|
|
Stranica: 37/75.
|
[ 1862 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 14:19 |
|
|
Iviv je napisao/la: Baš odvratno to što poistovjećuje svoj islamizam sa Jelinićevom porukom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 14:19 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2352 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Iviv je napisao/la: Da vidimo jesu li stvarno Alahovi robovi  nešto mi se čini da će otkazati ovo sve ili će ovaj Musa sam doći negdje pod okriljem noći 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
|
|
Iviv je napisao/la: Ovo k'o najave za sniženja u Lidlu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Iviv
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 14:21 |
|
|
PaoUČikolu je napisao/la: Iviv je napisao/la: Baš odvratno to što poistovjećuje svoj islamizam sa Jelinićevom porukom. To je naknadno počeo raditi, kada se usrao. Meni je indikativno nešto drugo, a to je osim njega, količina njih u komentarima koji govore "Ako je onaj mogao s križem hodati" itd, što mi nekako ukazuje da ih je to zapravo dosta smetalo i provociralo ali nisu mogli ili smjeli ništa reći. Sada to isplivava
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 14:23 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44094 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
PaoUČikolu je napisao/la: Iviv je napisao/la: Baš odvratno to što poistovjećuje svoj islamizam sa Jelinićevom porukom. Islamisti mu se izruguju u facu, pa nek on nosa križ po BiH. Na kraju više štete napravio nego koristi.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 14:25 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44094 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Nek i Sanin hoda s mjesecom i zvijezdom po BiH, tko mu brani. Jelinić se nije molio u čisto muslimanskim sredinama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Iviv
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 14:40 |
|
|
daramo je napisao/la: Nek i Sanin hoda s mjesecom i zvijezdom po BiH, tko mu brani. Jelinić se nije molio u čisto muslimanskim sredinama. Josip nije loš momak ali je izgorio. Ne znam kako je njemu taj pohod izgledao u glavi, šta je on zamislio ali sama činjenica da je nosio plavo žutu zastavu uz križ, da plaća Verified kvačicu na instagramu govori podosta. I osobno sam vjernik ali nešto mi tu ne štima, ima neku auru samopromocije i oholosti, on je glavni lik a mi živimo u njegovom svijetu, možda je i očekivao da će ga se pozivati da održava svjedočanstva, nemam pojma šta se tom liku motalo po glavi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LeTdoS
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 14:53 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2025, 17:42 Postovi: 802 Lokacija: cvit mediterana
|
|
Josip je najbolji primjer kako stoljećima pušimo komad po komad teritorija. Idemo bit dobri prema svima iako oni nisu prema nama, ,,nema veze šta nas neko politički pokušava guzit 30 godina, samo ljubav, ja ću njima oprostit pa ću im tako pokazat pravi put. To šta će oni prvom idućom prilikom po tko zna koji put u posljednjih 500 pokušat izbrisat postojanje mog naroda sa svojeg ognjišta nije moja briga. Bitno da se šalje poruka mira’’
Ovako objektivno izgleda Josipova zamisao. Njegovo subjektivno razmišljanje je samo ljubav, Bog i mir, on misli da se povijest ne ponavlja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 15:04 |
|
|
LeTdoS je napisao/la: Josip je najbolji primjer kako stoljećima pušimo komad po komad teritorija. Idemo bit dobri prema svima iako oni nisu prema nama, ,,nema veze šta nas neko politički pokušava guzit 30 godina, samo ljubav, ja ću njima oprostit pa ću im tako pokazat pravi put. To šta će oni prvom idućom prilikom po tko zna koji put u posljednjih 500 pokušat izbrisat postojanje mog naroda sa svojeg ognjišta nije moja briga. Bitno da se šalje poruka mira’’
Ovako objektivno izgleda Josipova zamisao. Njegovo subjektivno razmišljanje je samo ljubav, Bog i mir, on misli da se povijest ne ponavlja. Pa nije li cijela katolička filozofija takva ? Tko tebe kamenom, ti njega kruhom, ljubi neprijatelja, okreni i drugi obraz. Nije Hitler ni bio lud u svojim rezoniranjima katoličanstva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 15:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86618 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Islamiste smo ukrotili i reducirali na Twitter kokošinjac.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 15:23 |
|
Pridružen/a: 28 pro 2024, 01:08 Postovi: 336 Lokacija: Civilizacijski bedem na Ivan-planini
|
Perun_Velež je napisao/la: LeTdoS je napisao/la: Josip je najbolji primjer kako stoljećima pušimo komad po komad teritorija. Idemo bit dobri prema svima iako oni nisu prema nama, ,,nema veze šta nas neko politički pokušava guzit 30 godina, samo ljubav, ja ću njima oprostit pa ću im tako pokazat pravi put. To šta će oni prvom idućom prilikom po tko zna koji put u posljednjih 500 pokušat izbrisat postojanje mog naroda sa svojeg ognjišta nije moja briga. Bitno da se šalje poruka mira’’
Ovako objektivno izgleda Josipova zamisao. Njegovo subjektivno razmišljanje je samo ljubav, Bog i mir, on misli da se povijest ne ponavlja. Pa nije li cijela katolička filozofija takva ? Tko tebe kamenom, ti njega kruhom, ljubi neprijatelja, okreni i drugi obraz. Nije Hitler ni bio lud u svojim rezoniranjima katoličanstva. Tko god misli da su to učenja katoličanstva po pitanju nasilja ga ne poznaje dovoljno. Dobro je činiti dobro, ali nigdje Crkva ne govori da dopustiš prave budalu od tebe u ovakvim situacijama. Josip možda samo previše idealistički gleda na svijet.
_________________ Domovina kakva bila, rođenom je sinku mila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 15:23 |
|
Pridružen/a: 28 pro 2024, 01:08 Postovi: 336 Lokacija: Civilizacijski bedem na Ivan-planini
|
Perun_Velež je napisao/la: LeTdoS je napisao/la: Josip je najbolji primjer kako stoljećima pušimo komad po komad teritorija. Idemo bit dobri prema svima iako oni nisu prema nama, ,,nema veze šta nas neko politički pokušava guzit 30 godina, samo ljubav, ja ću njima oprostit pa ću im tako pokazat pravi put. To šta će oni prvom idućom prilikom po tko zna koji put u posljednjih 500 pokušat izbrisat postojanje mog naroda sa svojeg ognjišta nije moja briga. Bitno da se šalje poruka mira’’
Ovako objektivno izgleda Josipova zamisao. Njegovo subjektivno razmišljanje je samo ljubav, Bog i mir, on misli da se povijest ne ponavlja. Pa nije li cijela katolička filozofija takva ? Tko tebe kamenom, ti njega kruhom, ljubi neprijatelja, okreni i drugi obraz. Nije Hitler ni bio lud u svojim rezoniranjima katoličanstva. Tko god misli da su to učenja katoličanstva po pitanju nasilja ga ne poznaje dovoljno. Dobro je činiti dobro, ali nigdje Crkva ne govori da dopustiš prave budalu od tebe u ovakvim situacijama. Josip možda samo previše idealistički gleda na svijet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 15:24 |
|
|
Citat: Žene klanjale u Posušju, muškarci im u autima, građani ih udaljili
Danas se u Posušju dogodio sličan scenario u vezi muslimanske molitve na javnom mjestu. Grupa žena vjerojatno Arapkinja pokušala je klanjati na javnoj površini na što su ih građani upozorili da se moraju maknuti s javne površine. Zanimljivo je da nema muškaraca koji ih vjerojatno čekaju u automobilima. I svakako treba napomenuti da ovo nisu muslimanski vjernici iz BiH koji ne obavljaju molitvu na javnim površinama u hercegovačkim mjestima.
HERCEGOVINA NIJE NETOLERANTNA ZEMLJA
Arapi se očigledno drže svojih običaja ali svakako bi morali znati da ne mogu to raditi na javnim površinama. Ako bi to činili skrovito i dalje od pogleda prolaznika vjerojatno nitko ne bi imao ništa protiv. Hercegovina nije netolerantna zemlja ali postoje pravila kad dođeš u goste kako se ponašati i kako obavljati svoje vjerske potrebe i molitve. Nitko ne može braniti ljudima da klanjaju svoje molitve ali ne trebaju to činiti u centrima gradova među prolaznicima.
Pošto znamo da veliki broj muslimanskih vjernika čita ovaj tekst i da se ne šire tenzije među narodom još jednom treba napomenuti da je Hercegovina otvorena za sve pa tako i za Arape koji svoje molitve u Hercegovini trebaju obaviti izvan javnih površina i tu ne bi bilo nikakvih problema.
Izvor: https://abcportal.info/zene-klanjale-u- ... -udaljili/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 15:27 |
|
|
estoyAqui je napisao/la: Citat: Žene klanjale u Posušju, muškarci im u autima, građani ih udaljili
Danas se u Posušju dogodio sličan scenario u vezi muslimanske molitve na javnom mjestu. Grupa žena vjerojatno Arapkinja pokušala je klanjati na javnoj površini na što su ih građani upozorili da se moraju maknuti s javne površine. Zanimljivo je da nema muškaraca koji ih vjerojatno čekaju u automobilima. I svakako treba napomenuti da ovo nisu muslimanski vjernici iz BiH koji ne obavljaju molitvu na javnim površinama u hercegovačkim mjestima.
HERCEGOVINA NIJE NETOLERANTNA ZEMLJA
Arapi se očigledno drže svojih običaja ali svakako bi morali znati da ne mogu to raditi na javnim površinama. Ako bi to činili skrovito i dalje od pogleda prolaznika vjerojatno nitko ne bi imao ništa protiv. Hercegovina nije netolerantna zemlja ali postoje pravila kad dođeš u goste kako se ponašati i kako obavljati svoje vjerske potrebe i molitve. Nitko ne može braniti ljudima da klanjaju svoje molitve ali ne trebaju to činiti u centrima gradova među prolaznicima.
Pošto znamo da veliki broj muslimanskih vjernika čita ovaj tekst i da se ne šire tenzije među narodom još jednom treba napomenuti da je Hercegovina otvorena za sve pa tako i za Arape koji svoje molitve u Hercegovini trebaju obaviti izvan javnih površina i tu ne bi bilo nikakvih problema.
Izvor: https://abcportal.info/zene-klanjale-u- ... -udaljili/Šta je pak sad ovo? Ovo netko podmeće sto posto. Otkud odjednom hrpa arapskih turistkinja sa potrebom za molitvu u zapadnoj Hercegovini?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 15:28 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6933 Lokacija: Izvan sebe
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Hrvati su najgore zlo.
To je točno iz perspektive neprijatelja.
Zašto onda imati posla s nama.
Nisu Hrvati. Ti si zlo.  Đavo u najgorem obliku! Ja da mogu i da smijem kada bi nasao robia tako bi ga izdegenecio da je nevjerovatno.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Boris Johnson iz Jajca
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 15:31 |
|
|
|
Zanimljivo, Klix nije ništa napisao po ovom pitanju. Niti jedan jedini članak ne mogu naći.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 15:31 |
|
|
Zločesti uzp-ovci Stiže i reisul-ulema Kavazović Kupres: U subotu svečano otvorenje obnovljene džamije https://bljesak.info/magazin/religija/k ... ije/528394Dopuštena obnova džamije porušene 1941. Zna li netko za slučaj da se u većinski muslimanskoj općini obnovila crkva srušena u ww2. Znam da su za crkvu u Drvaru tvrdili da je zapišavamje tsritorija i to na FujTV. Mi njima džamiju oni nama invaziju i nazivanje uzp-ovcima, ustašama i netolerentnim fašistima, došten deal. Što ćem im ova džamija kad mogu klanjati na livadi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 15:32 |
|
|
|
“Muškarci sačekali u autu”…
Prvo pošalju žene u Banja Luku, sad ova epidemija “klanjanja” u Herceg Bosni. Mislim da bi trebali razmisliti o tome da muške muslimane zamataju umjesto hanuma. Nemaju ni m od mooda. Uvijek žene i djeca idu prvi na front.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neznam
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 15:34 |
|
|
Iviv je napisao/la: daramo je napisao/la: Nek i Sanin hoda s mjesecom i zvijezdom po BiH, tko mu brani. Jelinić se nije molio u čisto muslimanskim sredinama. Josip nije loš momak ali je izgorio. Ne znam kako je njemu taj pohod izgledao u glavi, šta je on zamislio ali sama činjenica da je nosio plavo žutu zastavu uz križ, da plaća Verified kvačicu na instagramu govori podosta. I osobno sam vjernik ali nešto mi tu ne štima, ima neku auru samopromocije i oholosti, on je glavni lik a mi živimo u njegovom svijetu, možda je i očekivao da će ga se pozivati da održava svjedočanstva, nemam pojma šta se tom liku motalo po glavi Službena verzija je da se Josip jednog jutra probudio i odlučio promjeniti svijet i ljudi naravno vjeruju u to. Pa kako se nitko ne upita koja je prošlost tog Josipa, kojoj organizaciji pripada, s kim je povezan, tko ga je savjetovao i uputio. Ali ljudi su previše lijeni, idu linjom manjeg otpora i uzimaju ono što im mediji ponude. A sve te stvari se lako provjere i dođe se do nekih normalnih zaključaka, a ne gluprija tipa Josip pošašavio i sam bez ičije pomoći preko noći postao glavna medijska zvijezda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 15:34 |
|
|
Hagresor 2.0 je napisao/la: “Muškarci sačekali u autu”…
Prvo pošalju žene u Banja Luku, sad ova epidemija “klanjanja” u Herceg Bosni. Mislim da bi trebali razmisliti o tome da muške muslimane zamataju umjesto hanuma. Nemaju ni m od mooda. Uvijek žene i djeca idu prvi na front. Neki dan klanja hanuma u vodenom parku Ribica. Niđe muških...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 15:36 |
|
|
Neznam je napisao/la: Iviv je napisao/la: Josip nije loš momak ali je izgorio. Ne znam kako je njemu taj pohod izgledao u glavi, šta je on zamislio ali sama činjenica da je nosio plavo žutu zastavu uz križ, da plaća Verified kvačicu na instagramu govori podosta. I osobno sam vjernik ali nešto mi tu ne štima, ima neku auru samopromocije i oholosti, on je glavni lik a mi živimo u njegovom svijetu, možda je i očekivao da će ga se pozivati da održava svjedočanstva, nemam pojma šta se tom liku motalo po glavi
Službena verzija je da se Josip jednog jutra probudio i odlučio promjeniti svijet i ljudi naravno vjeruju u to. Pa kako se nitko ne upita koja je prošlost tog Josipa, kojoj organizaciji pripada, s kim je povezan, tko ga je savjetovao i uputio. Ali ljudi su previše lijeni, idu linjom manjeg otpora i uzimaju ono što im mediji ponude. A sve te stvari se lako provjere i dođe se do nekih normalnih zaključaka, a ne gluprija tipa Josip pošašavio i sam bez ičije pomoći preko noći postao glavna medijska zvijezda. I RTV HB mu je davala na važnosti, svake večeri je bio u centralnom dnevniku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 15:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 86618 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Arapski turisti se već kvalitetno educiraju o geografiji da je tek mali dio Bosne islamski.
Ne mislim ni da se ljute, nego zahvaljuju i nisu znali.
A sa Mujama iz 23% kokošinjca ovo ionako nema veze. Ovo je između nas i ovih pravih dolje muslimana od stoljeća sedmog, ne ovih konvertita iz koristoljublja iz 16. stoljeća, reduciranih na tri lokve, nakon što se rijeka islama povukla i presušila sa Balkana.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Iviv
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 15:42 |
|
|
Neznam je napisao/la: Iviv je napisao/la: Josip nije loš momak ali je izgorio. Ne znam kako je njemu taj pohod izgledao u glavi, šta je on zamislio ali sama činjenica da je nosio plavo žutu zastavu uz križ, da plaća Verified kvačicu na instagramu govori podosta. I osobno sam vjernik ali nešto mi tu ne štima, ima neku auru samopromocije i oholosti, on je glavni lik a mi živimo u njegovom svijetu, možda je i očekivao da će ga se pozivati da održava svjedočanstva, nemam pojma šta se tom liku motalo po glavi
Službena verzija je da se Josip jednog jutra probudio i odlučio promjeniti svijet i ljudi naravno vjeruju u to. Pa kako se nitko ne upita koja je prošlost tog Josipa, kojoj organizaciji pripada, s kim je povezan, tko ga je savjetovao i uputio. Ali ljudi su previše lijeni, idu linjom manjeg otpora i uzimaju ono što im mediji ponude. A sve te stvari se lako provjere i dođe se do nekih normalnih zaključaka, a ne gluprija tipa Josip pošašavio i sam bez ičije pomoći preko noći postao glavna medijska zvijezda. Kada si u krugu duhovnih zajednica i obnova, Nanovo Rođeni i sl, koji su mi jako dragi usput, i kada slušaš svjedočanstva poput Gorana Ćurkovića, splitskog narkomana sa metkom u glavi i koji je ocu zabio nož u trbuh, a danas je otac 5-6 djece, čovjek na mjestu, čuti te stvari stvarno nije lako. A ako si imalo megalomanijak počneš razmišljati kako da ti dođeš do svjetla pozornice i nešto posvjedočiš. I onda da, probudiš se jedno jutro i skontaš da bi mogao prohodati po BiH i pomiriti narode BiH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 15:42 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 6933 Lokacija: Izvan sebe
|
Bobovac je napisao/la: NiceBoyZg je napisao/la: Koliko stranica oko priglupih provokacija nekog osobenjaka. Naletio nam na volej... jbg... A nisam se dugo bolje osjecao nego u ovoj situaciji.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Neznam
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 13 kol 2025, 15:43 |
|
|
daramo je napisao/la: Neznam je napisao/la: Službena verzija je da se Josip jednog jutra probudio i odlučio promjeniti svijet i ljudi naravno vjeruju u to. Pa kako se nitko ne upita koja je prošlost tog Josipa, kojoj organizaciji pripada, s kim je povezan, tko ga je savjetovao i uputio. Ali ljudi su previše lijeni, idu linjom manjeg otpora i uzimaju ono što im mediji ponude. A sve te stvari se lako provjere i dođe se do nekih normalnih zaključaka, a ne gluprija tipa Josip pošašavio i sam bez ičije pomoći preko noći postao glavna medijska zvijezda. I RTV HB mu je davala na važnosti, svake večeri je bio u centralnom dnevniku. Kompletni mediji u HR i BIH pratili potpunog anonimca u stopu. Slučajni splet okolnosti
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|