|
|
Stranica: 6/10.
|
[ 234 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Noname01
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 09 ožu 2024, 15:12 |
|
|
dzamijas je napisao/la: daramo je napisao/la: Žulja ih postavljanje kućnih brojeva u Čapljini iz jasnih razloga. Da li bi vas žuljalo da se u Bugojnu, Konjicu, Travniku ili sl. stanovništvo primora da postavi grb s ljiljanima i polumjesecom kao kućni broj? Uključujući i hrvatsko stanovništvo naravno. U centru Stoca stoje ljiljani i rakete i šta sad? Jajce oslobodili i evo u centru vašeg spomenika i ružne zastave. Ili hoćeš Posavsku županiju gdje je na našu sramotu onakva zastava i k tomu još na grbu ljiljani? Ako Bog da i Posavljaci se dozovu pameti i maknu zelenu i vrate plavu i umjesto ljiljana stave grb kao općine Domaljevac. Jeste li promijenili nazive ulica u Mostaru,Sarajevu kao što su naši u Mostaru? Sve vas žulja pa i ime HercegBosanske županije,a ne žuljaju vas pare i mjesta kad ste u vlasti HBŽ-a? Žuljaju vas uniforme i hoćete uvaliti cijeloj policiji isto. Neće ići. https://www.rama-prozor.info/clanak/vri ... -quot/8848Možda trebamo početi ovako.Možda onda budete tiho. Budete li puno lajali nestati će i to malo što vam se dozvoljava.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 09 ožu 2024, 15:15 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40596 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
dzamijas je napisao/la: daramo je napisao/la: I na grbovima općina s muslimanskom većinom postoje islamski vjerski znakovi. Zanimljivo da nekome tko se hvali da ne zna ništa o kršćanstvu i da ga nije briga jer su tu muslimani većina sada traži sekularizam tamo gdje su muslimani malobrojniji. U kojoj su to općini Hrvati primorani da na kuće stavljaju općinski grb na kojem se nalazi islamski vjerski znak? Lažeš grb Čapljine nema nikakav križ. Grbovi Bosanske Krupe, Cazina, Ključa, Velike Kladuše, Čelića, Breze, Visokog, Zenice na sebi imaju islamske vjerske simbole. Ovu su samo neki, da ne nabrajam još i one s ljiljanima.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
VBA2024
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 09 ožu 2024, 15:18 |
|
|
dzamijas je napisao/la: U kojoj su to općini Hrvati primorani da na kuće stavljaju općinski grb na kojem se nalazi islamski vjerski znak? Slučajno su zeleno bijele boje u muslimanskim općinama ?
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 09 ožu 2024, 15:18 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 40596 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ovo je grb jedne općine glavnog grada navodno multikulturnog, kako tamošnjim Hrvatima i Srbima ne smeta ovo? 
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 09 ožu 2024, 15:20 |
|
|
I to na grbu Čapljine nije grb Herceg Bosne nego standardno šahovsko polje i opet smeta.
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 09 ožu 2024, 15:21 |
|
|
daramo je napisao/la: dzamijas je napisao/la: U kojoj su to općini Hrvati primorani da na kuće stavljaju općinski grb na kojem se nalazi islamski vjerski znak? Lažeš grb Čapljine nema nikakav križ. Grbovi Bosanske Krupe, Cazina, Ključa, Velike Kladuše, Čelića, Breze, Visokog, Zenice na sebi imaju islamske vjerske simbole. Ovu su samo neki, da ne nabrajam još i one s ljiljanima. Te ljiljane im nikako nismo smjeli prepustiti, a to što oni na to kao svršavaju, znaju i sami da je laž. Njihov je polumjesec.
|
|
Vrh |
|
 |
dzamijas
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 09 ožu 2024, 15:30 |
|
Pridružen/a: 23 lis 2021, 21:13 Postovi: 2145 Lokacija: Na granici svjetova - begova i kmetova
|
daramo je napisao/la: dzamijas je napisao/la: U kojoj su to općini Hrvati primorani da na kuće stavljaju općinski grb na kojem se nalazi islamski vjerski znak? Lažeš grb Čapljine nema nikakav križ. Grbovi Bosanske Krupe, Cazina, Ključa, Velike Kladuše, Čelića, Breze, Visokog, Zenice na sebi imaju islamske vjerske simbole. Ovu su samo neki, da ne nabrajam još i one s ljiljanima. A šta je ovaj gospodin na grbu Čapljine? Kalif Omer? Drugo pitanje, da li su Hrvati u B. Krupi, Cazinu, Ključu i ostalim pobrojanim općinama primorani stavljati stavljati ovaj grb na kuće?
_________________ "Bosnom se ne može upravljati bez Bošnjaka!"
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 09 ožu 2024, 15:31 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: daramo je napisao/la: Lažeš grb Čapljine nema nikakav križ.
Grbovi Bosanske Krupe, Cazina, Ključa, Velike Kladuše, Čelića, Breze, Visokog, Zenice na sebi imaju islamske vjerske simbole. Ovu su samo neki, da ne nabrajam još i one s ljiljanima.
Te ljiljane im nikako nismo smjeli prepustiti, a to što oni na to kao svršavaju, znaju i sami da je laž. Njihov je polumjesec. O tome smo pisali na početku postojanja ovog foruma. Prelako se Muslimanima Bošnjacima prepustilo sve u vezi BiH.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 09 ožu 2024, 15:40 |
|
|
dzamijas je napisao/la: daramo je napisao/la: Lažeš grb Čapljine nema nikakav križ.
Grbovi Bosanske Krupe, Cazina, Ključa, Velike Kladuše, Čelića, Breze, Visokog, Zenice na sebi imaju islamske vjerske simbole. Ovu su samo neki, da ne nabrajam još i one s ljiljanima.
A šta je ovaj gospodin na grbu Čapljine? Kalif Omer? Drugo pitanje, da li su Hrvati u B. Krupi, Cazinu, Ključu i ostalim pobrojanim općinama primorani stavljati stavljati ovaj grb na kuće? Ako je regulirano od strane općine onda jesu. U svim tim općinama su Hrvati i Srbi prisiljeni stavljati zelene table na kuću.
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 09 ožu 2024, 15:43 |
|
|
Citat: Umjesto dezavuisanja javnosti, pozivamo Grad Mostar, da riješi pitanje skeletnih ostataka pronađenih na Lakišića haremu u dva navarata, 25.2.2021. godine, tokom radova na gradskoj saobraćajnici i 5.1.2017. godine, za vrijeme radova na kolektorima. Kosti su sa Lakišića harema po nalogu sanitarne ispekcije premještene u gradsku mrtvačnicu Sutina, gdje i danas čekaju svoju sudbinu. Dezavuisanje??
_________________ Bura mi je zibarinka bila zibjuć' me je va morje stavjala
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 09 ožu 2024, 15:48 |
|
|
Na ime Bošnjak nikad nije trebalo pristat. Kao Grci i Makedonci
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 09 ožu 2024, 15:56 |
|
|
Islamska zajednica radi kampanju za Sda, tako da idućih pola godine u drugi plan padnu respiratori, izvlačenje para kroz tendere od autocesta, lažne diplome i indeksi, iseljavanje, bijedni minimalac od 620,00KM, plaćanje poreza i za prvu nekretninu od 5%.
Zašto IZ ne prosvjeduje protiv poreza na prvu nekretninu nego organizira cirkus za tzv vakuf gdje nikad nije bilo ničeg muslimanskog i to u zapadnom Mostaru? Zato da kriminal Bakira i njegove ispostave u Mostaru nitko ne propitkuje 6mj.
Također HDZ-u isto besplatna kampanja da seczažmiri na njihove tendere i nerad.
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 09 ožu 2024, 15:56 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2421 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Rika sv Vida je napisao/la: Na ime Bošnjak nikad nije trebalo pristat. Kao Grci i Makedonci Mislim da se drugačije gledalo na budućnost naših odnosa pa je pušteno. Ali i dalje ljiljane ne smijemo zaboraviti, to je obilježje Hrvata BiH, pogotovo Bosne i to će uvijek biti i naš grb
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 09 ožu 2024, 16:04 |
|
|
saskia je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Na ime Bošnjak nikad nije trebalo pristat. Kao Grci i Makedonci Mislim da se drugačije gledalo na budućnost naših odnosa pa je pušteno. Ali i dalje ljiljane ne smijemo zaboraviti, to je obilježje Hrvata BiH, pogotovo Bosne i to će uvijek biti i naš grb Malo mi je imponiralo što nose prezime mojih predaka kao svoju etničku odrednicu. Sad je već sramota.
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 09 ožu 2024, 16:09 |
|
|
Daj netko objasni šta znači riječ "dezavuisati". Ne prelazim preko toga poput Lakišića harema.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 09 ožu 2024, 16:32 |
|
|
Stiže i odgovor Vlade Hrvatske na ove provokacije, na sjednici u petak dodatnih 265 000€ za izgradnju Hrvatskog narodnog kazališta.
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 09 ožu 2024, 19:14 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Na ime Bošnjak nikad nije trebalo pristat. Kao Grci i Makedonci Nije. Samo ako pogledaš malo bolje... Slovenci se zovu imenom koje je upotrebljavala srednjovjekovna Slavonija (ekavski oblik Slovinaca). Većina naših susjeda jesu naknadno nastale nacije, a one vole krasti tuđe povijesti.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 09 ožu 2024, 19:56 |
|
|
daramo je napisao/la: Stiže i odgovor Vlade Hrvatske na ove provokacije, na sjednici u petak dodatnih 265 000€ za izgradnju Hrvatskog narodnog kazališta. Pola milijuna za bolnicu Nova Bila (2 nove lamele) i milijun za KŠC Travnik.
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 10 ožu 2024, 07:21 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: daramo je napisao/la: Stiže i odgovor Vlade Hrvatske na ove provokacije, na sjednici u petak dodatnih 265 000€ za izgradnju Hrvatskog narodnog kazališta. Pola milijuna za bolnicu Nova Bila (2 nove lamele) i milijun za KŠC Travnik. Možeš postaviti link? Čitao sam članak jučer o projektima Vlade Hrvatske, no sad ga ne mogu naći.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 10 ožu 2024, 07:33 |
|
|
Salivator je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pola milijuna za bolnicu Nova Bila (2 nove lamele) i milijun za KŠC Travnik. Možeš postaviti link? Čitao sam članak jučer o projektima Vlade Hrvatske, no sad ga ne mogu naći. https://www.klix.ba/vijesti/regija/hrva ... /240309080
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1132 of 2558 - 44.25%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 10 ožu 2024, 08:01 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Salivator je napisao/la: Možeš postaviti link? Čitao sam članak jučer o projektima Vlade Hrvatske, no sad ga ne mogu naći. https://www.klix.ba/vijesti/regija/hrva ... /240309080Zahvaljujem Kvačice. P.S. Bože sačuvaj komentara na članak :/
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 10 ožu 2024, 12:33 |
|
|
To je zahvala što im Hrvatska obnavlja škole po bnp u Stocu i Travniku. Evo vam primjer iz Mostara kakve bi bile aktivnosti multikulturnog centra Mevlana.  
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 10 ožu 2024, 12:52 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 10 ožu 2024, 12:53 |
|
|
Najavili su tužbu, žaliti će se u mrskoj Europi za kršenje ljudskih prava.
Cionisti iz Mostara , katolici, ne dopuštaju gradnju islamskog centra, nazvanog po Iranskom pjesniku.
Tako zamišljam da će tužba izgledati.
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 10 ožu 2024, 12:55 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Trrebalo bi i bar 15-20 milijuna €, no nije loše ni ovo. Ovo je lista samo za BiH, ima mnogo više projekata.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|