|
|
Stranica: 3/64.
|
[ 1584 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ManInBlack
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 14 ruj 2011, 00:02 |
|
|
StRoNiX je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Samo još jedno pitanje, zašto sliku ne izvoziš u png formatu? Meni se čini to najbolji slikovni format. JPEG - manja velicina slike PNG - ogromna velicina slike A hoster di stavljam slike (u svoj album na accu) podrzava max 2Mb po slici -.- PNG sa transparentnom pozadinom, a možeš i .svg kao vektorski format za slike http://tinypic.com/za velike datoteke http://www.mediafire.com/
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 14 ruj 2011, 00:21 |
|
Pridružen/a: 15 tra 2011, 23:19 Postovi: 499 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg Bosna
|
A recimo samo da me ne privlači ideja da stavljam vlastite vektorske radove koji će biti svima dostupni, ipak je tu dosta truda uloženo (kao što ti nećeš sendati svoj na pp (iako mi treba samo grb ) Mislim da sam ipak korektan pa stavljam slike visoke rezolucije (koje se lako mogu manipulirati i obraditi ) Znam za tinypic, postao je zivi shit u proteklih pola godine, masovno brise slike, iako imas account. A u vez' MF, hmm bolji mi je MU :) Da ne bude offtopic, jedna nova (20-tak min rada)
_________________ I krv svoju, za Herceg Bosnu moju ...
|
|
Vrh |
|
|
Josip TG
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 14 ruj 2011, 02:14 |
|
|
StRoNiX je napisao/la: A recimo samo da me ne privlači ideja da stavljam vlastite vektorske radove koji će biti svima dostupni, ipak je tu dosta truda uloženo (kao što ti nećeš sendati svoj na pp ( iako mi treba samo grb ) Mislim da sam ipak korektan pa stavljam slike visoke rezolucije (koje se lako mogu manipulirati i obraditi ) Znam za tinypic, postao je zivi shit u proteklih pola godine, masovno brise slike, iako imas account. A u vez' MF, hmm bolji mi je MU :) Da ne bude offtopic, jedna nova (20-tak min rada) Jesi li probao na vectormagic.com prebaciti u svg? Hm, sad ću se i ja navući na grafiku... Evo grb u 3D, početnički, ali mislim da nije loše.
_________________ Da je sloboda i demokracija, bila bi Herceg Bosna a ne Federacija
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 14 ruj 2011, 02:18 |
|
Pridružen/a: 15 tra 2011, 23:19 Postovi: 499 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg Bosna
|
Nice Jedino pleter se baš ne uklapa u sliku (zbog bijele boje ) Znam za vectormagic stranicu, no to je nista za mene, ja ipak radim sa pro alatima (pocevs od svih alata u CS5 do Corel Drawa i Ilustratora) A svi oni podržavaju import/export u sve moguce formate dostupne covjeku. Isto tako kao i quick trace za sve vrste slika .. A sto se tice grba sto sam zatrazio, pa gle, uzalud mi sva moguca pretvorba kada je grb ''iza'' ruku, tak da ga ne mogu skroz izvuci Crtao sam i ja grb od HRHB u 3D-u, kao što možeš vidjeti na prvim stranicama ... OT: Neki random rad ...
|
|
Vrh |
|
|
Josip TG
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 14 ruj 2011, 02:25 |
|
|
Obori me na popravni
_________________ Da je sloboda i demokracija, bila bi Herceg Bosna a ne Federacija
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 14 ruj 2011, 02:27 |
|
|
Josip TG je napisao/la: Obori me na popravni Ma lol Niko nije stekao znanje preko noci, cak ni ja (heh..) A ovim poslom se aktivno bavim jos poslje rata (offset stampa i design, slaganje grafika, slova blabla) ''Dolazak'' kompova i profesionalnih alata su samo olaksali posao Edit: Redesign slike na prvoj stranici:
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 14 ruj 2011, 16:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
StRoNiX je napisao/la: Zakaj ne mogu editirati post LOL ...
Editiranje je ograničeno na 60min. Zašto? Zato što je jedan idiot (dok editiranje nije bilo vremenski ograničeno) dobio napad bjesnila i izbrisao sve svoje postove, što je onda mnoge diskusije učinilo besmislenim.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 14 ruj 2011, 18:12 |
|
|
Stvarno svakakvih ljudi ima OT: Jedna stara oznaka HVO u HRHB ...
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 14 ruj 2011, 20:11 |
|
|
Ne kužim smisao tvoga posta Zenicanin, sta je pjesnik želio reći? Ovo je tema sa grafičkim radovima ... A ovo tvoje je samo uslikano, nije nacrtano .. Dakle, ako nemaš vlastitih radova, nemoj stavljati u ovu temu copy/pastove sa neta. Hvala Malo modificirani rad ...
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 14 ruj 2011, 21:26 |
|
|
Uff, za ovaj rad sam se namučio i to dosta ... Za sve prijatelje iz našega grada
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 14 ruj 2011, 23:15 |
|
|
Priznajem, moj najteži rad do sada, preko 2 sata crtanja i 4 rušenja programa zbog količine vektora ... No zato jebeno izgleda
|
|
Vrh |
|
|
Josip TG
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 14 ruj 2011, 23:28 |
|
|
Profesore je li ova za prolaza?
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 14 ruj 2011, 23:29 |
|
|
Sjedi 5 Btw, mislim da ova tema zaslužuje pošteni sticky
|
|
Vrh |
|
|
Josip TG
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 14 ruj 2011, 23:31 |
|
|
Hvala... hvala...
|
|
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 15 ruj 2011, 00:32 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1699 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
StRoNiX je napisao/la: Bakrenasta boja super ističe pleter.Meni osobno najbolji grb Herceg-Bosne do sad PS:Evo nekih ideja za buduće radove,nadam se da će koristit
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 15 ruj 2011, 00:44 |
|
|
Hvala na prijedlozima Prvu oznaku je djecja igra napraviti, cca 5 min posla .. Ali sam se ulijenio, nista od radova vise za danas, fakat sam ih previse napravio
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 16 ruj 2011, 02:24 |
|
|
Ipak je povezano sa HRHB ... Koliko god da nekima smetalo, ipak sam bio sa njima Vrijeme izrade ... cca 30 min
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 16 ruj 2011, 05:11 |
|
|
Zašto bi nekome smetalo?
Vrh |
|
|
Lobo
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 16 ruj 2011, 16:28 |
|
|
StRoNiX je napisao/la: Malo modificirani rad ... kh,kh,kh... 108 (108. brigada Ravne Brčko), a ne 10B...
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 16 ruj 2011, 16:38 |
|
|
Hvala na ispravkama, ali slika po kojoj sam radio je bila stvarno mala :( Evo sa ispravkom ...
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 16 ruj 2011, 16:44 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 6018 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Odlični radovi, svaka čast!
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 16 ruj 2011, 16:46 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Zašto bi nekome smetalo? A ima nekih koji baš i nisu ljubitelji HOS-a ... Pessimus dux je napisao/la: Odlični radovi, svaka čast!
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 16 ruj 2011, 22:37 |
|
|
Nesto novo ...
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 16 ruj 2011, 23:40 |
|
|
Citat: A ima nekih koji baš i nisu ljubitelji HOS-a ... Na primjer ja. Vrlo dobri radovi, da li se može naručiti rad onako free za ne ljubitelje.
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB grafički radovi Postano: 16 ruj 2011, 23:42 |
|
|
Vec me spopadaju preko pm-a Gle, sendaj mi pp sta zelis, sa obaveznim slikama i budem vidio sta se moze uraditi ... PS: Bilo sta vezano sa ljiljanom ne radim
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|