|
|
Stranica: 73/75.
|
[ 1863 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Salivator
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 08:55 |
|
|
Izumitelj iz Livna je napisao/la: Salivator je napisao/la: Tetak? Jesi to ti? Jesam momčino 
_________________ jubito/DARTHNEWS
|
|
Vrh |
|
 |
Izumitelj iz Livna
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 09:02 |
|
|
Salivator je napisao/la: Izumitelj iz Livna je napisao/la: Jesam momčino  
_________________ Amsterdamske kurve plaču
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 09:42 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43526 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Hercegovac91 je napisao/la: Jedna informacija iz prve ruke, a ne znam je li iznesena ovdje na forumu. Policija je zaustavila i vratila oko 80 automobila, u kojim je uglavnom bilo po 5 ljudi, koji su na Saninov poziv krenuli "klanjati" u Široki Brijeg.
Tako da nije istinita informacija koja je kružila u medijima da se samo 7 ljudi odozvalo na Saninov poziv, nego oko 400 ljudi. Odakle ti to, od 40 auta do Jablanice stigla samo dva auta, kako da ne.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Salivator
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 10:10 |
|
|
daramo je napisao/la: Hercegovac91 je napisao/la: Jedna informacija iz prve ruke, a ne znam je li iznesena ovdje na forumu. Policija je zaustavila i vratila oko 80 automobila, u kojim je uglavnom bilo po 5 ljudi, koji su na Saninov poziv krenuli "klanjati" u Široki Brijeg.
Tako da nije istinita informacija koja je kružila u medijima da se samo 7 ljudi odozvalo na Saninov poziv, nego oko 400 ljudi. Odakle ti to, od 40 auta do Jablanice stigla samo dva auta, kako da ne. I to prođe baš auto sa potpredsjednikom stranke i Ismetom penzionerom. 
_________________ jubito/DARTHNEWS
|
|
Vrh |
|
 |
Boriso
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 11:07 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Izumitelj iz Livna je napisao/la: Šta fali vojnoj policiji? Ljudi bili po prvim linijama skupa s nama gdje je god trebalo. Potvrđujem da je vojna policija bila na liniji, i da dodam i ova nevojna kako li se zove, MUP policija je bila na liniji, da ne kažem specijalna policija je također bila na liniji. Jbmu čak i pravosudna policija je bila na liniji, čiji je pripadnik jedan moj jako dobar prijatelj poginuo u Šantićevoj 1993., nasekirah se sad bezveze. @Kotlina ovim si se moram reći malo diskreditirao, ovo je glupost što si napisao i to žešća.  Lik (kotlina) se diskreditirao već u svom prvom komentaru nastupajući s tezom kako narušavanje javnog reda i mir u Posušju te baklje u Jajcu poništavaju momentum koji je bio na našoj strani zbog radikalnih vehabija. Tko tako izopačeno rezonira stvari? Samo musliman koji u BiH Hrvatima vidi neke nesigurne bijednike koji pate za potporom Hrvata u RH, pa zato i komentira: "cak su i hrvatski mediji prenijeli", "Pogledaj komentare Hrvata". Možda i nije musliman, ali ima njihov mentalni sklop, kompleks manje vrijednosti i potrebu za prihvaćanjem, zato svoje strahove od odbacivanja projicira kroz dnevno društvene političke događaje, smišlja odmah strategije što se mora i treba te ponižava Hrvate u BiH jer "jedan dan nisu ispunili norme ponašanja", "zbog čega su prokockali simpatije hr. medija i bezgrešnih Hrvata u Hrvatskoj". Cirkusant i kmečavac sa izraženim emocionalnim potrebama za prihvaćanjem i nečijom potvrdom, koje zatim maskira kroz kvazi političke analize i strategije prema islamistima.
|
|
Vrh |
|
 |
Kotlina
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 13:40 |
|
|
Ovo zadnji put pisem i ovo je zadnji moj komentar na ovom forumu, sto se mene tice neka me admin slobodno izbaci sa foruma.
Vidim da pojedini ne znaju čitati hrvatski jezik ili ne razumiju hrvatski jezik ili imaju IQ manji od broja godina bošnjačke nacionalnosti.
Kada sam spomenuo vojnu policiju, doslovno sam sa jednom riječi "pojedini" dao do znanja da ne mislim na vojnu policiju u cijelini, već na pojedince koji su više metaka ispalili u pripadnike hrvatskog naroda nego na neprijateljskog vojnika (a te slučajeve jako dobro poznajem), poput onih koji su 90-ih: - pucali, gonjali i na kraju ranili hrvatskog pripadnika MUP-a na Bijelom Brijegu u Mostaru - također u Mostaru ubili 17-godišnjeg Hrvata iz Širokog Brijega (presjekli ga rafalima), brata od generala Hrvatske vojske (HV-a), samo zato što je došao po osobu sa kojom su isti imali problem tu noć. Na kraju svoju "akciju" su svalili na drugog čovjeka, koji tu večer nije bio tu. Nakon toga Tutići iz ŠB kreću po osvetu momka, i tu ranjavaju muslimana iz hrvatske vojne policije, koji je skupa sa ovima sudjelovao u ubojstvu... tko je bio u ratu ostalo zna... - mislim na one koji bi se po danu krili na Gorancima iznad Mostara, a u večer hrvatskom narodu otimali auta i skidali felge sa auta za "potrebe HVO-a"
Znam ja dobro šta pišem i šta je politika, znam ja dobro da Schmit radi ono što SAD naredi, a isto tako dobro znam da šta je lobiranje, da muslimani iz BiH imaju dijasporu u vlasti u Njemačkom parlamentu koja lobira medijski i politički da svaki naš eksces maksimalno korite protiv nas. Da bi Plenković maksimalno lobirao i imao uporište, mi maksimalno moramo dokazati nismo MI ti koji rade probleme, a muslimanima na svaku provokaciju odgovoriti maksimalno strogo i jako, da imaju strah i trepet prije nego sto pomisle da nesto novo urade.
Ježim se od ovih internet ratnika i boraca za opstanak, koji su preko tipkovnice najjači, a u realnosti se kriju u mišje rupe. Išao sam je nekada kao mađi i na gostovanja i bio sam kada je bila situacija u Tuzli, u Konjicu na mostu, pa dođem kući ponašam se normalno i čitam kurčevite komentare naših po forumu, a kada te iste osobe pitaš da krenu na gostovanje (jer će biti sačekuša, treba nas što više), onda se useru i pravdaju se da neće zbog gluposti dobiti degenek... pa što pišeš onda tako!?
Za male države pametan rat i politika je BINGO! Za mali narod i države treba LUKAVA POLITIKA, ne dobiva se bitka mišićima već mozgom. Mozak vlada, a snaga klade valja.
Evo prethodni rat: - U Bosni gdje su god stigli klali su civile i zarobljenike. Znači tu smo im politički "držali cijev na potiljku", i kurac naši odrade Ahmiće i popušli smo ga za to maksimalno koliko se moglo popušit, a oni se izvukli jer su imali lobi, a da nismo odradili Ahmiće imali bi 100 puta veću prednost, a njihovi bi kurcu mogli lobirati. Što je najgore od svega za Ahmiće se 100% zna da je to djelo Britanske obavještajne službe, koja se dan prije locirala tu na jedno 5 kilometara i 1,5 sat nakon toga sve je završilo u medijima i političkim krugovima. Tu je bilo dovoljno jednu budalu potplatiti i dat joj vjetar u leđa, a ta budala nije dovoljno inteligentna (poput ovih nekih sa ovog foruma), da skonta da je ta osveta kratka i da je 1000 puta losija od osvete kada pametnim ratovanjem i politikom za vijeke vijekova imaš svoju državu. - Mostaru preko noći se okrenuli protiv nas, pobili nas na spavanju, zarobili stanovnike, ali su diskretno sve u logore potrpali, tetak mi izašao sa jedva 50 kg na nosilima. Njihovi sa heliodroma izašli u istom stanju kako su i ušli, ali za razliku od njihovog diskretnog logora, mi se pokurčili i na sred stadiona u Mostaru ih poredali... I šta se dogodilo, PRC oni opet prošli bezazleno, a naši svi u Hagu osuđeni. - Da smo pametno iskoristili njihovu izdaju i sranja u ratu, da smo POLITIČKI BILI PAMETNI mogli smo komotno zauzeti i istočnu stranu, jer smo vojno bili 100 puta jači + oni u okruženju, ali jok mi se osvećivali i rokali gdje smo stigli, čak se takmičili tko će više granata isplatiti.. i šta se dogodilo? PRC mi osuđeni za prekomjerno granatiranje, umjesto da smo iskoristili politički i vojno oslobodili Mostar od onih koji su nas preko noći izdali i ubijali. - Zauzeli Vranicu pošteno i savršeno vojnom akcijom i budale snimimo zarobljenike kamerom... I PRC opet padamo za Vranicu, samo zbog snimka da se pokurčimo.
I NA KRAJU NAŠ HAŠKI ZAROBLJENIK kaže: "Ispričavam se žrtvama Bošnjacima, žalim i prihvaćam odgovornost...", da smo pametnije odradili posao, danas bi bili slobodni bez presude, najvjerovatnije u svom entitetu ili državi.
|
|
Vrh |
|
 |
Kotlina
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 14:07 |
|
|
Boriso je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Potvrđujem da je vojna policija bila na liniji, i da dodam i ova nevojna kako li se zove, MUP policija je bila na liniji, da ne kažem specijalna policija je također bila na liniji. Jbmu čak i pravosudna policija je bila na liniji, čiji je pripadnik jedan moj jako dobar prijatelj poginuo u Šantićevoj 1993., nasekirah se sad bezveze. @Kotlina ovim si se moram reći malo diskreditirao, ovo je glupost što si napisao i to žešća.  Lik (kotlina) se diskreditirao već u svom prvom komentaru nastupajući s tezom kako narušavanje javnog reda i mir u Posušju te baklje u Jajcu poništavaju momentum koji je bio na našoj strani zbog radikalnih vehabija. Tko tako izopačeno rezonira stvari? Samo musliman koji u BiH Hrvatima vidi neke nesigurne bijednike koji pate za potporom Hrvata u RH, pa zato i komentira: "cak su i hrvatski mediji prenijeli", "Pogledaj komentare Hrvata". Možda i nije musliman, ali ima njihov mentalni sklop, kompleks manje vrijednosti i potrebu za prihvaćanjem, zato svoje strahove od odbacivanja projicira kroz dnevno društvene političke događaje, smišlja odmah strategije što se mora i treba te ponižava Hrvate u BiH jer "jedan dan nisu ispunili norme ponašanja", "zbog čega su prokockali simpatije hr. medija i bezgrešnih Hrvata u Hrvatskoj". Cirkusant i kmečavac sa izraženim emocionalnim potrebama za prihvaćanjem i nečijom potvrdom, koje zatim maskira kroz kvazi političke analize i strategije prema islamistima. Ne bi medije spominjao, da se na prethodnim postovima nisu UVELIKO DJELILI novinski članci iz hrvatskih medija o tome što se piše tamo i da naši iz Hrvatske tek sada vide sa kim imamo posla. Kontaš glupko napaćeni, pičkice mala, znači nisam ja prvi počeo spominjati hrvatske medije... samo sam dao primjer šta se sada piše. Očigledno je da imaš kompleks niže vrijednosti i dokazivanja, te pretpostavljam da imaš klanjača ili 3-prstog molitvenika u bližoj rodbini i obitelji. Na kraju krajeva, dolazim iz obitelji gdje je svaki član bliže obitelji do 2-3. koljena bio na bojištu od prvog do zadnjeg dana, od koji su neki lakše i teže ranjeni. I svaki od tih govori slično kao ja, jer im je zao da nemamo vise za sto su se borili... pa na rodbinskim okupljanjima dodje neki tamo koji je rat proveo u Zagrebu ili Berlinu, pa piše takve gluposti kao i ti. Najjači je od starog daljni rođak koji je po facebook i forumu najveći hrvat, general po pisanju itd. a za vrijeme rata otišao u Austriju, pa kada bi dolazio ovamo, njegova mater molila mog oca da ga čuva u gradu jer su ga htjeli mlatiti jer je dezerter. I gle čuda, čak ima i hrvatsku vojnu mirovinu 
|
|
Vrh |
|
 |
Izumitelj iz Livna
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 14:10 |
|
|
A nasmija me 
_________________ Amsterdamske kurve plaču
|
|
Vrh |
|
 |
Boriso
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 14:19 |
|
|
Retard pun lovačkih priča.
|
|
Vrh |
|
 |
Kotlina
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 14:22 |
|
|
Boriso je napisao/la: Retard pun lovačkih priča. Hej hajde da ti ne smrdi iz usta čak i preko ekrana. Hajde navedi koja je lovačka priča od posta kojeg sam napisao, hajde smrd-usti... vjv ne poznaješ ratne situacije pa su ti lovačke priče. Jeli Berlin bojna?
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 14:26 |
|
|
Trebalo bi parat kazan, nema više ništa veze s temom.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
 |
Boriso
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 14:30 |
|
|
Kotlina je napisao/la: Boriso je napisao/la: Retard pun lovačkih priča. Hej hajde da ti ne smrdi iz usta čak i preko ekrana. Hajde navedi koja je lovačka priča od posta kojeg sam napisao, hajde smrd-usti... vjv ne poznaješ ratne situacije pa su ti lovačke priče. Jeli Berlin bojna? Uznemireni kmečavac, s ovom jadnom dozom agresije i tvoje istine, ispadaš još veći cirkusant.
|
|
Vrh |
|
 |
Kotlina
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 14:41 |
|
|
Boriso je napisao/la: Kotlina je napisao/la: Hej hajde da ti ne smrdi iz usta čak i preko ekrana. Hajde navedi koja je lovačka priča od posta kojeg sam napisao, hajde smrd-usti... vjv ne poznaješ ratne situacije pa su ti lovačke priče. Jeli Berlin bojna?
Uznemireni kmečavac, s ovom jadnom dozom agresije i tvoje istine, ispadaš još veći cirkusant. Hajde Admine molim te izbrisi mi account. Ne zelim da budem na istom forumu gdje ova pičkica jednu obično pisanje smatra agresivnim. Zamisli koji nivo pičkoluka, kako bi se tek ponašao da zapuca  Bilo bi pobjego sam morao sam.
|
|
Vrh |
|
 |
Boriso
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 14:43 |
|
|
Pusti admine retardu, nastavi po svom, ispričaj forumu svoju životnu i obiteljsku priču, usmjeravaj forumaše na pravi put preko svojih briljantnih analiza, neću te ometati ni trošiti vrijeme na tebe.
|
|
Vrh |
|
 |
Kotlina
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 14:49 |
|
|
Boriso je napisao/la: Pusti admine retardu, nastavi po svom, ispričaj forumu svoju životnu i obiteljsku priču, usmjeravaj forumaše na pravi put preko svojih briljantnih analiza, neću te ometati ni trošiti vrijeme na tebe. Svali bojovnik sa ovog foruma koji je proveo rat u Mostaru i blizoj okolici zna da je istina sto sam naveo iz odredjenih situacija, a takodjer zna da nisi bio u ratu. Evo jedna da me Admin izbaci: Jebem te u usta
|
|
Vrh |
|
 |
Boriso
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 14:58 |
|
|
Tvoj primitivizam je potreban ovom forumu, nećeš biti izbačen, bez brige.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 15:10 |
|
|
Kotlina je napisao/la: Ovo zadnji put pisem i ovo je zadnji moj komentar na ovom forumu, sto se mene tice neka me admin slobodno izbaci sa foruma.
Vidim da pojedini ne znaju čitati hrvatski jezik ili ne razumiju hrvatski jezik ili imaju IQ manji od broja godina bošnjačke nacionalnosti.
Kada sam spomenuo vojnu policiju, doslovno sam sa jednom riječi "pojedini" dao do znanja da ne mislim na vojnu policiju u cijelini, već na pojedince koji su više metaka ispalili u pripadnike hrvatskog naroda nego na neprijateljskog vojnika Možda si ti to mislio reći, ali nisi tako rekao. Posebno ne doslovno tako rekao. Dakle, doslovno, si rekao: Citat: Vjerovatno niti si bio u ratu, a ako si i bio, pretpostavljam da si bio jedan od onih iz Vojne policije koja nije vidjela linije niti postenog metak ispucala, vec glumila Ramba po gradskim ulicama maltretirajuci vojnike koji popiju casu koju kada se vrate sa linije. Nema riječi pojedini u postu, dalje ide Vojne policije koja nije vidjela linije... Tko nije vidio linije? Da si mislio pojedinci stavio bi izraz u množini "koji nisu vidjeli", a ne "koja nije vidjela" što je izraz u jednini ženskog roda i u ovoj rečenici se može odnositi samo na policiju a nikako na nekakve zle pojedince. Druga stvar, džaba čupanje, pojedinci ne znači ništa. Pojedinci u HVO su krali, pojedinci u HVO su činili ratne zločine, pojedinci su švercali itd itd. Zajebi to pojedinci.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1316 of 2558 - 51.45%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 15:13 |
|
|
Kotlina je napisao/la: Boriso je napisao/la: Pusti admine retardu, nastavi po svom, ispričaj forumu svoju životnu i obiteljsku priču, usmjeravaj forumaše na pravi put preko svojih briljantnih analiza, neću te ometati ni trošiti vrijeme na tebe. Svali bojovnik sa ovog foruma koji je proveo rat u Mostaru i blizoj okolici zna da je istina sto sam naveo iz odredjenih situacija, a takodjer zna da nisi bio u ratu. Evo jedna da me Admin izbaci: Jebem te u usta Zašto skrećeš temu sa zlih islamista?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1316 of 2558 - 51.45%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 15:41 |
|
|
Sarajkin i larsov recept skrećanja sa teme... uvijek mi se upali alert za lažno predstavljanje..
|
|
Vrh |
|
 |
Kotlina
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 16:12 |
|
|
Moji postovi kojima je bit da “Dok islamisti rade provokacije, da trebamo svijetu pokazati da su samo oni ti koji rade provokacije, a mi cvrsto odgovaramo na iste kao u ŠB”. Ako je to skrrtanje sa teme, to je jos jedna napomena meni da pisem sa ljudima bez logickog razmisljanja.
To pokazuje da su Hercegovci 100 puta pametniji od Bosanaca. To pokazuje akcija punktova na ulazu u ŠB, a ne da kao Bosanci pustaju da im vehabije orgijaju na spomeniku palim borvima, da im pucaju po naseljima… pa nitko se nije usudio napraviti bilo kakav punkt nakon 20 dana maltretiranja.
Evo za kraj 100% provjerena informacija sa strane Republike Hrvatske je da se sprema neko manje sranje gdje postoji velika mogucnost da izraste u nesto vece. Takodjer provjereno znam 100% da Obavjestajno sigurnosna sluzba BiH (bosnjaci), vec upozoravaju rodbinu da se pripreme u slucaju rata i da spreme osnovne namirnice.
Uglavnim, to je to od mene. Prestajem da pisem.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 16:15 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8840 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Kotlina je napisao/la: Moji postovi kojima je bit da “Dok islamisti rade provokacije, da trebamo svijetu pokazati da su samo oni ti koji rade provokacije, a mi cvrsto odgovaramo na iste kao u ŠB”. Ako je to skrrtanje sa teme, to je jos jedna napomena meni da pisem sa ljudima bez logickog razmisljanja.
To pokazuje da su Hercegovci 100 puta pametniji od Bosanaca. To pokazuje akcija punktova na ulazu u ŠB, a ne da kao Bosanci pustaju da im vehabije orgijaju na spomeniku palim borvima, da im pucaju po naseljima… pa nitko se nije usudio napraviti bilo kakav punkt nakon 20 dana maltretiranja.
Evo za kraj 100% provjerena informacija sa strane Republike Hrvatske je da se sprema neko manje sranje gdje postoji velika mogucnost da izraste u nesto vece. Takodjer provjereno znam 100% da Obavjestajno sigurnosna sluzba BiH (bosnjaci), vec upozoravaju rodbinu da se pripreme u slucaju rata i da spreme osnovne namirnice.
Uglavnim, to je to od mene. Prestajem da pisem. Počelo se kuhati čim je nama dana podrška iz RH.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 16:17 |
|
|
Kotlina je napisao/la: Moji postovi kojima je bit da “Dok islamisti rade provokacije, da trebamo svijetu pokazati da su samo oni ti koji rade provokacije, a mi cvrsto odgovaramo na iste kao u ŠB”. Ako je to skrrtanje sa teme, to je jos jedna napomena meni da pisem sa ljudima bez logickog razmisljanja.
Uglavnim, to je to od mene. Prestajem da pisem. Čekaj nastavi pisat . Odakle ti te informacije ? Ja iman infomracije takodjer vjerovatno s većeg postolja nego ti i niko nije reka ništa da se sprema nit da će bit .
_________________ DAJ POLETI SOKOLE KROZ BRDA I DOLINE KRŠNE HERCEGOVINE , SREDNJE BOSNE PONOSNE PONESI NA KRILIMA PORUKU DEBILIMA OVO JE ZEMLJA HRVATSKA !
|
|
Vrh |
|
 |
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 16:20 |
|
|
Ljudi smirite se neće bit rata hrana nama je ista ka i prije 10 godina , diže se nacionalizam da ali u ciloj europi se budi to tako da nismo izuzetak . Nema nekih većih priprema nit vježbi . Smirite se . Al nakon mimohoda 2 koncerta dosta ljudi koji su prije bili ka branit ću samo svoj rodni grad ako ga napadnu za ostalo me boli kifla sad imaju mišljenje da bi išli pomagat hrvate u bih .
_________________ DAJ POLETI SOKOLE KROZ BRDA I DOLINE KRŠNE HERCEGOVINE , SREDNJE BOSNE PONOSNE PONESI NA KRILIMA PORUKU DEBILIMA OVO JE ZEMLJA HRVATSKA !
|
|
Vrh |
|
 |
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 16:21 |
|
|
A i ako bude sranja nadam se da mi neće tribat cqb u širokom neko u zenici .
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Islamisti najavljuju - dolazimo u Široki Brijeg na kolektivno klanjanje! Postano: 17 kol 2025, 17:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62622 Lokacija: DAZP HQ
|
Uglavnim, to je to od mene. Prestajem da pisem. Bošnjacima je zadnji tren da možda zaigraju na sve ili ništa, ovaj poredak će ih upropastiti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|