HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 lip 2025, 19:49.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 160 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Helez: Bošnjake će braniti 300.000 naoružanih muslimana
PostPostano: 01 pro 2023, 19:25 

Pilum23 je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:
Naravno, taj frtalj je samo ako budu razumni. Bude li glupiranje kako Pilum najavljuje onda je njihovo onoliko koliko obrane.

:kava

Tko si ti da nešto nekom određuješ???
Idi bolan radi zadaću sa djecom.

Slažem se nemam ja ništa s tim. :palacgore1

Ja samo primijećujem kako rat funkcionira. Tako je i Hamas mislio, mi ćemo prekršiti primirje 7. listopada pa ćemo se vratiti u Gazu i to je to. Čini se bili su u zabludi. Nekad se dogodi jedna strana pokrene rat pa ga onda druga strana završi.

1241 of 2558 - 48.51%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2023, 20:41 

Mujo izmislio novi pravac viking muje. Očaj ke očito velik, od alijinog bošnjaštva nema kruva.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2023, 22:47 

Pilum23 je napisao/la:

:kava

Tko si ti da nešto nekom određuješ???
Idi bolan radi zadaću sa djecom.

Ja samo primijećujem kako rat funkcionira. Tako je i Hamas mislio, mi ćemo prekršiti primirje 7. listopada pa ćemo se vratiti u Gazu i to je to. Čini se bili su u zabludi. Nekad se dogodi jedna strana pokrene rat pa ga onda druga strana završi.

Strana koja pravi secesiju i postavi vojsku na entitetske granice počinje rat, a ne strana koja naknadno reagira i brani ustavno-pravni poredak.

Kao i 1992, balvane su bacali Srbi, a ne Hrvati ili Bošnjaci.

Bez borbe i samoobrane se rezultat zna, a kada počne borba onda su sve opcije otvorene i zbog stranog faktora.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2023, 22:48 

Imota je napisao/la:
Mujo izmislio novi pravac viking muje. Očaj ke očito velik, od alijinog bošnjaštva nema kruva.

Ja od početka 80tih mislim isto na temu religije.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2023, 22:59 

Pilum23 je napisao/la:

Strana koja pravi secesiju i postavi vojsku na entitetske granice počinje rat, a ne strana koja naknadno reagira i brani ustavno-pravni poredak.

Bez borbe i samoobrane se rezultat zna, a kada počne borba onda su sve opcije otvorene i zbog stranog faktora.

Strana koja ubija povratnike i izvodi terorističke napade,sprječava otkrivanje nestalih zaslužuje ravnanje.
Ovdje vidim sličnost Hamasa i bosanskog Hamasa.
Zaključi tko bi trebao izvoditi ravnanje.
Kod vas možeš izbaciti ovo "borba" jer vama jedino i strani faktor može pomoći pokraj 4mil Hrvata I 7mil Srba,a vi u jednom džepu s 1mil i ovaj mali dzepic s 130 000.Tako da taj prostor nije vrijedan spomena jer bi vas i babini tu napali,a kako vas RH ne bi branila već ravnala .Brzo bi vam bio kraj.
A onda bi vjerojatno Ameri odlučili kolika će biti jedna od najmanjih europskih zemalja.A zbog zločina iz 93. i 94. vjerojatno bi od Bugojna i Konjica napravili sjever Gaze.

Vrh

PostPostano: 01 pro 2023, 23:32 

Noname01 je napisao/la:
Pilum23 je napisao/la:

Strana koja ubija povratnike i izvodi terorističke napade,sprječava otkrivanje nestalih zaslužuje ravnanje.
Ovdje vidim sličnost Hamasa i bosanskog Hamasa.
Zaključi tko bi trebao izvoditi ravnanje.
Kod vas možeš izbaciti ovo "borba" jer vama jedino i strani faktor može pomoći pokraj 4mil Hrvata I 7mil Srba,a vi u jednom džepu s 1mil i ovaj mali dzepic s 130 000.Tako da taj prostor nije vrijedan spomena jer bi vas i babini tu napali,a kako vas RH ne bi branila već ravnala .Brzo bi vam bio kraj.
A onda bi vjerojatno Ameri odlučili kolika će biti jedna od najmanjih europskih zemalja.A zbog zločina iz 93. i 94. vjerojatno bi od Bugojna i Konjica napravili sjever Gaze.

:biceovodobro

Vrh

PostPostano: 02 pro 2023, 12:47 

Pilum23 je napisao/la:
Imota je napisao/la:
Haha mujo viking. Vikinzi bi te sasjekli otomanski otpadu. Prouči malo šta je radio norveski kralj u opsadi Sidona u krizarskim pohodima.

Mene ne bi, jer sam ja jedan od njih. I fizički i mentalni nasljednik. Većinu takozvanih Srba, Hrvata i Mošnjaka bi, jer izgledaju kao južnjačko sranje, i to i jesu.
Jedini uvijek i na svakom mjestu važeći identitet je rasa.

"Ti nemaš ništa" sa "Bošnjacima" ali prosipas mahalsks fore, te se svaki put postaviš na stražnje noge kad su u pitanju tvoji sunarodnjaci.

Kao drugo, imaš muhamedanskog ime, prezime, plus si osunećeni...

Odnosno, ti imaš sa Europom koliko neki afganistanski kozojeb, jedina razlika je u razini melanina.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2023, 15:35 

Ma kako je Pilumu bliži Odin od Peruna?

Vrh

PostPostano: 02 pro 2023, 17:58 

horus je napisao/la:
Pilum23 je napisao/la:

Mene ne bi, jer sam ja jedan od njih. I fizički i mentalni nasljednik. Većinu takozvanih Srba, Hrvata i Mošnjaka bi, jer izgledaju kao južnjačko sranje, i to i jesu.
Jedini uvijek i na svakom mjestu važeći identitet je rasa.

"Ti nemaš ništa" sa "Bošnjacima" ali prosipas mahalsks fore, te se svaki put postaviš na stražnje noge kad su u pitanju tvoji sunarodnjaci.

Kao drugo, imaš muhamedanskog ime, prezime, plus si osunećeni...

Odnosno, ti imaš sa Europom koliko neki afganistanski kozojeb, jedina razlika je u razini melanina.

Ili ne pratiš moje postove ili se jednostavno praviš naivan. Ja sam samo rekao da sa Islamom i muslimanima nemam veze i ne želim da imam veze, i da nemam veze sa Bošnjama ne-europskog podrijetla. Pošto je njih većina onda to nije moj rat i ovakva BiH nije moja zemlja. Oni nisu moji sunarodnici, već u najboljem slučaju "sugrađani".

Zemlja nisu četvorni kilometri, zgrade i ceste, već prije svega ljudi.

Dok god ima mojih srodnika u BiH i dok god imam nešto skromno imovine. Itekako me se tiče što se dešava. Ugrožena je moja obitelj, i imovina.

Osobito Srbi i dio Hrvata imaju strahovit kompleks i osjećaj krivnje što su mahom mješanci i južnjaci kao Bošnje, pa to kompenziraju strahovitim isticanjem i slavljenjem svog kršćanskog identiteta. Kao na Bliskom istoku, ali su barem izmislili te religije i prema njima su krojene.

Kršćanstvo kao židovska sekta nema ništa sa Europom, sem velikog broja Europljana koji su mahom iz političkih razloga postali formalno kršćani u prošlosti.
Njihov doprinos u arhitekturi, umjetnosti i teološkoj filozofiji je ono europsko u kršćanstvu, inače ništa drugo nije. Što se kršćana tiče, oni ne čuvaju ni rasu, ni naciju ni podrijetlo i njima je svatko dobar i prihvatljiv tko prihvati njihovu ideologiju. Većina kršćana danas niti su bijelci niti Europljani i nama u Europi su strani kao obojeni muslimani. Istrijebio i zamijenio me obojeni musliman ili obojeni kršćanin, meni je svejedno. Rezultat je isti.

Što vrijedi Romu što nije obrezan ili nekom tamnputom Španjolcu ili Italijanu. Pa nije manje arapskog ili indijskog podrijetla zbog toga. Što vrijedi Srbinu, Hrvatu ili Bošnji ako nije bijeli Europljanin. Tuđin je tuđin, pa ma kako se predstavljao.

Veliko je ludilo da je većini Srba i Hrvata Židov Isus Bog, koji je bio obrezan, to se čak slavi kao praznik, njegovo obrezanje, a Srbi i Hrvati to mrze. Pa dogovorite se sami sa sobom je li vam Isus Bog ili nije. Ako jest, onda ga slijedite, a ne ko švedski stol da birate kako vam se okrene.

Krv, genetika i biologija je sve, to je sama osnova života od biljke, životinje do čovjeka i nije svejedno kako izgledaš, koje si rase ili podrijetla.

Psima se gleda podrijetlo, a kamoli ljudima.

Religije, nacije, države su prolazne, a rasa ostaje.
Ne poznaješ me, a pričaš kao da se znamo i kao da mi podrijetlo znaš.
Nismo čuvali koze skupa.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2023, 17:59 

Sokolić je napisao/la:
Ma kako je Pilumu bliži Odin od Peruna?

Perun je Bog Gromovnik, jedan te isti kao Thor sin Odinov.
Odin je Perunov otac. On je sveotac.
Svi Indoeuropljani imaju slične religijske predstave.
Sve je to naše.
To je jedan narod u osnovi, svi bijeli ljudi.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 160 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Groot, hoblatopla, Naša Kvačica, Robbie MO i 67 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: