|
|
Stranica: 23/100.
|
[ 2481 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:26 |
|
|
Hagresor je napisao/la: sokacveseli je napisao/la:
Vozi se Miloš od Banja Luke do Bijeljine. Zaustavi ga policija u Brčkom. Opa mileni potpisao si peticiju kaže muslimanski član patrole dok na mobilnom pregledava popis potpisatelja gledajući u njegovu ličnu kartu. Jarane hajde sa strane pa otvaraj auto uzduž i poprijeko... I tako najbanalnini primjer.
Ako potpiše puno ljudi dolazi do takvih stvari, ako se Srbi preplaše Milorad gubi municiju kako svi Srbi stoje čvrsto oko ove stvari. Njima je sad stani pani. Hoće kolektivno ispasti pice ili će se držati uz Milorada
Budi duša, pa nam reci kako će muslimani uhapsiti i procesuirati skoro milijun Srba koji negiraju dženosajd. Pitao sam par muslimana na temi danas ranije i neki su uvjereni da će Srbe hvatati američke spešal forses pod zapovjedništvom Ramiza Vizentala. Kakva su tvoja razmišljanja, ponajprije logistički? Krivo ste me shvatili nesposobna BiH neće ništa ali ljudi koje žive u doticaju jedni s drugima će se do kraja radikalizirati i podijeliti. Ponovno ćemo doći u ratno stanje To sam samo želio iznijeti kao mišljenje ništa više.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Hagresor je napisao/la: sokacveseli je napisao/la:
Vozi se Miloš od Banja Luke do Bijeljine. Zaustavi ga policija u Brčkom. Opa mileni potpisao si peticiju kaže muslimanski član patrole dok na mobilnom pregledava popis potpisatelja gledajući u njegovu ličnu kartu. Jarane hajde sa strane pa otvaraj auto uzduž i poprijeko... I tako najbanalnini primjer.
Ako potpiše puno ljudi dolazi do takvih stvari, ako se Srbi preplaše Milorad gubi municiju kako svi Srbi stoje čvrsto oko ove stvari. Njima je sad stani pani. Hoće kolektivno ispasti pice ili će se držati uz Milorada
Budi duša, pa nam reci kako će muslimani uhapsiti i procesuirati skoro milijun Srba koji negiraju dženosajd. Pitao sam par muslimana na temi danas ranije i neki su uvjereni da će Srbe hvatati američke spešal forses pod zapovjedništvom Ramiza Vizentala. Kakva su tvoja razmišljanja, ponajprije logistički? Kako sam ga skužio on bi ih lovio kao ISIL Kurde u zasjedama. I fura se da ima svoju državu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:28 |
|
|
turbotakija je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la:
Jesam li se izgubio ? Incko se pretpostavljam ne bi ni rodio da mu je Hitler usmrtioi ćaću. Mrtvaci ne jebu.
ukazaću i ja tebi na argumentovanu grešku u koracima, a to je da vas lokalne hodže dopaju govnima umjesto logikom
Ok, sad nakon sto si me upoznao i sa srpskom kulturom, mogu komotno da te stavim na ignore. slobodno, kao što si i vjeru predaka stavio...i razum...i logiku
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
|
|
sokacveseli je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Misliš da neće biti kontramjera? Hapšenja Muslimana čim pređu granicu RS? U velikoj si zabludi. Htjeli ste haos, dobićete haos.
Meni ne treba kaos. Inzko je s ovim pokrenuo radikalizaciju koja ako se nastavi može pretvoriti u kaos. Sa Srbske i sa muslimanske strane. Naravno da ti treba. Udarili ste na Hrvate preko IZ, sad ste udarili na Srbe i prijetite lovom. 26 godina nakon rata vama đavo ne da mira, hoćete opet smrt i stradanja.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:31 |
|
|
sokacveseli je napisao/la:
Vozi se Miloš od Banja Luke do Bijeljine. Zaustavi ga policija u Brčkom. Opa mileni potpisao si peticiju kaže muslimanski član patrole dok na mobilnom pregledava popis potpisatelja gledajući u njegovu ličnu kartu. Jarane hajde sa strane pa otvaraj auto uzduž i poprijeko...
...na to će Stanko komandir patrole :"Mustafa ne zajebavaj čoveka, cepaj to"
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:33 |
|
|
|
Ukratko o zakonu i sta on sadrzi tj. kakve se kazne predvidjaju za krsenje istog:
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:34 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: sokacveseli je napisao/la:
Vozi se Miloš od Banja Luke do Bijeljine. Zaustavi ga policija u Brčkom. Opa mileni potpisao si peticiju kaže muslimanski član patrole dok na mobilnom pregledava popis potpisatelja gledajući u njegovu ličnu kartu. Jarane hajde sa strane pa otvaraj auto uzduž i poprijeko...
...na to će Stanko komandir patrole :"Mustafa ne zajebavaj čoveka, cepaj to" A može biti i da musliman ispadne pica. Tko će ga znati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:36 |
|
|
|
A moze se desiti i da ne ispadne, vec da ne postoji Musliman policajac u Brckom koji bi to uradio.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:36 |
|
|
|
Moze li se po ovo novom zakonu koji je za zabranu negiranja svih zlocina goniti krivicno turke koji negiraju zlocine nad Hrvatima??
Dal je vrijeme za registar takvih osoba i podizanje prijava nadležnim organima?? Siguran sam da ima materijala.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 25448 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Kad su Srbi mirno prihvatili odlazak Kosova, teško da će ovdje išta napraviti. Bura u čaši vode. 10-15 dana će goriti u medijima i s izjavama i kasnije nikome ništa.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:39 |
|
|
|
Gde ti druze zivis ne znam, ali u Srbiji niko nije prihvatio odlazak Kosova, pa ni zvanicno.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:40 |
|
|
lider30 je napisao/la: Kad su Srbi mirno prihvatili odlazak Kosova, teško da će ovdje išta napraviti. Bura u čaši vode. 10-15 dana će goriti u medijima i s izjavama i kasnije nikome ništa. Obrazloži. Muslimani će nas hapsiti a mi ćemo mirno posmatrati? Ne razumijem? BTW Ko je prihvatio odlazak Kosova? Srbi?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:42 |
|
|
lider30 je napisao/la: Kad su Srbi mirno prihvatili odlazak Kosova, teško da će ovdje išta napraviti. Bura u čaši vode. 10-15 dana će goriti u medijima i s izjavama i kasnije nikome ništa. Kako mirno ? 78 dana perljale 23 članice NATO na čelu sa kravarima Kada su ga priznali, Srbi su valjda trebali napasti Bondstil ??? Nikada ga priznati nećemo, a šta će biti vidjećemo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:44 |
|
|
|
Meni je fascinantno kod Muslimana odsustvo bilo kakve strategije. Oni bi malo sa Srbima gradili autoputove, pa bi ih optuzivali za genocid, pa bi im malo bili na slavama za vojsku RS da probaju s njima unistiti Hrvate, pa bi malo ukidali RS. pa bi malo primali sadaku u obliku cjepiva, pa onda opet malo prijetili ratom. I da stvar bude bolja, odgojne mjere izgleda nemaju ucinka. Quo Vadis, muki?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:44 |
|
|
lider30 je napisao/la: Kad su Srbi mirno prihvatili odlazak Kosova, teško da će ovdje išta napraviti. Bura u čaši vode. 10-15 dana će goriti u medijima i s izjavama i kasnije nikome ništa. Ti u svemu vidis kapitulaciju, Nema situacije za koju nisi nasao negativan ishod.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:46 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: lider30 je napisao/la: Kad su Srbi mirno prihvatili odlazak Kosova, teško da će ovdje išta napraviti. Bura u čaši vode. 10-15 dana će goriti u medijima i s izjavama i kasnije nikome ništa. Obrazloži. Muslimani će nas hapsiti a mi ćemo mirno posmatrati? Ne razumijem? BTW Ko je prihvatio odlazak Kosova? Srbi? Projecira vlastite strahove. Ne bi se ja previse uzbuđivao oko ovog zakona treba saacekati i vidjeti sta se moze uciniti kao protumjera.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:46 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48229 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
POL_GASOL je napisao/la: Moze li se po ovo novom zakonu koji je za zabranu negiranja svih zlocina goniti krivicno turke koji negiraju zlocine nad Hrvatima??
Dal je vrijeme za registar takvih osoba i podizanje prijava nadležnim organima?? Siguran sam da ima materijala. Koliko sam ja shvatio odnosi se i na presude domaćih sudova.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
alh84001
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:49 |
|
|
|
U RH medijima i dalje muk. Jedino nesto jutarnji stidljivo izvjestava, ali na drugima nisam nista ulovio kroz prvih par skrolova. Slovensko Delo isto ignore.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:50 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Meni je fascinantno kod Muslimana odsustvo bilo kakve strategije. Oni bi malo sa Srbima gradili autoputove, pa bi ih optuzivali za genocid, pa bi im malo bili na slavama za vojsku RS da probaju s njima unistiti Hrvate, pa bi malo ukidali RS. pa bi malo primali sadaku u obliku cjepiva, pa onda opet malo prijetili ratom. I da stvar bude bolja, odgojne mjere izgleda nemaju ucinka. Quo Vadis, muki? Potpuno normalno muslimansko ponašanje.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1664 of 2558 - 65.05%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:51 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Niste vi još vidjeli reakcije iz Brisela. Te diplomatska izjava danas koja se može staviti u bilo kakvu situaciju je samo nabrzinu izbiflano jer im dosađivali. Inzko je ovo uradio na nagovor britanskog veleposlanika. (Precizno na dan objave veleposlanik dovlači neku UK ministricu u Potočare)
Čekajte kad izlete javno "non-papers".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:52 |
|
|
alh84001 je napisao/la: U RH medijima i dalje muk. Jedino nesto jutarnji stidljivo izvjestava, ali na drugima nisam nista ulovio kroz prvih par skrolova. Slovensko Delo isto ignore. Bila vijest na radiju HRT. Jedinu tu na jedno uho sam upratio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:53 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Meni je fascinantno kod Muslimana odsustvo bilo kakve strategije. Oni bi malo sa Srbima gradili autoputove, pa bi ih optuzivali za genocid, pa bi im malo bili na slavama za vojsku RS da probaju s njima unistiti Hrvate, pa bi malo ukidali RS. pa bi malo primali sadaku u obliku cjepiva, pa onda opet malo prijetili ratom. I da stvar bude bolja, odgojne mjere izgleda nemaju ucinka. Quo Vadis, muki? U kost. Politički se otuđili od svih. Pakistan i Turska možda, ne znam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:53 |
|
|
daramo je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Moze li se po ovo novom zakonu koji je za zabranu negiranja svih zlocina goniti krivicno turke koji negiraju zlocine nad Hrvatima??
Dal je vrijeme za registar takvih osoba i podizanje prijava nadležnim organima?? Siguran sam da ima materijala. Koliko sam ja shvatio odnosi se i na presude domaćih sudova. Dakle može se. Iako svi imaju još 8 dana negiranja koliko im srce želi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
The Green Zebra
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 20:58 |
|
|
|
Vi ovdje pričate o zatvorima i zatvaranjama skupština. Zar nemaju političari u BiH imunitet?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zbl
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida u Bosni i Hercegovini Postano: 23 srp 2021, 21:01 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: Hagresor je napisao/la:
Budi duša, pa nam reci kako će muslimani uhapsiti i procesuirati skoro milijun Srba koji negiraju dženosajd. Pitao sam par muslimana na temi danas ranije i neki su uvjereni da će Srbe hvatati američke spešal forses pod zapovjedništvom Ramiza Vizentala. Kakva su tvoja razmišljanja, ponajprije logistički?
Krivo ste me shvatili nesposobna BiH neće ništa ali ljudi koje žive u doticaju jedni s drugima će se do kraja radikalizirati i podijeliti. Ponovno ćemo doći u ratno stanje To sam samo želio iznijeti kao mišljenje ništa više. Neće se radikalizirati. Podijelili su se odavno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|