. 6. 2009. godine donio je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava za tvrtki „EKO &CO“d.o.o iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke, za potporu sufinanciranju otkupu mlijeka, u iznosu od 30 000,00 KM , 6. Dana 7. 7. 2009. godine donio je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za tvrtku „FARMKO“ Široki Brijeg, za potporu za preradu mesa u iznosu od 486 000,00 KM , 7. Dana 15. 2. 2010. godine donio je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za tvrtku „FARMKO“ Široki Brijeg, za potporu za preradu mesa u iznosu od 2 120 000,00 KM, 8. Dana 24. 3. 2010. godine donio je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za tvrtku „FARMKO“ Široki Brijeg, za potporu sufinanciranju veterinarskih usluga u iznosu od 414 866,90 KM , 9. Dana 6. 7. 2010. godine donio je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za tvrtku „FARMKO“ Široki Brijeg, za potporu za preradu mesa u iznosu od 820 000,00 KM , 10. Dana 2. 4. 2009. godine donio je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za tvrtku „LIJANOVIĆI“d.o.o. Široki Brijeg, za potporu sufinanciranju kamata na kredite u iznosu od 1 200 000,00 KM . I sada zubar prica kako se pare kradu, Lijan ga podupire. Pa sto se Lijan kandidirao mozda mu je malo 1 200 000 KM iz jedne zupanije. Gura ga vala zubar daje mu marke i sakom i kapom isto kao da Lijan svatovki svirac pa se Jurisicu otvorilo srce pa ga kiti novcem i ne pita za cijenu. Nadam se barem da su Lijanove place radnicima ako nista pristojene !?
|
|
baščovan
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 01 lis 2010, 00:02 |
|
|
Emisija je plod lošeg rada Bakira. Nije to SDP-ova prčija,izgleda da će tražiti novi posao nakon izbora,naljutio je SDA i HDZ,al pravo
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 01 lis 2010, 01:05 |
|
|
al jezeera ko što gledam
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 01 lis 2010, 09:57 |
|
|
Uskok je napisao/la: Zaboravi je reci da i on ima politicki akademiju HSP-BiH koju je valjda HSP kao ozbiljna stranka smjestila u neku obliznju birtiju, ili napustenu privatnu kucu. Citat: Isto tako, čudi nas, obzirom da je Lijanovića ministar Karačić bio član Vlade gospodina Jurišića, te da su često sjedili zajedno, a imajući u vidu da je gospodin Jurišić predsjednik HSP-a, da nije, ako već ne pozna zakone, nikada čuo za riječi dr.Ante Starčevića, utemeljitelja Hrvatske stranke prava, a čiju ideologiju bi trebao baštiniti i Jurišićev HSP, a koje glase:
"Tko se kruhom naroda hrani, ima narodu računa davati" Citat: Bivši ministar Karačić (50) osumnjičen je da je, vršeći dužnost ministra gospodarstva, donio slijedeće nezakonite „Odluke“:
1. Dana 25. 3. 2009. godine donio je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za potporu mljekarskoj proizvodnji za Tippas Mljekaru d.o.o. Posušje u iznosu od 219 478,20 KM , 2. Dana 16. 6. 2009. godine donio Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za potporu mljekarskoj proizvodnji za Tippas Mljekaru d.o.o. Posušje u iznosu od 180 261,90 KM , 3. Dana 18. 6. 2010. godine donio je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za potporu mljekarskoj proizvodnji za Tippas Mljekaru d.o.o. Posušje u iznosu od 210 000,00 KM , 4. Dana 30. 3. 2009. godine donio je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava za Udrugu poljoprivrednika u Bosni i Hercegovini, podružnica ŽZH, Grude, iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za potporu organiziranju poljoprivrednika u iznosu od 23 000,00 KM , 5. Dana 18. 6. 2009. godine donio je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava za tvrtki „EKO &CO“d.o.o iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke, za potporu sufinanciranju otkupu mlijeka, u iznosu od 30 000,00 KM , 6. Dana 7. 7. 2009. godine donio je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za tvrtku „FARMKO“ Široki Brijeg, za potporu za preradu mesa u iznosu od 486 000,00 KM , 7. Dana 15. 2. 2010. godine donio je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za tvrtku „FARMKO“ Široki Brijeg, za potporu za preradu mesa u iznosu od 2 120 000,00 KM, 8. Dana 24. 3. 2010. godine donio je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za tvrtku „FARMKO“ Široki Brijeg, za potporu sufinanciranju veterinarskih usluga u iznosu od 414 866,90 KM , 9. Dana 6. 7. 2010. godine donio je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za tvrtku „FARMKO“ Široki Brijeg, za potporu za preradu mesa u iznosu od 820 000,00 KM , 10. Dana 2. 4. 2009. godine donio je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za tvrtku „LIJANOVIĆI“d.o.o. Široki Brijeg, za potporu sufinanciranju kamata na kredite u iznosu od 1 200 000,00 KM . I sada zubar prica kako se pare kradu, Lijan ga podupire. Pa sto se Lijan kandidirao mozda mu je malo 1 200 000 KM iz jedne zupanije. Gura ga vala zubar daje mu marke i sakom i kapom isto kao da Lijan svatovki svirac pa se Jurisicu otvorilo srce pa ga kiti novcem i ne pita za cijenu. Nadam se barem da su Lijanove place radnicima ako nista pristojene !? Da ne bi bilo zabune, i Tippas mljekara i Farmko su lijanovićeve. Plaće radnika su 450 KM i nisu prijavljeni. KO što jerko reče plaće su plod sporazumnog dogovora uposlenika i poslodavca.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
|
votdfak_pg
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 20 pro 2010, 21:26 |
|
|
zlajina kurvica u ekstazi opet strašno:)))
_________________ šta je ********* perecijanski
|
|
Vrh |
|
|
votdfak_pg
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 20 pro 2010, 21:29 |
|
|
legendarni klip vrijedi pogledati
_________________ šta je ********* perecijanski
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 20 pro 2010, 23:02 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5850 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zlajina zena mi je nekad davno bila profa na faksu. Gordana cini mi se. Ajd za njega jos i imam popusta zbog zene, razumijem ga boji se islamske vise od mene. Ali ovaj nas, pa covjek je katastrofa, jasno mi je sto je u politici, tesko bi ko isao zube popravljat kod njega. Jedino protezu koji starac bi mu mozda dao. Zar se supruga Zlatka Lagumdžije ne zove - Amina? Citat: Amina Lagumdzija, atraktivna tridesetogodisnja mama zasad nepoznatog Zlatka Salke i supruga poznatog muza Zlatka. Muz joj je informaticar, profesor i politicar – gotovo da nema pogubnije predispozicije za zapostavljenu zenu. No, Amina se ne osjeca tako: "Kada sam se udala za Zlatka, bile su mi 23 godine i dobro sam znala za koga se udajem. Bilo mi je jasno da to nece biti standardni, klasicni brak u kome cemo imati puno slobodnog vremena. Zato ovo sto imamo, maksimalno koristimo."
Drzi do zenskog misljenja, a zakljucuje sam Amina je zavrsila Ekonomski fakultet, 1993. godine osnovala svoju firmu koja se danas zove "L–Promo" i ima ambiciju da se bavi drustvenom promocijom zena. Poveznica: http://www.bhdani.com/arhiva/145/t452.htm
|
|
Vrh |
|
|
KaRudar
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 20 pro 2010, 23:21 |
|
|
Glazbenik je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Zlajina zena mi je nekad davno bila profa na faksu. Gordana cini mi se. Ajd za njega jos i imam popusta zbog zene, razumijem ga boji se islamske vise od mene. Ali ovaj nas, pa covjek je katastrofa, jasno mi je sto je u politici, tesko bi ko isao zube popravljat kod njega. Jedino protezu koji starac bi mu mozda dao. Zar se supruga Zlatka Lagumdžije ne zove - Amina? Citat: Amina Lagumdzija, atraktivna tridesetogodisnja mama zasad nepoznatog Zlatka Salke i supruga poznatog muza Zlatka. Muz joj je informaticar, profesor i politicar – gotovo da nema pogubnije predispozicije za zapostavljenu zenu. No, Amina se ne osjeca tako: "Kada sam se udala za Zlatka, bile su mi 23 godine i dobro sam znala za koga se udajem. Bilo mi je jasno da to nece biti standardni, klasicni brak u kome cemo imati puno slobodnog vremena. Zato ovo sto imamo, maksimalno koristimo."
Drzi do zenskog misljenja, a zakljucuje sam Amina je zavrsila Ekonomski fakultet, 1993. godine osnovala svoju firmu koja se danas zove "L–Promo" i ima ambiciju da se bavi drustvenom promocijom zena. Poveznica: http://www.bhdani.com/arhiva/145/t452.htmja mislim da je Zlajina prva zena Dijana ili mu se tako zove kcerka iz prvog braka
|
|
Vrh |
|
|
Grunf
|
Naslov: Re: HA HA HA HA komentari na večerašnjih 60 minuta Postano: 21 pro 2010, 04:37 |
|
|
Nakon odgledanog klipa moram primjetiti da mi Jurišić izgleda priglupo. Nadam se da se ne ljuti zbog te konstatacije.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|