|
|
Stranica: 13/35.
|
[ 873 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 18:29 |
|
|
Diablo je napisao/la: Neznam oko cega ovakva rasprava? Jel Hasanbegovic mozda bog u DP? On je rezerviran na antikomunistickom frontu... Gledajuci pojedince onda daleko vise mozemo srati po HDZ-u ili SDP-u, valjda ih ne moram nabrajat??  Diablo, prihvati činjenice. Hasanbegović misli isto što i Bakir. Bi li ti Bakir bio prihvatljiv u koaliciji?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 18:31 |
|
|
|
Zanimljivo kako pojedinci jos uvijek puše udbasku pricu, podvale i lazi. Samo pogledajte ko vam se javlja i sve ce vam biti jasno... Pripadnici stranaka koje su proizvele gole lopove,prevarante,uhljebe i tako jos od Tuđmanove smrti...
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 18:32 |
|
|
|
Šta bola?
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 18:33 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Diablo je napisao/la: Neznam oko cega ovakva rasprava? Jel Hasanbegovic mozda bog u DP? On je rezerviran na antikomunistickom frontu... Gledajuci pojedince onda daleko vise mozemo srati po HDZ-u ili SDP-u, valjda ih ne moram nabrajat??  Diablo, prihvati činjenice. Hasanbegović misli isto što i Bakir. Bi li ti Bakir bio prihvatljiv u koaliciji? Jeli bogati, kakvo misljenje o tebi ima jedan Jandroković,Jaca Kosor,Sanader,Obuljenka(šund) itd?? Ja bi se sramio da pljujem cijeli jedan pokret zbog pojedinca a branim otpad naseg drustva...
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 18:34 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Šta bola? Nisam tebe direktno prozvao(nit vecinu forumasa) vec one koji plasiraju ovakvu vrstu price preko medija, a zadnji su koji se smiju javit...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 18:34 |
|
|
Diablo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
Diablo, prihvati činjenice.
Hasanbegović misli isto što i Bakir. Bi li ti Bakir bio prihvatljiv u koaliciji?
Jeli bogati, kakvo misljenje o tebi ima jedan Jandroković,Jaca Kosor,Sanader,Obuljenka(šund) itd?? Ja bi se sramio da pljujem cijeli jedan pokret zbog pojedinca a branim otpad naseg drustva... 1. To nije odgovor na moje pitanje. 2. O Jandrokoviću imam isto mišljenje. Ako se Škoro ne distancira od Hasanbegovića, nemamo šta više o Škori pričat. Trenutno se Nino čini za klasu bolji od ostalih.
1652 of 2558 - 64.58%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 18:37 |
|
|
|
Ne znam, možda niste vidjetli naslov teme.
Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz.
Ako nam je to putokaz, idemo onda odmah glasovat za Izetbegovića i riješena stvar. Ne znam zašto se bezveze patimo.
1652 of 2558 - 64.58%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 18:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Diablo je napisao/la: Jeli bogati, kakvo misljenje o tebi ima jedan Jandroković,Jaca Kosor,Sanader,Obuljenka(šund) itd?? Ja bi se sramio da pljujem cijeli jedan pokret zbog pojedinca a branim otpad naseg drustva...
1. To nije odgovor na moje pitanje. 2. O Jandrokoviću imam isto mišljenje. Ako se Škoro ne distancira od Hasanbegovića, nemamo šta više o Škori pričat. Trenutno se Nino čini za klasu bolji od ostalih. Kada se Plenkovic bude distancirao od pola svojih onda isto ocekuj od Škore, neznam cemu dupla pravila?Nino je vise za lokalnu politiku i mozda se preko njega nas glas najbolje cuje al isti je veliko nista kad je globalna slika u pitanju... Politicar za dnevne politike a ne vise ciljeve, zapravo salonski pljuvator koji se nece ovako ponasat ako dodje na vlast. Tamo se drugo kolo igra. No naravno, na pojedincima je da odluce...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 18:39 |
|
|
Diablo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
1. To nije odgovor na moje pitanje.
2. O Jandrokoviću imam isto mišljenje. Ako se Škoro ne distancira od Hasanbegovića, nemamo šta više o Škori pričat. Trenutno se Nino čini za klasu bolji od ostalih.
Kada se Plenkovic bude distancirao od pola svojih onda isto ocekuj od Škore, neznam cemu dupla pravila?Nino je vise za lokalnu politiku i mozda se preko njega nas glas najbolje cuje al isti je veliko nista kad je globalna slika u pitanju... Politicar za dnevne politike a ne vise ciljeve, zapravo salonski pljuvator koji se nece ovako ponasat ako dodje na vlast. Tamo se drugo kolo igra. No naravno, na pojedincima je da odluce... E kad ti sa Širokog tako razmišljaš, što uopće očekivati od ostalih. Kakvi smo, još nam je i dobro.
1652 of 2558 - 64.58%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 18:40 |
|
|
Zanimljivo da se svi uhvate za ovako nebitne stvari(jer je Haso zapravo nebitan po pitanju Bih) a kad Škoro da ovakav intervju onda se krijete u misije rupe, il onako hinjski skrecete temu na nesto drugo... https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... e/9110504/Daleko veci utjecaj ce imat Prkacin koji po stoti put ponavlja da bosna nema sanse,perspektive i smisla 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 19:30 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Ma 98% Škorinih glasača ne zna da u FBiH postoje kantoni, nisu ni čuli za Bošnjačko-hrvatski sukob, ne znaju za kršenje Daytona, Visoke predstavnike itd. Doduše, 90% stanovnika RH također ne zna za to. Ali jasno da je u Škorinom taboru veća amnezija prema ovom pitanju nego u npr. HDZ-u ili osobito Mostu.
U RH vlada kolektivno nepoznavanje prilika u FBiH. To sam ja jednom tu napisao pa me optužili da sam Bošnjak. Da ljudi u RH znaju pravo stanje Hrvati U HB bi imali puno veću podršku. Ovako jedino što znaju čuju od Sarajeva i globalista.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 19:36 |
|
|
|
Vi ne kontate sto znaci rijec realpolitik, to vam znaci da je Škoro primao svu ekipu kod sebe inace bi opet bilo tristo desnih opcija. Bolje je hasu pod kontrolu Škore i Ruže nego da ima svoju neku stranku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 19:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48154 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Haso nema šta raditi u ijednoj hrvatskoj stranci, jedino možda u HSP-u. Koja je njegova ideološka i politička veza s DP?
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 19:46 |
|
|
daramo je napisao/la: Haso nema šta raditi u ijednoj hrvatskoj stranci, jedino možda u HSP-u. Koja je njegova ideološka i politička veza s DP? Antikomunizam zbog čega će i dobit glasove.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 19:50 |
|
|
daramo je napisao/la: Haso nema šta raditi u ijednoj hrvatskoj stranci, jedino možda u HSP-u. Koja je njegova ideološka i politička veza s DP? A sta je uopste tacno njihova ideologija? Koliko vidim to su razne desnicarske organizacije koje su se da se ne bi svadjali ko je glavni zajedno okupili pod vodjstvom javne licnosti. Jel oni imaju neki zajednicki program ili nesto slicno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 20:29 |
|
|
NSOS je napisao/la: daramo je napisao/la: Haso nema šta raditi u ijednoj hrvatskoj stranci, jedino možda u HSP-u. Koja je njegova ideološka i politička veza s DP? A sta je uopste tacno njihova ideologija? Koliko vidim to su razne desnicarske organizacije koje su se da se ne bi svadjali ko je glavni zajedno okupili pod vodjstvom javne licnosti. Jel oni imaju neki zajednicki program ili nesto slicno? Nema tu neke posebne ideologije osim Hrvatskog patriotizma, klasičnog konzervatizma i demokršćanstva. Glavni cilj te heterogene ekipe je rušenje HDZ s vlasti i zauzimanje pozicije glavne desne stranke u Hrvata. Eto, toliko je jednostavno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 20:30 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Dodrinaši i slični derivati su manje zadovoljni ovakvom Hrvatskom nego Srbi. To moram primjetiti. Dobili veličanstven rat i ne znaju uživati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 20:33 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: DP je rizik od cvjećarenja. A po ovom islamističkom Hasanovom pamfletu, sigurno su ustashofili. Koliko vam je HDZ u zadnjih 20 godina "Pomogao" toliko ne moze DP i Škoro odmoći u idućih 50. Haso je samo jedan od široke koalicije desnice i odakle vam ideja da će se baš njega pitati oko BiH. Sami glasači DP-a bi loše prihvatili neko bratimljenje sa Sarajevom, zna se već naširoko u Hrvatskoj da to nama nisu prijatelji. Pereci nekad jesu neinformirani ali nisu budale kakvim ih vi očito smatrate.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 20:47 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Ali ne živim u RH, već živim u BiH. S moje pozicije DP je puno inferioran Mostu i čak HDZ-u. Hasanbegović je uljez. Treba ga odstraniti. Ovakvo što je nedopustivo. Pročitaj dobro taj islamistički pamflet.
Isto tako DP-ova fiksacija srpskim babama iz Donjeg Lapca i Negoslavaca je u svakom slučaju bolesna i isto tako služi za loženje intelektualne sirotinje kao što CNN loži intelektualnu Antifa sirotinju.
S tvoje pozicije u BiH i ja bih isto glasao za MOST ali živim u RH. Svatko gleda svoja posla to je prirodno. DP nije fiksiran na babe iz Donjeg Lapca nego na političko velikosrpstvo u Hrvatskoj, mogu me razmi forumaši ismijavati ali to je naprosto istina. Manjine ne mogu odlučivati tko će sastavljati vladu i točka, sve ostalo Srbi mogu dobiti, ja bi im dao i table u Vukovaru ne smeta mi t, ali mora biti nekog reda u državi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 20:51 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Čak su i Milanović i Krešo Beljak donekle jasni prema pitanju Sejde Komšića.
Glavni propagandist DP-a kromanjonac Bujanec više napada Čovića nego Komšića.
Zapravo Čovića i HDZ BiH uopće ne bi trebao napadati. Neka preusmjeri tu energiju na one što prijete smrću kardinalu Puljiću. Čović, po mojoj procjeni, uspješno manevrira s 4-5 puta brojnijim Muslimanima već 15 godina. U groznim uvjetima iseljavanja Hrvata.
Jasno je: Bujancu i dijelu DP-a je draži Komšić nego predstavnici Hrvata u BiH izabrani od hrvatskog naroda u BiH. Bujancu nije drag Komšić ali on se zaljepio za Dodika i Srbe i tu pomoći nema... Mislim čovjek je iz Varaždina, svatko gleda svoju sredinu, on s muslimanima vjerojatno nikad kontakta nije imao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 21:04 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: U tome ih apsolutno podržavam. Ali ne živim u RH, već živim u BiH. S moje pozicije DP je puno inferioran Mostu i čak HDZ-u. Hasanbegović je uljez. Treba ga odstraniti. Ovakvo što je nedopustivo. Pročitaj dobro taj islamistički pamflet.
Isto tako DP-ova fiksacija srpskim babama iz Donjeg Lapca i Negoslavaca je u svakom slučaju bolesna i isto tako služi za loženje intelektualne sirotinje kao što CNN loži intelektualnu Antifa sirotinju.
Uvelike iskazuješ sindrom Platonove pećine. Čovječe, aktulana ministrica kulture je Praljkove knjige oporezovala kao šund, Jandroković se hvalio da je uništio politički Hrvate, Jaca Kosor je pustila AID u hrvatski arhiv da pravi optućnice protiv HVO, samo je Stipe Mesić gori od HDZa u odnosu na BIH Hrvate. A HDZ će biti gori i od Mesića, ako im iz hambasade kažu.Što se tiće fikasacije srpskim babama, opet ti kažem, ne poznaješ prilike u Hrvatskoj. Nisu srpske babe došle neki dan iz Srbije divljat po Vukovaru. Hrvatska ima rpoblem s političkim velikosrpstvom koje je institucionalizirano čovječe. Da se desnica nije tome suprotstavljaja, danas bi Vukovar bio novi Knin, dok je SDP tamo vladao vodila se tiha srbizacija, potiskivanje Hrvata, preferiranje Srba kod zapošljavanja, našteavalje popisa stanovništva. Općenito, tvoje potcijenjivanje naših problema je vrlo bezobrazno i samo možeš time izazvat kontraefekt. Umjesto da lobiraš u Hrvatskoj za veću informiranost o TVOJIM problemima, ti podcijenjueš naše. Izrazito kontraproduktivno i štetno. Zamjeraš Bujancu ono što u suštini sam ispoljavaš - fikusiranog na samog sebe i nerazumijevanje drugih Hrvata. Međutim, Bujanac nije kanddiat DPa, već je DP poržap Glasnovića. A taj itekako razumije probleme u BIH. Isto tako, Suverenisti kao dio platforme su jedini OTVORENO podržali suverenost Hrvata BIH.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
useless
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 21:18 |
|
|
divizija je napisao/la: već je DP poržap Glasnovića. A taj itekako razumije probleme u BIH. Ma daj, jel ti to ozbiljno? Čovjek je izabran u XI izbornoj jedinici, a samo priča o jugozombijima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
epikur27
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 21:24 |
|
|
|
Znači lik proklinje Tuđmana, veliča Aliju Izetbegovića, protiv je HercxegBosne i islamističkog je profila.
I onda netko dovoljno bezobrazan dođe i kaže na forumu hercegbosne kako mi nemamo pojma i da je Haso pravi Hrvat a mi budale :)
alo
neka eto dodrinašite hebao vas pupovac poremećene
|
|
| Vrh |
|
 |
|
epikur27
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 21:26 |
|
|
useless je napisao/la: divizija je napisao/la: već je DP poržap Glasnovića. A taj itekako razumije probleme u BIH. Ma daj, jel ti to ozbiljno? Čovjek je izabran u XI izbornoj jedinici, a samo priča o jugozombijima. cijela ta ekipa priviđa KOS, Udbu i velikosrpsku ugrozu od 3% baba po seoskim pripizdinama.... tragikomično
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz Postano: 20 lip 2020, 21:26 |
|
|
useless je napisao/la: Ma daj, jel ti to ozbiljno? Čovjek je izabran u XI izbornoj jedinici, a samo priča o jugozombijima.
Kad su jugozomboidi došli 2000. na vlast prvi zadatak im je bo odyebati dijasporu u i BIH Hrvate.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|