|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 61 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 19 vel 2010, 09:37 |
|
|
Bosnjo24 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Jel vi pročitate do kraja postove i o čemu se radi!?Muslimani krčme pare na sve strane uz blagoslov NAŠIH ministara,a oni se uhvate HSP u Hrvatskoj i idejama pravaštva??
Pa gdje su ti Bosnjaci kad im Muslimani pare uzimaju A ja mislio ono 24 u nicku ti broj godina,a ono IQ...ups,pardon... Vidjećeš gdje su kad nastane finansijski kolaps.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 19 vel 2010, 17:55 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Mar-kan je napisao/la: Kakvo obožavanje i klanjanje,samo se Bogu dragom klanja...Šta si konkretno naveo o HSP-u,koja kritika?Koja si uopće politička opcija?Netko voli crnke,netko plavuše,netko brinete,ali pričati o tome a nisi "hebavao",malo glupo, jelte?Izjasni se. I ne samo ti,mislim na sve koji tako pričaju,a sve ostalo kriju kao zmija noge.Dajte,recite svoju političku opciju pa da pričamo... Iako se ne osjećam dužnim ikome ispovijedati svoj svjetonazor ili političke poglede (mislim da su oni dovoljno jasni iz mojih upisa na forumu), kad se toliko inzistira na tome, mogao bih se ukratko autodefinirati kao nacionalist socijaldemokrat/demokršćanin, a od ideja na suvremenom hrvatskom političkom spektru najbliže mi je pravaštvo. S druge strane, nisam osoba koja se može ograničavati uskim okvirima stranačkih torova i bespogovorno slijediti nekakve poluinteligente i spodobe koje se najčešće nalaze na čelu naših političkih opcija. U svakom slučaju, pozdravljam svako približavanja pravaških političkih opcija, kao i općenito svih vanparlamentarnih hrvatskih državotvornih stranaka u RH i BIH, pa tako i ovo: http://www.hsp-europa.net/Smatram kako bi konačni cilj trebalo biti ujedinjenje svih državotvornih stranaka (izuzev HSP 1861-oni su u nekom svom ludom filmu), od HSP-a pa nadalje, u jednu snažnu političku opciju, kao protutežu HDZ-u i SDP-u.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjo24
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 20 vel 2010, 00:10 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bosnjo24 je napisao/la: Pa gdje su ti Bosnjaci kad im Muslimani pare uzimaju A ja mislio ono 24 u nicku ti broj godina,a ono IQ...ups,pardon... Vidjećeš gdje su kad nastane finansijski kolaps. Dobro ba Bosanac nasi smo nemoj tako ostro bice ti zao vi morate bit dobri sa nama i molim te bez religiskih naziva mi smo Bosnjaci zapamti to znam da ti neide lako preko usta al staces i mi vas zovemo Hrvatima jer vi tako hocete jel posteno
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 20 vel 2010, 00:22 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
horus je napisao/la: TomislavM je napisao/la: Ovisi koliko bi ti Hrvata ispitivao da bi saznao prosjek. katastrofalni izborni rezultati dovoljno govore o "institucionaliziranom" pravastvu. A što reć, iznutra sam bio svidok razsapa HSP-a ... mutikaše i pohlepa. Pravaštva im niti u primislima.
|
|
Hrvat
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 20 vel 2010, 00:25 |
|
|
"pravaške" stranke mogu slobodno otići u ***...
Prije par mjeseci netko na forumu je rekao najbolje rješenje - u BiH bi trebale postojati samo tri stranke: hrvatska, srpska i muslimanska.
_________________ Nacionalizam je ideologija i pokret koji ističe interese i prava nacije, ponajprije njezino pravo na samoodređenje.
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjo24
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 20 vel 2010, 00:28 |
|
|
Hrvat je napisao/la: "pravaške" stranke mogu slobodno otići u ***...
Prije par mjeseci netko na forumu je rekao najbolje rješenje - u BiH bi trebale postojati samo tri stranke: hrvatska, srpska i muslimanska. I to je puno najbolje je samo Bosanska
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 20 vel 2010, 12:42 |
|
|
Bosnjo24 je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A ja mislio ono 24 u nicku ti broj godina,a ono IQ...ups,pardon...
Vidjećeš gdje su kad nastane finansijski kolaps.
Dobro ba Bosanac nasi smo nemoj tako ostro bice ti zao vi morate bit dobri sa nama i molim te bez religiskih naziva mi smo Bosnjaci zapamti to znam da ti neide lako preko usta al staces i mi vas zovemo Hrvatima jer vi tako hocete jel posteno Baš moramo biti dobri sa vama?De pojasni s kim-Muslimanima (imam odlične odnose),Bošnjacima (prezime kolege,dobri smo),Bosancima (?)...? Iskreno,zabole me kako me zove bilo tko. Usput,pročitaj ovo...lako je srat punog stomaka... http://www.dnevnik.ba/index.php?option= ... Itemid=458
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjo24
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 21 vel 2010, 00:08 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bosnjo24 je napisao/la: Dobro ba Bosanac nasi smo nemoj tako ostro bice ti zao vi morate bit dobri sa nama i molim te bez religiskih naziva mi smo Bosnjaci zapamti to znam da ti neide lako preko usta al staces i mi vas zovemo Hrvatima jer vi tako hocete jel posteno Baš moramo biti dobri sa vama?De pojasni s kim-Muslimanima (imam odlične odnose),Bošnjacima (prezime kolege,dobri smo),Bosancima (?)...? Iskreno,zabole me kako me zove bilo tko. Usput,pročitaj ovo...lako je srat punog stomaka... http://www.dnevnik.ba/index.php?option= ... Itemid=458Znam ja sto ti insistiras na nazivu muslimani nisam ni protiv toga to je mozda i najrealnije Bosanci muslimani i Bosanci katolici nasi smo jbg kako god okrenes
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 21 vel 2010, 00:15 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Onda Bosanci u malo većoj Hrvatskoj i svi sretni...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bosnjo24
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 21 vel 2010, 00:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Onda Bosanci u malo većoj Hrvatskoj i svi sretni... To bi bilo rijesenje za osvjezenje al odose onda silni ministri i ambasadori u penziju bilo bi viska para kriza jbg ,unistio bi sve planove covicu da ima svoju privatnu drzavu vidis da se fura na milu i dodika:zubati
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatske stranke prava Postano: 21 vel 2010, 00:33 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
I ja mu s čudim, meni se sviđa taj trend prelaska Bošnjaka u Bosance barem ovih koji su u Bosni, malo mi je glupo da mi neki Sandžo ili Ero kaže: Mi Bosanci!
E sad što ne treba radit:
Ne treba cvjećarit ni u jednom smjeru, pokušavat pravit naciju Bosanaca katolika od Hrvata u Bosni jer mi to jesmo ali i Hrvati. No takvi pokušaji nametanja na silu kao što je aktualni slučaj škola stvaraju samo razdor.
I ne treba vezivat te Bosance za komunizam i jugonostalgiju jer su to nešto što trebamo ostavit u prošlosti a i s antifašizmom s malo više mjere kao i u ostalim državama i to je to. Probiše mi glavu s fašizmom više... Dosadni... Ima pametnijih stvari i od fašizma a bogami i anti.
Ostalo će doći samo po sebi bez ikakvih intervencija...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|