|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 34 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 07:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77090 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ispraćaj Mesića na povijesno odlagalište:
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 09:10 |
|
|
Burduševo pravo lice... Blinkanje očiju, rad nogu i trljanje ruku,...možda ga je natjeralo na WC?
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 09:23 |
|
|
Unervozila ga pomisao da je prikupljao novce medju iseljenicima glumecu
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 09:27 |
|
|
stari narodno način da se uoči tko je kakav je odnos prema šali i kritici na svoj račun. tko se voli zajebavat na tuđi račun i kritizirati i prozivati druge a vidljivo mu smeta takva praksa na svoj račun...je šupak. jedna banalna stvar, toliko uočljiva među ljudima u svakodnevnom kontaktu i opet je rekla sve. mesić je oduvijek bio šupak samo što je služio više kao pokriće ili znak raspoznavanja između nositelja određenih političkih stavova. većina onih koji su ga javno hvalili, privatno i nisu imali visoko mišljenje o njemu a što se lakše može primijetiti odkad je na odlasku.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 10:41 |
|
|
Ode vicomat... Najiskrenije mu želim da se sad po ukidanju imuniteta suoči sa "funkcioniranjem institucija" pogotovu po pitanju isporuke dokumenata za haški sud mimo zakonske procedure.
Lik koji je u svom mandatu uspio zacementirati odnose Hrvata i Muslimana u BiH do točke sa koje više nema povratka. Znam da njega to previše ne muči jer je on svoj odabir već napravio, ali neće se ni njegove ****** nas tako lako riješiti pa će, kao i za vrijeme Don Musića biti pokrenuta još jedna "anti-turska" revolucija.
Čitam u novinama da sad hoće pokrenuti neku inicijativu zajedno sa bivšim visokim OHR-ovcima poput Slovenca Petriča, Ashdowna i Schwarz-Schillinga..
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 10:41 |
|
|
Niti Mesić ima obraza niti stida niti se on naljutio, on je shvatio da se novinarka otela kontroli i da je izašla iz okvira unaprijed dogovorenih pitanja i da se , s obzirom kako je krenuklo, može očekivati svašta, a materijala za kompromitaciju ima, i on je na vrijeme, kao iskusan političar, prepoznao trenutak i napustio razgovor! Veseli što je , očito, izgubio moć i da slijedi razotkrivanje!
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 13:47 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Što hoće ona fuksa od novinarke? Новинарка пита оно што сматра да би интересовало јавност. А ако је Дикобраз нервозан због тих питања, та нервоза говори о њему а не о новинарки. Има ли нешто нејасно _______________________________ Novinarka pita ono što smatra da bi interesovalo javnost. A ako je Dikobraz nervozan zbog tih pitanja, ta nervoza sve govori o njemu a ne o novinarki. Ima li nešto nejasno
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 13:49 |
|
|
Mogla ga je tako pitati jel ima švalerku
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Neretva73
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 13:51 |
|
Pridružen/a: 13 vel 2010, 19:53 Postovi: 781 Lokacija: iza kantuna
|
Moze sad ruku pod ruku onom glavonji iz Banja Luke...Ako se do sad prikrivao koja je sirovina svojim vjernim glasacima, koji bi pljuvali Bandica za njegov primitivizam navodni jer je iz Hercegovine, pa je stim i seljacina ovo pokazuje ko je ova pojava od covjeka s karakterom..I takav krmak je prestavljao Hrvatske interese..Jadno. Neka mu je Hercegovka dosla glave, volim nego sto drugo.
_________________ ujeo vuk magarca
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 14:10 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Mogla ga je tako pitati jel ima švalerku Као што видиш, није га питала за швалерку већ му је поставила питање потпуно другачије природе. Нисам у току и не знам о чему се ради али вјерујем да је то питање нешто што није одабрала напамет, већ то питање има смисла. _______________________________ Kao što vidiš, nije ga pitala za švalerku već mu je postavila pitanje potpuno drugačije prirode. Nisam u toku i ne znam o čemu se radi, ali vjerujem da je to pitanje nešto što nije odabrala napamet, već to pitanje ima smisla.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 15:36 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Bečo i Baščovan...braća po materi
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 15:37 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
Inače treba je mraaak, a ovo više djeluje na "ispovraćaj" nego na "ispraćaj".
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 21:52 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8413 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
mesićevo obraćanje hrvatskim građanima, odnosno građanima hrvatske "želim reći nešto građanima hrvatske, želim da me slušate. ponovit ću. mene taj čovjek ne drži u šaci. mladen bajić. nikad nisam rekao nikome da laže. nijednom. nikad! te optužbe su lažne i moram se vratiti u službu građanima hrvatske. hvala!" http://www.youtube.com/watch?v=KiIP_KDQmXs
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 22:09 |
|
|
RajvoSa je napisao/la: Bečo i Baščovan...braća po materi Kako su im puna usta Čovinog kriminala i pravne države, a kod Stipeta se čude glupim pitanjima. Sad kad je ostao bez moći, čeka ga sudbina Sanadera (obojica u pržun).
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 22:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
DarthCroat
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 22:26 |
|
|
Svi se isčuđavali Kerumovoj reakciji kada ga je isprovocirao Stanković,pa su ga poslije danima pljuvali zbog toga a sada kada je ju pitanju Mesić,svi nekako nastoje ne pridavati veliki značaj tom incidentu koji je po meni 10X gori i od Bandića i od Keruma.
A gdje je sada HND ?
|
|
lili
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 22:29 |
|
|
Legalno izabrani Predsjednik Hrvatske koji je voljom građana Hrvata 10 godina na vlasti, Vam ne valja. Koji vođa vam valja, ili ste sami sebi dovoljni. Trebali ste onog iz Gruda komunjaru pa da bude sve oko!!
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 22:37 |
|
|
lili je napisao/la: Legalno izabrani Predsjednik Hrvatske koji je voljom građana Hrvata 10 godina na vlasti, Vam ne valja. "Legalno izabran" je bio i Hitler, glupačo!
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 22:46 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ispraćaj Mesića na povijesno odlagalište:
Ovaj intervju treba sačuvati i predložiti za Guinness-ovu knjigu rekorda za največi primitivizam jednog državnika i to još Predsjednika jedne države! Pa ovo je rekord i Prvo mjesto bez konkurencije! Citat: Bečo i Baščovan...braća po materi!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 22:48 |
|
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 22:53 |
|
|
Real gone je napisao/la: Oproštajni poklon za Stipicu, pošto se iskreno nadam da će sad imati nešto više vremena - Metode čupanja obrva, sve na jednom mestu: http://sajuzcom.mojforum.si/sajuzcom-about183.html(vodila sam računa i o background-u savetovališta, da bude po njegovom ukusu )
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 22:54 |
|
|
Neka se digo i otišo..
vala neka je.
10 godina je jebao cijelu naciju i to nasuvo a nitko nije digao glas. A sad se kao čude.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
caporegime
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 22:58 |
|
|
nažalost dosljednost nikada nije bila odlika niti među političarima niti među običnim ljudima. kako sam primijetio, niti novi predsjednik nema državničke principijelnosti. samo jeftino politikanstvo. nažalost uskoro će i ovdje ljudi shvatiti kako su njegove priče na tragu podrški interesima hrvata iz bih samo prazne priče ispričane samo s jedinim ciljem da ne stvori plebiscitaran otpor birača u vidu kojih par stotina tisuća glasova za nekog drugog.
_________________ Šta je PIČKE? Di vam je ponos kojeg zazivate!?
|
|
Vrh |
|
|
lili
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 23:33 |
|
|
pjosip je napisao/la: lili je napisao/la: Legalno izabrani Predsjednik Hrvatske koji je voljom građana Hrvata 10 godina na vlasti, Vam ne valja. "Legalno izabran" je bio i Hitler, glupačo! Gluponjo, Hiki je bio doživotni predsjednik a ovaj samo 10 godina, i nemaš (samo ako sam sebi daješ) pravo da se suprostavljaš volji građana RH a to se zove demokracija.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Interview za povijest: ispraćaj Mesića Postano: 15 vel 2010, 23:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77090 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
lili je napisao/la: pjosip je napisao/la:
"Legalno izabran" je bio i Hitler, glupačo!
Gluponjo, Hiki je bio doživotni predsjednik a ovaj samo 10 godina, i nemaš (samo ako sam sebi daješ) pravo da se suprostavljaš volji građana RH a to se zove demokracija. Kako nema pravo, pa demokracija je upravo da se možeš suprostavit onima koji su glasali drugačije od tebe.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|