|
|
Stranica: 10/10.
|
[ 248 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 27 stu 2025, 23:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Smjena općinske vlasti u Livnu, vratio se HDZ
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 27 stu 2025, 23:22 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Smjena općinske vlasti u Livnu, vratio se HDZ
Mislim da je ovo katastrofalan potez HDZ-a! Dakle ovi jarače Livno i sad pred izbore ga uvale HDZ-u i na izborima će glumit oporbu i opet osvojit glasove. Trebali su u HDZ-u glumit budale i pustit '90-ku i HNP da se sami ukopaju do izbora.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 28 stu 2025, 00:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
"Pred izbore?"
Pred kakve izbore? Izbori su bili prošle godine i idući su 2028.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 28 stu 2025, 00:58 |
|
|
Bobovac je napisao/la: "Pred izbore?"
Pred kakve izbore? Izbori su bili prošle godine i idući su 2028. Da, ali izbori za Županiju su za 10-ak mjeseci. Livno je sjedište Županije. Ljudima je to jedno te isto, gledaju koje na vlasti, a sad je u Livnu HDZ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 16 pro 2025, 09:33 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 18:43 Postovi: 916 Lokacija: USORA! HRHB
|
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 16 pro 2025, 20:59 |
|
|
Brane je napisao/la: Mislim da je ovo katastrofalan potez HDZ-a!
Dakle ovi jarače Livno i sad pred izbore ga uvale HDZ-u i na izborima će glumit oporbu i opet osvojit glasove.
Trebali su u HDZ-u glumit budale i pustit '90-ku i HNP da se sami ukopaju do izbora. Šta sam reko... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 17 pro 2025, 01:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
HVO-110 je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/blokirani-svi-racuni-zdravstvenih-ustanova-u-kantonu-10-iscrpili-smo-svu-dobru-volju-za-nabavke-bez-placanja/251216013
Jel Federalni ministar zdravstva iz Livna? Nediljko Rimac. Životopis. Rođen je 7. travnja 1961. godine u Livnu,
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 23 pro 2025, 20:31 |
|
|
Tomislavgrad nije dobio novac od federalnog natječaja zbog nepismenosti “kadrova” HNP: https://www.livno-online.com/zupanija/5 ... -odgovoranKupusove glavice iz HNP ne znaju ispuniti ni najjednostavnije formulare.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 23 pro 2025, 20:57 |
|
|
|
Možeš li pojasniti što je bilo? Jer u tekstu nema pojašnjenja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 23 pro 2025, 21:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64457 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Cvitanović je o tome pričao s Avdićem, točno sam prilazio zapaljenom Vjesniku i slušam o tome kako TG nije pripremio projekt na ispravan način, naime treba osigurati dio financiranja iz vlastitih sredstava da bi se dobio federalni novac za isti projekt. Gledam u Vjesnik i slušam Cvitanovića i jeza me neka prođe, kako je moguće.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DOS
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 23 pro 2025, 22:08 |
|
|
O čemu je još Cvitanović govorio kod Avdića? Ramo, Ramo, kud baš kod Avde nesrećo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 23 pro 2025, 22:12 |
|
|
Nisu mogli pročitati uvjete natječaja zbog geografije, visoke nadmorske visine i nedostatka cestovnih pravaca. Jel' tako Zaba. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 23 pro 2025, 22:28 |
|
|
|
Ne znam jel Cvitanović mogao dati veći vjetar u leđa HDZu od ovoga što je kod Avde izgovorio.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 23 pro 2025, 23:33 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nisu mogli pročitati uvjete natječaja zbog geografije, visoke nadmorske visine i nedostatka cestovnih pravaca. Jel' tako Zaba.  Ne znaju ispunit formular. Manjak kisika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 23 pro 2025, 23:40 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48143 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Lako se vama zezati ali na toj nadmorskoj visini teško i disati kamoli ispunjavati formular
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 24 pro 2025, 09:41 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nisu mogli pročitati uvjete natječaja zbog geografije, visoke nadmorske visine i nedostatka cestovnih pravaca. Jel' tako Zaba.  Ne mislim da je to razlog, nije realan. Ne znam o čemu se radi, ali kao i ti mogu pretpostaviti . Tako meni, kao razumnom čeljadetu, lišenom kompleksa i frustracija, prvo pada na pamet ono sto se i spominje i što je poznata činjenica, da je TG po drugim osnovama već dobio značajna sredstva za nekoliko projekata koja su dosta veća od ovih. Da nisam takav, da sam recimo seoski momak sa seoskim doživljajem političkih procesa, sa sitnim priprostim kompleksima , tada bi mi vjerovatno pala na pamet ideja koja i nije totalno nerealna, da recimo vlast neda pare općinama gdje je opozicija na vlasti. Ali kako znamo da je TG ipak dobio bitne pare, to bih onda uzeo sa rezervom. S treće strane recimo da imam komplekse više vrijednosti neostvarenog potomstva bivših kvazi elita ili bilo koje druge komplekse neostvarenih ljudi motiviranih i hranjenih zlobom, onda bih vjerovatno prvo pomislio da tamo negdje među fuj fuj primitivcima, srećom daleko.od mene,.vlast ne zna ni popuniti formular jer jos ne znaju sva slova. Tako da evo ne znam ni sam, svaka od tih opcija je moguća, a neke su više, a neke manje vjerovatne. Ja bih recimo od tebe očekivao ovu seljačko zluradu opciju koja i ima neke izglede, ali vidiš ti si izabrao onu baš najmanje vjerovatnu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 24 pro 2025, 10:05 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nisu mogli pročitati uvjete natječaja zbog geografije, visoke nadmorske visine i nedostatka cestovnih pravaca. Jel' tako Zaba.  Ne mislim da je to razlog, nije realan. Ne znam o čemu se radi, ali kao i ti mogu pretpostaviti . Tako meni, kao razumnom čeljadetu, lišenom kompleksa i frustracija, prvo pada na pamet ono sto se i spominje i što je poznata činjenica, da je TG po drugim osnovama već dobio značajna sredstva za nekoliko projekata koja su dosta veća od ovih. Da nisam takav, da sam recimo seoski momak sa seoskim doživljajem političkih procesa, sa sitnim priprostim kompleksima , tada bi mi vjerovatno pala na pamet ideja koja i nije totalno nerealna, da recimo vlast neda pare općinama gdje je opozicija na vlasti. Ali kako znamo da je TG ipak dobio bitne pare, to bih onda uzeo sa rezervom. S treće strane recimo da imam komplekse više vrijednosti neostvarenog potomstva bivših kvazi elita ili bilo koje druge komplekse neostvarenih ljudi motiviranih i hranjenih zlobom, onda bih vjerovatno prvo pomislio da tamo negdje među fuj fuj primitivcima, srećom daleko.od mene,.vlast ne zna ni popuniti formular jer jos ne znaju sva slova. Tako da evo ne znam ni sam, svaka od tih opcija je moguća, a neke su više, a neke manje vjerovatne. Ja bih recimo od tebe očekivao ovu seljačko zluradu opciju koja i ima neke izglede, ali vidiš ti si izabrao onu baš najmanje vjerovatnu. Zezam te malo, zvučalo mi smiješno dok sam tipkao, ne zamjeri u ovo blagdansko vrijeme da ne pokvariš ispovijed. Sretan Božić ako se ne vidimo. 
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 24 pro 2025, 10:12 |
|
|
|
Misliš da je ovo moje grijeh? Sinoć me pita na ispovijedi ima li neko da s njim nisi u miru, reko nitko. Zaboravio na forum :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 24 pro 2025, 10:18 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Misliš da je ovo moje grijeh? Sinoć me pita na ispovijedi ima li neko da s njim nisi u miru, reko nitko. Zaboravio na forum :) Kažu ne smeta ako zaboraviš, samo ako nisi namjerno nešto preskočio. Kad bi sve dokumentirali ne bi izašli iz ispovjedaonice. 
1652 of 2558 - 64.58%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 30 pro 2025, 23:12 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 30 pro 2025, 23:23 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: https://www.livno-online.com/zupanija/56156-hrvatski-poduzetnik-ulaze-pola-milijarde-maraka-u-vjetroparkove-u-glamocuNe znam koliko je ovo dobro, ali te vjetroelektrane za mene su nakaradne, nagrđuju izgled okoliša a pitanje je koliko i štete samom okolišu. Glamoč je zaista danas hrvatski ako se ti sekiraš da će vjetroelwktrane Glamoč nagrditi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 30 pro 2025, 23:40 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Perun_Velež je napisao/la: https://www.livno-online.com/zupanija/56156-hrvatski-poduzetnik-ulaze-pola-milijarde-maraka-u-vjetroparkove-u-glamocuNe znam koliko je ovo dobro, ali te vjetroelektrane za mene su nakaradne, nagrđuju izgled okoliša a pitanje je koliko i štete samom okolišu. Glamoč je zaista danas hrvatski ako se ti sekiraš da će vjetroelwktrane Glamoč nagrditi  Ja to gledam ovako, to što su se Srbi vratili se u Glamoč, kao Grahovo i Drvar, pa, vratili su se Vojnić, Lapac, Gvozd, Plaški, vjerojatno su i u tim mjestima opet većina kao i u DGG, ali to što su se oni vratili, vratili su se na svoju imovinu, ne vidim zašto bi smo imali problem da se netko vrati na svoje, ali to nikako ni u kojem slučaju ne znači da je to opet nekakva srpska kolonija. Jedan Vojnić i Lapac su u Hrvatskoj a DGG su u hrvatskom kantonu u Federaciji i sve dok postoje ovakvi kantoni, za mene je to hrvatsko. Mi bi smo jednostavno trebali promijenit svijest te iz defanzivnog moda preći u drugačiji, Kupres je odličan primjer.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hercegbosanska Županija: Vijesti i politika Postano: 09 vel 2026, 23:44 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Fredericktown, Majestic-12 [Bot] i 102 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|