|
|
Stranica: 33/75.
|
[ 1862 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 21:06 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 22:06 Postovi: 3913 Lokacija: Dridska Župa
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Likovi poput Pezića imaju po 200 000 pratitelja. Recimo 100 000 u BiH i 100 000 u dijaspori i Sandžaku.
To su po definiciji radikalni islamisti kojima nije mjesto na balkanskom poluotoku, i dugoročno će se morati, zajedničkim koalicijskim balkanskim snagama, rješavati.
Tako da svakoga zapadne po komad “krivice” za brutalno rješenje problema, i nitko ne dobije cijeli “epitet”. ;)
Elvedin je posebna vrsta idiota. Ono sto on valja ne bi budala.  Elvedin je iz vašeg gledišta u pravu. Sve što on kaže ima podlogu u Islamu, Kur'anu i Hadisima.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 21:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86640 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nego od sutra sam u Posavini. Pa u Tuzli nakon toga. Opet svadbe. Lol Robika, hoćeš plakati ako se udam? Svi navijamo da se udaš.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 21:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Dok ovamo lomimo kičmu Dodiku, na Hrvate smo poslali lika čija stranka ima 350 glasova  On 20 ljudi ne može okupiti. A ne 1000. Totalni anonimus i k tome idiot. Ko bi rekao da će polučiti ovakvu medijsku pompu. Ogranicen totalno. Ali je izazvao kaos.  Zbog čega ti je drago izazivanje kaosa?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1401 of 2558 - 54.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 21:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nego od sutra sam u Posavini. Pa u Tuzli nakon toga. Opet svadbe. Lol Robika, hoćeš plakati ako se udam? Svi navijamo da se udaš. Šerijatski…
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 21:37 |
|
|
|
Kompletan hrvatski puk u BiH vs fb imam Sanin Musa, tjesnih 1:0, jako gusto. Tefterim!
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 21:42 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Kompletan hrvatski puk u BiH vs fb imam Sanin Musa, tjesnih 1:0, jako gusto. Tefterim! Baš je junak. Hoćeš glasat za njega? 
1401 of 2558 - 54.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 22:18 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Kompletan hrvatski puk u BiH vs fb imam Sanin Musa, tjesnih 1:0, jako gusto. Tefterim! Mislim da se u nogometu, u slučaju da se jedan tim ne pojavi na terenu, utakmica registrira 3-0 za tim koji se pojavio. No, sportski segment je sada manje bitan. Bitno je da džihadist propisno osramotio sebe i one koje predstavlja. Poput tebe naprimjer. Ili Islamske zajednice koja se nije oglašavala dok je onlajn gazija najavljivao džihad u Širokom na sva zvona. Da je bila obrnuta situacija ja bi osobno osjećao susramlje da se Hrvat ovako osramoti. Vama izgleda i ne smeta. A i kako će kad je sve “pobjeda”?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 22:27 |
|
|
Tomba17 je napisao/la: ..eto gle što sve ninđica mora da pretrpi. Ne ninđica, ispravan termin je Kunoichi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 22:28 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Tomba17 je napisao/la: ..eto gle što sve ninđica mora da pretrpi. Ne ninđica, ispravan termin je Kunoichi  Sumiko. 
1401 of 2558 - 54.77%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 22:30 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ne ninđica, ispravan termin je Kunoichi  Sumiko.  Lesli Eldridž i Tabasko Pit. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Salivator
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 22:46 |
|
|
Robbie MO je napisao/la:  Ti Sarajka kad vidiš ovu sliku pomisao ti je “mi”. Mi kad vidimo ovu sliku pomisao je “Gaza, Hamas, Hezbolah, ravnaj”. Srebreni meci, sveta voda i svjetlost.
_________________ ...and yet I find, and yet I find...repeating in my head If I can't be my own, I'd feel better dead..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 23:07 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2352 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Nisam upratio sve, hoće li se klanjati u hercegovini i braniti država BiH u "Lištici" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 23:16 |
|
|
oak je napisao/la: Nisam upratio sve, hoće li se klanjati u hercegovini i braniti država BiH u "Lištici"  Zabranio MUP ZHŽ-a. Jedino možda Sanin sam dođe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 23:32 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2352 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
PaoUČikolu je napisao/la: oak je napisao/la: Nisam upratio sve, hoće li se klanjati u hercegovini i braniti država BiH u "Lištici"  Zabranio MUP ZHŽ-a. Jedino možda Sanin sam dođe. Znači ne mogu braniti državu BiH ne da im hrvatski MUP 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Izumitelj iz Livna
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 23:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Tomba17 je napisao/la:
Hahaha ova nindŽica je slika i prilika stare poslovice: *ebala bi se ali da ne uđe.
Jedi govna nepismeni debilu i ne kvotaj me. Ne znas avatar postaviti i ti bi nešto o politici pisao. Degeneriku. A piše ovako Ja idem u WC Ali ne znam da trebam Oprati ruke. Strašno mi se sviđaš mačko majke mi. Totalno si moderna.
_________________ Amsterdamske kurve plaču
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 12 kol 2025, 23:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86640 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
oak je napisao/la: PaoUČikolu je napisao/la: Zabranio MUP ZHŽ-a. Jedino možda Sanin sam dođe.
Znači ne mogu braniti državu BiH ne da im hrvatski MUP  Alija potpiso da imamo hrvatski MUP, ko Škotska ili bivše republike Jugoslavije.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 00:05 |
|
|
|
Niko ne sme da vas nije osim UZP policije
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 00:21 |
|
|
|
Ovi sam batina mogu pobrati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 02:21 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 12:46 Postovi: 1684 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
|
Koliko stranica oko priglupih provokacija nekog osobenjaka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 08:38 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27854 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
NiceBoyZg je napisao/la: Koliko stranica oko priglupih provokacija nekog osobenjaka. Naletio nam na volej... jbg...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 08:38 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Koliko stranica oko priglupih provokacija nekog osobenjaka. Isti je samo poslužio da se malo pišamo po njima. Nije valjda da nisu zaslužili?
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Banya
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 08:41 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 2852 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
NiceBoyZg je napisao/la: Koliko stranica oko priglupih provokacija nekog osobenjaka. To je zato jer se zgražamo na islam i muslimane.
_________________ ...and these villages of yours...
ut Vlachus non imperet!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 08:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44095 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Islamistički klaun nas je barem zabavio. Nije da nije koristan za našu stvar u Hrvatskoj.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Iviv
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 08:43 |
|
|
|
Nije isključeno da će krenuti koja grupica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 08:49 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44095 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Pa nek krene, postoji policija koja je plaćena da radi posao. Krenuli su i prema Banja Luci, policija RS ih legitimizirala i nabila nogom u guzicu nazad.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Robbie MO i 79 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|