HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 30 ruj 2025, 13:55.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1364 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 55  Sljedeća

Ko po vama ima najveće izglede za fotelju u Maršala Tita 16?
Anketa je završila: 24 ruj 2018, 02:51.
1. Dragan Ćović 55%  55%  [ 26 ]
2. Željko Komšić 38%  38%  [ 18 ]
3. Diana Zelenika 0%  0%  [ 0 ]
4. Boriša Falatar 0%  0%  [ 0 ]
5. Jerko Ivanković 6%  6%  [ 3 ]
Ukupno glasova : 47
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018
PostPostano: 19 lis 2018, 19:31 

ledolomac je napisao/la:

Naježim se kad pomislim da je ova žena vodila hrvatsku diplomaciju. :rigam

Po meni ne samo Željko Komšić, nego i svatko tko nakon trećeg nametanja istog tvrdi da se "ne može znati jesu li Komšića birali Bošnjaci ili Hrvati" treba biti proglašen nepoželjnom osobom, jer to više nije neznanje i neinformiranost nego otvoreni bezobrazluk.

I zanimljivo kako ističe da u BiH živi 500 000 Hrvata, a Čović dobio "samo" 150 000 glasova. Podsjetio bih je da je njezina koalicija na vrhuncu moći osvojila "samo" 900 000 glasova u zemlji s 4 000 000 stanovnika. Toliko o toj logici...

A sto kazes na to da je na ovom forumu pred zadnje izbore u HR bilo uvazenih clanova i to ne mali broj koji su bili protiv HDZa jer im je na listi bio Jandrokovic, a podrzavalli listu SDPa na kojoj im nije smetala Vesna Pusic.
Ali lako za forum, evo ti unazad nekoliko dana Raspudic ponovo hvali Milanovica i njegovu politiku prema BiH cija je MVP bila VP, ali i opet danas kudi plenkovica jer beskorisno trabunja sa Macronom i ne cini nista.

Ovo je opet ono, Vjerujes li vlastitim ocima ili necemu drugom. S time da je to drugo ovaj put nesto trece...

Vrh

PostPostano: 19 lis 2018, 19:33 

zaba1111 je napisao/la:
A sto kazes na to da je na ovom forumu pred zadnje izbore u HR bilo uvazenih clanova i to ne mali broj koji su bili protiv HDZa jer im je na listi bio Jandrokovic, a podrzavalli listu SDPa na kojoj im nije smetala Vesna Pusic.
Ali lako za forum, evo ti unazad nekoliko dana Raspudic ponovo hvali Milanovica i njegovu politiku prema BiH cija je MVP bila VP, ali i opet danas kudi plenkovica jer beskorisno trabunja sa Macronom i ne cini nista.

Ovo je opet ono, Vjerujes li vlastitim ocima ili necemu drugom. S time da je to drugo ovaj put nesto trece...

Bošnjaci su se propeli na sve četiri, Plenković im baš digao tlak.
To može značiti samo jedno da je Plenki odradio odličan posao.
Ovaj put ga zaista moram pohvaliti.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2018, 20:19 

Nakon ove multikulti taqije slijede teroristički napadi, morebit da će se vratititi atentatima na hrvatske političare ili će kao i obično ubiti kojeg povratnika..., nisu odavno.

Uglavnom, pripravnost na najveći nivo u svim policijskim postajama i agencijama ne bi škodilo.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2018, 21:18 

zaba1111 je napisao/la:
ledolomac je napisao/la:

Naježim se kad pomislim da je ova žena vodila hrvatsku diplomaciju. :rigam

Po meni ne samo Željko Komšić, nego i svatko tko nakon trećeg nametanja istog tvrdi da se "ne može znati jesu li Komšića birali Bošnjaci ili Hrvati" treba biti proglašen nepoželjnom osobom, jer to više nije neznanje i neinformiranost nego otvoreni bezobrazluk.

I zanimljivo kako ističe da u BiH živi 500 000 Hrvata, a Čović dobio "samo" 150 000 glasova. Podsjetio bih je da je njezina koalicija na vrhuncu moći osvojila "samo" 900 000 glasova u zemlji s 4 000 000 stanovnika. Toliko o toj logici...

Ja čak više i ne mislim da je ona uvijek zlonamjerna. Ja vjerujem sve više da je ona jednostavno glupa. Kad se samo sjetim njene izjave da "teroristi (samo) putuju poslovnim klasama"

Svi mi prdimo

Vrh

PostPostano: 19 lis 2018, 22:09 

Trust mozgova, Rojs-Prkačin je u najnovijoj TV Bujici iznio svoje mudroslovlje na ovo temu. Jedinstvena emisija, prva u kojoj Bujanec nije bio kontra BiH Hrvata (mada je i tu bilo relativiziranja, izjednačavanja strana, sntičovićizma i anti-HDZizma, te Dodik paranoje), ali sve u svemu jedan vrlo pozitivan pomak.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 00:48 

https://www.klix.ba/vijesti/bih/glasnog ... /181019161

Kaze klix da mogherini ocekuje formiranje vlasti a da se o bih uopce nije govorilo

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 00:48 

Bobovac je napisao/la:
Jedinstvena emisija, prva u kojoj Bujanec nije bio kontra BiH Hrvata

Jel možeš onda poslati neku emisiju u kojoj je bio protiv BiH Hrvata

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 08:03 

1986 je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:
Jedinstvena emisija, prva u kojoj Bujanec nije bio kontra BiH Hrvata

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... JiIWT5PR3c

Ima i topic

mediji/tv-bujica-t10639.html?hilit=bujica

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 10:23 

Bobovac je napisao/la:
1986 je napisao/la:

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... JiIWT5PR3c

Ima i topic

mediji/tv-bujica-t10639.html?hilit=bujica

Ovo je bilo prije 7 godina... rekao si da je ova zadnja emisija bila prva u pozitivnom kontekstu za Hrvate u BiH. Ako pratiš Bujicu znaš da taj čovjek nikad ne završi emisiju a da ne pozdravi Hrvate u Herceg-Bosni (tim rječima). Nemoram ni spominjat njegove emisije o generalu Praljku, emisije sa drugim generalima HVO-a i slično.

Sorry za offtopic

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 12:00 

1986 je napisao/la:
Ovo je bilo prije 7 godina... rekao si da je ova zadnja emisija bila prva u pozitivnom kontekstu za Hrvate u BiH. Ako pratiš Bujicu znaš da taj čovjek nikad ne završi emisiju a da ne pozdravi Hrvate u Herceg-Bosni (tim rječima). Nemoram ni spominjat njegove emisije o generalu Praljku, emisije sa drugim generalima HVO-a i slično.

Sorry za offtopic

Djela su važnija od riječi. Pazi, trebalo je proći deset dana od izbora Komšića da on posveti vrijeme toj temi, a kad je eksplodirala rafinerija u "tzv." Republici Srpskoj oglasio se u roku od pola sata. Ili kad su se nedavno zakačili kosovski specijalci sa Srbima na sjeveru, u roku od par sati je na profilu objavio svoju solidarnost sa albanskom braćom.

Mislim da se po tim stvarima vidi gdje mu srce leži. Mene ta tepanja sa Herceg Bosnom ne zanimaju od čovjeka kojemu su Banac i platformaši godinama počasni gosti u emisiji. :rigam

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 12:05 

Starcevicancima su Turci uvijek bili miliji i blizi od Hrvata, i danas su. Ne znam cemu se cudite.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 12:30 

I da su Bošnjaci kojim slučajem izglasali Jurišića npr. za hrvatskog člana predsjedništva, ja ti garantiram da Bujanec ne bi ni pričao o nepravdi, nego bi zajedno s njim udarao po udbaškom HDZ-u koji provodi velikosrpsku poltiku.

Komšić je ipak ljevičar i jugoslaven, pa mu nije toliki problem osuditi ga, makar s deset dana zakašnjenja.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 16:30 

izbjeglica je napisao/la:
Starcevicancima su Turci uvijek bili miliji i blizi od Hrvata, i danas su. Ne znam cemu se cudite.

Griješite, imate predrasude. To vam je kao kad ovi iz Rijeke (neki) kažu za vas da ste svi lopovi i mafijaši i da ste pokrali državu. Ne možete na temelju jednog mizernog Parage osuditi cjelokupnu hrvatsku desnicu. Pravaštvo je u Hrvatskoj izumrlo, nema ga više. Desnica se danas dijeli na konzervativce i demokršćane (NHS - HDZ)

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 16:38 

Kad je Ante Prkacin ovako osino po Bosnjacima, sve je jasno dokle su dotjerali sa svojom politikom...

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 16:55 

1986 je napisao/la:
Griješite, imate predrasude. To vam je kao kad ovi iz Rijeke (neki) kažu za vas da ste svi lopovi i mafijaši i da ste pokrali državu. Ne možete na temelju jednog mizernog Parage osuditi cjelokupnu hrvatsku desnicu. Pravaštvo je u Hrvatskoj izumrlo, nema ga više. Desnica se danas dijeli na konzervativce i demokršćane (NHS - HDZ)

Nije ovdje riječ o predrasudama, niti mi napadamo cjelokupnu hrvatsku desnicu. Ovdje se radi o konkretnim ljudima za koje postoji mnoštvo konkretnih indicija da im interesi Hrvata (katolika :rolleyes ) u BiH nisu na listi prioriteta.

Da su Srbi Hrvatima nametnuli Komšića, itekako bi se čuli, a ovako ne znaju što reći pa šute.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 17:40 

ledolomac je napisao/la:
I da su Bošnjaci kojim slučajem izglasali Jurišića npr. za hrvatskog člana predsjedništva, ja ti garantiram da Bujanec ne bi ni pričao o nepravdi, nego bi zajedno s njim udarao po udbaškom HDZ-u koji provodi velikosrpsku poltiku.

Komšić je ipak ljevičar i jugoslaven, pa mu nije toliki problem osuditi ga, makar s deset dana zakašnjenja.

Za to jugoslaven, ćeš da izvineš. Ni sličan!!

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 18:12 

Gradonačelnik je napisao/la:
ledolomac je napisao/la:

Za to jugoslaven, ćeš da izvineš. Ni sličan!!

Bosnjak, cist ko suza bez obzira sta prodaje.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 19:42 

Bobovac je napisao/la:
Podsjetimo se.

Bakir Izetbegović: "Komšić će se kandidovati, ali neće proći."

Dotično je tada bila istina. Vaš problem je da ne želite prihvatiti istinu da je Čović izbore izgubio na mitingu u Širokom i izjavom:
"Ako neko kaže da sam ja strah i iskušenje za BiH, tvrdim vam, za svaku BiH koja je unitarna, jednonacionalna i građanska bit ću prijetnja dok hodam ovom zemljom....."
Osilio se mudonja, uobrazio se misli bit će dovoljno dopisnih glasova iz Hrvatske. Da nisam već bio poslao poštom i sam bih poslije toga zaokružio Komšića. Šta je mislio? Da su zaboravljene 90-te i njegove narudžbe logoraša za prinudni rad! HDZ se doslovno zajebo ko Tuđman kada se zaključio da su Srbi odradili Bosnu i ta što prije i on treba jamiti prije nego što ostane bez ičeka. 25 godina poslije Hrvati prave istu grešku, oslanaju je na drekavca iz Rudolfstala i sanjaju da sa njim postignu olovkom ono što nisu mogli s metkom.

Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 19:53 

Sandalj je napisao/la:
Šta je mislio? Da su zaboravljene 90-te i njegove narudžbe logoraša za prinudni rad!

:smijeh
Prinudi rad? A jest vas kaznio... Pa i sad kod Bakira prinudno radite a nemate marke.
SDS vas prinudno slao kod alaha a lizete im guzicu.
Eto ko ste i sta ste vi.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 20:11 

1986 je napisao/la:
izbjeglica je napisao/la:

Hrvatsko politicko drustvo se ne dijeli na lijevo i desno nego na:
- za Hrvate u dijaspori, i protiv Hrvata u Dijaspori (npr. Zivi zid, SDP, HDZ za vrijeme Sanadera, Sitpe Mesic)
- za suverenu i samostalnu RH + konstitutivnost Hrvata u BIH, i nasuprot toga za drzavu od Vardara pa do Triglava ili trece anacionalne globalisticke koncepte gdje se ljudi odricu svojih identiteta,
- za tradicionalne hrvatske vrijednosti (krscanska vjera, ljubav, brak, Domovina, hrvatski velikani kroz pobijest), i antitradicionalisticko stanovnistvo sklono komunizmu, militantnom liberalizmu, sklono svodjenja pobacaja na pranje zubi, bezbozno i anikrscansko nastrojeno stanovnistvo
- za kapitalizam uz vodjenja brige o socijali i radnickim pravima, i na one za apsolutni kapitalisticki liberalizam, i trece protiv privatnog vlasnistva uz socijalizam.

Trebalo bi zakonom zabranit koristenje rijeci 'lijevo' i 'desno' u skolstvu i drzavnim medijima, za medije koji ih dopustaju visi porez, tako se zbunjuje javnost. Umjesto toga uvesti pojmove: suverenista, kozmopolitsta, jugoslaven, tradicionalista i antitradicionalista, liberal i socijalista, totalitarista i demokrata, krscanska i antikrscanska opcija i antikatolicka opcija, dijasporofob, komunista i antikomunista.

S tim rijecima bi se mogla opisati hrvatska politicka scena kada se pretstavlja javnosti.

Starcevicanci nisu po definiciji protiv treceg entiteta niti su za zivot sa Srbima i Bosnjacima do Drine u zajednickoj drzavi. Neki jesu zbog toga jer ne znaju da su Bosnjaci antihrvatski nastrojeni sto se tice politickog vodstva koje biraju (npr. Komsic).

Na danasnjoj opciji koja se zove desnica stoluje razum, na danasnjoj sto se zove ljevica stoluju utopije.

Pred okupaciju BIH 800.000 stanovnika, od toga 80.000 kristijana i 50.000 pravoslavnih, sruseno 500 katolickih objekata

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 20:22 

Vidi dojč Muzlima, oni ne bi glasali Sejdu da nije bilo mitinga u Širokom.

Nego šta je tvoj Šefik radio devedesetih i u poraću?

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 20:25 

Sandalj je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:
Podsjetimo se.

Dotično je tada bila istina. Vaš problem je da ne želite prihvatiti istinu da je Čović izbore izgubio na mitingu u Širokom i izjavom:
"Ako neko kaže da sam ja strah i iskušenje za BiH, tvrdim vam, za svaku BiH koja je unitarna, jednonacionalna i građanska bit ću prijetnja dok hodam ovom zemljom....."
Osilio se mudonja, uobrazio se misli bit će dovoljno dopisnih glasova iz Hrvatske. Da nisam već bio poslao poštom i sam bih poslije toga zaokružio Komšića. Šta je mislio? Da su zaboravljene 90-te i njegove narudžbe logoraša za prinudni rad! HDZ se doslovno zajebo ko Tuđman kada se zaključio da su Srbi odradili Bosnu i ta što prije i on treba jamiti prije nego što ostane bez ičeka. 25 godina poslije Hrvati prave istu grešku, oslanaju je na drekavca iz Rudolfstala i sanjaju da sa njim postignu olovkom ono što nisu mogli s metkom.

Joj daj ajde ne seri matere ti. Mrzite Hrvate i zelite nas unistiti, to je vas osnovni problem a ne nekakve izjave Covice i tvoje ratne i poratne fantazmogorije.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 20:28 

Sandalj je napisao/la:

Svi smo mi Dragan Čović :zubati
Mar-kan je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:
Ono što je zanimljivije jeste njihov stav da ta mržnja i bezobzirnost zapravo odražava njihovu moralnu superiornost u odnosu na objekt napada.

A to je već teška bolest.

Da...maltene svi muslimani, i oni liberali i oni zadrti, nebitno o statusu, stupnju obrazovanja, imaju isti stav i priču - građanska, jedan čovjek jedan glas bla bla, Hrvatska agresor, bosanski katolici, sad ćemo im birati i Cerića za kardinala itd...nekakvo "ludilo" i iracionalnost među njima. Valjda od tih silnih pumpanja, petljanja i izmišljanja zadnjih 30 godina, gube vezu sa stvarnošću.

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 20:31 

covic teoretski nije mogao imati blazu retoriku u kampanji nego sto je imao. a bosnjacki mediji uvijek mogu izmisliti dlaku u jajetu i podvaliti je narodu

Vrh

PostPostano: 20 lis 2018, 20:36 

Sandalj je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:
Podsjetimo se.

obrezanko, a sta je tu lose covic izjavio?

toj vasoj UNITARNOJ , JEDNONACIONALNOJ, TOBOZ GRADJANSKOJ gde jedna nacija dominira srbi i rvati ce uvek biti pretnja.
Njegova izjava moze smetati samo islamskom prdoguzu ispranog mozga.

I jos potvrdjujes kako je lose to izjavti. Dakle vasu dominaciju ne sme niko osporiti podli ljigavi bosnjo?

E pa evo ti salamandare ove u gacama pa dobro potegni i ti i ta unitarna gradjanska bejha...

Nije te sram kako ste podlo nadglasali rvate i poput najmizernijih gov.ana se mesali u izbor rvatskog clana , sto nikakvo pravo nemate jer je to stvar rvata...

takvu vasu prdoguziju islametansku niko nece. Idite pa nadglasavajte mater u anadoliji.

Jos oni imaju obraza reci, sta se bunis rvatu?

Gov.na neopisiva.

To samo taj muhamedanski mozak moze da rzaume kako je to sto su uradili posteno.

pa zajebali ste se, ovo ce vam na nos izaci seme vam ljigavo.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1364 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 55  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], potocnj, Srpsčanin, Usora 95, Vukota i 28 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: