|
|
Stranica: 4/13.
|
[ 306 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 00:16 |
|
|
|
Za nas je Hr bitna jedino u kontekstu tranzita. Inace ta pripizdina nas zanima ko lanjski snijeg.
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 00:22 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2724 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Karabaja je napisao/la: Za nas je Hr bitna jedino u kontekstu tranzita. Inace ta pripizdina nas zanima ko lanjski snijeg. Je zato nam dolazite raditi kao težaci i pušiti kurčeve i ulizivati se. Svaki i svaka jebe majku vehabijama i kako vi volite Hrvate i hrvatske čvarke i krmetinu
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 00:28 |
|
|
saskia je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Za nas je Hr bitna jedino u kontekstu tranzita. Inace ta pripizdina nas zanima ko lanjski snijeg. Je zato nam dolazite raditi kao težaci i pušiti kurčeve i ulizivati se. Svaki i svaka jebe majku vehabijama i kako vi volite Hrvate i hrvatske čvarke i krmetinu Dodje jedino ko se ne zna snaci bolje. Za sto doci, za 1200 eura? Smjesan si
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 00:37 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2724 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
|
Slabo vam ide to snalaženje
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 00:40 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Za nas je Hr bitna jedino u kontekstu tranzita. Inace ta pripizdina nas zanima ko lanjski snijeg. Za tranzit Za na more Za dovuc naftu i plin Za zaustavit genocide … Bas ste stoka nezahvalna, da nije bilo HV-a jos bi korijenje zvakali u opkoljenom Bihacu i Sarajevu. Nego, je li tko od vas nezahvalnih muslimana bio u War Childhood muzeju u Sarajevu ikad?
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 00:42 |
|
|
zet je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Za nas je Hr bitna jedino u kontekstu tranzita. Inace ta pripizdina nas zanima ko lanjski snijeg. Za tranzit Za na more Za dovuc naftu i plin Za zaustavit genocide … Bas ste stoka nezahvalna, da nije bilo HV-a jos bi korijenje zvakali u opkoljenom Bihacu i Sarajevu. Nego, je li tko od vas nezahvalnih muslimana bio u War Childhood muzeju u Sarajevu ikad? Samo treba pustiti ove kratkovidne budale poput Bosnjaka i Karabaje da zaoštravaju sa RH. Mi znamo tko su samo da ih i ostali još bolje upoznaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novosve
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 08:07 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Za nas je Hr bitna jedino u kontekstu tranzita. Inace ta pripizdina nas zanima ko lanjski snijeg. vjerojanto ste zato među najborjnijim robovima koji dolaze radit za crkavicu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 08:23 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 6972 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Karabaja je napisao/la: Dodje jedino ko se ne zna snaci bolje. Za sto doci, za 1200 eura? Smjesan si Koliki je minimalac u BiH? U Federaciji podignut na 505 eura i uzrokovalo pad zaposlenosti. Sad se raspravlja da za fakultet minimalac bude 650€. Zato je mnogo vaših koji se otimaju za tih 1200 eura u Hrvatskoj.
_________________ Možeš kroz šumu Avdo, kroz šumu kao sirijci, nitko ba ne gleda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 09:10 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Za nas je Hr bitna jedino u kontekstu tranzita. Inace ta pripizdina nas zanima ko lanjski snijeg. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 09:18 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Za nas je Hr bitna jedino u kontekstu tranzita. Inace ta pripizdina nas zanima ko lanjski snijeg.  Opisani su u basni i prije nego su živjeli u Bosni 
_________________ Možeš kroz šumu Avdo, kroz šumu kao sirijci, nitko ba ne gleda!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 10:24 |
|
|
potocnj je napisao/la: Nadam se da neće odblokirati prije nego sramota prokruži hodnicima EU institucija.
Vrati se premijer Hrvatske i ispriča ljudima kako je neki Zijad iz najislamističkije bošnjačke stranke, kao član nekog odbora, znači ni neka bitna javna funkcija, zablokirao otvorenje. I zato gotov prelaz stoji neiskorišten dok bošnjaci spaljuju više goriva da dođu do EU.
Čuj, Zijad, za prosječnog europljanina to je alžirsko ime. A dok vi blokirate, to je u redu, to je u interesu hrvatskog naroda (ili interesu BiH) i nije nikakva sramota.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 10:24 |
|
|
PCM je napisao/la: Inatlije će opet netko prisilno prošetati do Anadolije i Sirije, ko onomad Turci “zmaja od Bosne” … Otkopaj papovku i povedi križare protiv mrskih islamista.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 10:26 |
|
|
potocnj je napisao/la: Što bi se dogodilo da, unatoč blokadi, Hrvatska i Republika Srpska, međusobno, ipak otvore granični prelaz?
Kao što onomad proturismo cijev do Broda. Ne mogu Hrvatska i RS otvoriti granični prelaz. Ne bi Hrvatska sebi dopustila takvo poniženje. Pravo je pitanje zašto sebe dovodiš u situaciju da postavljaš ovakva pitanja?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 10:27 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: potocnj je napisao/la: Hrvatska ima pravo na svojoj strani pustiti svakoga da uđe tamo gdje hoće i svakoga da izađe, gdje god je odredila da je ulaz-izlaz moguć.
Što se događa dalje, dali će on kad izađe iz Hrvatske u susjedni RS ili poletjeti u svemir njegova stvar. A što je sa idejom radova na jedinom graničnom prijelazu kojeg Muslimani kontroliraju. Izačić. Neka iz USK kamiondžije idu na Gradišku. Sve i jedan granični prelaz kontroliše Granična služba BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 10:28 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: potocnj je napisao/la: Mislim da reakcija sa Hrvatske strane ovisi i dosta o tome dali u blokadi sudjeluje i Trojka ili je isključivo SDA maslo. Ako su upetljani i jedni i drugi bojim se za njiha  Mogu se specijalno targetirati SDA firme tipa Bingo. Stroga kontrola kamiona, od vozila do proizvoda koje prevoze. Nastavljaš briljirati sa glupim prijedlozima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 10:29 |
|
|
kiler je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Umjesto na most ode kod Dodika šetati vrtom.   "Moj Franja, proleće je došlo baš nekako ravnomerno ove godine." Tebi dovde BiH, a meni ovamo. A danas ni jednog, a BiH ostade. Polomiće još velikodržavnih papaka zube na BiH, a neće joj moći ništa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 10:31 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Sve sto ima veze sa hrvatskom blokirati i vrtiti u krug bar jos 30 godina. Hehe Ne blokira se ovo zbog Hrvatske. Nemamo mi tu nikakav problem sa susjednom državom. Ovo je da se urazume papci iz RS. Sve i svašta blokiraju, e pa da vidiš roćko kako je kad se blokira. A ovo što kmeče hrvatski politički predstavnici, pa očekivano je da se ližu sa bratijom iz SNSD. Dok blokiraju SNSD-ovci, oni se prave mutavi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 10:39 |
|
|
|
Hrvate boli kurac za ovim prijelazom manje više. Ovo najviše koristi Srbima pa i Muslimanima. Eto im nek se kolju mene ne tangira previše, ali je još jedan pokazatelj da je BiH nadri država
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 10:45 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Za nas je Hr bitna jedino u kontekstu tranzita. Inace ta pripizdina nas zanima ko lanjski snijeg. K nozi opančaru iz đenocidije
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 10:48 |
|
|
Machak je napisao/la: kiler je napisao/la: "Moj Franja, proleće je došlo baš nekako ravnomerno ove godine."
Tebi dovde BiH, a meni ovamo. A danas ni jednog, a BiH ostade. Polomiće još velikodržavnih papaka zube na BiH, a neće joj moći ništa. Pa ostala je, samo kakva Skroz izjebana i nikad je nećete vratiti u uređenje iz Jugoslavije hehe Ne da joj možemo nešto, nego smo joj promijenili lični opis
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 11:10 |
|
|
Zapadni je napisao/la: Machak je napisao/la: Tebi dovde BiH, a meni ovamo. A danas ni jednog, a BiH ostade. Polomiće još velikodržavnih papaka zube na BiH, a neće joj moći ništa.
Pa ostala je, samo kakva Skroz izjebana i nikad je nećete vratiti u uređenje iz Jugoslavije hehe Ne da joj možemo nešto, nego smo joj promijenili lični opis Bitno da je ostala. Nasrtljivci kad tad pod 2 metra zemlje, a BiH piči dalje. Napadali su vjekovima i sa istoka i zapada, a bogme i sa sjevera, mnogi mislili da je više nema, a evo ima je i dan danas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 11:11 |
|
|
saskia je napisao/la: Hrvate boli kurac za ovim prijelazom manje više. Ovo najviše koristi Srbima pa i Muslimanima. Eto im nek se kolju mene ne tangira previše, ali je još jedan pokazatelj da je BiH nadri država Jesi to ti, Srđane Amidžiću?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 11:51 |
|
|
Machak je napisao/la: potocnj je napisao/la: Što bi se dogodilo da, unatoč blokadi, Hrvatska i Republika Srpska, međusobno, ipak otvore granični prelaz?
Kao što onomad proturismo cijev do Broda. Ne mogu Hrvatska i RS otvoriti granični prelaz. Ne bi Hrvatska sebi dopustila takvo poniženje. Pravo je pitanje zašto sebe dovodiš u situaciju da postavljaš ovakva pitanja? Pitanje je zašto ignoriraš cijev protureno do Broda bez znanja države. Hrvatska ne bi otvorila prelaz u BiH nego samo na svojoj strani, a što se događa kada ljudi izađu iz RH pitanje je BiH institucija. Hrvatska to vjerojatno ne bi napravila, zbog nas hrvata ovdje, jer bi se otvorila mogućnost da srbi i bošnjaci muljaju uvozeći robu bez carine jer taj prijelaz nije od interesa hrvata koliko druga dva naroda. Machak je napisao/la: Sve i jedan granični prelaz kontroliše Granična služba BiH.
Slabo kontroliše kada je Dodik u svojstvu tražene osobe prelazio kako je htio. Machak je napisao/la: A dok vi blokirate, to je u redu, to je u interesu hrvatskog naroda (ili interesu BiH) i nije nikakva sramota.
Upravo tako. Mi možemo blokirati BiH da nam bude u korist, isto tako i srbi, jer nama ne smeta da se BiH pokaže kao nefunkcionalna. Donekle nam je bitno da mi nismo ti koje će stranci gledati kao remetilački faktor, i mislim da kod ove blokade nema spora oko toga da su bošnjaci ti koji blokiraju samo da bi se inatili. Jedna bošnjačka blokada opravdava 100 i jednu hrvatsku i srpsku blokadu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Machak
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 12:23 |
|
|
potocnj je napisao/la: Machak je napisao/la: Ne mogu Hrvatska i RS otvoriti granični prelaz. Ne bi Hrvatska sebi dopustila takvo poniženje. Pravo je pitanje zašto sebe dovodiš u situaciju da postavljaš ovakva pitanja?
Pitanje je zašto ignoriraš cijev protureno do Broda bez znanja države. Hrvatska ne bi otvorila prelaz u BiH nego samo na svojoj strani, a što se događa kada ljudi izađu iz RH pitanje je BiH institucija. Hrvatska to vjerojatno ne bi napravila, zbog nas hrvata ovdje, jer bi se otvorila mogućnost da srbi i bošnjaci muljaju uvozeći robu bez carine jer taj prijelaz nije od interesa hrvata koliko druga dva naroda. Machak je napisao/la: Sve i jedan granični prelaz kontroliše Granična služba BiH.
Slabo kontroliše kada je Dodik u svojstvu tražene osobe prelazio kako je htio. Machak je napisao/la: A dok vi blokirate, to je u redu, to je u interesu hrvatskog naroda (ili interesu BiH) i nije nikakva sramota.
Upravo tako. Mi možemo blokirati BiH da nam bude u korist, isto tako i srbi, jer nama ne smeta da se BiH pokaže kao nefunkcionalna. Donekle nam je bitno da mi nismo ti koje će stranci gledati kao remetilački faktor, i mislim da kod ove blokade nema spora oko toga da su bošnjaci ti koji blokiraju samo da bi se inatili. Jedna bošnjačka blokada opravdava 100 i jednu hrvatsku i srpsku blokadu  Ok, računaj to u nekakvu pobjedu RS protiv države BiH. I Hrvatske ili hrvatske komponente u BiH. S tim da je to sasvim drugi koncept, ovdje se radi o otvaranju graničnog prelaza između BiH i Hrvatske i ne samo to, tiče se i granice sa EU. Pa Hrvatska može otvoriti svoju stranu, ali to nema smisla ako će biti zatvorena bh strana. Eh Dodik prelazio...pa prelazi i recimo Orić u Srbiju, pa to nije bio nikakav dokaz propusta granične službe ili da je u nečijoj vlasti. Ukoliko živiš u BiH, trebao bi znati da ovdje ljudi koji imaju veze i koji važe bilo za lokalne ili pak moćnike na nivou entiteta, države, mogu puno više toga od običnog smrtnika. Mnoga krivična djela ih ne dodiruju, puno toga što važi za običnog smrtnika ne važi za te samozvane bogove. Nisi u pravu. Ja sam davno rekao: hoće blokirati Srbi i Hrvati da istjeraju svoje, nije problem. Hajmo im pomoći, zablokirati sve, pa ili totalni krah ili će biti kako treba. Nisi u pravu ni za motiv. Imaš fino zašto je ova blokada. RS ima nešto dužna FBiH. Da se to reguliše, pa da se ne ljubimo i da otvorimo fino ovaj granični prijelaz.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
potocnj
|
Naslov: Re: Hrvatska i Srpska povezane autocestom i novim glavnim prijelazom za robu Postano: 11 pro 2025, 12:30 |
|
|
Machak je napisao/la: Ok, računaj to u nekakvu pobjedu RS protiv države BiH. I Hrvatske ili hrvatske komponente u BiH. S tim da je to sasvim drugi koncept, ovdje se radi o otvaranju graničnog prelaza između BiH i Hrvatske i ne samo to, tiče se i granice sa EU. Pa Hrvatska može otvoriti svoju stranu, ali to nema smisla ako će biti zatvorena bh strana.
Eh Dodik prelazio...pa prelazi i recimo Orić u Srbiju, pa to nije bio nikakav dokaz propusta granične službe ili da je u nečijoj vlasti. Ukoliko živiš u BiH, trebao bi znati da ovdje ljudi koji imaju veze i koji važe bilo za lokalne ili pak moćnike na nivou entiteta, države, mogu puno više toga od običnog smrtnika. Mnoga krivična djela ih ne dodiruju, puno toga što važi za običnog smrtnika ne važi za te samozvane bogove.
Nisi u pravu. Ja sam davno rekao: hoće blokirati Srbi i Hrvati da istjeraju svoje, nije problem. Hajmo im pomoći, zablokirati sve, pa ili totalni krah ili će biti kako treba.
Nisi u pravu ni za motiv. Imaš fino zašto je ova blokada. RS ima nešto dužna FBiH. Da se to reguliše, pa da se ne ljubimo i da otvorimo fino ovaj granični prijelaz.
Tko kaže da bi strana u Republici Srpskoj bila zatvorena? Tko bi ju zatvorio?  Jeli Orić tražen u Srbiji? Ako je to je propust srpskih vlasti, makar ja neznam da je tražen tamo. RS dužna Federaciji nije razlog da se zatvori ćuprija. Jedan komšija ti nešto duguje pa ti ideš staviti prepreku na njegov prolaz trećem komšiji koji s tim dugom nema veze? Zna se kako se dugovi naplaćuju, kroz institucije. Samo ljudi koji hoće da zablokiraju državu i da je učine neodrživom potežu za blokade umjesto da institucionalno rješavaju stvari. Samo ljudi koji hoće loše Bosni i Hercegovini iznose prljav veš izvan granica. Dosada smo to bili srbi i mi, a sada evo i bošnjaci. Nitko od nas ne voli BiH 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|