|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 45 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BAN2020
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 28 pro 2021, 20:28 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 29 pro 2021, 18:41 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ministre, mislio sam da si ti malo pametniji, ali očito sam se prevario. Molim te objasni ti nama kakve veze ja imam sa tim pismom? Hvala.
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 29 pro 2021, 18:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
MIR je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ministre, mislio sam da si ti malo pametniji, ali očito sam se prevario. Molim te objasni ti nama kakve veze ja imam sa tim pismom? Hvala. Gospodine MIR nije vrijeme za skromnost! Zaista, svaka čast i veliko priznanje je imati vas na forumu!
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 29 pro 2021, 18:53 |
|
|
|
Mashala MIR ugodno sam iznenadjen, samo tako hrabro dalje!
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 29 pro 2021, 19:01 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: MIR je napisao/la: Ministre, mislio sam da si ti malo pametniji, ali očito sam se prevario. Molim te objasni ti nama kakve veze ja imam sa tim pismom? Hvala.
Gospodine MIR nije vrijeme za skromnost! Zaista, svaka čast i veliko priznanje je imati vas na forumu! A sad se javljaju "Ministrovi" asistenti! Samo naprijed, ako želite uništiti ova Forum! 
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 29 pro 2021, 19:11 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
Tko bi se nadao strateškim potezima od Mirka, uvijek je djelovao plitko. Glumi priprostog lika cijelo vrijeme. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pacifikator
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 29 pro 2021, 19:30 |
|
|
|
Poštovani gospodine MIR, hvala vam za ovu akciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 29 pro 2021, 19:39 |
|
|
|
Pridružujem se zahvalama za forumaša MIR, lijepa i plemenita stvar
|
|
| Vrh |
|
 |
|
skutor55
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 29 pro 2021, 19:41 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 29 pro 2021, 19:42 |
|
|
Ovo je klasično bošnjačko zamajavanje i deluzije bez kraja i početka. Pa imali smo mi pristup gotovo svim najvažnijim medijima u anglo-saksonskom prostoru, pa što je bilo? Na kraju rata se priznali rezultati nasilja, manje-više, što nam je oduzeto nije nam vraćeno, mnogim mrtvima ni kosti pronaći ne možemo. Nema od toga ništa, osobito kad se kampanjski radi, i kad nemaš prijateljsku vladu tamo negdje, a vi je sada nemate u Njemačkoj. Ostaje samo mrtva utrka u dokazivanju da sa HDZ BiH nema razgovora ni o čemu, nego samo real politika, broj glasova, snaga na terenu. MIR vam je učinio medvjeđu uslugu. S druge strane, mnogi i priželjkuju rat ovdje, pa možda im se i posreći, a nije naodmet i malo pogurat, jelte ...
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 29 pro 2021, 19:53 |
|
|
|
Rat pominju samo muslimani i Šarović.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 29 pro 2021, 20:03 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6502 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
|
Sada ce muslimanska sluzba AID da juri Mirka i posalje ga "za Kanadu"....hitna promjena identitete i lokacije.
Proslo je 30 dana od ovih naputaka Njemcima, a nema rezultata....gostovanja, intervjua, promjene paradigme. Nije bas MIRko i njegova udruga svemocna, kakve joj se nadnaravne paranormalne sklonosti pripisuju.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 29 pro 2021, 20:34 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Još jednom, svaki respekt gospodine @Mir.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 29 pro 2021, 21:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64445 Lokacija: DAZP HQ
|
|
MIR zaslužan? Opet se potvrđuje da je ovaj forum elitan, bravo MIR na ovom pogurancu za hrvatsku stvar.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 29 pro 2021, 23:43 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
Čestitam HERR MIR, zašto sam mislio da si musliman???
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 30 pro 2021, 04:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 30 pro 2021, 04:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Tko bi se nadao strateškim potezima od Mirka, uvijek je djelovao plitko. Glumi priprostog lika cijelo vrijeme.  MIR je tko Keyser Soze ili pak officer Doofy, spektakularan obrat na kraju. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 30 pro 2021, 08:53 |
|
|
Bravo MIR, nikad ne bih rekao. Ako je ikako moguće, ajde vidi da Hrvatski svjetski kongres omogući i Čoviću pristup njemačkim medijima. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1652 of 2558 - 64.58%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 30 pro 2021, 11:37 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6502 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Ministry of Sound je napisao/la: K..M je napisao/la: Sada ce muslimanska sluzba AID da juri Mirka i posalje ga "za Kanadu"....hitna promjena identitete i lokacije.
Proslo je 30 dana od ovih naputaka Njemcima, a nema rezultata....gostovanja, intervjua, promjene paradigme. Nije bas MIRko i njegova udruga svemocna, kakve joj se nadnaravne paranormalne sklonosti pripisuju. Doslovno u uvodnom postu piše "Rezultat" i link na Dodikov intervju u Welt: https://www.welt.de/politik/ausland/plus235868100/Milorad-Dodik-ueber-Annalena-Baerbock-Sie-hat-keine-Ahnung-von-unserem-Leben.htmlISPRIKA....sada će se MIR u dodvoravati i ulizivati. Pre se nisu udostojili ni odgovarati. Bio je baš jako ignoriran. I izlječen. Terapija je bila uspješna i pacijent preživeo (preformatiran u HB Spartaka)
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
gang_moslavina
|
Naslov: Re: Hrvatski svjetski kongres omogućio Dodiku pristup njemačkim medijima Postano: 30 pro 2021, 12:59 |
|
Pridružen/a: 19 ruj 2021, 20:55 Postovi: 952 Lokacija: Herceg-Hrvatska
|
Ministry of Sound je napisao/la: stavili wikipedia link u dokument
_________________ 2013. Katolika prema Crkvi: 432 177 Katolika prema popisu: 536 333 (razlika 24.1%)
2021. Katolika prema Crkvi 344 639 344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|