HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 kol 2026, 16:34.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 873 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz
PostPostano: 04 srp 2020, 12:47 

Gradonačelnik je napisao/la:
Dutch01 je napisao/la:
Kažete da je Hasanbegović mačak u vreći, a Dragan Čović?
Za Čovića sam čuo da je zapravo Srbin i da je 1991. radio na aerodromu JNA u Mostaru sa kojeg su vršeni napadi na Hrvatsku.

Volio bih da se ovi gore navodi komentiraju

Čović je Hrvat sa Mostarskog Blata i radio je u tvornici aviona Soko!

Znači informatori su ti čisti kurac!

Čović se deklarisao Jugoslovenom, i poptisivao se ćirilicom. :001_smile

bobanovski je napisao/la:
Nisam znao da je Zekanović na listi DP-a, mislio sam glasati za MOST ali DP u 9 izbornoj jedinici ima puno bolju listu sa njim kao prvim.

Iako ne volim Škoru i neke njegove moji svi u kući će glasat za njega pa ću i ja glasati iako naravno podržavam Raspudića i MOST.

Dobar izbor. Za Raspudića glasati je OK, ali za MOST nikako. Evo jedne epizode Knezovića i MOSTA.

Politički tajnik Mosta Nikola Grmoja kratko je za portal Direktno komentirao kako se dogovor s Marijanom Knezovićem nažalost nije realizirao. "Most još nije donio odluku o tome tko će biti nositelj liste, ali mislim kako će to ipak biti Božo Petrov radi rezultata", rekao je Grmoja i opovrgnuo kako je između Knezovića i Mosta došlo do bilo kakve svađe.

Za komentar upitali smo i Marijana Knezovića. "Nikada nisam bio, niti sam trenutačno član bilo koje stranke, pa ni Mosta. Istina je kako smo imali konkretan dogovor, ali budući da suprotna strana već postignute dogovore, principe i načela mijenja u hodu, odlučio sam bez žaljenja, zbog svojih moralnih, ali i političkih uvjerenja, kako na takav način ne mogu i neću djelovati.

Međutim, kako doznajemo Most je, s obzirom na moguća imena koja bi se mogla naći na njihovoj listi za zastupnike europskog parlamenta, odlučio umjesto na desno svoju političku ideju prebaciti u centar, odnosno pomaknuti ulijevo. Kako nam dobro upućeni u zbivanja u Mostu, ta politička stranka/pokret razmišlja na listu staviti Ivanu Krčelić predsjednicu Gradskog vijeća Grada Siska. Krčelić je široj javnosti postala poznata po tome što je odbila održati minutu šutnje za generala Slobodana Praljka, bešćutnom rečenicom kako "braniteljima koji su počinili samoubojstvo" te kako "osuđenim ratnim zločincima ne odaje počast minutom šutnje".

S obzirom i na to da Krčelić, a time i Most čiji je ona predstavnik u Sisku na vlasti drže SDP ovku Kristinu Ikić Baniček koja je nedavno, kao da je 1971., na ulicu izbacila sisački ogranak Matice hrvatske nije jasno kojim političkim smjerom Most zapravo želi ići, desno ili lijevo.
------------------------
Samo na ravnanje, da znamo u kojim se koordinatama gibamo.

Vrh

Naslov: Re: Hasanbegović: Izetbegovićeva ostavština i političko-nacionalna filozofija su konkretan putokaz
PostPostano: 04 srp 2020, 13:34 

@Lavina, i dalje stoji pitanje gdje je Hasanbegovićev demanti...

Tko normalan ne bi u zadnjem danu kampanje oštro demantirao onakve navode, ako su lažni?

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 13:52 

dunno je napisao/la:

Tko normalan ne bi u zadnjem danu kampanje oštro demantirao onakve navode, ako su lažni?

Prvo, sva razglabanja oko ovoga podvela bi se pod kršenje izborne šutnje. I drugo, otvoreno je potpuno irelevantno pitanje, i time se "gađalo uništa".

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 13:56 

Kako kome, nekome je ništa a nekome je važno.

1664 of 2558 - 65.05%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 14:04 

Lavina je napisao/la:

Prvo, sva razglabanja oko ovoga podvela bi se pod kršenje izborne šutnje.

Govorimo o vremenu između Knezovićeve objave u četvrtak navečer i početka izborne šutnje u petak u ponoć. Više od 24 sata.

Nikakvog kršenja tu ne bi bilo.

Lavina je napisao/la:

I drugo, otvoreno je potpuno irelevantno pitanje, i time se "gađalo uništa".

Da, potpuno irelevantno pitanje.

Novopečena ikona desnice navodno umanjivala hrvatske žrtve, umanjivala pitanje abortusa, pljuvala po KC i poručila Tuđmanu da mu može popušit i to je sad kao irelevantno pitanje. Kako da ne... =))

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 14:09 

Naša Kvačica je napisao/la:

Što to? Na što točno misliš da je važno?

Idemo mi direktno u čelo. Kako ti može biti prihvatljiv MOST, koji na čelo svoje liste stavu neku Krčelić, koja s gađenjem zabranjuje minutu šutnje za generala Praljka, ali s "Krčelićkinim gađenjem" odbacuješ Škorin DP u kojem Hasanbegović, kad bi Škoro osvojio čak i 80 mandata (apsolutnu većinu), ne bi bio kreator hrvatske politike prema BiH.

dunno je napisao/la:

Da, potpuno irelevantno pitanje.

Novopečena ikona desnice navodno umanjivala hrvatske žrtve, umanjivala pitanje abortusa, pljuvala po KC i poručila Tuđmanu da mu može popušit i to je sad kao irelevantno pitanje. Kako da ne... =))

Odgovorih ti gore.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 14:15 

Ta vijećnica je napustila MOST. Zato nam i je prihvatljiv.
http://hr.n1info.com/Vijesti/a454961/Pr ... -Most.html

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 14:16 

Otkad takijaši imaju ovoliki vijek trajanja na ovom forumu?

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 14:18 

Lavina je napisao/la:

Što to? Na što točno misliš da je važno?

Važno je da je Hasanbegoviću Alija konkretan putokaz.

1664 of 2558 - 65.05%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 14:19 

Direkt iz klix-islam ćenife i: "Čović je Srbin".

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 14:25 

HHerceg je napisao/la:

Ali, nisu MOST napustili, i još ga uvijek vode, oni koji su tu notornu Krčelićku, koja s gađenjem zabranjuje minutu šutnje za generala Praljka, stavili na vrh svoje liste.

I tebi je MOST putokaz, iako ga vode isti oni kojima je bio neprihvatljiv Knezović a prihvatljiva Ivana Krčelić. :001_smile

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 14:27 

divizija je napisao/la:
PCM je napisao/la:
Za Skoru se zbog Hasana ne smije glasat. Glasaj za Raspudica radje.

Siguran sam da ni za HDZ nsi glasao dok je Hasan bio član predsjedništva s najviše glasova?

U to vrijeme njegovi stavovi nisu bili poznati javnosti, stvari su tek pocelo izbijati na vidjelo postepeno.

Razuman covjek promijeni stajaliste u svjetlu novih dokaza, a vi izgleda ne.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 14:28 

dunno je napisao/la:

"On je gospodin, iznad je toga."
"To su smiješne optužbe, na koje se nema svrhe uopće osvrtati."
"Tim udbaškim konstrukcijama uopće ne treba davati nikakvu pažnju niti promociju odgovorom."

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 14:29 

Lavina je napisao/la:

Odgovorih ti gore.

Nisam razumio odgovor. Ok, ti tvrdiš da je to nebitno pitanje, ali čak i to nebitno pitanje zaslužuje nekakav demanti majka mu stara... Ako nije istina.

Da je Knezović javno rekao kako je vidio Hasanbegovića u klinču s muškom prostitutkom, to bi također bilo politički nebitno pitanje, ali čisto sumnjam da ne bi izašao Hasanov demanti u roku od dva sata. :kava

Ministry of Sound je napisao/la:

"On je gospodin, iznad je toga."
"To su smiješne optužbe, na koje se nema svrhe uopće osvrtati."
"Tim udbaškim konstrukcijama uopće ne treba davati nikakvu pažnju niti promociju odgovorom."

Jasno sve...

Ja samo ne znam je li ti ljudi lažu sebe ili pokušavaju lagati druge. U svakom slučaju jadno.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 14:44 

dunno je napisao/la:
Ja samo ne znam je li ti ljudi lažu sebe ili pokušavaju lagati druge. U svakom slučaju jadno.

Ti pokušavaš lagati drugima. Na koncu, i lagati je dopušteno jednoj vrsti ljudi. Ti samo laži, a ja ću samo ljude upozoriti da je MOST, umjesto Knezovića, na listu stavio neku Ivanu Krčelić koja je s gađenjem zabranila minutu šutnje za gosp. Praljka.

P.S. Možda sam ja sve pobrkao? Možda je i tebi i tebi ovdje sličnima, kao i Krčelićki Praljak najgnjusniji zločinac.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 14:46 

Lavina je napisao/la:
HHerceg je napisao/la:

Ali, nisu MOST napustili, i još ga uvijek vode, oni koji su tu notornu Krčelićku, koja s gađenjem zabranjuje minutu šutnje za generala Praljka, stavili na vrh svoje liste.

I tebi je MOST putokaz, iako ga vode isti oni kojima je bio neprihvatljiv Knezović a prihvatljiva Ivana Krčelić. :001_smile

Naravno da je to loše. Problem je u domaćoj politici što je dosta toga loše, pa mi redovito biramo manje zlo.

U tom smislu, manje zlo je što je Ivana Krčelić bila zastupnica Mosta koji je napustila zbog "nezadovoljstva vođenjem stranačke politike na nacionalnoj razini", nego što je Hasanbegović još uvijek u DP.

Kad Hasanbegović napusti DP, onda ćemo ponovo izvršiti kalkulacije i vidjeti koji su manje loši.

1664 of 2558 - 65.05%

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 14:58 

useless je napisao/la:
divizija je napisao/la:

Siguran sam da ni za HDZ nsi glasao dok je Hasan bio član predsjedništva s najviše glasova?

U to vrijeme njegovi stavovi nisu bili poznati javnosti,

Hoćeš reći, nije ti ih HDZ saopćio?

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 14:58 

Naravno da je to loše. Problem je u domaćoj politici što je dosta toga loše, pa mi redovito biramo manje zlo.

U tom smislu, manje zlo je što je Ivana Krčelić bila zastupnica Mosta koji je napustila zbog "nezadovoljstva vođenjem stranačke politike na nacionalnoj razini", nego što je Hasanbegović još uvijek u DP.

Kad Hasanbegović napusti DP, onda ćemo ponovo izvršiti kalkulacije i vidjeti koji su manje loši.

Koji su strašni potezi hrvatske politike prema Hrvatima u BiH koje je kreirao Hasanbegović? Reci, pa ćemo prokomentirati. A koje su najveće "zasluge" MOSTA na hrvatskoj političkoj sceni? Ove - otjerali su "Karamarkov HDZ" i instalirali "Plenkovićev SK-HDZ".

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 15:05 

Lavina je napisao/la:

Koji su strašni potezi hrvatske politike prema Hrvatima u BiH koje je kreirao Hasanbegović? Reci, pa ćemo prokomentirati. A koje su najveće "zasluge" MOSTA na hrvatskoj političkoj sceni? Ove - otjerali su "Karamarkov HDZ" i instalirali "Plenkovićev SK-HDZ".

Evo razgovaramo o Hasanbegoviću već 33 stranice. Mislim da je dovoljno toga rečeno.

1664 of 2558 - 65.05%

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 15:15 

Lavina je napisao/la:

Ti pokušavaš lagati drugima. Na koncu, i lagati je dopušteno jednoj vrsti ljudi. Ti samo laži, a ja ću samo ljude upozoriti da je MOST, umjesto Knezovića, na listu stavio neku Ivanu Krčelić koja je s gađenjem zabranila minutu šutnje za gosp. Praljka.

P.S. Možda sam ja sve pobrkao? Možda je i tebi i tebi ovdje sličnima, kao i Krčelićki Praljak najgnjusniji zločinac.

Odavno nisam vidio lošija izmotavanja i izbjegavanja odgovora na jednostavna pitanja. :palacgore1

Most uopće nije tema ovdje.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 15:19 

Evo razgovaramo o Hasanbegoviću već 33 stranice. Mislim da je dovoljno toga rečeno.

Nisi temeljno rekao, a pitao sam te. Koji su strašni potezi hrvatske politike prema Hrvatima u BiH koje je kreirao Hasanbegović? Ili koje je netko napravio nadahnut Hasanbegovićevim stavovima? Ako nemaš baš ništa, a do sada baš ništa nisi mogao navesti, onda tvoja intencija nije raskrinkavanje Hasanbegovića, nego nešto posve drugo. I gledajući tvoje "takijanje" za Plenkovića imam pravo ustvrditi da radiš direktno protiv interesa Hrvata u BiH.

dunno je napisao/la:
Odavno nisam vidio lošija izmotavanja i izbjegavanja odgovora na jednostavna pitanja. :palacgore1

Ti meni postavio pitanja!? Ponovi ih, ako ti nije teško.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 15:27 

Lavina je napisao/la:
Koji su strašni potezi hrvatske politike prema Hrvatima u BiH koje je kreirao Hasanbegović?

Ni Pupovac nema nekih strašnih poteza prema Hrvatima BiH ako ćemo se vodit tvojom retardiranom logikom. Možemo naći i hrpe ljevičara, jugosa, najvećeg šljama koji nisu imali strašni poteza prema Hrvatima BiH jer nisu bili u prilici kreirati vanjsku politiku RH.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 15:29 

Lavina je napisao/la:

Nisi temeljno rekao, a pitao sam te. Koji su strašni potezi hrvatske politike prema Hrvatima u BiH koje je kreirao Hasanbegović? Ili koje je netko napravio nadahnut Hasanbegovićevim stavovima? Ako nemaš baš ništa, a do sada baš ništa nisi mogao navesti, onda tvoja intencija nije raskrinkavanje Hasanbegovića, nego nešto posve drugo. I gledajući tvoje "takijanje" za Plenkovića imam pravo ustvrditi da radiš direktno protiv interesa Hrvata u BiH.

dunno je napisao/la:

Ti meni postavio pitanja!? Ponovi ih, ako ti nije teško.

Hasanbegović nije uradio nikakav konkretno loš potez. Trenutno samo ima pogrešne stavove i putokaze, pa je logično zaključiti bi li njegovi potezi bili dobri ili loši kada bi se našao u poziciji dovoljno bitnoj da ih i učini.

Ne uradiše ni oni momci s transparentom “Jebat ćemo srpske žene i djecu” nikakav konkretan potez, niti su ikoga doista jebali, pa opet su morali kazneno odgovarati za stavove koje su zastupali.

Hasanbegovićeva filozofija je kontradiktorna. Navodno je za Hrvatsku, a zastupanjem Izetbegovićevih stavova on je protiv postojanja Hrvata u BiH, u Hercegovini pogotovo. No mi smo štit Hrvatske, narod je u papučama i atletskim majicama u Pologu zaustavio tenkove JNA i tim hrabrim činom prepolovio napad na središnju Dalmaciju.

Dakle slijedeći Izetbegovića, on može samo raditi protiv Hrvata u BiH, a posljedično i protiv same Hrvatske.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 15:33 

divizija je napisao/la:
useless je napisao/la:

U to vrijeme njegovi stavovi nisu bili poznati javnosti,

Hoćeš reći, nije ti ih HDZ saopćio?

Tužno je to, da branite čovjeka nakon ovoliko opterećujućih stvari. Tužna indikacija šta "domoljubi" nude Hrvatima u BiH u zamjenu da podržimo njihove ideje - jedna veliki srednji prst. Umjesto da kažete da čovjek sa takvim stavovima o našoj braći u BiH nije zaslužio biti u vrhu jedne domoljubne stranke vi ga i dalje neshvatljivo branite.

Vrh

PostPostano: 04 srp 2020, 15:43 

useless je napisao/la:
Lavina je napisao/la:
Koji su strašni potezi hrvatske politike prema Hrvatima u BiH koje je kreirao Hasanbegović?

Ni Pupovac nema nekih strašnih poteza prema Hrvatima BiH ako ćemo se vodit tvojom retardiranom logikom.

Ima. Eno ga prije dva tjedna u "zagrljaju" sa Dodikom (na Gradini) optužujući i Hrvate iz BiH da su poklali 700.000 Srba.

Krkson je napisao/la:
Hasanbegovićeva filozofija je kontradiktorna. Navodno je za Hrvatsku, a zastupanjem Izetbegovićevih stavova on je protiv postojanja Hrvata u BiH, u Hercegovini pogotovo. No mi smo štit Hrvatske, narod je u papučama i atletskim majicama u Pologu zaustavio tenkove JNA i tim hrabrim činom prepolovio napad na središnju Dalmaciju.

Netko drugi (neki musliman) bi slično tebi mogao reći: Hasanbegovićeva filozofija je kontradiktorna. Navodno je za Alijine stavove, a zastupanjem hrvatskog nacionalizma zapravo je protiv Alijinog koncepta.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: mrnjav, Tomba17 i 67 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: