HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 06 sij 2025, 13:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3652 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 147  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog
PostPostano: 02 vel 2010, 13:37 

PCM je napisao/la:
Pa dobro pessimus , ne možeš zamjeriti , ipak se teza poskok = index pokazala točnom na kraju , na čuđenje mnogih od nas ... Oni rijeđi su to i prije prokljuvili ...

Ajde još mogu i razumjeti nekakvu temu o indexu ili nekoj njihovoj kolumni, ali ne mogu nikako shvatiti postavljanje poveznica s tim istim šovinističkim antihrvatskim propagandnim portalom. :neznam

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 13:38 

zrikavi je vjerojatno prezaposlen svirajući u fanfare i najavljujući svojega idola i gospodara Nine Raspudića po nekim drugim forumima pošto neodgojena rulja nevrijedna pažnje, koja obitava ovdje nije doživjelka zrikijevu veličinu onako kako su židovi dočekivali Ivana Krstitelja i njegovo navještenje.
zriki djeluje iz teške ilegale čuvajući svoj lik, djelo, duboko skrivenim

mala je s druge strane bar objavila ime i prezime i stavila sliku. Ima muda pošto živi u sredini u kojoj može najnormalnije dobit šamar za ono za što misli. I to treba poštovati. ima stav i ne boji ga se reći.

Pa ja bi je najrađe iskažnjavao za sve dosada ( ne bi je tukao, zalio bih je crnom bojom) napisano iako mene nikada put nije nanio u široki brijeg a u zagrebu ne mogu pošteno ni štakorolikog glodavca pošteno srest iako se mali gnom skriva po zagrebačkim ćumezima.

S druge strane, duboko vjerujem da ovaj forum ima mnogo pametnih i elokventnih ljudi od kojih se također mogu očekivasti vrijedni radovi u vidu komentara i opservacija i mislim da se tu treba tražiti put ka onom za što se svi zalažemo i za koju stvar svi na neki način radimo.

Martina može postati dobar izazov, razlog da si svi damo truda i postanemo mjesto na kojemu će ljudi tražiti odgovore ako ih bude zanimala problematika hrvata iz bih.

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 13:43 

mateb je napisao/la:
PCM je napisao/la:
Evo da ne bude da je pljujemo samo, nešto što je po meni dosta točno pogotovo druga rečenica ...

Društvo postavljeno na krivim temeljima, vječno u funkciji pokornog služanjstva službenom Zagrebu u startu nije imalo puno šanse. Paradoksalno i uz sva grozomorno-bahata pedaliranja od strane hrvatske Vlade, društvo je to u kojemu još uvijek vrijediš onoliko koliko si krvario za Hrvatsku.

Ovaj dio donekle i može proći . Al i to se mijenja uvjeren sam ...

To je djelomice točno, ali treba se promatrati u kontekstu. Ne jebe njih (Index i Poskok) što ste ginuli za Hrvatsku, nego Vranju i Goju. A ždere li ih to...Jer Hrvatska za Vranje nije bila onakva kakvu bi oni htjeli, nego je zbilja bila Hrvatska. Osim toga, koja je bila alternativa? Reći kao Alija "Ovo nije moj rat." pa da vas Srbi pokolju kao Muslimane u istočnoj Bosni. A ne, Srbi nisu htjeli Hercegovinu, oni bi sami stali jer tamo Srba nikad nije bilo. Buahahaha. Neki ljudi bi trebali malo odrasti, prvo i osnovno.

Osim toga, zanimljive su dvije oprečne teze: S jedne strane su Hercegovci izdani i iskorišteni od Zagreba, s druge strane (još ona teza otprije) su činjeni zločini nad Muslimanima, vjerojatno kao dio projekta podjele BiH. Kako to ide jedno s drugim? Jesu li Vranjo i Goja ostavili BiH Hrvate na milost i nemilost Muslimanima ili su financirali zločinački HVO da kolje braću Muslimane? Neka se odluče više, majku mu.

Jasno da Srbi nisu htjeli Hercegovinu , zato su i srušili sve mostove u Mostaru osim Starog i malo divljali okolo ... :zubati
A onda je "zloĆinaĆki" HVO srušio Stari ... ups ... ipak nije , bar tako Haag reče ... :biceovodobro

Ovo zadnje što si napisao je jasno tj savršeno se poklapa sa teorijom o "dvostrukoj politici Zagreba" ... To ti je ta "agresivna politika HDZ-a prema BIH" ... A svodi se na sljedeće :

1.Nagovoriš BIH Hrvate da na referendumu izglasaju neovisnu BIH , bez njih je jasno ne bi ni bilo uopće
2.Potom kao RH promptono priznaš BIH i to kao prva zemlja koja je to učinila
3.Nakon toga naoružavaš Muslimane i obučavaš im brigade u Hrvatskoj
4.Organiziraš njihovu logistiku u Hrvatskoj
5.Primaš izbjeglice čitav rat , školuješ etc
6.Potpišeš svaki mirovni sporazum predložen na pregovorima od strane međunarodne zajednice
7.Spasiš Bihać od "Srebrenica uncensored" (to je drugi nastavak Srebrenice)
8.Oslobodiš 10 puta više teritorija BIH od četnika u godini dana nego (h)Armija Jedne i Jedine u čitavom ratu
9.Zamjeniš potom dobar dio oslobođenog za "cjelovito multietnićko Sarajevo" i "spojeno Goražde"
10.Potpišeš sporazum koji je doveo do kraja rata konačno i garant si za isti

Za svo to vrijeme , Hrvati izgube skoro kompletnu srednju Bosnu od onih koje su priznali , obučavali , naoružavali, primili doma ...
Duplo/troduplo više Hrvata je protjerano od strane Muslimana. Civilne žrtve slično.

Eto tako vam otprilike izgleda agresija Hrvatske (od novijih dana HDZ-a) na Jednu i Jedinu ...
Krunski dokaz su naravno Karađorđevo sa ravno 0 (slovima : NULA) argumenata.
Jasno i famozne teorije o zauzimanju Zenice od strane Hrvata iz Viteza , nakon toga bi garant udrili na Tuzlu i Sarajevo :sega

Uglavnom jebački nema šta ... Agresija na kvadrat ..

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 13:43 

caporegime je napisao/la:
Martina može postati dobar izazov, razlog da si svi damo truda i postanemo mjesto na kojemu će ljudi tražiti odgovore ako ih bude zanimala problematika hrvata iz bih.

Ovo treba izdvojiti. Ljudima koji vode portal su ideološki protivnici samo djelovali kao motivacija za što jači angažman. Ako dr.sc. Zriko Oldskulić prebaci 2.10, mi bi trebali dignut ljestvicu na 2.15, i tako to. Kome smeta oldskulica, neka napiše bolju kolumnu, koja će sigurno naći svoje mjesto na netu...a polako i u mainstream medijima.

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 13:48 

Ministry of Sound je napisao/la:
caporegime je napisao/la:

Ovo treba izdvojiti. Ljudima koji vode portal su ideološki protivnici samo djelovali kao motivacija za što jači angažman. Ako dr.sc. Zriko Oldskulić prebaci 2.10, mi bi trebali dignut ljestvicu na 2.15, i tako to. Kome smeta oldskulica, neka napiše bolju kolumnu, koja će sigurno naći svoje mjesto na netu...a polako i u mainstream medijima.

Mainstream mediji su trenutno index i ostala sracka. Ako netko napise kolumnu koja ne slici u nacelima onoj s kontejnera, moze ju objaviti na svojoj vlastitoj stranici!

U mojoj me sahranite zemlji

Samo u njoj počivat ću u miru.
Samo u njoj počivat ću mirno...

Isus će mi postelju prostrijeti
Isus će mi prostrijet odar smrti.

U susret mi Spasitelju dođi
Dođe mi u susret na pol puta
Ogrne me brižno svojim plaštom

Želim Bože da u času smrti
Ni jedno oko ne zasuzi za mnom
A jedino što ja tebe molim
Kada umrem da mi dadeš kutak... neba

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 13:50 

letvica je prenisko postavljena..

ljudi, malo manje udivljenja molim. Pa zar ne vidite da ćiri. Narast će joj ego do Trebevića. A onda smo najebali. Da se odreknemo Goje, to je tek prvi korak. Drugi šta je, ne želim ni znat. Sunećenje..neće valjda. Koletkivno učlanjenje u budizam. Ekskurzije na Tibet, usputna stanica Tjentište.

zabrana jedenja pizze, brisanje Canade iz hercegovačkih udžbenika, neće se nitko smit zvat Vranjo..

zabrana prčenja i sto drugih stvari..

ta nemojte molim vas..

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 13:51 

I šta kažete Poskok i Index braća po materi?

Fantastično.Ok je biti desničar. Al to pretpostavlja razumnu količinu lucidnosti. Desničarstvo je danas postalo ko guzica. Svak more bit desničar. Dovoljno da prdi.

Trik pitanje za sve koji su nasjeli na propagandu PCM-a Inkvizitorstva i sličnih lovaca na vještice:

Koji od nekih 15 dosadašnjih kolumnista na Poskoku osim Oldskul bi se i kojim čudom mogao u uklopiti u Indexov dezen i zašto je Matija pozvao baš nju?

Ako je vaš zaključak da apsolutno niti jedan drugi osim nje ne paše uređivačkoj politici Indexa s kojim onda pravom zaključujete to što već jeste?

Drugo - Poskok je poligon različitih mišljenja . Index nije.

S konja na magarca je prešla Oldskul. S ideala na pare.JEdno je kakit po Hercegovini s Poskoka. To je poželjno, to je subverzija i to je avantgarda. Čak i oni koji se nisu slagali s njom simpatizirali su je kao takvu i branili njeno pravo da piše.
Kakit po Hercegovini sa Indexa, pentrati se do kolumnističke slave lajući u datom i strogo tempiranom trenutku na dojučerašnje uzore ala Nine sigurno je fantastičan gen umiješnosti i probitak. Ali u ljudskom i moralnom smislu totalno dno.
Slobodno komentirajte lik i djelo Oldskul, al ja kao pokretač Poskoka žalim što sam dao šansu nekom da od sebe napravi monstruma.

Paralele Index - Poskok odbacujem.
Index je biznis.
Poskok je oličenje cijelog jednog pokreta. Iza kojeg stoje i podržavaju ga stotine ljudi. NE samo Hrvata.

Odbacujem također priče o želji Poskoka za stvaranjem hercegbosanske nacije. Upravo suprotno - sve ovo što se radi u RH upućuje na zaključak da će Hercegovci ali i HercegBosanci jednostavno htjeli vi to ili ne htjeli priznati morati krenuti vlastitim političkim putem. SLično kako su se Crnogorci emancipirali od Srba. Ne baš isto ali jako slično. S tim što se naš narod nikad neće odreći hrvatskog imena ali vlastiti put već krojimo. I to podržavam sve do ostvarenja nekakve institucionalne slobode. Onda možemo sjesti za stol.

I nemojte okrivljavat Poskok zbog toga. Jedna od osnovnih definicija naroda jeste horizontalna solidarnost. Ono kad nastrada neka hrvatskas enklava u Čileu jebi ga osjećaš to i žao ti je. Žališ za svakim čovjekom al kad nastrada tvoj nekako se više solidariziraš. Nema tu ništa loše. Ali te horizontalne solidarnosti koja bi hrvatski narod definirala kao narod u Hrvata iz Hrvatske prema nama, općenito i većinski gledajući nema. Ma koliko vi to sad pobijali. Bezbroj je argumenata za to.
Zato sam napisao da politička nacija koja gleda kako se u susjednoj državi pripadnici njenog etnosa majoriziraju i na to se oglušuje nije nacija. Ako nema političke reakcije predstavnika hrvatskog naroda u RH , ako novine šute, intelektualci znači da nema ni horizontalne solidarnosti. Znači da nema naroda.

NAdalje - samo u Zagrebu i općenito u Hrvatskoj moš čuti opasku "on ti je kaže orijentiran prohrvatski"

Da nekome u Njemačkoj kažeš za nekog Njemca - on ti je orjentiran pronjemački čudom bi te ljudi gledali. Jer u suvremenim nacijama to je nešto što se podrazumijeva. Mi smo polunacija.

p.s.
Nemam ništa protiv jačanja hercegbosanskog identiteta, nemam ništa protiv rasprava o Tuđmanu , Šušku, demistifikacji Lijepe Naše, al ne za tuđi račun i ne na oldskul način.

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 13:57 

Iskreno ova ljestvica je debelo ispod 2.10 ako mene pitate ...

Pola teksta otpada na već čitanu satiru , tu se nema šta komentirati ni osporavati. Dio otpada na njena literarna prejebavanja. Ostatak su stare prožvakane teze sa tek pokojom točnom ...

Činjenica da za razliku od nekih piše iz Širokog sa imenom i prezimenom i neprihvatljviim stavovima kod okoline joj je za respekt . Tekst baš i nije . To je moje mišljenje.

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 13:58 

Ovo već poprima obrise obiteljskog nasilja gdje rogonja muž svom silom nasrće na ženu koja je dala komšiji...

Ne znam, već sam se opekao pa sad pušem i na hladno, sad mi i ova šatro Zriki ljutnja djeluje kao igrokaz

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 13:59 

PCM je napisao/la:
Iskreno ova ljestvica je debelo ispod 2.10 ako mene pitate ...

Pola teksta otpada na već čitanu satiru , tu se nema šta komentirati ni osporavati. Dio otpada na njena literarna prejebavanja. Ostatak su stare prožvakane teze sa tek pokojom točnom ...

Činjenica da za razliku od nekih piše iz Širokog sa imenom i prezimenom i neprihvatljviim stavovima kod okoline joj je za respekt . Tekst baš i nije . To je moje mišljenje.

Nije poanta je li zaista 1.80 ili 2.10, nego motivacijski efekt na "naše" ljude ako misle da moraju zasukat rukave i bacit se na posao da preskoče 2.10. :smajl007

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 14:00 

Dobro zriki jebote šta ti očekuješ ?

Tvoja vrla kolumnistica sa portala ti pređe kod "jarana" iz Zagreba koji se redovno kenjaju po nama i to godinama može se reći , i onda očekuješ da ti to nitko neće nabit na nos ?

E pa jebi ga ...

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 14:01 

zrikavac je napisao/la:
I šta kažete Poskok i Index braća po materi?

Fantastično.Ok je biti desničar. Al to pretpostavlja razumnu količinu lucidnosti. Desničarstvo je danas postalo ko guzica. Svak more bit desničar. Dovoljno da prdi.

Trik pitanje za sve koji su nasjeli na propagandu PCM-a Inkvizitorstva i sličnih lovaca na vještice:

Koji od nekih 15 dosadašnjih kolumnista na Poskoku osim Oldskul bi se i kojim čudom mogao u uklopiti u Indexov dezen i zašto je Matija pozvao baš nju?

Ako je vaš zaključak da apsolutno niti jedan drugi osim nje ne paše uređivačkoj politici Indexa s kojim onda pravom zaključujete to što već jeste?

S konja na magarca je prešla Oldskul. S ideala na pare.JEdno je kakit po Hercegovini s Poskoka. To je poželjno, to je subverzija i to je avantgarda. Čak i oni koji se nisu slagali s njom simpatizirali su je kao takvu i branili njeno pravo da piše.
Kakit po Hercegovini sa Indexa, pentrati se do kolumnističke slave lajući u datom i strogo tempiranom trenutku na dojučerašnje uzore ala Nine sigurno je fantastičan gen umiješnosti i probitak. Ali u ljudskom i moralnom smislu totalno dno.
Slobodno komentirajte lik i djelo Oldskul, al ja kao pokretač Poskoka žalim što sam dao šansu nekom da od sebe napravi monstruma.

Paralele Index - Poskok odbacujem.
Index je biznis.
Poskok je oličenje cijelog jednog pokreta. Iza kojeg stoje i podržavaju ga stotine ljudi. NE samo Hrvata.

Odbacujem također priče o želji Poskoka za stvaranjem hercegbosanske nacije. Upravo suprotno - sve ovo što se radi u RH upućuje na zaključak da će Hercegovci ali i HercegBosanci jednostavno htjeli vi to ili ne htjeli priznati morati krenuti vlastitim političkim putem. SLično kako su se Crnogorci emancipirali od Srba. Ne baš isto ali jako slično. S tim što se naš narod nikad neće odreći hrvatskog imena ali vlastiti put već krojimo. I to podržavam sve do ostvarenja nekakve institucionalne slobode. Onda možemo sjesti za stol.

I nemojte okrivljavat Poskok zbog toga. Jedna od osnovnih definicija naroda jeste horizontalna solidarnost. Ono kad nastrada neka hrvatskas enklava u Čileu jebi ga osjećaš to i žao ti je. Žališ za svakim čovjekom al kad nastrada tvoj nekako se više solidariziraš. Nema tu ništa loše. Ali te horizontalne solidarnosti koja bi hrvatski narod definirala kao narod u Hrvata iz Hrvatske prema nama, općenito i većinski gledajući nema. Ma koliko vi to sad pobijali. Bezbroj je argumenata za to.
Zato sam napisao da politička nacija koja gleda kako se u susjednoj državi pripadnici njenog etnosa majoriziraju i na to se oglušuje nije nacija. Ako nema političke reakcije predstavnika hrvatskog naroda u RH , ako novine šute, intelektualci znači da nema ni horizontalne solidarnosti. Znači da nema naroda.

NAdalje - samo u Zagrebu i općenito u Hrvatskoj moš čuti opasku "on ti je kaže orijentiran prohrvatski"

Da nekome u Njemačkoj kažeš za nekog Njemca - on ti je orjentiran pronjemački čudom bi te ljudi gledali. Jer u suvremenim nacijama to je nešto što se podrazumijeva. Mi smo polunacija.

p.s.
Nemam ništa protiv jačanja hercegbosanskog identiteta, nemam ništa protiv rasprava o Tuđmanu , Šušku, demistifikacji Lijepe Naše, al ne za tuđi račun i ne na oldskul način.

Džaba reklamu imaju?

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 14:03 

mogao si nam javit ekskluzivnu vijest da si raskinuo s njom, pa da bacimo jednu kolumnu :zubati prije Indexa.

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 14:04 

mateb je napisao/la:
Osim toga, zanimljive su dvije oprečne teze: S jedne strane su Hercegovci izdani i iskorišteni od Zagreba, s druge strane (još ona teza otprije) su činjeni zločini nad Muslimanima, vjerojatno kao dio projekta podjele BiH. Kako to ide jedno s drugim? Jesu li Vranjo i Goja ostavili BiH Hrvate na milost i nemilost Muslimanima ili su financirali zločinački HVO da kolje braću Muslimane? Neka se odluče više, majku mu.

Da, to je ta nedorečenost, kao i pozivanje na odmak od Zagreba što je autonomaštvo a opet pljuvanje po Dodiku, što bi kao trebalo reći da njegov put nije naš.

Mi smo gotovi sa sintagmom: "jedan narod podijeljen u dvije države sa glavnim gradom Zagrebom" i nekom nevidljivom Hrvatskom koja izlazi izvan današnjih granica Hrvatske.

Problem je ovdje što se svaki odmak od Zagreba percipira kao primicanje Sarajevu. Ili ili. A da se odmaknemo od Zagreba a primaknemo Mostaru, Travniku ili Vitezu, Odžaku?!

Kao što je PCM lijepo nabrojao i nije Hrvatima BiH išla na ruku pretjerana slizanost za Zagrebom osim onima koji su se iselili u Hrvatsku. Ako su Tuđman i Gojko isto djelomično krivi za to pa unatoč mnogim dobrim stvarima ih doista treba prepustiti povijesti.

Malo autonomaštva i nije zgoreg a opet moramo paziti da nas se ne baci Sarajevu u naručje a opet da ne ponavljamo greške HB jer bi mogli lako postići suprotan efekt.

Ukratko ovako vidim novi smjer hrvatske politike prema nama: Borite se za nešto a mi ćemo vam pomoći u tome.

Ali niste Hrvatska i nećete bit.

Mislim da je ovo realnije od onoga: bit ćete u Hrvatskoj jednog dana; a u međuvremenu nas puštaju vukovima...

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 14:05 

Kompleksi?

http://protest.ba/v2/kako-je-ruralni-ni ... ni-pokret/

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 14:05 

Ministry of Sound je napisao/la:
Ovo već poprima obrise obiteljskog nasilja gdje rogonja muž svom silom nasrće na ženu koja je dala komšiji...

Ne znam, već sam se opekao pa sad pušem i na hladno, sad mi i ova šatro Zriki ljutnja djeluje kao igrokaz

Ha ha , ma koja ljutnja, ja joj želim brz uspon u zvijezde, index i jest mjesto za nju. Rekao sam joj ako ćeš ostat vjerna sebi onda ćeš Hrvatićima gonit uz dlaku kako si gonila i nama u Hercegovini Doć na Zegej medij pa nakon 20 godina onanije kao cura iz Širokog opet onaninrati po svim tim prožvakanim temamam i na potpuno površnoj razini ono izmješanih naslova globusa i nacionla pomiješanih sa lirikom propale pjesnikinje i to sve prodavat ionako šovinizmom zatrovanom društvu, a iz Širokog to mi je jadno.

Ja ću vazda kriztizirat Šuška. ali sa stajališta Hrvata iz HB na kavama s Purgerima uvik im kažem mater Vam onaj spomenik iz Širokog trebate stavit na najljepši Trg u Hrvatskoj. Vama je valjao ne nama. Mi ga branimo a vi lajete što je apsurd

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 14:06 

zrikavac je napisao/la:
I

Lijepo je ovo čuti.

Citat:

Pa nitko nije zaključio, bar ne ja, ja sam htio čuti tvoje mišljenje

Citat:

Točno

Citat:

:palacgore1

Citat:

Odbacujem također priče o želji Poskoka za stvaranjem hercegbosanske nacije. Upravo suprotno - sve ovo što se radi u RH upućuje na zaključak da će Hercegovci ali i HercegBosanci jednostavno htjeli vi to ili ne htjeli priznati morati krenuti vlastitim političkim putem.

Slažem se.

Citat:

Tako nekako.

Citat:

jbga

Citat:
p.s.

Neka si se javio i odagnao sumnje (bar moje) da imate išta s indexom

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 14:08 

Šta će bit sutra , za 5 , za 50 godina nitko ne zna.
Hrvatima BiH je da se prvenstveno okrenu svom Mostaru , niti SA niti ZG .
To je jedini put. ZG je tu za pripomoći kad i koliko može , SA je tu za držati ga na distanci i dat mu po labrnji svaki put kad krene nešto srat i pametovat.

Hrv.fed.jedinica (aka Treći) je pravac i to je to. Šta bude sutra , za 5 ili za 50 godina , o tom potom ...

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 14:08 

:001_huh :001_huh a ja mislio da su zriki i oldskul kompići.

a on je sad proglasi moralnim dnom dna.
pa kako tako brzo pobogu...

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 14:09 

Samo da još jednom podsjetim da se primitivne prijetnje ili uvrjede upućene na bilo čiji račun neće tolerirati. I da, tebi se obraćam!

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 14:10 

Svaka čast svima koji su pročitali cijeli tekst... svaka čast! :klanjam

Ne sjećam se kad sam zadnji put pročitao, pardon, počeo čitati nešto napornije, dosadnije, sto put prožvakanije ( :zubati )... od ove... šta no... ah da... KOLUMNE.

Ustvari sjećam se... to je bilo na Poskoku... kolumna... od oldskulice.

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 14:11 

Vuco je napisao/la:
Svaka čast svima koji su pročitali cijeli tekst... svaka čast! :klanjam

Ne sjećam se kad sam zadnji put pročitao, pardon, počeo čitati nešto napornije, dosadnije, sto put prožvakanije ( :zubati )... od ove... šta no... ah da... KOLUMNE.

Ustvari sjećam se... to je bilo na Poskoku... kolumna... od oldskulice.

pa šta vi to Vuco uzgajate u Ljubuškom.. :HercegBosanac

i ova, samo za zrikija... :hrvatinic

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 14:12 

Citat:
al ja kao pokretač Poskoka

auuu, jebote, i onda ovdje nedaš disati ljudima od guranja u sve i svašta =)) =)) =)) =)) =))

ko mediteranski restorandžije što cupkaju ispred ulaza i na silu pokušavaju uvući goste u lokal :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 14:13 

PCM je napisao/la:
ZG je tu za pripomoći kad i koliko može.

Molim za pojašnjenje. Koji su ti faktični argumenti za ovo?

I može li se po tebi dogoditi da u bitnom trenutku pod pritiskom EU recimo Zg odenmogne?

Evo uzmi za primjer ovaj zakon o prebivalištu. Čist sukoba dvaju politika, hrvatske politike u BIH i hrvatske politike u RH.
I na čiju stranu vuče ZG?

Vrh

PostPostano: 02 vel 2010, 14:14 

Ahahaha Vuco care , odličan ti je potpis , tek sam sad skontao ... :klanjam

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3652 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 147  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Robbie MO, Salivator, Tomba17 i 33 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: