|
|
Stranica: 5/8.
|
[ 193 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 07 kol 2022, 21:19 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kako nećemo, već smo tu. Ma on misli da ne možemo korvetu dovući preko Makljena. Kao da ne može dobaciti sa Ramskog jezera ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Haha, ne mora valjda dolazit ispred kuće. Sa Crnog vrha bi imala odličan pregled situacije. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 07 kol 2022, 21:20 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Kakve vi veze imate sa korvetom RH.
Zašto kad Hrvatska nabavlja nešto vi govorite ''mi''.
Zar niste konstitutivni narod u BiH gdje tražite paritet.
Dokad mislite da ćete moći sjediti na dvije stolice. Dobar dan. Mi smo Hrvati, drago mi je što smo se upoznali. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 07 kol 2022, 21:29 |
|
|
Dokad mislite da ćete moći sjediti na dvije stolice. nepravi se budala mi imamo dvije drzave
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 07 kol 2022, 21:34 |
|
|
Eminencija je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Kakve vi veze imate sa korvetom RH.
Dokad mislite da ćete moći sjediti na dvije stolice. nepravi se budala mi imamo dvije drzave Tko umije njemu dvije. Tko ne umije ne zna ni tu trećinu urediti da izgleda uredno. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
1099 of 2558 - 42.96%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 07 kol 2022, 22:02 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kako nećemo, već smo tu. Ma on misli da ne možemo korvetu dovući preko Makljena. Kao da ne može dobaciti sa Ramskog jezera ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Sela na jugu općine Rama imaju izlaz na Jablaničko jezero. Trebala bi općina kupiti "spasilačku brodicu" od 15 metara da može izglisirati 20 čvorova, po potrebi patrolirati do Jablanice i Konjica.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
alh84001
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 07 kol 2022, 22:18 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Kakve vi veze imate sa korvetom RH. Nikakve. Mirno spavaj. Ovo nije vas rat....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 01:07 |
|
|
Po očekivanju. Na stranu Muslimani- jednom dijelu Hrvata, valjda jugofilima...ništa što kad Hrvatskoj krene u nekoj mjeri,ne odgovara, smeta,nije dobro ....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 02:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77372 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
alh84001 je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Kakve vi veze imate sa korvetom RH. Nikakve. Mirno spavaj. Ovo nije vas rat.... Pita pripadnik naroda čija je vojska oslobodila manji dio BiH nego službena vojska Hrvatske. A ovih dana se buni da mu Hrvatska prepravlja ustav Federacije u suradnji s američkom ambasadom u Sarajevu.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 02:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77372 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Hroboatos je napisao/la: Po očekivanju. Na stranu Muslimani- jednom dijelu Hrvata, valjda jugofilima...ništa što kad Hrvatskoj krene u nekoj mjeri,ne odgovara, smeta,nije dobro .... Otvorio sam temu o tome. Mislim, čak i ja koji sam odrastao na Feralu jasno detektiram tko je liberalni Hrvat (npr. Milanović), tko tuđi nacionalist (npr. Dejan Jović), a tko strani agent (Možemo, Feral). hrvatska/megaprojekti-u-modernoj-hrvatskoj-koji-su-lakmus-papir-za-politicko-hrvatstvo-t22237.html
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Eminencija
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 02:16 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: alh84001 je napisao/la: Nikakve. Mirno spavaj. Ovo nije vas rat.... Pita pripadnik naroda čija je vojska oslobodila manji dio BiH nego službena vojska Hrvatske. A ovih dana se buni da mu Hrvatska prepravlja ustav Federacije u suradnji s američkom ambasadom u Sarajevu. istina. jebote nikad mi ta misao nije prosla kroz glavu. znam da ovo nema veze sa temom ali da neizgubim misao,razmisljao sam nesta nakon ovog posta i naumpalo mi pitanje: kolko je hrvatskih generala,casnika iz JNA preslo u HV a koliko ostalo i usporedba sa muslimanskim generalima,casnicima koliko je ostalo koliko promjenilo strane?
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Hara
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 09:38 |
|
|
Ima tome sad vec dosta da nam je Izrael nudio svih svojih 7 korveta jer su oni planirali izbaciti korvete iz uporabe i fokusirat se na jos vece brodove, ali em je nama bilo preskupo em su oni odustali od plana.
Brijem da cemo od njih kupit jednu za pocetak, a kasnije mozda jos koju.
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 10:57 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Dokad mislite da ćete moći sjediti na dvije stolice. Zato što su Hrvati jedan narod, bez obzira na administrativne granice.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 10:59 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: alh84001 je napisao/la: Nikakve. Mirno spavaj. Ovo nije vas rat.... Pita pripadnik naroda čija je vojska oslobodila manji dio BiH nego službena vojska Hrvatske. A ovih dana se buni da mu Hrvatska prepravlja ustav Federacije u suradnji s američkom ambasadom u Sarajevu. I Izrealskom u Tirani.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 11:42 |
|
|
Dokad mislite da ćete moći sjediti na dvije stolice. Albanci u Albaniji i na Kosovu su jedan narod. Korejci u Sjevernoj i Južnoj Koreji su jedan narod. Hrvati u RH i Hercegbosni su jedan narod. Ratovali smo protiv vas, protiv Dalmatinaca nismo. Niti su nam Dalmatinci ritualno rezali glave i etnički nas čistili. Eto koliko tzv. BiH ima smisla. Jedino kao prijelazno rješenje i privremena tampon zona.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
NSOS
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 15:56 |
|
|
Cemu ova tema na ovom a ne Hrvatska podforumu? U svakom slucaju ako je tacno to se kupuje za NATO operacije. Uzgred i dalje necete biti druga najjaca mornarica u Jadranu jer CG jos uvek zvanicno ima dve fregate koje godinama pokusava da uvali nekome.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 16:30 |
|
|
NSOS je napisao/la: Cemu ova tema na ovom a ne Hrvatska podforumu? U svakom slucaju ako je tacno to se kupuje za NATO operacije. Uzgred i dalje necete biti druga najjaca mornarica u Jadranu jer CG jos uvek zvanicno ima dve fregate koje godinama pokusava da uvali nekome. Korveta se kupuje da može uploviti u Neum. To joj je glavna svrha.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
NSOS
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 17:15 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Korveta se kupuje da može uploviti u Neum. To joj je glavna svrha. Cuj Neum? Valjda ne planirate da se 2030. i dalje preganjate sa Muslimanima. Uostalom za Neum je dovoljan ribarski camac. I Slovenija je pre 10ak godina kupila patrolni brodic od Rusije da bi mogla da ucestvuje u NATO vezbama. Za njena dva metra obale joj sigurno ne treba. CG i Albanija imaju mornaricu samo zato jer nju ne kontrolise cairna pa moze da se koristi za prenos izvesnog praha. Italija je ipak druga dmenzija. Sve u svemu ta fregata ce pre biti u Crnom, Crvenom ili koje vec more bude aktuelno kada se nabavi, nego u Jadranu.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
K..M
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 17:38 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Italija ima AVAXE, ako dođe do povjesnih prijepora i pretenzija, onda pola milijarde ide put koralnih grebena.
Bolje po otocima prage da razmjestite i kornet sustave.
Date baze RF i dobijete Koper, Izolu, Trst i Veneciju.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 17:42 |
|
|
Ovo hrvatskoj ne treba. Zbog geopoliticke situacije u kojoj se Hrvatska nalazi, ja bih nabavio neke protivbrodske rakete. Ovo je placanje haraca NATO-u... A nikakve koristi. Hrvatskoj su najpotrebniji helikopteri.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
K..M
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 17:46 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
ShahidMaker je napisao/la: Ovo hrvatskoj ne treba. Zbog geopoliticke situacije u kojoj se Hrvatska nalazi, ja bih nabavio neke protivbrodske rakete. Ovo je placanje haraca NATO-u... A nikakve koristi. Hrvatskoj su najpotrebniji helikopteri. Harpun iz Ukr je potopio RAZARAČ Moskvu. Centralno komandni brod Crno flote. To je put Hrv a ne glupiranje i POZIRANJE.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 18:55 |
|
|
NSOS je napisao/la: Cemu ova tema na ovom a ne Hrvatska podforumu? U svakom slucaju ako je tacno to se kupuje za NATO operacije. Uzgred i dalje necete biti druga najjaca mornarica u Jadranu jer CG jos uvek zvanicno ima dve fregate koje godinama pokusava da uvali nekome. Raspale , prastare JNA fregate za staro željezo neće biti do koljena novim Hrvatskim korvetama. Hrvatska je kroz povijest bila pomorska sila Jadrana sad se samo vraćamo na staro.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobanovski!
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 18:58 |
|
|
K..M je napisao/la: Italija ima AVAXE, ako dođe do povjesnih prijepora i pretenzija, onda pola milijarde ide put koralnih grebena.
Bolje po otocima prage da razmjestite i kornet sustave.
Date baze RF i dobijete Koper, Izolu, Trst i Veneciju. Korveta nam je potrebna kao rakete, napad je najbolja obrana. Trebamo i podmornice, razvoj nuklearnog oružanja tako da nam samo Rafali ne moraju nositi nuklearke.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 19:03 |
|
|
Dronovi, želim leteće robote. Mnogo letećih robota.
1099 of 2558 - 42.96%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobanovski!
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 19:06 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Dronovi, želim leteće robote. Mnogo letećih robota. Imali smo vlastiti program dronova krajem rata, program koji je ukinut i tu smo bili nositelji u svijetu. HV trebamo vratiti. 1. gardijske brigade 2. Rafali 3. dronovi 4. atomske 5. podmornice i korvete
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvatska nabavlja korvetu od pola milijarde eura za isplovljavanje HRM na Sredozemlje i oceane Postano: 08 kol 2022, 19:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25881 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
PZO prije svega.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|