HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 pro 2024, 01:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 220 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Božo Ljubić i HDZ1990
PostPostano: 04 lip 2013, 16:32 

zaba1111 je napisao/la:
Junuz Djipalo je napisao/la:
E sad da vas vidim kako se okrećete za 180 stupnjeva... :D

Ili 360 kako neko reče. :laugh

Ja mislim da je najpravilnije reći 720+.

Naime baš te 2010, kad je spremljen ovaj tekst koji je trebao nestati, Raguž je bio apsolutni forumski favorit za člana predsjedništva, od jugoidne ljevice ,pereca HB pa svo do desnice, od JUnuza preko Ministra pa do "Boga i Hrvata", čak nas je trebao i posjetiti.

=))

Baš tako.
Da se prisjetimo što su neki tada pisali o njemu.

post162871.html?hilit=Martin%20Ragu%C5%BE#p162871

Citat:
moram priznati da ste me impresionirali svojom spremnošću da zakoračite u nepoznato i odgovorite na pitanja nepoznatih i anonimnih ljudi mislim dokazali da imate i hrabrosti i inteligencije, i bar mene preobratili.

I dakako, izradio nas, nije uopće odgovorio na pitanja koja smo postavili. Međutim, tu je znakovit tadašnji post @Rage (za kojeg neki tvrde da sada favorizora Raguža).

Citat:
Čovjek koji nije smogao hrabrosti odgovoriti na forumaška pitanja, unatoč obećanju, i ne zaslužuje obnašati funkciju za koju se kandidirao. Koliko god ne simpatizirao Borjanu, žena je rekla odma "neću, jer će te me koštat kandidature, budući da sam nesposobna".
Ovaj ne samo da je svojom taštinom zajebo sebe, nego je više zajebo nas koji smo, protiv istinskog uvjerenja, ali zato što je najmanje zlo od svih kandidata, pokušali mu dati ruke. Moj glas je izgubio kad je izbjegao odgovoriti i kada je zajebo mladež mostarsku pozvavši ih na piće i ne pojavivši se. Ne zna ni on, a ni ekipa iz vrha 90tke koju odgovornost imaju za rezultate ovih izbora. Ne govorim to radi debakla 90tke, iskreno, zaboli me, nego radi debakla hrvatskoga naroda

A @Inkvi ga je od samoga početka jasno pročitao. Sve što je pisao tada vrijedi i danas.

Inkvizitor je napisao/la:
Raguž..previše mi se hvali i kune u Bosnu, ko da se pravda..te on je ovo te ono..te naša država..jebla te država..počeo je imitirati onog retardinjosa sa Glavice širokobriješke.

uvijek to vječito pravdanje sarajevskim sećijašima kako smo mi eto za državu Bosnu. Pa više mu je Bosne bilo u ustima nego Radončiću i Babinom sinu. Više nego Sejdi.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2013, 16:35 

zaba1111 je napisao/la:
Zadar1993 je napisao/la:

Kao što rekoh, u svjetlu prijašnjih predsjednika Mate Boban izgleda kao uslišenje molitvi. Dakako imao je i on svojih gluposti no ako išta stvorio je i osigurao čvrstu političku strukturu Hrvata u BiH.

Matina jedina i ključna kvaliteta je to što je slijepo slušao Tuđmana.

I to je diskutabilno...Čudne informacije su kolale prema Zagrebu,često i kontradiktorne,que bono...?

Vrh

PostPostano: 04 lip 2013, 16:46 

Mar-kan je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:

I to je diskutabilno...Čudne informacije su kolale prema Zagrebu,često i kontradiktorne,que bono...?

Ma dobro, bitno da je znao kakvi su mu kapaciteti i nije donosio odluke na svoju ruku, znao je da je njegov najbolji doprinos tako da sluša pametnije od sebe, a takve se kvalitete rijetko viđaju.

Zamisli da je npr popout nekih vođa na daleko nebitnijim funkcijama bio zaljubljen u svoju veličinu i dokazivao se jeftinim lažima i podmetanjima, a takvih ipak imamo više i previše i takvi se najčešće nametnu.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2013, 16:54 

"Jeftinim lažima i podmetanjima" sam propustio dodati i "tragikomičnim prijetnjama i ucjenama" jer sam to u prvom naletu propustio vidjeti.

PS. postoji lli mogućnost simboličkog samobaniranja?

Vrh

PostPostano: 04 lip 2013, 17:21 

zaba1111 je napisao/la:

Ima, napiši dirljivo oproštajno pismo, i odskakutaj integrišama.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2013, 17:25 

Ministry of Sound je napisao/la:
Zanimljivo:

Citat:
Martin Raguž skriva svoju komunističku prošlost. Naime sudjelujući u sučeljavanju HTV Oscar C koju je vodio Mario Vrankić, Martin Raguž govorio je o sebi i napravio tri laži u pola minute zbog kojeg mu ne treba vjerovati.

Martin Raguž je rekao kako je u politici 18 godina, tj. od 1992 kada je izabran za ministra HRHB. Rekao je da je dijete ovih krajeva te da je tu živio i da će tu ostati. Rekao je da je primjer i osvježenje i da mu je kampanja prema stručnjacima najbolja i najorginalnija.

Prva laž - Martin Raguž je u politici od 1990 kao mladi komunistički kadar. Kao član Izvršnog odboraio bio je na listi za izbore 1990. godine Saveza socijalističke omladine, i to ne za bilo kakvu dužnost već za člana predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda ,nešto slično Željki Komšiću danas. Prema tome Martin Raguž besramno laže „licu nacije“. Lažovi ne zaslužuju povjerenje.

Druga laž – Martin Raguž je već jedanput napustio svoju ili kako on kaže „ovo je naša zemlja“. HDZBiH mu je kupio stan u Zagrebu i jedno vrijeme kada je posve „popušio“ u politici odseli je u Zagreb. Kako gore nije uspio naći posao ili točnije kako on kaže „ja ne znam ništa raditi nego voditi politiku“, Martin se vratio i molio za angažman. Ne daj Bože da se povijest ponovi, a povijest se ponavlja, Martin Raguž je kupio kuću na Braču.

Treća laž – kampanja Martina Raguža je kampanja „slikom na sliku“ u Dnevnom listu. Ako je kampanja žongliranje pred Parlamentom BiH u Sarajevu, ako je kampanja „samoljublje“ kroz 15 plakata by Martin, ako je kampanja „šupljačenje“ bez podloge, ako je kampanja bez programa, ako je kampanja ljepljenje svojih plakata po tuđim plakatima, ako je kampanja šaranje i kidanje drugih plakata, ako je kampanja vandalizam, ako je kampanja plakanje, evala Martine. Tko ti je to rekao da ti je kampanja dobra? Koji stručnjaci? Martine motrat ćeš mijenjati dioptriju i ne lagati više.

I ja sam za Borjanu, ima najbolje šanse zbog stranačke mašinerije. Da se ne lažemo, glasao bi za samog šejtana nečastivog u srazu sa Sejdom.

Pazi ti ovih mahinacija:

Citat:
Premda je većina političkih lidera, ali i ovlaštenih agencija za istraživanje javnoga mnijenja već proglasila Željka Komšića za pobjednika u utrci za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH, izbori za ovu poziciju bit će sve samo ne nezanimljivi. Naime, ključna bitka vodit će se, bez obzira na vjerojatnu Komšićevu pobjedu, između Borjane Krišto kandidatkinje HDZ-a BiH i Martina Raguža kandidata HDZ-a 1990 za ovu poziciju.

Stranke s hrvatskim predznakom upravo će u omjeru glasova između Raguža i Krišto crpiti snagu svoje legitimacije da budu tzv. hrvatsko krilo nove vlasti koja će se formirati nakon izbora 3. oktobra. Ujedno ukoliko Raguž odnese pobjedu nad Borjanom Krišto, on će, sasvim je izvjesno, s tim kapitalom iza sebe postavititi zahtjev da bude naredni državni premijer.

Hrvatske stranke će javno zatražati da nakon Bošnjaka Adnana Terzića odnosno Srbina Nikole Špirića naredni predsjedavajući Vijeća ministara BiH bude Hrvat. Iz koalicije HDZ-a 90-HSP BiH, stoga, nakon izbora treba očekivati zahtjeve da "ako već nije hrvatski član Predsjedništva izabran samo hrvatskim glasovima", onda poziciju premijera treba dobiti "osoba koja je dobila najveći broj glasova birača hrvatske nacionalnosti" odnosno koja dolazi iz stranaka s hrvatskim predznakom. Ovaj dio već je ugrađen u validne dokumente spomenutih hrvatski stranaka kao uputa zvaničnicima koji će na izborima biti izabrani u državni odnosno federalni parlament. Uz kapital pobjede (ako do nje dođe) nad konkurenticom iz HDZ-a BiH, Raguž ima još neke komparativne prednosti koji ga dovode u izglednu situaciju da nakon izbora zasjedne u premijersku fotelju.

Naime, Raguž ima značajno političko iskustvo, naklonost međunarodne zajednice i dobre odnose s liderima svih političkih stranaka sa sjedištem u Sarajevu. Javna je tajna da sve velike stranke u Federaciji BiH (SDA, SDP i S BiH), nakon otvorenoga bratimljenja SNSD-a i HDZ-a BiH odnosno Milorada Dodika i Dragana Čovića ( kojeg su neki proglasili nastavkom sporazuma Boban-Karadžić) priželjkuju da u novoj vlasti bude HDZ 90, a da Čović "ispadne iz igre". I ta činjenica pojačava Raguževe izglede za premijersku poziciju.

Ako još tome dodamo i podatak da je Raguž djelujući posljednje četiri godine u državnom Parlamentu snažno radio na izgradnji državnih institucija, a posebice na donošenju propisa potrebnih za evroatlantske integracije onda je njegova podobnost za ovu poziciju jasna.

hercnjak je napisao/la:

Ima je malo tu:

Jedino što sam pronašao a da je spontano inače su govori poput onog u Busovači naravno napisani ko zna od koga.

Sad je usporedit sa starom liščinom Ragužem! Kakav god da je.

Treba nam taj veto u predsjedništvu.

Raguž je ljigavac i potkupljiv, bar koliko sam mogao zaključiti iz jednog događaja kad ga je prije 2 godine upoznao moj otac.

OldSkul je napisao/la:
Alo bola' Guzda, ti se plaho dao u teror nad Martinom, bez ikakva smisla.
A plavojka Šutim Ko Zaklana Krišto je sva fina kao...?

Di su sada oni ******** iz Dnevnog Lista sa onom smiješnom anketom gdje HDZ1990/HSP anihilira HDZ. Mrzim manipulacije i nepoštenje.

Zanimljivo da glede Raguža (Martina) postoji popriličan konsenzus - ljigav i prevrtljiv (valjda zato ima dobar rejting u šeheru :sega ). Šalu na stranu, i potkupljive ljige imaju svoje mjesto u politici. Potkupljive možeš najlakše kontrolirati, a urođena ljigavost je korisna ako je potrebno imati jednu priču za Šeher, drugu za Banja Luku, treću za Zagreb, kad je Hrvatićima BiH već suđeno da balansiraju između ta 3 centra.

Dakle, uvalit mu love (da se osigura od napada Zlajinih torbara), pogurat mu sina u teniskoj karijeri, i neka loži Sarajlije i američke ambasadore (kao LjuboČovina lutka na koncu, da se razme).

Vrh

PostPostano: 04 lip 2013, 17:35 

zaba1111 je napisao/la:

"Napiši dirljivo oproštajno pismo" :neznam

Zašto bih pisao dirljivo oproštojano pismo, pored toga što ne pišem i ne znam pisati dirljiva pisma ne razumijem zašto bih ga pisao, zar si ti pomislio da sam mislio na sebe kad spomenuo samobaniranje, :ucelo , tupino jedna mislio sam na lažove i prevarante koji bi time dobili prigodu da barem mrvicu operu svoj obraz i pokažu minimum dosljednosti.

Znam ja da bi ti htio da je nekuda odlepršam, zato si i tolerirao najbjednije kršenje pravila i razotkrivanje mog identiteta, zato i prijetiš i jedva čekaš prigodu da me baniraš, ali eto i to pokazuje kakvi su ti kapaciteti, kakve ljude voliš okupljati oko sebe i koliko si dosljedan i karkteran, ali bez bana ja neću otići nigdje dok mi god ne dosadi pisati... zanimljivo da sam identičnu zadnju rečenicu napisao na još jednom forumu :zubati .

Vrh

PostPostano: 04 lip 2013, 17:46 

zaba1111 je napisao/la:

"Napiši dirljivo oproštajno pismo" :neznam

Zašto bih pisao dirljivo oproštojano pismo, pored toga što ne pišem i ne znam pisati dirljiva pisma ne razumijem zašto bih ga pisao, zar si ti pomislio da sam mislio na sebe kad spomenuo samobaniranje, :ucelo , tupino jedna mislio sam na lažove i prevarante koji bi time dobili prigodu da barem mrvicu operu svoj obraz i pokažu minimum dosljednosti.

Znam ja da bi ti htio da je nekuda odlepršam, zato si i tolerirao najbjednije kršenje pravila i razotkrivanje mog identiteta, zato i prijetiš i jedva čekaš prigodu da me baniraš, ali eto i to pokazuje kakvi su ti kapaciteti, kakve ljude voliš okupljati oko sebe i koliko si dosljedan i karkteran, ali bez bana ja neću otići nigdje dok mi god ne dosadi pisati... zanimljivo da sam identičnu zadnju rečenicu napisao na još jednom forumu :zubati .

Imaš post (iznad ovog) pun mojih citata koji ni ne skrivaju prezir prema Ragužu, dakle priznaj da si pogriješio glede moje podrške Ragužu ili te sljeduje ban.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2013, 17:53 

Zanimljivo:

I ja sam za Borjanu, ima najbolje šanse zbog stranačke mašinerije. Da se ne lažemo, glasao bi za samog šejtana nečastivog u srazu sa Sejdom.

Pazi ti ovih mahinacija:

Raguž je ljigavac i potkupljiv, bar koliko sam mogao zaključiti iz jednog događaja kad ga je prije 2 godine upoznao moj otac.

OldSkul je napisao/la:
Alo bola' Guzda, ti se plaho dao u teror nad Martinom, bez ikakva smisla.
A plavojka Šutim Ko Zaklana Krišto je sva fina kao...?

Di su sada oni ******** iz Dnevnog Lista sa onom smiješnom anketom gdje HDZ1990/HSP anihilira HDZ. Mrzim manipulacije i nepoštenje.

Zanimljivo da glede Raguža (Martina) postoji popriličan konsenzus - ljigav i prevrtljiv (valjda zato ima dobar rejting u šeheru :sega ). Šalu na stranu, i potkupljive ljige imaju svoje mjesto u politici. Potkupljive možeš najlakše kontrolirati, a urođena ljigavost je korisna ako je potrebno imati jednu priču za Šeher, drugu za Banja Luku, treću za Zagreb, kad je Hrvatićima BiH već suđeno da balansiraju između ta 3 centra.

Dakle, uvalit mu love (da se osigura od napada Zlajinih torbara), pogurat mu sina u teniskoj karijeri, i neka loži Sarajlije i američke ambasadore (kao LjuboČovina lutka na koncu, da se razme).

Dragi "Mili vođo" upravo zato smo i korigirali Junuza kad se mislio izmeđi 180 i 360 i rekli mu da je najispravnije 720.
Citat:
moram priznati da ste me impresionirali svojom spremnošću da zakoračite u nepoznato i odgovorite na pitanja nepoznatih i anonimnih ljudi mislim dokazali da imate i hrabrosti i inteligencije, i bar mene preobratili.

Ps. volio bih da ova rasprava prestane jer mi stvara nelagodu kad se ljudi, u diskusiji sa mnom,sami dovode u neugodnu situaciju.

PPs Aha, evo vidim opet prijetnje, jadna majko.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2013, 18:00 

zaba1111 je napisao/la:

Dragi "Mili vođo" upravo zato smo i korigirali Junuza kad se mislio izmeđi 180 i 360 i rekli mu da je najispravnije 720.
Citat:

Ps. volio bih da ova rasprava prestane jer mi stvara nelagodu kad se ljudi, u diskusiji sa mnom,sami dovode u neugodnu situaciju.

PPs Aha, evo vidim opet prijetnje, jadna majko.

Jedan citat, u vidu isforsirane dobrodošlice (i "nagrade" za sudjelovanje) kojom mu se zahvaljivalo zbog nastupa na forumu (i nakon kojeg mu se jebalo sve po spisku nakon što je potvrdio svoju ljigavu narav jer je izigrao dogovor i pogazio obećanje), naspram 10-ak citata punih prezira pa i mržnje.

Očekujem da korigiraš svoj lažljivi stav (ne treba mi isprika, niti mi bilo što znači), ili ide ban, jer svi stavovi prolaze osim sramotnog laganja kojim se nastoji blatiti forumaše.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2013, 18:05 

I koliko ćeš nas banirti, da potvrdimo dosljedost?

Vrh

PostPostano: 04 lip 2013, 18:06 

zaba1111 je napisao/la:
I koliko ćeš nas banirti, da potvrdimo dosljedost?

7 dana je dovoljno, uživaj.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2013, 18:11 

Bošnjo style.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2013, 18:52 

zaba1111 je napisao/la:
Cijeli forum je bio za Raguža, osim Bobovca i mene.

Lažeš. :thumbdown

Vrh

PostPostano: 04 lip 2013, 21:35 

zaba1111 je napisao/la:
Zadar1993 je napisao/la:

Kao što rekoh, u svjetlu prijašnjih predsjednika Mate Boban izgleda kao uslišenje molitvi. Dakako imao je i on svojih gluposti no ako išta stvorio je i osigurao čvrstu političku strukturu Hrvata u BiH.

E uvali nam Franju i ti zaštićeni svjedoče haaški. :D Ja jesam dosljedan znači, i po tvom mišljenju. Drago mi je.

Čini se da je ovo kraj 90-ke, bilo je za očekivat nakon što je Sanader pao a ionako je Raguž uvijek spominjan kao čovjek koji može ujedinit HDZ-ove. Nadamo se kako će tako i bit.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2013, 17:44 

Prestanite s chatom, neozbiljne komentare u kojima je više smajlija nego riječi sam izbrisao. Jučer se zbio znakovit događaj, koji obnavlja sumnje o pripremi navodne "nove platforme" (SDA + SBiH + Lijanovići + ASDA + HSP + HDZ90 +...).

Slavica Josipović i Boro Krišto (zvani "nepismeni") bili suzdržani na nalog Martina Raguža pri glasovanju o izvješću povjerenstva kojeg su oni imenovali i gdje su oni imenovali svoga kolegu Srećka Borasa (koji je glasovao za).
slika

Budimir je ovdje nebitan, bitno je svrstavanje u tabore pri glasanu.
Dakle igranje suprotno stavu HDZ90 (Ljubića), suprotno dogovoru HNS-a (i "nove parlamentarne većine", koja nikad neće biti ostvarena), a glasanjem su se praktički pridružili bloku za kojeg se sumnja da će pokušati sačiniti novu platformu iza 2014.

Martin Raguž u isto vrijeme podržava HNS, legitimne predstavnike Hrvata (tj. da Hrvate ne mogu predstavljati koalicije koje nisu osvojile većinu hrvatskih glasova), i zaključak da je HNS vrhovno tijelo koje definira što su hrvatski nacionalni interesi, dok s druge strane sastaje se nedavno s Lijanovićima (koji su postali druga SDA, počevši od prijedloga za ukidanje kantona i doma naroda itd., i s kojima ozbiljne hrvatske stranke ne smiju uopće razgovarati, jer to nije stranka nego kriminalna i teroristička trgovačka organizacija koja će za 5 milijuna maraka predložiti i ukidanje konstitutivnosti Hrvatima), a prošli tjedan i u Vitezu s SDA.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 05 lip 2013, 18:01 

Robbie MO je napisao/la:
Prestanite s chatom. Jučer se zbio znakovit događaj, koji obnavlja sumnje o pripremi navodne "nove platforme" (SDA + SBiH + Lijanovići + ASDA + HSP + HDZ90 +...).

Slavica Josipović i Boro Krišto (zvani "nepismeni") bili suzdržani na nalog Martina Raguža pri glasovanju o izvješću povjerenstva kojeg su oni imenovali i gdje su oni imenovali svoga kolegu Srećka Borasa (koji je glasovao za).
slika

Budimir je ovdje nebitan, bitno je svrstavanje u tabore pri glasanu.
Dakle igranje suprotno stavu HDZ90 (Ljubića), suprotno dogovoru HNS-a (i "nove parlamentarne većine", koja nikad neće biti ostvarena), a glasanjem su se praktički pridružili bloku za kojeg se sumnja da će pokušati sačiniti novu platformu iza 2014.

Martin Raguž u isto vrijeme podržava HNS, legitimne predstavnike Hrvata (tj. da Hrvate ne mogu predstavljati koalicije koje nisu osvojile većinu hrvatskih glasova), i zaključak da je HNS vrhovno tijelo koje definira što su hrvatski nacionalni interesi, dok s druge strane sastaje se nedavno s Lijanovićima (koji su postali druga SDA, počevši od prijedloga za ukidanje kantona i doma naroda itd., i s kojima ozbiljne hrvatske stranke ne smiju uopće razgovarati, jer to nije stranka nego kriminalna trgovačka organizacija koja će za 5 milijuna maraka predložiti i ukidanje konstitutivnosti Hrvatima), a prošli tjedan i u Vitezu s SDA.

Lasić u intervjuu na Face TV reče da "jedna inozemna (tu je stao) podupire programsku koaliciju SDA - HDZ1990 - PDP".

Ako je istina, a vjerujem da jeste, onda ovo sa izborom Raguža nikako nije dobro.

SDA su preuzeli šovinističku štafetu od SDP-a, nisu zainteresirani za ulaz u EU, odbili su sve prijedloge rješenja Sejdić-Finci, kao i ove reforme FBiH.

HDZ1990 neloš pod Božom, mogao bi biti loš sa Ragužem, ne mislim da se mogu nositi sa SDA.

PDP se ne želi miješati u odnose u Federaciji, mislim da ne bi ponudili nikakvu zaštitu na državnoj razini. No, nemaju šansu biti na vlasti u RS, osim u koaliciji sa SDS-om.

Dakle 2014, nije nemoguća neka nova Platforma u Federaciji (koja bi imala malo više legitimnosti od prve, jer HDZ1990 nosi više glasova od HSP-a), nešto tipa SDA-DF-HDZ1990-NSRzB i onda koalicija na državnom nivou sa SDS i PDP (ako bi do nje došlo). Ne mogu zamisliti puno gorih scenarija po Hrvate.

No, teško će SDA-DF-HDZ1990-NSRzB u hrvatskom klubu Doma Naroda dogurati do 6 zastupnika, morali bi prije izbora ići na ciljanu strategiju postavljanja Hrvata (ili SDA ili DF) u BPK, ZDK, ŽSB. No nije nemoguće.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2013, 19:57 

Mislim da bi to znacilo kraj HDZ-a '90. Nadajmo ce da nece doci do ovog.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 05 lip 2013, 20:08 

Ovakve tendencije bi trebalo sasjeći u korjenu, prije nego se uopće ozbiljnije stvari dogode.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 05 lip 2013, 20:10 

Nema drugog nacina nego ne dati im glas na narednim izborima. Ne znam sta drugo.

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 05 lip 2013, 20:48 

Aztec je napisao/la:
Nema drugog nacina nego ne dati im glas na narednim izborima. Ne znam sta drugo.

Glasovi zavise o politici. Taman kad sam mislio dati glas devedesetki (koja je u Mostaru u popularnosti sustigla HDZ), dogodi se ovo sa Martinom.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2013, 21:10 

Informacije s terena, na kojima zahvaljujem, naše forumske uhode u zadnje vrijeme brižljivo prisluškuju:

http://www.hercegbosna.org/kolumne/poli ... -8990.html

Citat:
Ta takozvana „platformaška“ priča dobiva na snazi ako se zna da se Raguž posljednjih dana intenzivno sastaje sa predstavnicima Narodne stranke radom za boljitak, SDA, te HSP-a.

Citat:
Očigledna podrška Živku Budimiru kadrova HDZ1990, koji su bliski Martinu Ragužu, direktno se kosi sa indikacijama i zaključcima sa zasjedanja HNS-a. Također, koketiranje sa Lijanovićima i HSP-om, vjerojatno budućeg predsjednika HDZ1990, smeta i dijelu kadrova HDZ1990 koji su do sada bili lojalni ovom čelniku. Naime, u slučaju pobjede na saboru stranke, sve glasnija su nagađanja povratka određenih odbjeglih stranačkih kadrova poput Stjepana Krešića i njegovog brata Nikole, kao i prelaska dijela kadrova HSP-a. Iako Raguž vješto izbjegava odgovore na ova pitanja, dajući dojam da od ovoga nema ništa, glasine s terena govore drugačije.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2013, 21:19 

U vrijeme potpune obespravljenosti Hrvatskog naroda u BiH,kada se zahtjevi za ravnopravnosti sa ostala dva naroda proglašavaju zločinom,kada se njihovi interesi ne podudaraju s interesima onih koji odlučuju,kada su prepušteni sami sebi,jedinstvo Hrvatskog naroda,a poglavito dva HDZ-a dvije najrelevantnije hrvatske stranke,uvjet svih uvjeta.Conditio sine qua non.Sve razmirice i različitosti moramo ostaviti za neka druga vremena jer se radi o biološkom opstanku našeg naroda na ognjištima na kojima su oduvijek živjeli.
Hrvatski političari u BiH djeluju u nemogućim uvjetima, a narod često ima nerealna očekivanja ili nasjeda na propagandu onih koji ne žele dobro narodu.Hrvati nemaju poluge moći kao što su vlast,mediji i sl.pa ne mogu ni prezetirati svoju plitiku nego to čine drugi kako to njima odgovara.Na hrvatskim portalima u BiH osjeća se zbunjenost i nasjedanje na propagandu onih kiji ne žele dobro Hrvatskom narodu.
Predsjednici HDZ-ova,Čović i LJubić vode racionalnu i pragmatičnu politku i kroz HNS trebaju okupiti sve one koji mogu i žele raditi za hrvatske interese.Od presdune važnosti je da čovjek koji će naslijediti LJubića bude na toj liniji.Da li je to Raguž?
Želim vjerovati da jest.Plašim se taština unutar dva HDZ-a i eventualne labilnosti i potkupljivosti kod Raguža iako zato nemam nikakve argumente.Bošnjaci i njihovi patroni Amerikanci već su pripremili crveni tepih i fanfare za Raguža.Potrošili su hrvatske izdajnike Budimira i Lijanoviće i sada će ih odbaciti kao stare krpe.Bjesomučno traže novog Hrvata marionetu koji će provoditi njihovu politiku.Nadam se da to Raguž nije.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2013, 21:21 

Maduna je napisao/la:
U vrijeme potpune obespravljenosti Hrvatskog naroda u BiH,kada se zahtjevi za ravnopravnosti sa ostala dva naroda proglašavaju zločinom,kada se njihovi interesi ne podudaraju s interesima onih koji odlučuju,kada su prepušteni sami sebi,jedinstvo Hrvatskog naroda,a poglavito dva HDZ-a dvije najrelevantnije hrvatske stranke,uvjet svih uvjeta.Conditio sine qua non.Sve razmirice i različitosti moramo ostaviti za neka druga vremena jer se radi o biološkom opstanku našeg naroda na ognjištima na kojima su oduvijek živjeli.
Hrvatski političari u BiH djeluju u nemogućim uvjetima, a narod često ima nerealna očekivanja ili nasjeda na propagandu onih koji ne žele dobro narodu.Hrvati nemaju poluge moći kao što su vlast,mediji i sl.pa ne mogu ni prezetirati svoju plitiku nego to čine drugi kako to njima odgovara.Na hrvatskim portalima u BiH osjeća se zbunjenost i nasjedanje na propagandu onih kiji ne žele dobro Hrvatskom narodu.
Predsjednici HDZ-ova,Čović i LJubić vode racionalnu i pragmatičnu politku i kroz HNS trebaju okupiti sve one koji mogu i žele raditi za hrvatske interese.Od presdune važnosti je da čovjek koji će naslijediti LJubića bude na toj liniji.Da li je to Raguž?
Želim vjerovati da jest.Plašim se taština unutar dva HDZ-a i eventualne labilnosti i potkupljivosti kod Raguža iako zato nemam nikakve argumente.Bošnjaci i njihovi patroni Amerikanci već su pripremili crveni tepih i fanfare za Raguža.Potrošili su hrvatske izdajnike Budimira i Lijanoviće i sada će ih odbaciti kao stare krpe.Bjesomučno traže novog Hrvata marionetu koji će provoditi njihovu politiku.Nadam se da to Raguž nije.

Odličan komentar. :palacgore1

Predlažem da ga svi pročitaju.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2013, 21:37 

Upozorenja: -2
Raguž je i na prošlim izborima za članove predsjedništva ciljao na bošnjačko biračko tijelo ali je ostao u sjeni Željka Komšića.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rW3l0XaKUo :kava

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 220 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Fullback, Teuton i 37 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: