HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 11 sij 2025, 02:46.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 555 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Halal Srbi i halal Hrvati više ne trebaju Muslimanima
PostPostano: 31 kol 2023, 22:35 

slika

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2023, 17:57 

Da je Vesovic umro, saznao sam i na CDM, na kojem je Nikolaidis srocio prigodan tekst.
Na bosnjacim medijima tog dana nije bilo vesti, ili je bilo zakukuljeno, pa nisam primetio.

Sad slabo posecena i mozebiti malo zakasnela komemoracija.

Reklo bi se da im se Vesovic necim zamerio na kraju, pa su zaboravili njegove ranije zasluge. :neznam

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2023, 19:15 

Vešović 1992. na pitanje o Radovanu Karadžiću.

"Ja sam ga poznavao dobro, kući mu dolazio. Bio je bijedna kukavica.Žena ga tukla. Nikakav pjesnik. Loš psihijatar. Pronevjerio pare pa išao u zatvor. Bijednik i kukavica..."

Vešović 1998. na pitanje o obnovi zemlje.

Likovi kao Radovan Karadžić su uništili ovu lijepu zemlju, nsšu Bosnu. Karadžić je uvijek bio bijednik i kukavica. Nikakav pjesnik...bijedna kukavica.Žena ga tukla. Loš psihijatar. Pronevjerio pare pa išao u zatvor. Bijednik i kukavica..."

Vešović 2007. na pitanje o studentskim demonstracijama 1968.

"Neki govore da je i Radovan Karadžić imao udjela u demonstracijama. To je laž!!! On je bio prevelika kukavica i bijednik za to. Nikakav pjesnik. Loš psihijatar. Kasnije je pronevjerio pare pa išao u zatvor. Bijednik i kukavica, kukavica, kukavica..."

Vešović 2020. na pitanje o koroni.

"Ovepuste sarajevske ulice me podsjećaju na vrijeme kad je Radovan Karadžić sa Pala rukovodio uništenjem ovog moga grada. Podlo i kukavički! Jer on je bio kukavica i bijednik!
Žena ga tukla pred nama. Nikakav pjesnik. Loš psihijatar. Pronevjerio pare pa išao u zatvor. Bijednik i kukavica..."

Vrh

PostPostano: 02 ruj 2023, 19:54 

Bobovac je napisao/la:
Vešović 1992. na pitanje o Radovanu Karadžiću.

"Ja sam ga poznavao dobro, kući mu dolazio. Bio je bijedna kukavica.Žena ga tukla. Nikakav pjesnik. Loš psihijatar. Pronevjerio pare pa išao u zatvor. Bijednik i kukavica..."

Vešović 1998. na pitanje o obnovi zemlje.

Likovi kao Radovan Karadžić su uništili ovu lijepu zemlju, nsšu Bosnu. Karadžić je uvijek bio bijednik i kukavica. Nikakav pjesnik...bijedna kukavica.Žena ga tukla. Loš psihijatar. Pronevjerio pare pa išao u zatvor. Bijednik i kukavica..."

Vešović 2007. na pitanje o studentskim demonstracijama 1968.

"Neki govore da je i Radovan Karadžić imao udjela u demonstracijama. To je laž!!! On je bio prevelika kukavica i bijednik za to. Nikakav pjesnik. Loš psihijatar. Kasnije je pronevjerio pare pa išao u zatvor. Bijednik i kukavica, kukavica, kukavica..."

Vešović 2020. na pitanje o koroni.

"Ovepuste sarajevske ulice me podsjećaju na vrijeme kad je Radovan Karadžić sa Pala rukovodio uništenjem ovog moga grada. Podlo i kukavički! Jer on je bio kukavica i bijednik!
Žena ga tukla pred nama. Nikakav pjesnik. Loš psihijatar. Pronevjerio pare pa išao u zatvor. Bijednik i kukavica..."

Na pitanje o ratu u Ukrajini nije stigo odgovorit.

Vrh

PostPostano: 03 ruj 2023, 09:32 

Graničar18 je napisao/la:
Na pitanje o ratu u Ukrajini nije stigo odgovorit.

budem ja, posthumno

"ova velikoruska hagresija podjeća na velikosrpsku. Ukrajincima je sada kao Bošnjacima nekad, kad je Radovan Karadžić vedrio i oblačio i podlo i kukavički uništavao Bosnu. Kakva je to kukavica i bijednik bio! Nikakav pjesnik. Loš psihijatar. Pronevjerio pare pa išao u zatvor. Bijednik i kukavica.."

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 555 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Fredericktown i 72 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: