HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 ruj 2025, 18:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 562 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hrvatski odgovor: Utemeljiti savez hrvatskih općina u Republici Srpskoj
PostPostano: 17 ožu 2013, 17:41 

vipera ammodytes je napisao/la:
Odakle kapaciteti za ofenzivu?
Eno ih u Zagrebu, na desetine tisuća.
Samo ih treba izinformirati, pomoći im da se barem jedna od tih desetina tisuća vrati u POsavinu!!!

Ma ko će da se vrati posle 20 godina iz Zagreba, Kanade, Nemačke... u neku selendru u Bosni, šta je tebi!? Eventualno neki penzioneri pred smrt...

Jel se ti namerno praviš glup i zajebavaš ili si ozbiljan? :neznam

Vrh

Naslov: Re: Hrvatski odgovor: Utemeljiti savez hrvatskih općina u Republici Srpskoj
PostPostano: 17 ožu 2013, 17:43 

i_jopet je napisao/la:

Kakva ofenziva?? Jesi li ti svjestan položaja Hrvata u FBiH.
Odakle nam kapaciteti za ofenzivu?
Mi smo u defenzivi, osvijesti se.

Odakle kapaciteti za ofenzivu?
Eno ih u Zagrebu, na desetine tisuća.
Samo ih treba izinformirati, pomoći im da se barem jedna od tih desetina tisuća vrati u POsavinu!!!

Mislim da je to vrijeme za povratak prošlo.
Možda se još netko i nađe ali sve je to bliže dvocifrenom broju nego trocifrenom.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 17:43 

DzoniBG je napisao/la:
E takvi ste vi Srbi, iz čista mira potegnuste pitanje DGG i sad se čudiš što mi potežemo pitanje Posavine.

Uglavnom savezništvo je prekinuto i sad je moguća (naglasak na moguća) velika Hrvatsko-hercegbosansko-bošnjačka ofenziva cijelom frontom na granice RS-a. Mislim na političko-demografsko-gospodarsku ofenzivu

Vipera, pisali smo ranije...cinio si mi se kao ozbiljan sagovornik...sta ce ti sad ovo?!

Ja se nista ne cudim, rekao sam da je DDG ofanziva promasena, vidim je samo kao trenutan politicki manevar bez neke tezine...a onda sam rekao da je ovo akcija-reakcija...

Kao da je bilo sad neko saveznistvo... ajde da ne preterujemo, bilo je razumevanje na relaciji Dodik-Covic, ono jos uvek traje...oko pitanja odnosa prema bosnjackoj politici...daleko je to od saveznistva, to je samo dodir real-politike u datim okolnostima.

Ovaj zadnji pasus...ma ok, nikakav problem, ne bi vam bio prvi put, vec negde treci-cetvrti da zajedno vezujete zastave...ustvari, u svakoj okolnosti se spojili protiv Srba... kako je to proslo zadnji put, mislim da bi trebali da razmislite, ali to je vasa stvar...

"hercegbosansko i bosnjacko" na istom projektu...zanimljivo, mislim da su Bosnje odusevljene svakim spominjanjem Herceg-Bosne...obozavaju to...

Bosna i Hercegovina vs Herceg-Bosna - to su dvije strane iste medalje.

Jedino sto se ne uklapa u ovo gornje jeste Republika Srpska, to nema nikakve vez ni sa Bosnom ni sa Herceg(ovinom). :zubati

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 17:44 

seherzada je napisao/la:
Umjesto da zajedno sa Bosnjama predjete u ofanzivu

slika

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 17:45 

seherzada je napisao/la:

Dzonika, na tisuce Hrvata se vratilo u Odzak, Brcko, Vares, Travnik, Bugojno, kao i Bosnjaka u Stolac, Capljinu, Mostar - Hrvati hoce da se vrate, ali ne pod republickosrpskocetnicku cizmu. Zato Posavina i Podrinje moraju biti distrikti, ili kantoni u RS sa znatnim ovlastima datim povratnicima.

S druge strane, vidim da se provlaci teza kao Bosnjaci hoce da zavade Srbe i Hrvate... =)) Cak naprotiv, moje misljenje je da treba pomoci Hrvatima, i povratom Posavine i trecim, ali naravno ako i oni nas podrze da povratimo Podrinje. Ako to Hrvati nece i ne zele, pa nije bed, :neznam mi cemo nastaviti pomalo grickati srednju Bosnu, vi grickate pomalo Zavrsje, i onda ostaje jos zapadna Hercegovina.

Ne mozes pomoci nekom ko si sam nece da pomogne... :neznam

Koliko Srba i Hrvata danas zivi zivi u Trokutistanu, i oblastima koje su zavrsile rat pod ABiH...jel znas brojke...hoces da ti i navedem?! Mizeran broj u odnosu na predratnu populaciju... mozemo i Sarajevo, pa ako se Srbi nisu vratili iz logicnih okolnosti, zasto su iscureli Hrvati koji su tu sa vama bili ceo rat...

Tvoje misljenje je da treba pomoci Hrvatima... prilicno humana teza za vatrenog fana i glasaca Zeljka Komsica cijeg si sad pokreta deo... nemam nameru da budem advokat Hrvata, ali pokusaj barem da ih ne tretiras kao komletne retarde...

Vrh

BBC je napisao/la:

Mislim da su to HV / HVO jednom uradili, pa ste slagali i prevarili. Ovaj put se vi prvi morate dokazati hrvatskim entitetom, TV kanalom i još nekim sitnicama.
Lažovima i prevarantima se više ne vjeruje.

Ne znam BBC, poslije ovog srpskog poteza sa DGG šta još treba da se dogodi a da ostanemo u koaliciji sa Srbima.
Apsolutni interes nam je sad napad na RS svim sredstvima. Tu uključiti i 'majčicu' Hrvatsku.
Mislim da onako rijetko naseljenu i izvijuganu stvarno neće biti veliki problem

Da, Helez će ti dati oružje i svu pomoć za napad.

Vrh

Drinski vuk je napisao/la:

Nemojte ljudi k'o boga vas molim! :smijeh Kakav car,majko mila! Znas li ti covece gdje se nalazis,u kojoj drzavi zivis?
Pa da nije bilo Srba,legitimni hrvatski zastupnici bi do danas sjedili u Mostaru i pisali protestna pisma nakon zadnjih izbora,ako i to.
U vrhu vlasti ne bi bio ni jedan pravi Hrvat,osim Komsica i njemu slicnih. I za tu uslugu se kad-tad mora vratiti kontrauslugom. Cist racun,duga ljubav! Ne prejudiciram nista,ali mozda su DGG dio toga...

Isto kao što su Posavina i Podrinje cijena usluge da se možete odcijepiti od BiH.
Sve se plaća na ovom dunjaluku moj Vuče!!!!!

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 17:48 

BBC je napisao/la:

Evo vidimo kako tebi Dodo pomaže u stvaranju 3.!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 17:48 

pozitivac je napisao/la:
seherzada je napisao/la:
Umjesto da zajedno sa Bosnjama predjete u ofanzivu

slika

Ne ne to... :zubati

Ovo:

slika

i ovo:

slika

I Srbici su kaput za par mjeseci! :clap

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 17:50 

seherzada je napisao/la:
Naravno da ste u defanzivi, a to je zato sto Srbeki prenose svoje lose vibracije na vas. :zubati

Umjesto da zajedno sa Bosnjama predjete u ofanzivu i slepanjem uz njih ostvarite i Posavinu, i treci entitet, i pomognete povrat Podrinja njima, a samim tim rasteretite hrvatske krajeve u srednjoj i juznoj BiH. :neznam

Za sve to šta nabrajaš je potreban ratni pohod i to sve zajedno sa NATO savezom.

Šerka budi poštena pa reci koje nam to pozitivne vibracije iz Sarajva prenosite.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 17:50 

BBC je napisao/la:

To moraš sam, bez Dodika. Procijeni gdje ti leži veća opasnost pa navali.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 17:53 

i_jopet je napisao/la:

Mislim da je to vrijeme za povratak prošlo.
Možda se još netko i nađe ali sve je to bliže dvocifrenom broju nego trocifrenom.

Hebaji ga, u pravu si, tko to iz Hrvatske da se vrati u Posavinu.
Plaća u Hrvatskoj 2000 eura u prosjeku, benzin košta 4 kune, podstanarstvo 100 eura po stanu, kuće su tamo od čokolade, a prozori od marmelade

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 17:54 

Nemojte ljudi k'o boga vas molim! :smijeh Kakav car,majko mila! Znas li ti covece gdje se nalazis,u kojoj drzavi zivis?
Pa da nije bilo Srba,legitimni hrvatski zastupnici bi do danas sjedili u Mostaru i pisali protestna pisma nakon zadnjih izbora,ako i to.
U vrhu vlasti ne bi bio ni jedan pravi Hrvat,osim Komsica i njemu slicnih. I za tu uslugu se kad-tad mora vratiti kontrauslugom. Cist racun,duga ljubav! Ne prejudiciram nista,ali mozda su DGG dio toga...

Isto kao što su Posavina i Podrinje cijena usluge da se možete odcijepiti od BiH.
Sve se plaća na ovom dunjaluku moj Vuče!!!!!

Ja sam rekao mozda...nisam bio prisutan na sastancima Dodika i Covica,ako si ti bio reci nam o cemu se vodila polemika.
A cijena usluge,pa ovaj cjenovnik kao da ste pravili ti i seherzada uz mentorstvo S. Mesica.

Možeš ga objesiti mačku o rep.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 17:55 

BBC je napisao/la:

Ja sam procijenio, i to dobro procijenio, ali meni se čini ti nisi!!!!

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 17:56 

Ja sam rekao mozda...nisam bio prisutan na sastancima Dodika i Covica,ako si ti bio reci nam o cemu se vodila polemika.
A cijena usluge,pa ovaj cjenovnik kao da ste pravili ti i seherzada uz mentorstvo S. Mesica.

Da ti RS ostane u ovom obimu i ovim granicama ti je koeficijent 34!!!

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 17:58 

DzoniBG je napisao/la:
seherzada je napisao/la:

Dzonika, na tisuce Hrvata se vratilo u Odzak, Brcko, Vares, Travnik, Bugojno, kao i Bosnjaka u Stolac, Capljinu, Mostar - Hrvati hoce da se vrate, ali ne pod republickosrpskocetnicku cizmu. Zato Posavina i Podrinje moraju biti distrikti, ili kantoni u RS sa znatnim ovlastima datim povratnicima.

S druge strane, vidim da se provlaci teza kao Bosnjaci hoce da zavade Srbe i Hrvate... =)) Cak naprotiv, moje misljenje je da treba pomoci Hrvatima, i povratom Posavine i trecim, ali naravno ako i oni nas podrze da povratimo Podrinje. Ako to Hrvati nece i ne zele, pa nije bed, :neznam mi cemo nastaviti pomalo grickati srednju Bosnu, vi grickate pomalo Zavrsje, i onda ostaje jos zapadna Hercegovina.

Ne mozes pomoci nekom ko si sam nece da pomogne... :neznam

Koliko Srba i Hrvata danas zivi zivi u Trokutistanu, i oblastima koje su zavrsile rat pod ABiH...jel znas brojke...hoces da ti i navedem?! Mizeran broj u odnosu na predratnu populaciju... mozemo i Sarajevo, pa ako se Srbi nisu vratili iz logicnih okolnosti, zasto su iscureli Hrvati koji su tu sa vama bili ceo rat...

Tvoje misljenje je da treba pomoci Hrvatima... prilicno humana teza za vatrenog fana i glasaca Zeljka Komsica cijeg si sad pokreta deo... nemam nameru da budem advokat Hrvata, ali pokusaj barem da ih ne tretiras kao komletne retarde...

Pa ev recimo, Travnik, danas u njem zivi po procjenama oko 25-30% Hrvata, od prijeratnih 36%.

A hajd nam sad ti navedi koliko Hrvata zivi npr. u Derventi. Ili uopce, u bilo kojoj opcini RS-a u kojoj su Hrvati zivjeli prije rata.

Zao mi je, ali Hrvatice retardima pravite vi Srbeki, etnickim ciscenjem Posavine, DGG-om, opstruiranjem povratka Hrvata u RS, itd itd itd. Ajmo, vratite im Posavinu i pokazite vasu dobru namjeru spram njima! :nanana

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 17:59 

Da ti RS ostane u ovom obimu i ovim granicama ti je koeficijent 34!!!

Da se pitate ti i S. Mesic o RS,koeficijent bi mozda i bio tacan,ali nazalost nebitni ste,i ti i on.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 18:10 

Sve je otišlo u racku vidim ja.

Super. Pljuvači Republike Srpske nikad ujedinjeniji, sreća pa znamo vas. U ovom trenutku stvarno ne vidim interes Hrvata iz HB da pljuju RS,štaviše.... Kao što drinski reče, da nije bilo Dodika i srpskih stranaka, HDZ bi danas bio minoran činilac,koji se nebi ni o čemu pitao,već bi to Zlaja i kompanija pod svoje doveli... I RS u ovom momentu ne treba vraćanje usluge,ali poštovanje je valjda stvar odgoja,ili ga imaš ili nemaš...

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 18:13 

i_jopet je napisao/la:
seherzada je napisao/la:
Naravno da ste u defanzivi, a to je zato sto Srbeki prenose svoje lose vibracije na vas. :zubati

Umjesto da zajedno sa Bosnjama predjete u ofanzivu i slepanjem uz njih ostvarite i Posavinu, i treci entitet, i pomognete povrat Podrinja njima, a samim tim rasteretite hrvatske krajeve u srednjoj i juznoj BiH. :neznam

Za sve to šta nabrajaš je potreban ratni pohod i to sve zajedno sa NATO savezom.

Šerka budi poštena pa reci koje nam to pozitivne vibracije iz Sarajva prenosite.

Pa niste ni vi cvjecke, a bome nismo ni mi cvjecke.

Glede pozitivnih vibracija, one moraju biti obostrane.

Ako vi izrazite zelju za trecim (u sirem aspektu onoga sto to znaci), da bi mi vama pomogli da ostvarite svoju zelju, morate i vi nami nami pomoci da ostvarimo svoju zelju, povratak Podrinja i Posavine.

Nasa pozitivna vibra je, mi kazemo, pomozite nam oko P&P, mi vami pomognemo oko III. I onda kada se ocekuje vasa pozitivna vibra (jer one moraju biti obostrane), vi nama pomozite oko III mi cemo vama pomoci oko P&P - vi se usutite.

Kao sto rekoh, ruka ruku mije. :D

P.S. Ratni pohod nije potreban, dovoljno je rampa u Brcnom. Zato su se Srbeki i uzvrpoljili na ovoj i svakoj drugoj temi gdje se spomenu rijeci DC Brcko. :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 18:13 

BBC je napisao/la:

I što si skužio ?
Tko ti uništio firme u Mostaru i radna mjesta. Lagumdžijini uvaljeni platformaši baš sa tim ciljem ili netko iz RS ?

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 18:18 

storaB je napisao/la:
Sve je otišlo u racku vidim ja.

Super. Pljuvači Republike Srpske nikad ujedinjeniji, sreća pa znamo vas. U ovom trenutku stvarno ne vidim interes Hrvata iz HB da pljuju RS,štaviše.... Kao što drinski reče, da nije bilo Dodika i srpskih stranaka, HDZ bi danas bio minoran činilac,koji se nebi ni o čemu pitao,već bi to Zlaja i kompanija pod svoje doveli... I RS u ovom momentu ne treba vraćanje usluge,ali poštovanje je valjda stvar odgoja,ili ga imaš ili nemaš...

Men se čini da ste se vi Srbi preračunali u cijeni koja vam je trebala biti plaćena.
Bilo je dogovoreno da ćete podržati 3.entitet a zauzvrat da mi podržimo RS.
Ali sa vama Srbima uvijek ista priča. Nije vam dosta teritorija RS nego hoćete još i dio livanjske županije!!
I sad se čudom ti načudi što mi Hrvati više ne podržavamo teritorijalni integritet RS-a

:neznam

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 18:21 

BBC je napisao/la:

I što si skužio ?
Tko ti uništio firme u Mostaru i radna mjesta. Lagumdžijini uvaljeni platformaši baš sa tim ciljem ili netko iz RS ?

A šta ja mogu kad ne može biti svatko uspješan kao tvoj Vrhovnik.
Napraviti vilu od dva milijuna maraka usred Mostara ne može svatko!!!!

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 18:21 

Sinko da ti nisi Dodrinaš, HSP-ovac ?
Olakšaj se, bit će ti lakše.

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 18:23 

BBC je napisao/la:

I što si skužio ?

Pa nisu ni HDZ-ji cistih ruku.

Oni su najprije zapoceli kampanju "treceg", bez ikakvog dogovora sa Bosnjacima, znatno prije Lagumdzijinih platformasa.

Za sve je potrebit dogovor. :kava

Vrh

PostPostano: 17 ožu 2013, 18:24 

Dobro je Šeka. Ne uništavaj tim muslimanskim glupostima malo hrvatskog pluralizma.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 562 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 41 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: