|
|
Stranica: 2/10.
|
[ 234 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 02 ožu 2024, 15:53 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39336 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
To se varaš da IZ nema marke, nemaju muslimani ali imaju SDAlije i reis. U Podveležju su napravili veleban objekt, a ne da nemaju za praviti u centru Mostara.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 02 ožu 2024, 15:56 |
|
Pridružen/a: 09 lis 2023, 12:05 Postovi: 721 Lokacija: Hercegovje
|
Mar-kan je napisao/la: Segrt Hlapic je napisao/la: Jesam. I? Kakve to veze ima s borbama u Mostaru? Aj kad budete malo ko Hercegovci... Da vam nije bilo "Bosanaca" i ostalih Hrvata, čučnuli bi davno u Mostaru, još '93. Čast izuzecima. I da vam nije bilo Hrvatske, čučnuli bi vi davno u Bosni, Bog dragi zna. Bez izuzetaka. Ako u miru ne znaš braniti svoje, nema tu Hrvata sutra. Zastava se N E. D I R A. Pogotovo ne na zahtjev Muslimana u tvojoj dvorani pa ti skineš, a oni ti mašu ljiljanima pod kojima su te KLALI. Prihvati činjenicu da je to sramota. Kreni dalje. Hvataš se rata da opravdaš skidanje zastave. Tim gore. Nepoštivanje žrtava skidanjem zastave pod kojom su prestali disati od strane ljiljana kojima vam mašu. Kažem. Kreni dalje.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 02 ožu 2024, 16:01 |
|
|
Nemojte nasjedati na te priče mi, vi.
Zagrlimo se pred svima, neka vide da nas ima.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 02 ožu 2024, 16:05 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7389 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ako nas naljute, minirat ćemo čitav onaj plato između Kazališta i zgrade Integre pa neće ni parkinga biti.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 02 ožu 2024, 16:06 |
|
|
Segrt Hlapic je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Da vam nije bilo "Bosanaca" i ostalih Hrvata, čučnuli bi davno u Mostaru, još '93. Čast izuzecima. I da vam nije bilo Hrvatske, čučnuli bi vi davno u Bosni, Bog dragi zna. Bez izuzetaka. . Pa dok ste vi iz Hrvatske reagirali, mi smo već dobro bili čučnuli. Da smo čekali na vas, ne bi nas ni bilo ovdje. Btw, u Vitezu su jednom pokušali napraviti neku munaru u hrvatskom dijelu, pa nisu. Što misliš zašto?
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 02 ožu 2024, 16:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Nemojte nasjedati na te priče mi, vi.
Zagrlimo se pred svima, neka vide da nas ima. Ja ne vucaram dva posta s jedne teme kao prvi odgovor na novostvorenoj temi s kojom to baš i nema neke poveznice i paralele kad se stane i pogleda. Neka ne budu butthurt i krenimo dalje. Prvi govorim i loše stvari o Mostaru pa me napadaju da sam musliman. Ne zanima me. Kažem što mislim, u BiH nitko ne voli kritike, al ja sam sebi odredio da moram živit u BiH, a većina ovdje nije ni u Hrvatskoj, tako da fak ju everibodi.
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 02 ožu 2024, 16:11 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Segrt Hlapic je napisao/la: I da vam nije bilo Hrvatske, čučnuli bi vi davno u Bosni, Bog dragi zna. Bez izuzetaka. .
Pa dok ste vi iz Hrvatske reagirali, mi smo već dobro bili čučnuli. Da smo čekali na vas, ne bi nas ni bilo ovdje. Niste nikad bili na glasu ko HV, to je istina. To svi znamo. Vrlo dobro znaš ulogu Hrvatske u Bosni.. A mi Hrvati ćemo se zahvaliti na vašem obolu nama, eto bez šake Bosanaca nas ne bi nas bilo ni u Hercegovini niti u Hrvatskoj. Idem u čast vama skinuti hrvatsku zastavu sa zida. Sad ne off topičari ili otiđi na krstaricu govorit protiv Hrvatske
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 02 ožu 2024, 16:14 |
|
|
Svitu, nemojmo se međusobno vriđat. Mi se ovdi glođemo a islamisti se idu širit priko nas.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 02 ožu 2024, 16:14 |
|
|
Segrt Hlapic je napisao/la: Vrlo dobro znaš ulogu Hrvatske u Bosni..
Znam. I nekad me bude sram što su sve dopustili svom narodu ovdje. Zato danas i imamo ovakve teme.
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 02 ožu 2024, 16:21 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Segrt Hlapic je napisao/la: Vrlo dobro znaš ulogu Hrvatske u Bosni..
Znam. I nekad me bude sram što su sve dopustili svom narodu ovdje. Zato danas i imamo ovakve teme. Da ti nije bilo Hrvatske, ne bi bilo nijednog Hrvata u središnjoj Bosni danas u 2024. godini. Obična manjina. A što se i moglo s tom manjinom tada uz jednu Krajinu u Hrvatskoj i pritiske od vani, tj. ucjene jedno za drugo. Ako te sram Hrvatske, uloge Hrvatske, vrati papire I ne opravdavaj skidanje zastave. To je u Vitezu tradicija od 2015. godine. Uništavaš temu, offtopičariš, imaš cijelu jednu temu za to, al ti si odlučio meni odgovoriti ovdje i nastaviti spammati. Skidanje zastave Hrvata je sramota. I onda pustiti da mašu ljiljanima. Što ti nije jasno? Prestani. Kreni dalje. Rekao sam ti par puta.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic_is_back
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 02 ožu 2024, 16:22 |
|
|
Trenutno zivimo u mirnodopskim uvjetima, ne kuhamo i ne ulazimo u sukobe, pregovaramo, radimo kompromise, mozda i previse ali sta je tu je. Ali ako se desi scenarij iz palestine, ako ijednom hrvatu padne glava, garantiram da ce za jednu hrvatsku past 100 muslimanskih glava. Normalne muslimane koji se distanciraju od islamskih fanatika necemo dirat. Tako da nema potrebe za prepirke sta je bilo
_________________ Glup, gluplji, Made in holiday inn
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 02 ožu 2024, 16:24 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Svitu, nemojmo se međusobno vriđat. Mi se ovdi glođemo a islamisti se idu širit priko nas. Mislim da će dobiti centar, al na mnogo prikladnijoj lokaciji. Ovo će se uraditi kao pristajanje na kompromise,a zapravo ni jedna strana neće biti zadovoljna. Ne dijelimo se međusobno, svi smo jedno. Vidite da su nas i Slovenci počeli prisvajati
_________________ Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli! Nema onog 'ko te ne zna
'Ko te ne zna, a ne voli !
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 02 ožu 2024, 16:26 |
|
|
Segrt Hlapic je napisao/la:
Skidanje zastave Hrvata je sramota.. Sramota je kad netko, udaljen stotinama km, popuje i docira drugima što i kako. Dođi ovdje, heroju neopjevani, pa glumi hrvatinu.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 02 ožu 2024, 16:31 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Segrt Hlapic je napisao/la: Vrlo dobro znaš ulogu Hrvatske u Bosni..
Znam. I nekad me bude sram što su sve dopustili svom narodu ovdje. Zato danas i imamo ovakve teme. Za vrime trećesičnjaškog izdr*avanja Hrvatska je bila pod okupacijon priko posridnika i ka' takva neutralizirana. Od onda traje stalni proces rashrvaćivanja i jugoslaviziranja Hrvatske. Nije se puno prominilo ni kad je na vlast doša kastrirani HDZ "sve za EU, Hrvatsku budzašto". Za kukurikavaca je došlo gore nego za trečesičnjaša. Izgledala je nova siča Hrvatske 1971. Tek kad je pa' Lignja počelo se dolazit do arije. Čitat u domoljubnin novinama šta su svitski moćnici (prokleti bili, sime in se zatrlo, a spomena nestalo, dabogda se u paklu kuhali u pasjen g*vnu a trakavice ih izjidale) tih olovnih godina činili Hrvatiman u BiH bila je prava depresija.
|
|
Vrh |
|
|
Segrt Hlapic
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 02 ožu 2024, 16:34 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Segrt Hlapic je napisao/la:
Skidanje zastave Hrvata je sramota.. Sramota je kad netko, udaljen stotinama km, popuje i docira drugima što i kako. Dođi ovdje, heroju neopjevani, pa glumi hrvatinu. Skidanje zastave Hrvata je S R A M O T A. U mom rodnom kraju koji je bio napadnut u ratu, to se N I K A D A N E B I D O G O D I L O. Ali mi nismo Bosanci. Također, nije ni Mostar toliko daleko, a puškaralo se i nakon rata. Jednostavno, vi nemate naš mentalitet i temperament. I mene bi boljelo da sam iz kraja gdje se skida hrvatska zastava. Al za tebe je Hrvatska maćeha tako da ne znam što ti smeta. Pridruži im se s ljiljanima. "OT"; napisao sam moderaciji da regulira ovaj offtopic tu. Prvi odgovor na temu o HNK, hajvan mi se javlja o zastavi u Vitezu, iako postoji cijela tema baš o tom događaju. Nemam ništa protiv natezanja s tobom, al daj radi to na temi za to.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 02 ožu 2024, 16:37 |
|
|
Segrt Hlapic je napisao/la: ...hajvan mi se javlja o zastavi u Vitezu... Odmori malo. Izgorićeš. 7 dana. Nećemo tako razgovarati pa da si 100x hrvat. A izgleda da nisi.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 03 ožu 2024, 00:01 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 03 ožu 2024, 01:25 |
|
|
Noname01 je napisao/la: https://viteski.ba/viteski-specijal/kolumne/prst-u-oko-ili-domoljublje-na-utakmici-kmf-vitez-velika-zastava-bih-zastave-palestine-uklonjena-zastava-herceg-bosne/?fbclid=IwAR0tZjggoO-TpkZdQIkCEidnpUY-lWAQtO1kqfyafmGnXWl8_8fBqEf7ROQ
Evo nešto na ove komentare iznad I zastavu HB i Izraela staviti.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 03 ožu 2024, 09:38 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39336 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Jedno je skidanje zastave u dvorani za vrijeme spotskog susreta ali skidanje hrvatske zastave za institucija i hrvatskog doma je nešto drugo. Iako je i ovo u dvorani čista provokacija, zna se kakva zastava treba biti na sportskim susretima.
|
|
Vrh |
|
|
Noname01
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 03 ožu 2024, 13:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 03 ožu 2024, 13:28 |
|
|
Noname01 je napisao/la: https://www.facebook.com/share/v/CyQmcmYkqUmJ3pY9/
Evo i u Žepču. Džabe što su naši obranili i suzbili teroriste 93-e i 94-e. Pa djelujete prema prokletim turcima.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 03 ožu 2024, 13:45 |
|
|
Lijepo kad bude Dan Herceg Bosne napravi se vatromet i gotovo, kako to rade i Srbi za Dan RS-a.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 03 ožu 2024, 13:48 |
|
|
daramo je napisao/la: Lijepo kad bude Dan Herceg Bosne napravi se vatromet i gotovo, kako to rade i Srbi za Dan RS-a. Amen.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 03 ožu 2024, 13:48 |
|
|
U gradu Zepcu je mnogo muslimana, uostalom oni ovako divljaju i po RS tamo gdje ih ima, a treba samo uraditi kako RS to radi, jos jace uzvratiti.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamistički napadi na Hrvatsko narodno kazalište Postano: 03 ožu 2024, 13:53 |
|
|
Oni jednostavno razumiju samo takav jezik, izazivaju kao po Brčkom i onda kad Srbi koji nikada prije nisu tako slavili Dan RS-a organiziraju vojne parade, vatromete i bakljade kmeka i pjena na usta od muke.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|