|
|
Stranica: 7/51.
|
[ 1270 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:02 |
|
|
|
stream je puno bolji ako se gleda sa stranice hnsbih.org
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Hoćemo Ljilju!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:04 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ministry of Sound je napisao/la: Hoćemo Ljilju! Dragana Desnica, vazda s Čovićeve desne strane. Zanimljiv je raspored lidera. No i mene zanima hoće li ona bit malo kreativnija. Ajde više nešto drukčije.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:05 |
|
|
s@lko dinamita$ je napisao/la: stream je puno bolji ako se gleda sa stranice hnsbih.org Jeste, odličan.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:07 |
|
|
Domovina od dvi države.  Obožavan ovakvu argumentaciju. Bravo Koroman!
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Odjebite ovog pravaša i njegove "europske masone"...idiot.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:12 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Odjebite ovog pravaša i njegove "europske masone"...idiot. Je, i meni je to zaparalo usi... ti idioti nam ne trebaju... pametno samo, mudro.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:13 |
|
|
|
Koliko traje ovo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:13 |
|
|
|
Malo su se zaletjeli s ovim govorima, ponijela ih atmosfera, mogli bi navući mnoge negativne reakcije. nadam se da neće biti "pas koji laje, ne grize"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:14 |
|
|
s@lko dinamita$ je napisao/la: Malo su se zaletjeli s ovim govorima, ponijela ih atmosfera, mogli bi navući mnoge negativne reakcije. nadam se da neće biti "pas koji laje, ne grize" potpis...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:14 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Odjebite ovog pravaša i njegove "europske masone"...idiot. Praviše demoniziraš pravaše po defaultu. Inače, ne samo sad  Pojedince kritiziraj, ideju nemoj.
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:16 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Odjebite ovog pravaša i njegove "europske masone"...idiot. Praviše demoniziraš pravaše po defaultu. Inače, ne samo sad  Pa mislim da sam objasnio zašto, jer skoro svi tuknu na antisemitizam, cvjećarstvo, teorije zavjere, ustaštvo i sl. Svi osim HSP-a Ruže Tomašić koji je OK 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:17 |
|
|
|
Ma idu malu previse u sirinu... ko je ovaj celavi? Koji Blaiburg, i Starcevic sad da prostite. O jebem te maloumna.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:17 |
|
|
|
Mijenjam ih sve za ekipu u sastavu: Oldie, Pehar, Nino...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:18 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Praviše demoniziraš pravaše po defaultu. Inače, ne samo sad  Pa mislim da sam objasnio zašto, jer skoro svi tuknu na antisemitizam, cvjećarstvo, teorije zavjere, ustaštvo i sl. Svi osim HSP-a Ruže Tomašić koji je OK  Pa i ode je Koroman, predstavnik Ružina HSP-a u BiH, ispa jedini normalan od svih ovih pravaša.  Ona linija o dvi države i jednoj domovini je pravi put.
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:19 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Odjebite ovog pravaša i njegove "europske masone"...idiot. Praviše demoniziraš pravaše po defaultu. Inače, ne samo sad  Pojedince kritiziraj, ideju nemoj. u pravu je Ministar... A sve ima svoje vrijeme, i svoje mjesto. Sad stvarno nije vrijeme da se spominje Bleiburg, WW2, Starcevic itd...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:19 |
|
|
|
sad znam zašto je, između ostalog, zakrčen server erotel.tv
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:20 |
|
|
Aztec je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Praviše demoniziraš pravaše po defaultu. Inače, ne samo sad  Pojedince kritiziraj, ideju nemoj. u pravu je Ministar... A sve ima svoje vrijeme, i svoje mjesto. Sad stvarno nije vrijeme da se spominje Bleiburg, WW2, Starcevic itd... To ima veze s plitkošću pojedinca, ne i sa pravaškom idejom.
| Vrh |
|
 |
|
s@lko dinamita$
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:21 |
|
|
|
Doveli su neke tipove (primjerice, ovaj ćelavi) koji bi sa svojim laprdanjem mogli kompromitirati cijeli Sabor. Nije da se ne slažem s njima, nego ovo nije ni vrijeme ni mjesto za te stvari. Sad će raznorodni mediji popljuvati cijeli skup na osnovu par izjava izvučenih iz konteksta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:27 |
|
|
|
I crkva je bezrezervno uz narod. Ako je Bog s nama... :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:28 |
|
|
Ko je dovodi ove govornike... Ova dvojica pravasa su bas bila konji... osobito ovaj celavi majmun. nadajmo se da su ispucali svoju kvotu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:28 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: I crkva je bezrezervno uz narod. Ako je Bog s nama... :) Ma, ko nije s nama Zlaja mu je mama 
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
|
|
Aztec je napisao/la: Ko je dovodi ove govornike... Ova dvojica pravasa su bas bila konji... osobito ovaj celavi majmun. nadajmo se da su ispucali svoju kvotu.  YUrišićevi spavači 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Sjednica 19. travnja: Pripreme za Hrvatski narodni Sabor Postano: 19 tra 2011, 12:29 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ko je dovodi ove govornike... Ova dvojica pravasa su bas bila konji... osobito ovaj celavi majmun. nadajmo se da su ispucali svoju kvotu.  YUrišićevi spavači  Reka bi nešto na ovo, ali neću. Samo upamti ovu svoju izjavu...
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|