|
|
Stranica: 9/12.
|
[ 277 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
alh84001
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 23 kol 2021, 14:47 |
|
|
Smogovac je napisao/la: Ne znam engleski, i nijedan strani jezik, a i ne treba mi. Hebeš jezike i strance. Od ovoga nema ništa, dok EU ne isfinansira rekonstrukciju energetskog sektora. Nama je dosta da sami sebi proizvodimo struju, a oni neka udišu smog i prašinu koliko hoće. Postoji cijena za držanje jedne zemlje i naroda izvan EU, i šupci iz EU će je platiti, ovako ili onako. Šta će nam? Poslati EUFOR da pogasi termoelektrane i željezaru??? Ako ovaj post ne objasnjava svu tragediju Muslimanskog naroda, onda ju nista ne moze objasniti. Ja jos uvijek ne mogu vjerovati da ovakve stvari pisu stvarni ljudi a ne agenti hrvatskih ili srpskih kontraobjavjestajnih sluzbi u sklopu false flag operacija.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 23 kol 2021, 20:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Od kog misle dobiti 700 milijuna € kredita ? Od Erdogana.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 31 lis 2021, 17:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76577 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Milanović kaže da bi slao vojsku u BiH.
Raste volja za primjenu sile na Mujgure.
Raste i mržnja na Mujgure u Hrvatskoj, tema Hrvata BiH je jako prisutna u medijima već nekoliko godina.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 31 lis 2021, 19:08 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Milanović kaže da bi slao vojsku u BiH.
Raste i mržnja na Mujgure u Hrvatskoj, tema Hrvata BiH je jako prisutna u medijima već nekoliko godina. Ovim tempom za 50tak godina možda stignu do animoziteta kakav uživamo mi Srbi od strane hrvatskog društva,medija i države.Ako i tada.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 31 lis 2021, 22:22 |
|
|
elit star je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Milanović kaže da bi slao vojsku u BiH.
Raste i mržnja na Mujgure u Hrvatskoj, tema Hrvata BiH je jako prisutna u medijima već nekoliko godina. Ovim tempom za 50tak godina možda stignu do animoziteta kakav uživamo mi Srbi od strane hrvatskog društva,medija i države.Ako i tada. Vi predstavljate zaista jaku konkurenciju, ali mujguri se svojski trude kako bi vas prestigli.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 01 stu 2021, 09:33 |
|
|
Uključuju li te sankcije o ljetovanje? Doduše, ne bi loše bilo zbog vikend Hercegovaca i šerpe sa sarmom i paprikama
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 03 stu 2021, 00:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76577 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Dobar Dnevnik HRT, počinju se diskutirati sankcije Muslimanima.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 04 stu 2021, 04:52 |
|
|
Jedini granični prijelaz kojeg kontroliraju Muslimani. Kažnjen s oko 1.300 KM jer je u Hrvatsku pokušao unijeti dvije vreće kupusahttps://www.dnevnik.ba/crna-kronika/kaz ... hmczfLdetMCitat: Kako je naveo ovaj vozač, osim njega carinici su kaznili još tri osobe, jednu zbog tri tikve u automobilu...
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 04 stu 2021, 04:53 |
|
|
Ovo treba postati striktna praksa, za dotični granični prijelaz.
Prcaj Mujgure odozdo, odozgo, s lijeva, zedesna, sprijeda i odostraga.
Kamione s malinama im zadržavaj tri dana. Poskupi im Ploče za 50%.
Neće nijedna firma u USK biti u TOP 20 kompanija u ZHŽ.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 04 stu 2021, 07:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59913 Lokacija: DAZP HQ
|
Nije mi simpatično, vraćali me u BIH na Kamenskom zbog dvije kile krušaka i jebenih ukrasnih šišarica. Onda sam bacio i jedne krumpire, džem i sve drugo što sam imao i što nije našla, dođem za 10 min ponovno, kad ono druga ženska gleda i nađe mi sir za koji nisam ni znao da imam, ali me pustila. Ipak, prevezao sam jednu vreću krumpira, stavio ju u kofer.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 04 stu 2021, 08:45 |
|
|
dudu je napisao/la: Nije mi simpatično, vraćali me u BIH na Kamenskom zbog dvije kile krušaka i jebenih ukrasnih šišarica. Onda sam bacio i jedne krumpire, džem i sve drugo što sam imao i što nije našla, dođem za 10 min ponovno, kad ono druga ženska gleda i nađe mi sir za koji nisam ni znao da imam, ali me pustila. Ipak, prevezao sam jednu vreću krumpira, stavio ju u kofer. Haha, taj sir je 2 godine zrio u gepeku.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 04 stu 2021, 08:55 |
|
|
Iznenađujete me, ja redovno prenesem povrće i voće, nisam ni znao da se ne smije. Inače od kad prelazim granicu autom, nisu mi nikad otvorili gepek ili išta pregledali.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 04 stu 2021, 09:20 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Iznenađujete me, ja redovno prenesem povrće i voće, nisam ni znao da se ne smije. Inače od kad prelazim granicu autom, nisu mi nikad otvorili gepek ili išta pregledali. To je ovih dana, mene su maltretirali prije par dana, očito je neka akcija.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 04 stu 2021, 09:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: dudu je napisao/la: Nije mi simpatično, vraćali me u BIH na Kamenskom zbog dvije kile krušaka i jebenih ukrasnih šišarica. Onda sam bacio i jedne krumpire, džem i sve drugo što sam imao i što nije našla, dođem za 10 min ponovno, kad ono druga ženska gleda i nađe mi sir za koji nisam ni znao da imam, ali me pustila. Ipak, prevezao sam jednu vreću krumpira, stavio ju u kofer. Haha, taj sir je 2 godine zrio u gepeku. Sjajan je, cijeli tjedan mezim pomalo.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 04 stu 2021, 18:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Počeli im masno naplaćivati takije. Svaki put kad slažu "nemam ništa u autu" dobiju veliku kaznu.
A inače ciljaju na njih. Ja i da nisam cariniku rekao za te gluposti i da ih on pronašao pustio bi me sa tim. Hrvat Hrvatu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 05 stu 2021, 04:23 |
|
|
Kažu na Klixu Citat: Izvrsiti pritisak na Hrvatsku da zatvori sve svoje granice s RS a isto uraditi s Srbijom, ako Srbija ne bude htjela a sigurno nece iste sekunde traziti hitnu sjednicu u UN i optuziti Srbiju za pomaganje separatistima i onemogucavanju uvodjenja zakona i reda u na teritoriji BIH.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 05 stu 2021, 09:08 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8369 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Naša Kvačica je napisao/la: Iznenađujete me, ja redovno prenesem povrće i voće, nisam ni znao da se ne smije. Inače od kad prelazim granicu autom, nisu mi nikad otvorili gepek ili išta pregledali. Mene su jednom odveli na pregled. Bio sam u autu + duga kosa. Ajde, malo su mi uvrijedili inteligenciju time, ali prošao sam bez temeljnog pregleda (if you know what i mean). Kasnije se to znatno promijenilo sa obiteljskim životom. Prelazim granicu, a unutra pečenica, špek, suhog mesa masu. Naravno da su mirisi osvojili cijelo auto. Pitaju na carini imam li šta prijaviti. Rekoh nemam. Pogledamo se, prasnemo u smijeh i svako svojim poslom.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 06 stu 2021, 18:17 |
|
|
dudu je napisao/la: Nije mi simpatično, vraćali me u BIH na Kamenskom zbog dvije kile krušaka i jebenih ukrasnih šišarica. Onda sam bacio i jedne krumpire, džem i sve drugo što sam imao i što nije našla, dođem za 10 min ponovno, kad ono druga ženska gleda i nađe mi sir za koji nisam ni znao da imam, ali me pustila. Ipak, prevezao sam jednu vreću krumpira, stavio ju u kofer. Kamensko je najgori prijelaz što se toga tiče, sve otvaraju klošari smrdljivi, Vinica/ Studenci/ Posušje itd. je puno komotnija situacija.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 06 stu 2021, 18:21 |
|
|
Nekidan prelazimo u Posušju mi sumnjivi da ne možemo bit sumnjiviji a pajdo na granici se smije i još nas zajebaje kako to da nismo u Njemačkoj (vidio TG u dokumentima), a ova smrdljiva ciganija na Kamenskom otvara svaki put.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 06 stu 2021, 18:27 |
|
|
Na Kamenskom ima svega Nego šema je da tu ima i izbjeglica u zadnje vrijeme pa se boje i otvaraju sve
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 06 stu 2021, 18:37 |
|
|
Što si izmjenio post, neka čitaju smećari.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 06 stu 2021, 19:06 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Mislim da je prije zbog Schnegena. Ja zadnja 2 puta na granici pri povratku izgubio 45 minuta i 1 sat.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 06 stu 2021, 19:17 |
|
|
Planina je napisao/la: Što si izmjenio post, neka čitaju smećari. X to mi je "poznanik", više sam iz živaca napisa ali je točno bilo od rečenice do rečenice.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 26 sij 2022, 03:58 |
|
|
Priča se ovih dana o sankcijama.
Muslimani izvoze skoro 100% preko Hrvatske, posebno Luka Ploče.
Mnoge firme su im na rubu profitabilnosti. To se sve može porušiti i pokrenuti val otpuštanja, mini verzija pritiska na Iran.
Pažljivom izradom studija gdje su najslabiji može se napraviti velik udar uz malen trud.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska uvela ekonomske sankcije Muslimanima, i proširuje ih svakih par mjeseci Postano: 26 sij 2022, 14:49 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Priča se ovih dana o sankcijama.
Muslimani izvoze skoro 100% preko Hrvatske, posebno Luka Ploče.
Mnoge firme su im na rubu profitabilnosti. To se sve može porušiti i pokrenuti val otpuštanja, mini verzija pritiska na Iran.
Pažljivom izradom studija gdje su najslabiji može se napraviti velik udar uz malen trud. Može se poslati i čovjeka na mjesec sa računalom od 128 kb rama ako ima volje i truda. Ali opet ponavljam Hrvatska vlast u Zagrebu nema ni 10% kapaciteta ni hrabrosti da takve ideje provede. Vidio si kakva je nastala medijska oluja kad su policajci lupili tri šamara pakistancima a što bi tek bilo na UZP sanckije?
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Junak i 25 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|