|
|
Stranica: 43/75.
|
[ 1862 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
weasel
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 19:44 |
|
|
Hagresor 2.0 je napisao/la: weasel je napisao/la: Ako mene pitaš ovo su srbi zakuhali, da se makne pozornost s Dodika.
Ni muji bas ne osgovara medijska slika talibanije, oni se vole pravit fini građani.
Jedini cisti profiteri su komsije, kako je BiH trula, suzivota nema eto vidite kako ima incidenata….
Treba uvijek gledat siru sliku, sama situacija je najmanje bitna Muslimani isto kao i ti potenciraju da je Musa srpski igrač. Ali u tišini promatraju razvoj događaja bez ijedne riječi. O osudi da ne govorimo. Baš šteta. S njima si planirao na Drinu a gledaj sad ovo. To ciji je igrac ne zna ni on sam vjerojatno, ali s obzirom na razinu intelekta sigurno nije sam iza cjele price. A na temu Drine, ja nisam cvjecar , ja sam zagovornik mirne reintegracije teritorija nekoc okupiranog od Turske carevine i sustavnu rekroatizaciju. Hrvatska drzava nece biti kompletirana i mirna dok se ne popuni taj perec.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 19:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63127 Lokacija: DAZP HQ
|
weasel je napisao/la: Perun_Velež je napisao/la: Kad bi Srbi dobili takav krumpir, kmečali bi kako su ugrožena nejač i time pravdali potrebu neovisnosti Srpske.
Hm, zanimljiva mi je i srpska šutnja oko ovog događaja kao i klixova šutnja, obzirom da predaju značaj i puno beznačajnim glupostima. Moguce je da su srbi zakuhali, da se makne pozornost s Dodika. Ni muji bas ne osgovara medijska slika talibanije, oni se vole pravit fini građani. Jedini cisti profiteri su komsije, kako je BiH trula, suzivota nema eto vidite kako ima incidenata…. No BiH je popriste raznih sila, ovo je mogao zakuhat doslovno bilo tko. Doduse UK ima dugu tradiciju ovakvih stvari… Treba uvijek gledat siru sliku, sama situacija je najmanje bitna
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 19:49 |
|
|
PaoUČikolu je napisao/la: weasel je napisao/la: Moguce je da su srbi zakuhali, da se makne pozornost s Dodika.
Ni muji bas ne osgovara medijska slika talibanije, oni se vole pravit fini građani.
Jedini cisti profiteri su komsije, kako je BiH trula, suzivota nema eto vidite kako ima incidenata…. No BiH je popriste raznih sila, ovo je mogao zakuhat doslovno bilo tko. Doduse UK ima dugu tradiciju ovakvih stvari…
Treba uvijek gledat siru sliku, sama situacija je najmanje bitna A mislim ovo su Srbi napravili sto posto. Sanin je glavni u Islamskoj Zajednici Srbija, a onaj u Italiji iz Čapljine je prethodno pisao kako Bošnjaci trebaju biti u savezu sa Srbima. Ja stvarno ne mrzim Srbe, čak ih u nekim stvarima i poštujem, ali poznavajući našu dragu srpsku nejač  ni mene ovo ne bi ni malo iznenadilo. Zašto baš u ovom trenutku kad je cirkus s Dodikom, kome bi baš sad najviše odgovarao neki masovan incident između Hrvata i Bošnjaka. Istina da se mi i naši federalni partneri ne volimo, ali mislim da čak ni oni nisu toliko glupi, te je ovo najmanje što im sad treba. Možda je srpska nejač iz BIE zapravo vruć krumpir podmetnula dobrim Bošnjama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 19:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86615 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
weasel je napisao/la: Vidim opća mobilizacija  Ne vidim kako Hrvati mogu od ovog profitirati, netko nam je podvalio vruć krumpir. Best case scenario da ih pohvataju prije ulaska u grad i sprijece bilo kakve incidente Hrvatski 07. oktobar.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 19:54 |
|
|
|
Ali, bez obzira iz čije kuhinje ovo izašlo, ova lopta je na naš volej, sad samo treba odigrati pametno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 19:54 |
|
|
weasel je napisao/la: Hagresor 2.0 je napisao/la: Muslimani isto kao i ti potenciraju da je Musa srpski igrač. Ali u tišini promatraju razvoj događaja bez ijedne riječi. O osudi da ne govorimo. Baš šteta. S njima si planirao na Drinu a gledaj sad ovo.
To ciji je igrac ne zna ni on sam vjerojatno, ali s obzirom na razinu intelekta sigurno nije sam iza cjele price. A na temu Drine, ja nisam cvjecar , ja sam zagovornik mirne reintegracije teritorija nekoc okupiranog od Turske carevine i sustavnu rekroatizaciju. Hrvatska drzava nece biti kompletirana i mirna dok se ne popuni taj perec. Tose nisam nado od tebe. Ah, ti bi “sustavno rekroatizirao” područje na kojem Hrvata nema ni u tragovima. Jedino ako ne računaš “hrvatskog” zastupnika iz Goražda i šćer mu. Nego koga bi prvo “rekroatizirao”? Muslimani su trenutno zauzeti džihadom na Široki a cijenim da ni Srbadija nije previše zagrijana za ideju. Sad si me zaintrigirao.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 19:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86615 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Hamas se probija iz Gaze i upada u Široki na Veliku Gospu.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sirokibrig
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 19:58 |
|
|
|
Jel sutra u Pologu u 12 konačno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 20:01 |
|
|
Osma vijest na Indexu, prije 40 minuta. Muškarac koji zove muslimane da se naoružaju za Široki Brijeg obožava Putina i Rusijuhttps://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... ajnovije_m
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 20:02 |
|
|
|
Krv šehida slađa je od meda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 20:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63127 Lokacija: DAZP HQ
|
Citat: Eto i nas Imoćana pa da vidimo pošto je Musa jarca dera 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Iviv
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 20:04 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 20:05 |
|
|
dudu je napisao/la: weasel je napisao/la: Moguce je da su srbi zakuhali, da se makne pozornost s Dodika.
Jedini cisti profiteri su komsije, kako je BiH trula, suzivota nema eto vidite kako ima incidenata…. No BiH je popriste raznih sila, ovo je mogao zakuhat doslovno bilo tko. Doduse UK ima dugu tradiciju ovakvih stvari…
Treba uvijek gledat siru sliku, sama situacija je najmanje bitna
Reuf je ljubomoran na Musu. On je trebao voditi ovo pogotovo ako znamo da je on predsjednik američko europske alijanse i bio je jedan od pionira suvremene muslimanske mržnje prema Hrvatima skupa sa bivšim poslovnim partnerom Suljagićem
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 20:05 |
|
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 20:11 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2352 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Robbie MO je napisao/la: Hamas se probija iz Gaze i upada u Široki na Veliku Gospu. Možda nije toliki problem upasti koliki je vratiti se 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 20:14 |
|
|
Perun_Velež je napisao/la: Ali, bez obzira iz čije kuhinje ovo izašlo, ova lopta je na naš volej, sad samo treba odigrati pametno. Volej bi bio da su u Sarajevu ili Tuzli muslimani upali i prebili mirne daidže fratre koji zagovaraju suzivot i jednu nam jedinu. Ovo je vruć krumpir , ubaćena bomba kašikara u naših 5 metara i prijeti da će roknut. Qui Bono , nama od ovog nema nista dobrog
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 20:16 |
|
|
|
Vukodlak će se pretvoriti u pičkin sok na hercegovačkom suncu.
_________________ ...and yet I find, and yet I find...repeating in my head If I can't be my own, I'd feel better dead..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 20:18 |
|
|
Hagresor 2.0 je napisao/la: weasel je napisao/la: To ciji je igrac ne zna ni on sam vjerojatno, ali s obzirom na razinu intelekta sigurno nije sam iza cjele price.
A na temu Drine, ja nisam cvjecar , ja sam zagovornik mirne reintegracije teritorija nekoc okupiranog od Turske carevine i sustavnu rekroatizaciju.
Hrvatska drzava nece biti kompletirana i mirna dok se ne popuni taj perec. Tose nisam nado od tebe. Ah, ti bi “sustavno rekroatizirao” područje na kojem Hrvata nema ni u tragovima. Jedino ako ne računaš “hrvatskog” zastupnika iz Goražda i šćer mu. Nego koga bi prvo “rekroatizirao”? Muslimani su trenutno zauzeti džihadom na Široki a cijenim da ni Srbadija nije previše zagrijana za ideju. Sad si me zaintrigirao. Pajdo a koga mozes rekroatizirat osim onih koji nisu Hrvati, zato i naziv. Cvjecarenje i klasicno dodrinasenje je guranje glave u pvijesak. Nama treba drugaciji pristup. Mrkva i batina, dio iselit , dio asimilirat dio doslovno kupit da rade za nasu stvar. Ali to je nebitno, sustina je da Hrvatske drzave nema bez oslonca u Bosni. Ne mozemo dopustit ni veliku Srbiju ni kalifat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 20:20 |
|
|
|
Prati se ovaj događaj i u Novom Pazaru !! (Ovaj ispod Emir Hrapović kaže da dolaze kazniti Široki!)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 20:22 |
|
|
weasel je napisao/la: Qui Bono , nama od ovog nema nista dobrog A što je to loše, po tebi? Možda to što ne će biti croatizacije tamo gdje nema Hrvata, već Srba Sunita? Ili?
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 20:23 |
|
|
|
Još jedan Twitter influenser: “Dolazimo pokazati ustašama da ima Bosne u Širokom!”
Hoće li smjeti ili će odustati ko pizde i pokazati da se danas islam svodi na farbanje brade, sisanje nargile i poraz u svim sportovima?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 20:25 |
|
|
Hagresor 2.0 je napisao/la: Muslimani isto kao i ti potenciraju da je Musa srpski igrač. Ali u tišini promatraju razvoj događaja bez ijedne riječi. O osudi da ne govorimo. Baš šteta. Zvuči kao talačka kriza. Bošnjaci moraju šutjeti inače će ih islamisti pomesti na izborima.
_________________ IQ based discrimination ftw
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VizantijskoPlavo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 20:26 |
|
|
|
Meni je interesantno da l ce ih biti vise nego pred OHR-om, kao i demografska struktura, pol, starost...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gavra Kačanski
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 20:27 |
|
|
|
Zasto je bitno ko ubire politicke poene, ili ces ih sprijeciti ili ce ti klanjati na ulicama Sirokog, prosto je.
Ovo policija mora rastjerati i pohapsiti, a ako ne, onda gradjani da ih namazu slaninom i posalju odakle su dosli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 20:28 |
|
|
weasel je napisao/la: Hagresor 2.0 je napisao/la: Tose nisam nado od tebe. Ah, ti bi “sustavno rekroatizirao” područje na kojem Hrvata nema ni u tragovima. Jedino ako ne računaš “hrvatskog” zastupnika iz Goražda i šćer mu. Nego koga bi prvo “rekroatizirao”? Muslimani su trenutno zauzeti džihadom na Široki a cijenim da ni Srbadija nije previše zagrijana za ideju. Sad si me zaintrigirao.
Pajdo a koga mozes rekroatizirat osim onih koji nisu Hrvati, zato i naziv. Cvjecarenje i klasicno dodrinasenje je guranje glave u pvijesak. Nama treba drugaciji pristup. Mrkva i batina, dio iselit , dio asimilirat dio doslovno kupit da rade za nasu stvar. Ali to je nebitno, sustina je da Hrvatske drzave nema bez oslonca u Bosni. Ne mozemo dopustit ni veliku Srbiju ni kalifat. Dio koji je iseljen nas mrzi. Dio koji smo “asimilirali” (dali putovnice nas mrzi) i za kraj dio koji svakodnevno jede kruh jer kod nas ima posao nas mrzi. Poradi ti još malo na toj ideji. Slobodno uzmi vremena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|