|
|
Stranica: 4/9.
|
[ 201 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 20 svi 2022, 20:40 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Baš vidim da treći svjetski rat započinje zbog nelegalne okupacije BiH. Ajde, dobro, i prvi je zbog BiH počeo, moguće je. I tako smo od "Gdje to piše?" došli do ilegalne okupacije BiH. Aj i ti u džamiju vakat je. Razumijem ja da je ilegalna, samo je to tip ilegalnosti koji je skroz nevažan. EU odluka ostaje na snazi, i to je ilegalno po međunarodnom pravu, ali koga briga
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 20 svi 2022, 20:40 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7139 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Jiv je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Proglašenje hrvatske samouprave u BiH je casus belli. Nema potrebe proglašavati išta prvih par godina. Samo rad na terenu. I blokada Bejha i Efbija kao i "šurovanje sa Dodikom na dodatnoj etničkoj podjeli"
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 20 svi 2022, 20:41 |
|
|
Nw kužim što znači "Gdje to piše?", to si ti pitao, i ja sam ti rekao gdje to piše, EU odluka ostaje
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 20 svi 2022, 20:43 |
|
|
dzamijas je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa već se pokazalo da smo bitni. I da je zbog nas Rusija napala Ukrajinu.
Odjavljujem se sa foruma jedno sahat vremena.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 20 svi 2022, 20:49 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: I tako smo od "Gdje to piše?" došli do ilegalne okupacije BiH. Aj i ti u džamiju vakat je.
Razumijem ja da je ilegalna, samo je to tip ilegalnosti koji je skroz nevažan. EU odluka ostaje na snazi, i to je ilegalno po međunarodnom pravu, ali koga briga The Green Zebra je napisao/la: Nw kužim što znači "Gdje to piše?", to si ti pitao, i ja sam ti rekao gdje to piše, EU odluka ostaje Jebeš ti malo sebe a?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 20 svi 2022, 20:51 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7139 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
U cijeloj prici oko Bejhaje vazno je samo da se Muslimani nastavljaju iseljavati.Biće vremena i za samoupravu i za treci entitet i za razdruženja.Iseljavanje je ključna stvar.Ni Amerika zemlja velika ni EU nemaju odgovor na potez Muslimana da se isele iz Bejhaje
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 20 svi 2022, 20:53 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Razumijem ja da je ilegalna, samo je to tip ilegalnosti koji je skroz nevažan. EU odluka ostaje na snazi, i to je ilegalno po međunarodnom pravu, ali koga briga The Green Zebra je napisao/la: Nw kužim što znači "Gdje to piše?", to si ti pitao, i ja sam ti rekao gdje to piše, EU odluka ostaje Jebeš ti malo sebe a? Malo si zbunjen. Okupacija bi bila ilegalna po međunarodnom pravu, legalna po EU pravu. To cijelom vrijeme govorim
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 20 svi 2022, 21:04 |
|
|
Ma sve jasno, EU će zbog jebene Bosne prekšiti međunarodno pravo i otići u ilegalu. Mirno spavaj.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 20 svi 2022, 22:18 |
|
|
Hagresor je napisao/la: The Green Zebra je napisao/la: Bit će onako kako Plenki dogovori u EU. Ako se Hrvatska bude jako protivila intervenciji, vjerojatno će samo izignorirati samoupravu, bio bi jako loš PR za EU jedinstvo da idu proitv Hrvatske. Ali Vijeće sigurnosti je tu apsolutno nebitno Znači tuć će eukurci po Hrvatima. Ajde, bar znamo na čemu smo. Neka dođu, živim za taj dan.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 20 svi 2022, 22:49 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Mišljenja sam da niko Hrvate ne bi napao ,ako bi ovakvoj Nakaradi ''transparentno''''otkazali poslušnost . Ovako , malo po malo , skuhaće vas ko žabu. Ovo je bolesna perverzija od države .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 20 svi 2022, 22:54 |
|
|
Nema šanse, čak i ako EUFOR ostane, što je samo po sebi upitno. Babojebac, Hamdija, Orban, drugi Orban, Bugari, Slovaci, bilo ko može to da spreči.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 20 svi 2022, 22:59 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
OSRH moraju hitno podići broj obučenih vojnika u aktivnoj službi. Jer će do slanja vojske u BiH doći, ako se želi izbjeći rat.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 20 svi 2022, 23:47 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1710 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Jiv je napisao/la: OSRH moraju hitno podići broj obučenih vojnika u aktivnoj službi. Jer će do slanja vojske u BiH doći, ako se želi izbjeći rat. Slažem se. Ukidanje, kako oni to tvrde "zamrzavanje", obaveznog vojnog roka bio je veleizdajnički čin. Premala smo država da ne bi imali obavezni vojni rok.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 21 svi 2022, 00:00 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1710 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
EUFOR neće napasti hrvatsku samoupravu ukoliko se hrvatska politika vrlo jasno postavi. Vojnici EUFORa rade za plaću, to im je glavni motiv te žele što "bezbolnije" odraditi svoje vojničke ugovore. Ovo nije njihova zemlja i treba se samo čvrsto postaviti. Ono što me brine je Plenkovićevo nasljeđe vojnog dezertera. Mama mu je sredila da ne mora služiti vojsku. Iako, ljudi se mogu mijenjati i postati bolji ako ispravno sazriju.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 21 svi 2022, 01:03 |
|
|
The Green Zebra je napisao/la: U ovoj političkoj klimi misliti da se ikome jebe za VSUN je ludost Raspravlja se sta je legalno i u skladu sa medjunarodnim sporazumima. Naravno da NATO moze da useta i bez SB ali onda je okupator.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 21 svi 2022, 01:11 |
|
|
Karabaja je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Odjavljujem se sa foruma jedno sahat vremena. Nije dobro rekao. Nema antifasisticka humanitarna intervencija u Ukrajini veze sa nama. Ali posto je zapad priznao jednostrano proglasenu nezavisnost siptarske paradrzave, onda i Rusija sa istim argumentima priznaje Abhaziju, Juznu Osetiju, Krim (koji je prvo priznat pa se posle referenduma ujedinio sa Rusijom), Donjeck, Lugansk itd. Priznanje siptarske paradrzave je bila ogromna greska zapada, koju sada koriste Rusi a u buducnosti ko zna ko jos.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 21 svi 2022, 01:28 |
|
|
Nije pitanje dal NATO ili EUFOR mogu da zauzmu celu Bosnu ako hoće. Mogu. Pitanje je šta da rade s njom kad je zauzmu. To ne znaju ni oni sami, da znaju, rešili bi dosad ovo ludilo.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 21 svi 2022, 01:30 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
novovrijeme je napisao/la: Citat: Milanović: Ide jesen, Hrvati u BiH će ići u osnivanje svoje samoupravehttps://www.klix.ba/vijesti/bih/milanov ... /220520128 Muslimani, što vam je ovo trebalo? Zorane , spremni smo . Napeti ko puške , visokog morala i čvrstog duha . Samo zapovjedi ! U ime 20 000 Herceg Bosanskih ratnika !
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 21 svi 2022, 01:33 |
|
|
Th1950 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Muslimani, što vam je ovo trebalo? Zorane , spremni smo . Napeti ko puške , visokog morala i čvrstog duha . Samo zapovjedi ! U ime 20 000 Herceg Bosanskih ratnika ! Za Milanovića spremni! Predsjedniče povedi nas! Kontra mraku kontra sili!
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 21 svi 2022, 01:33 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Neće je EUFOR napasti nego braniti AL snažni mudzahedini neće braniti Šeher Bosnu ? Oslobađat će EUFOR ( OSRH ) kakanj vrlo brzo . šta je miševi , šta ste se usrali ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 21 svi 2022, 01:36 |
|
|
NSOS je napisao/la: BNP je napisao/la: Rusija neće nikad blokirati EUFOR u Savjetu bezbjednosti UN-a, jer onda sukladno Dejtonskom sporazumu NATO može samovoljno instalirati trupe u BiH gdje nigdje naznačeno u kojem i kolikom kapacitetu. NATO bez dozvole SB UN ne moze nista. UNPROFOR, IFOR, SFOR, EUFOR, svi su dosli u BiH sa mandatom SB UN. Jedino sto NATO moze je da izvrsi invaziju. NATO neće invazirat vlastiti NATO narod . Tako da mogu se jebat , moraju juršat mudzahidi A mi ih čekamo još od 90-tih , spustit će se gusta magla iznad lašvanske doline , bit će jecanja moj mudzahedine
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 21 svi 2022, 01:40 |
|
|
BNP je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jah Do prije 10 minuta je bio siguran da će hin NATO braniti. Tako mu u glavi od 1995. Sad je skontao da nema od tog ništa i opalio ga PTSP. U panici nastavlja po svom ko magare da ne bi Vlasi skontali kako je on skontao. Kalsično ponašanje običnog Muje, Mujo Vulgaris.
Ma ne, Radoje, ja sam siguran da će me braniti EUFOR, ali me strah Rusije da ne uloži veto u SB UN-a. Ali eto Rusi neće da udare taj veto na EUFOR, valjda ih vole što prepadaju djecu oko škole. a šta ste takve pičke da vas mora branit bilo ko osim vas samih ? Ajde te 1 na 1 jedan put u životu pičke .
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 21 svi 2022, 01:44 |
|
|
Planina je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Znači tuć će eukurci po Hrvatima. Ajde, bar znamo na čemu smo.
Neka dođu, živim za taj dan. Svi živimo , da kosti ostavimo i dušu ispustimo na sveto tlo Hrvatsko !
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 21 svi 2022, 10:15 |
|
|
Planina je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Znači tuć će eukurci po Hrvatima. Ajde, bar znamo na čemu smo.
Neka dođu, živim za taj dan. Potpisujem. Ima nas u Hrvatskoj puno vise nego mislite koji cemo preskakat jedan drugoga da budemo prvi dolje ako pocne sranje. Pobacat cemo ih sve u Neretvu pa ka plavome Jadranu, smradovi pjegavi.
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Hoće li EUFOR napasti Samoupravu? Postano: 21 svi 2022, 11:24 |
|
|
Već sam negdje napisao, možda se može proglasiti u Grudama i Posušju (nije realno ni tu ali hajd recimo da može). Ali u 2022. godini, hajd jarane reci nekom Bošnjaku u Stocu, Vakufu, Vitezu, Novom Travniku da od danas živi u nekoj novoj hrvatskokatoličkoj uzp tvorevini e to teško.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|