|
|
Stranica: 1/9.
|
[ 221 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Hrvatski entitet u BiH - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 00:33 |
|
|
Ovu temu sam vec bio pokrenuo prosle godine na jednom forumu, meni se cini na forum.hr pod nekim drugim imenom ne sjecam se kojim posto sam imao nekoliko nickova na tom forumu. Naime, posto svi znate da su tokom potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma Hrvati bili uskraceni za kreaciju svoga vlastitog misljenja o svojoj buducnosti unutar BiH. Posto je sve glasnije price o "trecem entitetu" i sve vise se prica o trecem entitetu bilo bi red da se isti uvede, jer i to je demokratija. Stoga ja sam licno za. Zelim cuti i vasa misljenja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 00:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90258 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Došao si na forum trećeg entiteta, i pitaš tko je za? 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 07:38 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Došao si na forum trećeg entiteta, i pitaš tko je za?  Valjd je mislio na manjinu na ovom forumu!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 07:43 |
|
|
mara99 je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Došao si na forum trećeg entiteta, i pitaš tko je za?  Valjd je mislio na manjinu na ovom forumu! Na žene !? Ej , ljepši spol - jeste i vi za 3. entitet ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 07:59 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: mara99 je napisao/la: Valjd je mislio na manjinu na ovom forumu! Na žene !? Ej , ljepši spol - jeste i vi za 3. entitet ?  na nacionalne manjine A ljepsi spol?  Opet pitanje nacionalnih interesa! 
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 08:22 |
|
|
Za.  Gde treba da potpišem priznanje HB. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Urbana
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 08:46 |
|
Pridružen/a: 31 svi 2009, 16:52 Postovi: 1854 Lokacija: forum HB
|
aleksije radicevic je napisao/la: Za.  Gde treba da potpišem priznanje HB.  Nemoj se ti sad ulizivati njima.. Na forumu.hr.i nisi bas bio 100 % ZA... A ja..ja sam uvek bila za treci entitet..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 09:05 |
|
|
Urbana je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Za.  Gde treba da potpišem priznanje HB.  Nemoj se ti sad ulizivati njima.. Na forumu.hr.i nisi bas bio 100 % ZA... A ja..ja sam uvek bila za treci entitet.. Šta pričaš, pa ja sam tamo vodio najteže borbe sa Bošnjama ukorist HB. To je opšte poznato. Ako mi ne dodele orden, biću razočaran. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 09:41 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Šta pričaš, pa ja sam tamo vodio najteže borbe sa Bošnjama ukorist HB. To je opšte poznato. Ako mi ne dodele orden, biću razočaran.  Što jest, jest... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zapadni_Mostar
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 09:42 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: sa Bošnjama ukorist HB. To je opšte poznato. Ako mi ne dodele orden, biću razočaran.  Evo ordena prijatelju  : 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
TomislavM
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 10:41 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2009, 11:13 Postovi: 559 Lokacija: Hrvatska; Osijek, Zadar
|
aleksije radicevic je napisao/la: Šta pričaš, pa ja sam tamo vodio najteže borbe sa Bošnjama ukorist HB. To je opšte poznato. Ako mi ne dodele orden, biću razočaran.   Ovaj orden se prodaje po Subotici za 50 dinara. Razmišljao sam da ga dodjelim Stipi Mesiću.
_________________ VIVE LA LIBERTE!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Easternborder
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 10:43 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Urbana je napisao/la: Nemoj se ti sad ulizivati njima.. Na forumu.hr.i nisi bas bio 100 % ZA... A ja..ja sam uvek bila za treci entitet.. Šta pričaš, pa ja sam tamo vodio najteže borbe sa Bošnjama ukorist HB. To je opšte poznato. Ako mi ne dodele orden, biću razočaran.  Živa istina, ja svjedok...toliko si žestoko branio treći entitet da sam u jednom trenu pomislio da nisi čak jedan od nas 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=wUvnedzHJqM&feature=channel_page
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 10:50 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 15:17 Postovi: 3720 Lokacija: Nanya Lakes
|
Je li u pitanju čisti interes ili se javila srpska potreba da "zaštiti" mlađeg brata (kad ste nas već "spasili" na kraju ww1 i ww2) 
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
| Vrh |
|
 |
|
TomislavM
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 10:51 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Je li u pitanju čisti interes ili se javila srpska potreba da "zaštiti" mlađeg brata (kad ste nas već "spasili" na kraju ww1 i ww2)  Ma to je ljubav od davnina, koja se najviše očitovala na primjeru Vukovara i Škabrnje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 10:53 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Je li u pitanju čisti interes ili se javila srpska potreba da "zaštiti" mlađeg brata (kad ste nas već "spasili" na kraju ww1 i ww2)  Ljubav koja je potrebna u ojacavanju vlastitih potreba!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Easternborder
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 10:54 |
|
|
TomislavM je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Je li u pitanju čisti interes ili se javila srpska potreba da "zaštiti" mlađeg brata (kad ste nas već "spasili" na kraju ww1 i ww2)  Ma to je ljubav od davnina, koja se najviše očitovala na primjeru Vukovara i Škabrnje. Aleksije sigurno nije od tih, ovo što aleksije brani HB je sa njihove strane krajnje pragmatično ali i dobrodošlo. Nažalost Dodik i njegova partija danas su veća i učinkovitija podrška herceg Bosni od 90% Hrvatskih političara, kako onih u Hrvatskoj tako i ovih u BIH.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=wUvnedzHJqM&feature=channel_page
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 10:54 |
|
|
TomislavM je napisao/la: RajvoSa je napisao/la: Je li u pitanju čisti interes ili se javila srpska potreba da "zaštiti" mlađeg brata (kad ste nas već "spasili" na kraju ww1 i ww2)  Ma to je ljubav od davnina, koja se najviše očitovala na primjeru Vukovara i Škabrnje. Ma to su bili samo ispadi pojedinaca, nije ljubav mjerilo za to 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 10:56 |
|
|
Easternborder je napisao/la: TomislavM je napisao/la: Ma to je ljubav od davnina, koja se najviše očitovala na primjeru Vukovara i Škabrnje.
Aleksije sigurno nije od tih, ovo što aleksije brani HB je sa njihove strane krajnje pragmatično ali i dobrodošlo. Nažalost Dodik i njegova partija danas su veća i učinkovitija podrška herceg Bosni od 90% Hrvatskih političara, kako onih u Hrvatskoj tako i ovih u BIH. nije nitko ni rekao da je Aleksije jedan od tih koji su bili u Vukovaru ili Skabrnji, decko je ukazao na ljubav izmedju dva naroda koja se kroz povjest pokazivala! Samoj RS je potreban treci entitet da ojaca svoje interese!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 10:58 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 15:17 Postovi: 3720 Lokacija: Nanya Lakes
|
Easternborder je napisao/la: TomislavM je napisao/la: Ma to je ljubav od davnina, koja se najviše očitovala na primjeru Vukovara i Škabrnje.
Aleksije sigurno nije od tih, ovo što aleksije brani HB je sa njihove strane krajnje pragmatično ali i dobrodošlo. Nažalost Dodik i njegova partija danas su veća i učinkovitija podrška herceg Bosni od 90% Hrvatskih političara, kako onih u Hrvatskoj tako i ovih u BIH. I to je istina. Aleksije je prije svega principijelan čovjek, koji vidi da je to logično rješenje. Nego pitao sam ostale? Interes, princip ili "ljubav"? A to što reče je istina....Dodik stalno spominje treći entitet dok se Čović (kao i tvoj šef) to ne usude ni pomenuti.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Easternborder
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 11:08 |
|
|
mara99 je napisao/la: Easternborder je napisao/la:
Aleksije sigurno nije od tih, ovo što aleksije brani HB je sa njihove strane krajnje pragmatično ali i dobrodošlo. Nažalost Dodik i njegova partija danas su veća i učinkovitija podrška herceg Bosni od 90% Hrvatskih političara, kako onih u Hrvatskoj tako i ovih u BIH.
nije nitko ni rekao da je Aleksije jedan od tih koji su bili u Vukovaru ili Skabrnji, decko je ukazao na ljubav izmedju dva naroda koja se kroz povjest pokazivala!
[b]Samoj RS je potreban treci entitet da ojaca svoje interese![/quote][/b]Pa šta ako RS želi ojačati svoje interese? Jaka RS je i Hrvatski interes, a i garancija buduće HB... ako se na bilo koji način dovede u pitanje postojanje RS ( ne vidim način) jasno je da je rat neizbježan, ne samo zbog Srba u RS nego što bi to značilo konačnu i potpunu unitarizaciju BIh a to ne odgovara niti Hrvatima. S obzirom da je Dodik sposobniji i konkretniji a da ne govorimo hrabriji od svih Hrvatskih političara u BIH ( pa uključujući i Ljubića  ) zajedno, pitanje Hrvatskog entiteta pitanje je Dodikove odlučnosti u potrebnom trenutku da pruži svoju podršku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
TomislavM
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 11:15 |
|
|
Easternborder je napisao/la: Pa šta ako RS želi ojačati svoje interese? Jaka RS je i Hrvatski interes, a i garancija buduće HB... Jaka "rs" znači da Hrvati BiH nikada neće dobiti Posavinu za treći entitet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 11:16 |
|
|
TomislavM je napisao/la: Easternborder je napisao/la: Pa šta ako RS želi ojačati svoje interese? Jaka RS je i Hrvatski interes, a i garancija buduće HB... Jaka "rs" znači da Hrvati BiH nikada neće dobiti Posavinu za treći entitet. Jaka BiH znači da Hrvati neće dobiti ništa, a bogami i Srbi. Ili misliš drugačije? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mara
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 11:17 |
|
|
TomislavM je napisao/la: Easternborder je napisao/la: Pa šta ako RS želi ojačati svoje interese? Jaka RS je i Hrvatski interes, a i garancija buduće HB... Jaka "rs" znači da Hrvati BiH nikada neće dobiti Posavinu za treći entitet. A bas Eastern je iz Posavine, a zivjeti ce u RS, jedino ako se preseli u Orasje nece!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
TomislavM
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 11:18 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: TomislavM je napisao/la: Jaka "rs" znači da Hrvati BiH nikada neće dobiti Posavinu za treći entitet.
Jaka BiH znači da Hrvati neće dobiti ništa, a bogami i Srbi. Ili misliš drugačije?  Živo mi se fućka za Srbe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Easternborder
|
Naslov: Re: Hrvatski entitet u Bosni - ZA ili PROTIV?! Postano: 03 lip 2009, 11:23 |
|
|
mara99 je napisao/la: TomislavM je napisao/la: Jaka "rs" znači da Hrvati BiH nikada neće dobiti Posavinu za treći entitet.
A bas Eastern je iz Posavine, a zivjeti ce u RS, jedino ako se preseli u Orasje nece! Za mene nije problem živjet u RS, ako je Posavina žrtva da bi Hrvati na 22% BIH dobili nekavu autonomiju, onda sam ja za.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|