|
|
Stranica: 15/17.
|
[ 422 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 22:46 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
osa je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Kod vas napreduje dobro ,a sta to?Nisam razumio ,jarane ja sam zivio u Hrvatskoj ako nisi znao, vrlo dobro znam kako ste "dobrog" nataliteta,svako trece novorodjeno dijete vam nosi prezime Smailbegovic,Omeragic,Kabashi,Berisha i slicna "starohrvatska" prezimena  nem veze samo nek je hrvat "brat je mio, bilo koje vjere bio". a nešto o tome govore i popisi, negdje preko 90%...... Jah,laHko je kad ste etnichki ochistili Hrvatsku i nama "utrpali" hrvatske Srbe,samo pomalo, sad ste tek najebali, sad ce vas kupiti pirgavi Njemci i ostala pirgava stoka za sicu,bicete robovi u rodjenoj zemlji,mislim vec jeste ali ce te biti sad pravi moderni evropski  robovi,jadna vam majka sta vas ceka da znate rekli bi 15 Januara svi ko jedan na referendumu NE evropskoj uniji
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 22:49 |
|
|
Ceha je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Kod vas napreduje dobro ,a sta to?Nisam razumio ,jarane ja sam zivio u Hrvatskoj ako nisi znao, vrlo dobro znam kako ste "dobrog" nataliteta,svako trece novorodjeno dijete vam nosi prezime Smailbegovic,Omeragic,Kabashi,Berisha i slicna "starohrvatska" prezimena  To si ti živio u neko s ljastičarni ili ?  Batice ,shveca ce ti dati tOchan odgovor gdje mi je bilo mjesto prebivalishta u RH! Bok lima ti kupim sladoled kad te vidim 
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 22:50 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: osa je napisao/la: nem veze samo nek je hrvat "brat je mio, bilo koje vjere bio". a nešto o tome govore i popisi, negdje preko 90%......
Jah,laHko je kad ste etnichki ochistili Hrvatsku i nama "utrpali" hrvatske Srbe,samo pomalo sad ste tek najbali sad ce vas kupiti pirgavi Njemci i ostala pirgava stoka za sicu,bicete robovi u rodjenoj zemlji,mislim vec jeste ali ce te biti sad pravi moderni evropski  robovi,jadna vam majka sta vas ceka da znate rekli bi 15 Januara svi ko jedan na referendumu NE evropskoj uniji e moj ljiljane, živiš na zapadu i ništa nisi naučio o zapadu, možeš ti iz bosne ali ne može bosna iz tebe. referendum će glatko proći, bez ikakvih problema, a to tko će izrabljivati radnika todorić ili neki "hans", vjeruj, radniku je svejedno, a iz mnogih svjedočanstava znam da je "hans" daleko pošteniji i čovječniji gazda. još kad bi mu naši lopovi na vlasti stvorili uvjete da stvarno može poslovati, neka njih, na takve priče tvog tipa ja sam padao negdje do 92., poslije mi je sve postalo jasno....
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 22:53 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Ceha je napisao/la: To si ti živio u neko s ljastičarni ili ?  Batice ,shveca ce ti dati tOchan odgovor gdje mi je bilo mjesto prebivalishta u RH! Bok lima ti kupim sladoled kad te vidim  Sto nisi ostavija ono sto je prije pisalo, mudonja?
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 22:54 |
|
|
osa je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Jah,laHko je kad ste etnichki ochistili Hrvatsku i nama "utrpali" hrvatske Srbe,samo pomalo sad ste tek najbali sad ce vas kupiti pirgavi Njemci i ostala pirgava stoka za sicu,bicete robovi u rodjenoj zemlji,mislim vec jeste ali ce te biti sad pravi moderni evropski  robovi,jadna vam majka sta vas ceka da znate rekli bi 15 Januara svi ko jedan na referendumu NE evropskoj uniji e moj ljiljane, živiš na zapadu i ništa nisi naučio o zapadu, možeš ti iz bosne ali ne može bosna iz tebe. referendum će glatko proći, bez ikakvih problema, a to tko će izrabljivati radnika todorić ili neki "hans", vjeruj, radniku je svejedno, a iz mnogih svjedočanstava znam da je "hans" daleko pošteniji i čovječniji gazda. još kad bi mu naši lopovi na vlasti stvorili uvjete da stvarno može poslovati, neka njih, na takve priče tvog tipa ja sam padao negdje do 92., poslije mi je sve postalo jasno.... Nista onda baki ,toplo se obucite i svucite pantalone i pregib da Hans lakse zabija AS-a ko nekad Mcenroe  a ima i vazelina elhamdulillah samo poreni 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 22:55 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: osa je napisao/la: e moj ljiljane, živiš na zapadu i ništa nisi naučio o zapadu, možeš ti iz bosne ali ne može bosna iz tebe. referendum će glatko proći, bez ikakvih problema, a to tko će izrabljivati radnika todorić ili neki "hans", vjeruj, radniku je svejedno, a iz mnogih svjedočanstava znam da je "hans" daleko pošteniji i čovječniji gazda. još kad bi mu naši lopovi na vlasti stvorili uvjete da stvarno može poslovati, neka njih, na takve priče tvog tipa ja sam padao negdje do 92., poslije mi je sve postalo jasno....
Nista onda baki ,toplo se obucite i svucite pantalone i pregib da Hans lakse zabija AS-a ko nekad Mcenroe  a ima i vazelina elhamdulillah samo poreni  hvala što si podijelio dugogodišnje iskustvo s nama neiskusnima, da se znamo pripremiti...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 22:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
|
Interesantno je da takvi ugl. pisu iz Nizozemski, Njemacki itd... Robovi, ovo-ono, al svi su guzicu (koji su uspjeli) smjestili tamo gore.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 22:58 |
|
|
osa je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Nista onda baki ,toplo se obucite i svucite pantalone i pregib da Hans lakse zabija AS-a ko nekad Mcenroe  a ima i vazelina elhamdulillah samo poreni  hvala što si podijelio dugogodišnje iskustvo s nama neiskusnima, da se znamo pripremiti... Samo opushteno nista se ne plasi ne boli kad se ANALitichni sfinkter opusti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 23:00 |
|
|
Aztec je napisao/la: Interesantno je da takvi ugl. pisu iz Nizozemski, Njemacki itd... Robovi, ovo-ono, al svi su guzicu (koji su uspjeli) smjestili tamo gore. Pa jel ti stvaro mislis da ce Vam EU nesto dobro donijeti? Kakva zabluda Safete,opet ce na tvom hastalu biti "przenice" za doruchak umjesto ruskog kavijara ili prstaca 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 23:00 |
|
|
Aztec je napisao/la: Interesantno je da takvi ugl. pisu iz Nizozemski, Njemacki itd... Robovi, ovo-ono, al svi su guzicu (koji su uspjeli) smjestili tamo gore. ma stara priča, kuknjava kako je tško na zapadu i sl., pa nek se vrate, kod nas je baš merak....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 23:03 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Aztec je napisao/la: Interesantno je da takvi ugl. pisu iz Nizozemski, Njemacki itd... Robovi, ovo-ono, al svi su guzicu (koji su uspjeli) smjestili tamo gore. Pa jel ti stvaro mislis da ce Vam EU nesto dobro donijeti? Kakva zabluda Safete,opet ce na tvom hastalu biti "przenice" za doruchak umjesto ruskog kavijara ili prstaca  Pa, nisam ni sam na cisto, al mislim da ce ipak ona pozitivna strana prevladati... Recimo da samo prilazenje RH EU je ucinilo, recimo samo ove afere sto cisto sumnjam da bi od tog ista bilo da nije bilo pritiska od EU. A to da ce pokupovati, pa mogu oni manje vise i danas isto uciniti. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 23:05 |
|
|
osa je napisao/la: Aztec je napisao/la: Interesantno je da takvi ugl. pisu iz Nizozemski, Njemacki itd... Robovi, ovo-ono, al svi su guzicu (koji su uspjeli) smjestili tamo gore. ma stara priča, kuknjava kako je tško na zapadu i sl., pa nek se vrate, kod nas je baš merak.... Ja ti garantujem da ovdje nasih 70% ljudi ne bi moglo skuckati za benzin i putarinu ,plus slovensku vinjetu da nema Bozicnice  a kad odes na kaVicu recimo u neki IN kafic u Agramu imas osjecaj kao da si u Milanu ribe ko sa milanskih modnih pista ,sve torbice vuitton ofo ono,ovdje samo fake iz turske i bulgarie  i karmin od 3 evra
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 23:10 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: osa je napisao/la: ma stara priča, kuknjava kako je tško na zapadu i sl., pa nek se vrate, kod nas je baš merak....
Ja ti garantujem da ovdje nasih 70% ljudi ne bi moglo skuckati za benzin i putarinu ,plus slovensku vinjetu da nema Bozicnice  a kad odes na kaVicu recimo u neki IN kafic u Agramu imas osjecaj kao da si u Milanu ribe ko sa milanskih modnih pista ,sve torbice vuitton ofo ono,ovdje samo fake iz turske i bulgarie  i karmin od 3 evra Nije svak na socijali hartz4 kao ti i tvoji drugovi.idi nesto radit, ne samo na automate s'turcima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 23:11 |
|
|
Aztec je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Pa jel ti stvaro mislis da ce Vam EU nesto dobro donijeti? Kakva zabluda Safete,opet ce na tvom hastalu biti "przenice" za doruchak umjesto ruskog kavijara ili prstaca  Pa, nisam ni sam na cisto, al mislim da ce ipak ona pozitivna strana prevladati... Recimo da samo prilazenje RH EU je ucinilo, recimo samo ove afere sto cisto sumnjam da bi od tog ista bilo da nije bilo pritiska od EU. A to da ce pokupovati, pa mogu oni manje vise i danas isto uciniti.  Ja samo znam da normalan obichni svijet nece imati nikakve koristi,kao sto ni bugari,rumunjuri i ostali shtakori nemaju ama bas nikakve koristi osim sto mogu bezbriznije prositi ispred trgovinskih centara bez bojazni da ce ih deportovati,ono misli sad mogu bez frke nociti pod kakvim mostom dok ih murija ne digne...prednost ce imati poduzetnici,koji ce otvoriti firmu u Splitu umjesto u Berlinu,nema jakog sindikata ,plaja dvije milje kuna i to je to,a u njemackoj bi moro ratovati sa sindikatom,nema rada preko 40 sati sedmicno,pauza nako 6 sati najmanje pola sata ,placeni praznici,rad na praznike 200% i ostale shatrologije,a ovako dodje Hans plati dvicu i rmbaju papci i jos mu popushe kitu nakon 14 sati stajanja za sivacom mashinom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 23:13 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Ja ti garantujem da ovdje nasih 70% ljudi ne bi moglo skuckati za benzin i putarinu ,plus slovensku vinjetu da nema Bozicnice  a kad odes na kaVicu recimo u neki IN kafic u Agramu imas osjecaj kao da si u Milanu ribe ko sa milanskih modnih pista ,sve torbice vuitton ofo ono,ovdje samo fake iz turske i bulgarie  i karmin od 3 evra Nije svak na socijali hartz4 kao ti i tvoji drugovi.idi nesto radit, ne samo na automate s'turcima. Rad je stvorio covjeka,a nerad gospodina! Ja sam gospodin Shehagic  drago mi je "radniche"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 23:14 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: osa je napisao/la: ma stara priča, kuknjava kako je tško na zapadu i sl., pa nek se vrate, kod nas je baš merak....
Ja ti garantujem da ovdje nasih 70% ljudi ne bi moglo skuckati za benzin i putarinu ,plus slovensku vinjetu da nema Bozicnice  a kad odes na kaVicu recimo u neki IN kafic u Agramu imas osjecaj kao da si u Milanu ribe ko sa milanskih modnih pista ,sve torbice vuitton ofo ono,ovdje samo fake iz turske i bulgarie  i karmin od 3 evra imam dobar broj rodbine rasut po cijelom svijetu (njemčka, austrija, nizozemska, usa, australija), nitko ne kuka, i čini mi se da žive sasvim pristojno. a vi kojima je tamo teško i ne valja, pa vratite se, niste mutavi da ste zaboravili put....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 23:17 |
|
|
osa je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Ja ti garantujem da ovdje nasih 70% ljudi ne bi moglo skuckati za benzin i putarinu ,plus slovensku vinjetu da nema Bozicnice  a kad odes na kaVicu recimo u neki IN kafic u Agramu imas osjecaj kao da si u Milanu ribe ko sa milanskih modnih pista ,sve torbice vuitton ofo ono,ovdje samo fake iz turske i bulgarie  i karmin od 3 evra imam dobar broj rodbine rasut po cijelom svijetu (njemčka, austrija, nizozemska, usa, australija), nitko ne kuka, i čini mi se da žive sasvim pristojno. a vi kojima je tamo teško i ne valja, pa vratite se, niste mutavi da ste zaboravili put.... jel ti rekla rodbina kad su bili zadnji put na odmoru ko ljudi ,misli na moru negdje na Kubi,sta ja znam Sejshelima?Nisu jel de? Pa normalno da nisu kad na odmoru shaluju,izlivaju ploche,sade gredice luka,rushe podzide negdje u rodnom "kraju" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 23:21 |
|
|
|
A, ko tamo izljeva beton slicno bi radio i ovdje, ili gore i to za redovno manu lovu. Moji sto su vani svake si godine priuste odlazak na Kubu i sl. destinacije. Isto tako ovi sto su po Americi uredno imaju bazene i sl. pizdarije.
A ako si ovdje bio irget sto bi se reklo, bit ces i tamo (al ces bar biti bolje placen).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 23:21 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: osa je napisao/la: imam dobar broj rodbine rasut po cijelom svijetu (njemčka, austrija, nizozemska, usa, australija), nitko ne kuka, i čini mi se da žive sasvim pristojno. a vi kojima je tamo teško i ne valja, pa vratite se, niste mutavi da ste zaboravili put....
jel ti rekla rodbina kad su bili zadnji put na odmoru ko ljudi ,misli na moru negdje na Kubi,sta ja znam Sejshelima?Nisu jel de? Pa normalno da nisu kad na odmoru shaluju,izlivaju ploche,sade gredice luka,rushe podzide negdje u rodnom "kraju"  zajeb moj ljiljane, ovi iz australije malo , malo pa dođu, a samo put ih košta kao svetog petra kajgana, rođena majka(živi u berlinu) mi se javi da floride prošle godine, pa onda s bahama, to je bilo u istoj turističkoj turi, ove godine se najavila sestrična iz melburna, dolazi na susret katoličke mladeži koji je ove godine kod nas u sisku, prije par mjeseci vidim na face-u da je bila u L.A., zatrpala face fotkama. ne znam ja kako i gdje ti živiš i radiš, ali vjeruj nije svima kao tebi, ima i sposobnih ljudi, a moram priznati i malo duže od tebe borave na trulom zapadu, što je ipak neka prednost...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 23:23 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Nije svak na socijali hartz4 kao ti i tvoji drugovi.idi nesto radit, ne samo na automate s'turcima. Rad je stvorio covjeka,a nerad gospodina! Ja sam gospodin Shehagic  drago mi je "radniche" Ne da te uvridin, ali mogu si misliti kakav si ti gospodin.to su gospoda kao oni mangupi iz osamdesetih, koji misle da jos danas zive u tom vrimenu.jebiga, niti si vise faca kao oni, niti je to vise fazon.nemoj jos glumit nekog gangstera.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 23:30 |
|
|
osa je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: jel ti rekla rodbina kad su bili zadnji put na odmoru ko ljudi ,misli na moru negdje na Kubi,sta ja znam Sejshelima?Nisu jel de? Pa normalno da nisu kad na odmoru shaluju,izlivaju ploche,sade gredice luka,rushe podzide negdje u rodnom "kraju"  zajeb moj ljiljane, ovi iz australije malo , malo pa dođu, a samo put ih košta kao svetog petra kajgana, rođena majka(živi u berlinu) mi se javi da floride prošle godine, pa onda s bahama, to je bilo u istoj turističkoj turi, ove godine se najavila sestrična iz melburna, dolazi na susret katoličke mladeži koji je ove godine kod nas u sisku, prije par mjeseci vidim na face-u da je bila u L.A., zatrpala face fotkama. ne znam ja kako i gdje ti živiš i radiš, ali vjeruj nije svima kao tebi, ima i sposobnih ljudi, a moram priznati i malo duže od tebe borave na trulom zapadu, što je ipak neka prednost... Haj nemoj se zajebavati,mi ne dolazimo iz istog svijeta kao ni vecina ovdje prisutnih,vi imate druga moralna nachela,moralne koordinate,kakav rad,kakva sposobnost,sta prichas covjeche???Ja jos ne vidjeh covjeka koji je neshto stekao postenim radom,a da nije polomio ledja ,a nije se najeo ko covjek,daj bolan manite te vase shatrologije sto vam usade u glavu dok vas peglaju kao djecu prichama iz malog koncila...rad,red ,sposobnost,ne ukradi ,ne pozeli tudjeg srebra i ostale balegarije,vi ste meni fakat smijesni,da dolazi sestrichna iz melburna na susret katolichke mladezi...a jebem te drzavo Arabijo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 23:34 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: osa je napisao/la: zajeb moj ljiljane, ovi iz australije malo , malo pa dođu, a samo put ih košta kao svetog petra kajgana, rođena majka(živi u berlinu) mi se javi da floride prošle godine, pa onda s bahama, to je bilo u istoj turističkoj turi, ove godine se najavila sestrična iz melburna, dolazi na susret katoličke mladeži koji je ove godine kod nas u sisku, prije par mjeseci vidim na face-u da je bila u L.A., zatrpala face fotkama. ne znam ja kako i gdje ti živiš i radiš, ali vjeruj nije svima kao tebi, ima i sposobnih ljudi, a moram priznati i malo duže od tebe borave na trulom zapadu, što je ipak neka prednost...
Haj nemoj se zajebavati,mi ne dolazimo iz istog svijeta kao ni vecina ovdje prisutnih,vi imate druge moralna nachela,moralne koordinate,kakav rad,kakva sposobnost,sta prichas covjeche???Ja jos ne vidjeh covjeka koji je neshto stekao postenim radom,a da nije polomio ledja ,a nije se najeo ko covjek,daj bolan manite te vase shatrologije sto vam usade u glavu dok vas peglaju kao djecu prichama iz malog koncila...rad,red ,sposobnost,ne ukradi ,ne pozeli tudjeg srebra i ostale balegarije,vi ste meni fakat smijesni,da dolazi sestrichna iz melburna na susret katolichke mladezi...a jebem te drzavo Arabijo  ne zajebavam se kad ne moram a s tobom stvarno ne moram, to što ti misliš da se novac zarađuje samo na baušteli ili perući posuđe, bože moj, tvoja razina, tvoj stav, ne moraš vjerovati ali ima i dugih načina, unosnijih, pametnijih i lakših, to mislim uvjetno, jer intelektualni rad nije lak, ali sumnjam da bi ti to shvatio. i ne vidim čemu psuješ, hoću ti reći da mala, iako jako mlada, plati si put, otprilike koliko tebe košta cijeli godišnji i salivena ploča negdje u nedođiji u okolici kladuše ili cazina...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 23:42 |
|
|
osa je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Haj nemoj se zajebavati,mi ne dolazimo iz istog svijeta kao ni vecina ovdje prisutnih,vi imate druge moralna nachela,moralne koordinate,kakav rad,kakva sposobnost,sta prichas covjeche???Ja jos ne vidjeh covjeka koji je neshto stekao postenim radom,a da nije polomio ledja ,a nije se najeo ko covjek,daj bolan manite te vase shatrologije sto vam usade u glavu dok vas peglaju kao djecu prichama iz malog koncila...rad,red ,sposobnost,ne ukradi ,ne pozeli tudjeg srebra i ostale balegarije,vi ste meni fakat smijesni,da dolazi sestrichna iz melburna na susret katolichke mladezi...a jebem te drzavo Arabijo  ne zajebavam se kad ne moram a s tobom stvarno ne moram, to što ti misliš da se novac zarađuje samo na baušteli ili perući posuđe, bože moj, tvoja razina, tvoj stav, ne moraš vjerovati ali ima i dugih načina, unosnijih, pametnijih i lakših, to mislim uvjetno, jer intelektualni rad nije lak, ali sumnjam da bi ti to shvatio. i ne vidim čemu psuješ, hoću ti reći da mala, iako jako mlada, plati si put, otprilike koliko tebe košta cijeli godišnji i salivena ploča negdje u nedođiji u okolici kladuše ili cazina... Oprostite gosn Osa, nisam znao da vam gdja majka svira vilonchelo u berlinskoj filharmoniji,da je Vash gosn tata poznati karidiohirurg na svjetski poznatoj berlinskoj klinici, a da ste Vi studirali atomsku fiziku u Tokiju...stvarno nije lijepo od mene covjeka koji kruh svagdashnji zaradjuje peruci sudje(ko jos pere sudje,cudi me da gdja mama nije rekla da u berlinu imaju perilice za sudje cak i kebap standovi)no svakako sam Vam duzan isprike,za ovako primitivan vid komunikacije,a sta se moze takvi smo ti mi iz "malo kladushke nedodjije" S stovanjem Vas peraC teFsija s kolodvora Zoo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 23:47 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
osa
|
Naslov: Re: Hrvatska povlaci tuzbu protiv Srbije za genocid Postano: 02 sij 2012, 23:48 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Oprostite gosn Osa,
nisam znao da vam gdja majka svira vilonchelo u berlinskoj filharmoniji,da je Vash gosn tata poznati karidiohirurg na svjetski poznatoj berlinskoj klinici, a da ste Vi studirali atomsku fiziku u Tokiju...stvarno nije lijepo od mene covjeka koji kruh svagdashnji zaradjuje peruci sudje(ko jos pere sudje,cudi me da gdja mama nije rekla da u berlinu imaju perilice za sudje cak i kebap standovi)no svakako sam Vam duzan isprike,za ovako primitivan vid komunikacije,a sta se moze takvi smo ti mi iz "malo kladushke nedodjije"
S stovanjem Vas peraC teFsija s kolodvora Zoo
jebaji ga ali ti forsiraš priču o šugavom životu na zapadu, majka ne svira, radi u uredu kod jednog advokata,a i kad bi svirala prije bi violinu naravno u duetu s jednom šargijom(tuzlanka je) ova mala što se sprdaš s njom, ima mislim nekakav lokal sa prirodnim sokovima, jedan polubrat je građevinac u australiji ima malu firmicu za pokrivanje kuća, ujak inače tvoj zemo radi na aerodromu u beču itd.itd. nego potrudi se malo, doći će bolje vrijeme, samo ne ide to brzo, nigdje, ni ovdje kod nas, a bogami ni tamo kod vas, gdje god to bilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 44 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|