|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 86 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
kelvin
|
Naslov: Re: Hrvati ili Muslimani-ko je profitirao više? Postano: 23 tra 2014, 12:42 |
|
|
storaB je napisao/la: Ko vam je kriva gospodžo Sarajko što je i posle zahvata desna veća od lijeve, a noge krive...
Veoma dobro i jasno je ko je činio zločine u 2SR i ko je bio na kojoj strani. Više su handžarovci pobili u 2SR nego što je bilo žrtava u zadnjem građanskom ratu na svim stranama.... O čemu mi više pričamo uopšte... kojem gradjanskom ratu? postoji samo srpska agresija na hrvatsku i bih i nestanak hrvata iz vase srpske tvorevine kako te nije stid tako pisat na hrvatskom forumu?i dalje dokazujete da ste smeca i da se niste odmakli od razmisljanja iz 89. godine jos smo gori mi hrvati sto vam dopustamo da ovdje lazete i serete svoje gluposti
|
|
Vrh |
|
 |
kelvin
|
Naslov: Re: Hrvati ili Muslimani-ko je profitirao više? Postano: 23 tra 2014, 12:44 |
|
|
Ateist je napisao/la: Hrvati katolici su profitirali više od Hrvata muslimana od protjerivanja Hrvata pravoslavnih kršćana. Ne petljajte Srbe u unutarhrvatske odnose, Srbi su istočno od Drine. 
|
|
Vrh |
|
 |
lukoz
|
Naslov: Re: Hrvati ili Muslimani-ko je profitirao više? Postano: 23 tra 2014, 13:48 |
|
|
storaB je napisao/la: Ko vam je kriva gospodžo Sarajko što je i posle zahvata desna veća od lijeve, a noge krive...
Veoma dobro i jasno je ko je činio zločine u 2SR i ko je bio na kojoj strani. Više su handžarovci pobili u 2SR nego što je bilo žrtava u zadnjem građanskom ratu na svim stranama.... O čemu mi više pričamo uopšte... 
|
|
Vrh |
|
 |
chat nick
|
Naslov: Re: Hrvati ili Muslimani-ko je profitirao više? Postano: 23 tra 2014, 14:12 |
|
|
kelvin je napisao/la: storaB je napisao/la: Ko vam je kriva gospodžo Sarajko što je i posle zahvata desna veća od lijeve, a noge krive...
Veoma dobro i jasno je ko je činio zločine u 2SR i ko je bio na kojoj strani. Više su handžarovci pobili u 2SR nego što je bilo žrtava u zadnjem građanskom ratu na svim stranama.... O čemu mi više pričamo uopšte... kojem gradjanskom ratu? postoji samo srpska agresija na hrvatsku i bih i nestanak hrvata iz vase srpske tvorevine kako te nije stid tako pisat na hrvatskom forumu?i dalje dokazujete da ste smeca i da se niste odmakli od razmisljanja iz 89. godine jos smo gori mi hrvati sto vam dopustamo da ovdje lazete i serete svoje gluposti Jesi ti pročitao o čemu se radi na ovoj temi i razumeš li poentu ove teme?
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Hrvati ili Muslimani-ko je profitirao više? Postano: 23 tra 2014, 14:25 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15078 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
chat nick je napisao/la: kelvin je napisao/la: kojem gradjanskom ratu?
postoji samo srpska agresija na hrvatsku i bih i nestanak hrvata iz vase srpske tvorevine
kako te nije stid tako pisat na hrvatskom forumu?i dalje dokazujete da ste smeca i da se niste odmakli od razmisljanja iz 89. godine
jos smo gori mi hrvati sto vam dopustamo da ovdje lazete i serete svoje gluposti
Jesi ti pročitao o čemu se radi na ovoj temi i razumeš li poentu ove teme? Poenta ove teme je da su Bošnjaci tadašni Muslimani pobili Srba i više nego što su Srbi pobili Bošnjaka od 1 svjetskog rata pa i 90 tih dapače više nego što su i Turci pobili Srba u Osmanskom carstvu.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Hrvati ili Muslimani-ko je profitirao više? Postano: 23 tra 2014, 16:14 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Poenta ove teme je da su Bošnjaci tadašni Muslimani pobili Srba i više nego što su Srbi pobili Bošnjaka od 1 svjetskog rata pa i 90 tih dapače više nego što su i Turci pobili Srba u Osmanskom carstvu.
Sta je tu pogresno?
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Hrvati ili Muslimani-ko je profitirao više? Postano: 23 tra 2014, 16:18 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15078 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
bezimeni12 je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Poenta ove teme je da su Bošnjaci tadašni Muslimani pobili Srba i više nego što su Srbi pobili Bošnjaka od 1 svjetskog rata pa i 90 tih dapače više nego što su i Turci pobili Srba u Osmanskom carstvu.
Sta je tu pogresno? Šta nije, opet brojimo krvna zrnca ali smatrati da je više pobijeno Srba u drugom svjetskom ratu nego Bošnjaka od 1 svjetskog rata pa na ovamo to je normalno jel. JEsta ako se broji za svakog Srbina 100 Bošnjaka.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
kelvin
|
Naslov: Re: Hrvati ili Muslimani-ko je profitirao više? Postano: 23 tra 2014, 17:17 |
|
|
chat nick je napisao/la: kelvin je napisao/la: kojem gradjanskom ratu?
postoji samo srpska agresija na hrvatsku i bih i nestanak hrvata iz vase srpske tvorevine
kako te nije stid tako pisat na hrvatskom forumu?i dalje dokazujete da ste smeca i da se niste odmakli od razmisljanja iz 89. godine
jos smo gori mi hrvati sto vam dopustamo da ovdje lazete i serete svoje gluposti
Jesi ti pročitao o čemu se radi na ovoj temi i razumeš li poentu ove teme? kakve to sad veze ima? ovo "gradjanski rat" mi je upalo u oko, nikakvog gradjanskog rata nije bilo a ovo da se niste odmakli od nekih ideja iz proslosti to stoji i dalje,i to treba ponavljati da neki naivni hrvati vide
|
|
Vrh |
|
 |
chat nick
|
Naslov: Re: Hrvati ili Muslimani-ko je profitirao više? Postano: 24 tra 2014, 01:45 |
|
|
kelvin je napisao/la: chat nick je napisao/la: Jesi ti pročitao o čemu se radi na ovoj temi i razumeš li poentu ove teme? kakve to sad veze ima? ovo "gradjanski rat" mi je upalo u oko, nikakvog gradjanskog rata nije bilo a ovo da se niste odmakli od nekih ideja iz proslosti to stoji i dalje,i to treba ponavljati da neki naivni hrvati vide Ehhhh....hajd,drži se teme i zaobiđi nas perecijanske srbofobije..mislim..
|
|
Vrh |
|
 |
bezimeni12
|
Naslov: Re: Hrvati ili Muslimani-ko je profitirao više? Postano: 24 tra 2014, 12:29 |
|
|
korrisnik je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Sta je tu pogresno? Šta nije, opet brojimo krvna zrnca ali smatrati da je više pobijeno Srba u drugom svjetskom ratu nego Bošnjaka od 1 svjetskog rata pa na ovamo to je normalno jel. JEsta ako se broji za svakog Srbina 100 Bošnjaka. U pravu si ako brojis muslimane poginule u uniformama AU i NDH.Taj broj je nenadmasiv.
|
|
Vrh |
|
 |
kelvin
|
Naslov: Re: Hrvati ili Muslimani-ko je profitirao više? Postano: 24 tra 2014, 14:06 |
|
|
chat nick je napisao/la: kelvin je napisao/la: kakve to sad veze ima?
ovo "gradjanski rat" mi je upalo u oko, nikakvog gradjanskog rata nije bilo
a ovo da se niste odmakli od nekih ideja iz proslosti to stoji i dalje,i to treba ponavljati da neki naivni hrvati vide
Ehhhh....hajd,drži se teme i zaobiđi nas perecijanske srbofobije..mislim.. nije ovo perecijanska srbofobija,i nisam srbofob,nedaj boze ali cu reagirati na takve bljuvotine mozda je nekim drugim hrvatima ovdje kul ulizivat se srbima i citat to ali meni nije srbovanje me smeta,pogotovo na hrvatskim forumima
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|