HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 07 sij 2025, 10:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 81 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Istraga daidža - progoni nemuslimana na prostoru džihada
PostPostano: 05 ožu 2024, 20:30 

Baš se proširuje diljem svih medija SDF3A-koalicije.

Ta će tamo “neki Franjo” biti Franjo, slobodan čovjek umjesto podanik ummeta…

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/344082/ko_je_sveta_krava_franja_sarchevic_javno_psuje_majku_birachima_zeljka_komsica_dan_nezavisnosti_bih_naziva_islamistichkim_i_smeta_mu_posjeta_grobovima_heroja_armije_rbih.html

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2024, 20:38 

Ova SB je stvarno postala dno, glasilo SDA.
Čuj sveučilišni profesor matematike jede s budžetskih jaslica živeći na račun poreskih obveznika i to tvrdi Av Av.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2024, 21:19 

Ovog se sjećam prije nekih 10tak godina kad je rekao da voli Sarajevo jer tu živi Željko Komšić. Oženio muslimanku, živi i radi tu, vjerovatno se i sunetio, ali nije promjenio ime, a vidim i prezime građanluku smeta.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2024, 21:21 

Franjo godinama napadao Hrvate misleći siguran je u Sarajevu. Gdje će sad?
Reče izvan BiH će, valjda je i on uzeo hrvatski pasoš.

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2024, 21:36 

mirusvijetu je napisao/la:
Ljiljani i Armija BiH (jedina legalna vojna formacija) se moraju poštovati, to je crvena linija.

Na BHT - takozvana Armija.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2024, 21:38 

Muslimanskoj vojsci se poginuli sasvim prikladno zovu - šehidi.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2024, 22:22 

Nije moguće pronaći fotografiju kod nekog hrvatskog lika istog formata koja bi bila ekvivalent ovoj Karićkinoj. Ali to nije ni bitno. Šarčevićevi progonitelji su prvaci logike. Čak i da je takvu fotografiju moguće pronaći, bi li ona poništila istinitost njegovog komentara na račun gradonačelnice? Na koji način oni misle da je moguće dokazati da čovjek izmišlja? Tako što će pronaći makar i 20 godina staru fotografiju nepoznatih i nebitnih ljudi i mahati njome kao da to predstavlja dokaz da Šarčević laže danas? Oni su se odrekli pameti, niti ih ne zanima ikakva istina. Samo je bitno udariti, popljuvati, prijetiti, plakati, tražiti nešto...

Vrh

PostPostano: 05 ožu 2024, 22:57 

Ništa strašno, smirit ce se to za 2 dana. Bit ce decko dobro, nece nigdje iz Sarajeva.
Mali nesporazum. Nema covjeka na internetu kojem nisu prijetili smrću, a nula smrtnih ishoda.

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2024, 00:22 

Karabaja je napisao/la:
Ništa strašno, smirit ce se to za 2 dana. Bit ce decko dobro, nece nigdje iz Sarajeva.
Mali nesporazum. Nema covjeka na internetu kojem nisu prijetili smrću, a nula smrtnih ishoda.

Vi ste bolestan narod i tu nema pomoći.
Onda kmečite kad vas se potamani masovno i nikad se ne pitate zašto?
Mislim nije mi žao ovog idiota,ali radite to općenito.
To vam je izjaviti kao "Dobar dan"

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2024, 00:29 

Noname01 je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:

Vi ste bolestan narod i tu nema pomoći.
Onda kmečite kad vas se potamani masovno i nikad se ne pitate zašto?
Mislim nije mi žao ovog idiota,ali radite to općenito.
To vam je izjaviti kao "Dobar dan"

Masovno tamanjenje je bilo na blajburgu

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2024, 01:00 

Ne znam jeste ludji vi ili ovi retardirani muslimani s kojima se ovde raspravljate. Da bi bili u mogucnosti raspravljati s islamistima karabajom, krivovjernim i haramom morate:
1. Nositi se s seksualnim traumama iz djetinjstva
2. Lobotomija mozga
3. Visoki stupanj retardacije

Ako ne zadovoljavate navedene kriterije preskocite jednostavno njihove upise.

Da se vratimo na temu:
Uvijek sam cijenio franju sarcevica, sta god ljudi o njemu mislili. Istina ozenio je muslimanku, mislim kcer onog generala iz gorazda, ali realno gledajuci covjek je jedini pravi istinski sekularist u bih. Ja se kao Hrvat ne slazem s njegovim stavovima ali ih postujem. Posto je ovaj forum nacionalno obojen (sto nije nista lose) franjo nikad nece bit prihvacen, ali ovakvi kao franjo su potrebni drustvu, necemo valjda svi lizati draganov cmar :zubati
Naravno da to najvise trigera muslimane, posto su njihov nacionalizam i sovinizam najizrazeniji od sva tri naroda, tako da ovakva reakcija islamofasisticlog sarajeva ne cudi

Vrh

PostPostano: 06 ožu 2024, 11:55 

Karabaja je napisao/la:

Normalno, sad je ušućen, ima da pogne glavu i skrije se u mišju rupu.
Vjerojatno i neće nigdje iz Sarajeva jer je na budžetskim jaslama a i sad je naučio lekciju da samo slobodno može srati po Hrvatima a da je poigravanje s patriJotskim osjećajima opasno po život.

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2024, 19:12 

https://nap.ba/qpost/336681
Javila se najveća antifašistkinja .

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2024, 20:19 

Revizija je napisao/la:

Ozlojeđena bula po čijom je handžar dedi dobio ime i mejtef u kasabi, je našla za shodno da proziva druge za nacizam i stavlja nišan na glave i onim malobrojnim kjafirskim profesorima u kalifatu.

Moshnjacs job as usual.

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2024, 01:46 

Tesko je opstati gdje vlada tesko jednumlje, u ovom slucaju bosnjacko ili hrvatsko. Srpsko za mladog Sarcevica nije toliko relevantno. Samo mu je jos to trebalo. Nisam cak ni znao da se vratio u BiH. Znam da je bio u Spaniji na nekom sveucilistu, ali samo privremeno. Steta sto ga nisu ostavili tu. U BiH je tesko ostati psihicki zdrav ako je covjek iznadprosjecno inteligentan i skolovan. To je jedno izrazito otupljeno drustvo u kojem se pamet ne prasta. Sarcevic je covjek od principa i hrabrosti. Covjek koji je sposoban da reevaluira prethodne poglede i stavove u skladu sa novim stanjem i iz toga izvuce konstruktivne pouke. Vi koji ga pljujete niste nista bolji od bosnjackih sovinista koji svako malo organiziraju javni linc protiv njega i njegove mlade obitelji. Njegov portal proziva sve soviniste, pa i lazne gradjane. Bosnjacka carsija je navikla na kult zrtve i sve je bilo super dok su sarcevici, dezulovici, bacanovici, pejakovici i dr. pljuvali iskljucivo po srpskom odnosno hrvatskom nacionalizmu. Cim su poceli dirati u bosnjacke svete krave, vrag je odnio salu. Sjeca li se netko Vuka Bacanovica? On je odlutao u totalno srbovanje, jer su ga "gradjani" gurnuli tamo. Svi njegovi stari drugovi, svojedobno kobajagi ljevicari, su se ispostavili kao obicni licemjeri. Ali Bacanovic se prebrzo odao defetizmu, previse je emocionalan, za razliku od Sarcevica. Zelim mu sve najbolje i nadam se da ce se uskoro snaci i svojoj obitelji obezbijediti dostojanstven i siguran zivot.

Revizija je napisao/la:

Kucka je obicni propalitet kao i onaj patuljak Nenad Filipovic aka Tunjin mali kojeg nitko nije opisao kao pokojni Marko Vesovic.

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2024, 03:07 

hilbert je napisao/la:
Tesko je opstati gdje vlada tesko jednumlje, u ovom slucaju bosnjacko ili hrvatsko. Srpsko za mladog Sarcevica nije toliko relevantno. Samo mu je jos to trebalo. Nisam cak ni znao da se vratio u BiH. Znam da je bio u Spaniji na nekom sveucilistu, ali samo privremeno. Steta sto ga nisu ostavili tu. U BiH je tesko ostati psihicki zdrav ako je covjek iznadprosjecno inteligentan i skolovan. To je jedno izrazito otupljeno drustvo u kojem se pamet ne prasta. Sarcevic je covjek od principa i hrabrosti. Covjek koji je sposoban da reevaluira prethodne poglede i stavove u skladu sa novim stanjem i iz toga izvuce konstruktivne pouke. Vi koji ga pljujete niste nista bolji od bosnjackih sovinista koji svako malo organiziraju javni linc protiv njega i njegove mlade obitelji. Njegov portal proziva sve soviniste, pa i lazne gradjane. Bosnjacka carsija je navikla na kult zrtve i sve je bilo super dok su sarcevici, dezulovici, bacanovici, pejakovici i dr. pljuvali iskljucivo po srpskom odnosno hrvatskom nacionalizmu. Cim su poceli dirati u bosnjacke svete krave, vrag je odnio salu. Sjeca li se netko Vuka Bacanovica? On je odlutao u totalno srbovanje, jer su ga "gradjani" gurnuli tamo. Svi njegovi stari drugovi, svojedobno kobajagi ljevicari, su se ispostavili kao obicni licemjeri. Ali Bacanovic se prebrzo odao defetizmu, previse je emocionalan, za razliku od Sarcevica. Zelim mu sve najbolje i nadam se da ce se uskoro snaci i svojoj obitelji obezbijediti dostojanstven i siguran zivot.

Revizija je napisao/la:

Kucka je obicni propalitet kao i onaj patuljak Nenad Filipovic aka Tunjin mali kojeg nitko nije opisao kao pokojni Marko Vesovic.

Rekoh vec, cijenim sarcevica, ali mislim da malo pretjeruje s kritikama prema hrvatima i hrvatskom nacionalizmu. Valjda je to njegov obrambeni mehanizam da se malo ulize sarajevskom puku, haj malo cemo na hrvate kad smo vec po bosnjama. Muslimani su liga iznad svih. Frustirana, ojadjena, prljava, neobrazovana, zmazana, lazovska sekta koja jedino pozna degenek. Srbi su najbolje pokazali kako im uzeti mjeru, pa ih se boje i okrecu se prema hrvatima. Ne do im Bog da krenu prvi na Hrvate. Jer onda ce tek vidit sta je pravi UZP, to ni guster nece na kamenu ostat nece

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2024, 07:44 

MiB je napisao/la:
"Tko s vragom tikve sadi, o glavu mu se razbijaju"

:palacgore1

1062 of 2558 - 41.52%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2024, 06:43 

Josip Mlakić

:2guns :smajl037 :gun_bandana

Multi-kulti bižuterija

Sarajevski sijači mržnje koji su u velikoj
mjeri obesmislili ideju života u zajedničkoj zemlji,
koja je u ovom trenutku dalje nego ikad,
s naglaskom na nikad, čine se moćnijima nego ikada,
bez obzira što više nisu na vlasti stranke poput
SDA i DF-a kojima je širenje mržnje i netrpeljivosti
već odavno jedina politička strategija.

Međutim, ovi su drugi, čini mi se,
po društvo još opasniji, jer bi oni,
umjesto što hrane mržnju i netrpeljivost,
trebali otvarati neke druge perspektive u društvu,
što bosanskohercegovački mračni bezdan širi
u beskraj. Riječ je o licemjerima poput sarajevske
gradonačelnice Benjamine Karić i federalnog
premijera Nermina Nikšića, koji dolaze iz
"lijevog" SDP-a.
Gostujući nedavno na podcastu portala Bljesak,
premijer Nermin Nikšić je na izravno pitanje
novinara Borisa Čerkuča o prijetnjama upućenim
Franji Šarčeviću odgovorio kako on to
“ne želi komentarisat". -

https://bljesak.info/kolumna/kolumne/hajkine-hajke-hajka/448576

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2024, 10:20 

daramo je napisao/la:
Za sada jedino Naša stranka stala uz profesora Franju Sarčevića.

Naša stranka osudila prijetnje Franji Šarčeviću: Pozivamo policiju da reagira

https://www.dnevnik.ba/vijesti/nasa-str ... ra-2661506

Zato jer tu stranku i čine ovi koji su "idući" kad Franjo pobjegne :D

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2024, 10:25 

Kad malo bolje pričitaš Franjine tekstove, skontaš da je zapravo ustaša veći od pola foruma

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2024, 10:31 

hilbert je napisao/la:
Sjeca li se netko Vuka Bacanovica? On je odlutao u totalno srbovanje, jer su ga "gradjani" gurnuli tamo. Svi njegovi stari drugovi, svojedobno kobajagi ljevicari, su se ispostavili kao obicni licemjeri. Ali Bacanovic se prebrzo odao defetizmu, previse je emocionalan, za razliku od Sarcevica. Zelim mu sve najbolje i nadam se da ce se uskoro snaci i svojoj obitelji obezbijediti dostojanstven i siguran zivot.

Ja.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2024, 11:42 

Karabaja je napisao/la:
Kad malo bolje pričitaš Franjine tekstove, skontaš da je zapravo ustaša veći od pola foruma

Za vas islamizirane Srbe su ionako svi Hrvati ustaše.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2024, 13:14 

Karabaja je napisao/la:
daramo je napisao/la:
Je li Benjamina gradonačelnica glavnog grada države BiH ili bivše RBiH?
Ima li BiH svoje državne simbole?
Zašto onda kmečite kad Dodik prilikom posjeta ne koristi službene državne simbole?

Gore što se naslikava s malim djetetom u vojnoj uniformi, nezamislivo igdje u Europi, jedino u Gazi, Teherenu i ostatku Bliskog Istoka.
Paradiraju s djecom u vojnim uniformama i izlažu ih dok u isto vrijeme plaču zbog poginule djece u Sarajevu za vrijeme rata.

Kako, pa zemislivo je u Zagrebu
slika

Sta kazes na ovo, kmekavac?

Kao prvo, nevidim lijevo orijentiranog gradonačelnika glavnog grada Hrvatske da se smiješi na toj slici.

A kao drugo, i ono najvažnije, kada hrvat stavi šahovnicu na glavu nitko ga ne povezuje sa anti-europskim skupinama kao kada muslimanskom djetetu netko nabje zelenu kapu i grb koje su koristile muslimanske militantne skupine.

Ja znam da se tebi ne sviđa i ti bi to pravdao u stilu: "Isto je, isto je!", e pa nije isto.

Realno nije isto, jer mi koji težimo zapadu i pripadamo tamo nemamo se čega odricat jer to je naš identitet.

Muslimani koji bi htjeli u EU su ti koji moraju dokazati da nisu islamisti, hrvatima to nitko ne stavlja na teret.

Ako hoćeš prozivat stari ustašluk i nestašluk, moraš isto objasnit kako su zemlje kolijevke nacima i fašizma kreatori te EU u koju vam se žuri?
Trebaš objasniti sebi, meni ne moraš, ja znam kako stvari stoje.

Isto kao što je tvoj pra pra pra djed morao objasniti turčinu da se odrekao europskog identiteta, nešto slično sadašnji musliman mora dokazivati, s tim što sada nije nužno odreći se vjere, samo uvjeriti europejce da baš i nisi dobar i čvrst vjernik musliman i pobornik Hamasa, a ovo drugo vam teško ide :zubati

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2024, 13:43 

potocnj je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:
Kako, pa zemislivo je u Zagrebu
slika

Sta kazes na ovo, kmekavac?

Kao prvo, nevidim lijevo orijentiranog gradonačelnika glavnog grada Hrvatske da se smiješi na toj slici.

A kao drugo, i ono najvažnije, kada hrvat stavi šahovnicu na glavu nitko ga ne povezuje sa anti-europskim skupinama kao kada muslimanskom djetetu netko nabje zelenu kapu i grb koje su koristile muslimanske militantne skupine.

Ja znam da se tebi ne sviđa i ti bi to pravdao u stilu: "Isto je, isto je!", e pa nije isto.

Realno nije isto, jer mi koji težimo zapadu i pripadamo tamo nemamo se čega odricat jer to je naš identitet.

Muslimani koji bi htjeli u EU su ti koji moraju dokazati da nisu islamisti, hrvatima to nitko ne stavlja na teret.

Ako hoćeš prozivat stari ustašluk i nestašluk, moraš isto objasnit kako su zemlje kolijevke nacima i fašizma kreatori te EU u koju vam se žuri?
Trebaš objasniti sebi, meni ne moraš, ja znam kako stvari stoje.

Isto kao što je tvoj pra pra pra djed morao objasniti turčinu da se odrekao europskog identiteta, nešto slično sadašnji musliman mora dokazivati, s tim što sada nije nužno odreći se vjere, samo uvjeriti europejce da baš i nisi dobar i čvrst vjernik musliman i pobornik Hamasa, a ovo drugo vam teško ide :zubati

Šta se imamo dokazivati pa njemačka šefica diplomatije nekidan rekla da je Armija BiH odbranila Evropu :D

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2024, 14:21 

Karabaja je napisao/la:
Šta se imamo dokazivati pa njemačka šefica diplomatije nekidan rekla da je Armija BiH odbranila Evropu :D

A šta kažu njemci koji glasuju za AfD?

Mislim da su im draži srbi. I ne samo njima.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 81 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Banya i 36 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: