|
|
Stranica: 18/119.
|
[ 2959 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mariooo
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 12 srp 2022, 15:43 |
|
|
1986 je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ne radi se o tome.
Kako će neko glasati i za koga ne zavisi od toga da li ti poštuješ srebreničke žrtve ili ne.
Isto kao što se neće ništa promijeniti po tom pitanju ako ti relativiziraš, negiraš, pljuješ te žrtve.
Zašto bi se Hrvati trebali sladiti genocidom? Zbog Komšića?
Zašto se vi sladite sa Kravicama i Bleiburgom? Nama orgijate pred katedralom, a za Srbe imate pjesmu o Kravicama. Danas Vulin na obilježavanju srpskih žrtava u Srebrenici, a vi ga popljuvali da provocira. Jednostavno nema suživota s vama, vama je osto taj mentalitet važnosti još iz vremena begova i raje. Mislite da ste povlašteni u odnosu na nas kršćane i to je suština. Samo su vaše žrtve bitne, samo su vaše želje i ciljevi bitni i mislite da vam cijeli svijet mora titrat jaja jer vam se desila Srebrenica koja je samo osveta za sve što ste radili Srbima 92.-95. Čekaj, gdje se sladimo? Na forumima, naši političari, u javnosti? Gdje? Daj konkretno. Al vam je to pred katedralom, a kad je bila Bačićka skoro u dopičnjaku, tad ste nas napali što nam kao to smeta. Nikako ugoditi. Mogao je i jučer doći, pa ostati do danas. No, obzirom o kakvoj se personi radi, bolje da nije. Nema suživota jer ste vi tako odlučili. Mi mislimo da ima. Na vama je da reducirate mišljenje. Da li imamo grešaka? Itekako. Najveći je problem politika. Političari profitiraju upravo zbog ovakvih odnosa među narodima u BiH. Pa šta su sve Srbi radili u tom periodu širom istočne i sjeverne Bosne, ta osveta nema nikakvog smisla. Reći ću ti jedno: mržnja nije dobra ni za koga. Kao pojedinca. Čovjeka. To pojede. Stres, mržnja, negativnost. To te ubije kao čovjeka, slomi. A kod tebe se to osjeti u pisanju. Riješi se toga, prijateljski savjet.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 12 srp 2022, 15:52 |
|
|
Mariooo je napisao/la: 1986 je napisao/la: Zašto se vi sladite sa Kravicama i Bleiburgom?
Nama orgijate pred katedralom, a za Srbe imate pjesmu o Kravicama.
Danas Vulin na obilježavanju srpskih žrtava u Srebrenici, a vi ga popljuvali da provocira.
Jednostavno nema suživota s vama, vama je osto taj mentalitet važnosti još iz vremena begova i raje. Mislite da ste povlašteni u odnosu na nas kršćane i to je suština.
Samo su vaše žrtve bitne, samo su vaše želje i ciljevi bitni i mislite da vam cijeli svijet mora titrat jaja jer vam se desila Srebrenica koja je samo osveta za sve što ste radili Srbima 92.-95. Čekaj, gdje se sladimo? Na forumima, naši političari, u javnosti? Gdje? Daj konkretno. Al vam je to pred katedralom, a kad je bila Bačićka skoro u dopičnjaku, tad ste nas napali što nam kao to smeta. Nikako ugoditi. Nemoj mi takijat i pravit se blesav. Došli ste tamo prosvjedovat protiv mise za Hrvate ubijene od strane komunizma i to sa jugoslavenskim zastavama i kapama na kojima su petokrake. Šlag na tortu je bilo kozaračko kolo. Znači po vama (odnosno po tim ljudima) to što je ubijeno 250 000 ljudi je normalna stvar i nema ih potrebe žalit. E pa onda ni ja ne žalim žrtve Srebrenice i mislim da je bilo opravdano.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 12 srp 2022, 15:54 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8391 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Mariooo je napisao/la: Nema suživota jer ste vi tako odlučili. Mi mislimo da ima. Na vama je da reducirate mišljenje.
Na šta da "reduciramo" mišljenje?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 12 srp 2022, 15:58 |
|
|
1986 je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Čekaj, gdje se sladimo? Na forumima, naši političari, u javnosti? Gdje? Daj konkretno.
Al vam je to pred katedralom, a kad je bila Bačićka skoro u dopičnjaku, tad ste nas napali što nam kao to smeta. Nikako ugoditi.
Nemoj mi takijat i pravit se blesav. Došli ste tamo prosvjedovat protiv mise za Hrvate ubijene od strane komunizma i to sa jugoslavenskim zastavama i kapama na kojima su petokrake. Šlag na tortu je bilo kozaračko kolo. Znači po vama (odnosno po tim ljudima) to što je ubijeno 250 000 ljudi je normalna stvar i nema ih potrebe žalit. E pa onda ni ja ne žalim žrtve Srebrenice i mislim da je bilo opravdano. Savez antifašista i boraca Narodnooslobodilačkog rata u BiH (SABNOR) - sad ćemo reći da je ovo zapravo kamuflirani džihad pokret? Lud si ako u to vjeruješ. Nije normalna stvar. Suviše ti bubnji u ušima od mržnje da bi shvatio neke stvari. Vidiš, problem je u tome što ti zbog nekih uvjerenja bez obzira da li su ispravna kažeš e onda i ja ne žalim. Ja se tako nikad ne bih postavio. Druga stvar, ja sam o tom Blajburgu znao kao o ustaškoj manifestaciji i to je to. Tek nakon priče ovdje sam malo googlao i saznao nešto više. Srebrenica je naša sadašnjost i znamo puno više o tome. Ili Vukovar. Ahmići. Prijedor. Naravno, imaš pravo da misliš šta hoćeš. Kao što imam i ja pravo da kažem kako je nečovječno relativizirati žrtve zločina iz bilo kojeg razloga.
|
|
Vrh |
|
|
Kramp
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 12 srp 2022, 16:55 |
|
|
1986 je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ne radi se o tome.
Kako će neko glasati i za koga ne zavisi od toga da li ti poštuješ srebreničke žrtve ili ne.
Isto kao što se neće ništa promijeniti po tom pitanju ako ti relativiziraš, negiraš, pljuješ te žrtve.
Zašto bi se Hrvati trebali sladiti genocidom? Zbog Komšića?
Zašto se vi sladite sa Kravicama i Bleiburgom? Nama orgijate pred katedralom, a za Srbe imate pjesmu o Kravicama. Danas Vulin .na obilježavanju srpskih žrtava u Srebrenici, a vi ga popljuvali da provocira. Jednostavno nema suživota s vama, vama je osto taj mentalitet važnosti još iz vremena begova i raje. Mislite da ste povlašteni u odnosu na nas kršćane i to je suština. Samo su vaše žrtve bitne, samo su vaše želje i ciljevi bitni i mislite da vam cijeli svijet mora titrat jaja jer vam se desila Srebrenica koja je samo osveta za sve što ste radili Srbima 92.-95. Večito su u ratnoj psihozi
|
|
Vrh |
|
|
Kramp
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 12 srp 2022, 16:58 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Nema suživota jer ste vi tako odlučili. Mi mislimo da ima. Na vama je da reducirate mišljenje.
Na šta da "reduciramo" mišljenje? Prevedeno sa **** znači da savijate pred **** .
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 12 srp 2022, 18:23 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
weasel je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Malo hrvatskog sekularizma
Kaže pripadnik vjerske skupine kojima hodza određuje naputke za glasanje. Talibani su sekularniji od vas
Mnogo laprdate o tim naputcima, a nikakvih konkretnih dokaza nema. Ja sam sada za bajram slušao hutbu imama i niti jednom nije spomenuo niti izbore a kamo li inputirao kako i za koga treba glasati.
S druge strane, kolega i brat Bošnjak karabaja je priložio čist dokaz s ovim fratrom ili popom ili šta je već.
Neki bi rekli "katolibani", ja ću se ipak suzdržati od takve terminologije.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 12 srp 2022, 18:41 |
|
|
Citat: Izetbegović: Mislim da je Čovića i Dodika neko savjetovao da se ne kandiduju za Predsjedništvo https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /220708132Bakir previdja da je najjaca institucija u BiH - institucija predsednika RS, a ne institucija clan predsednstva BiH. Predsednik RS ako je istovremeno lider najace stranke u NS RS, ima najvise kontrole nad BiH.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 12 srp 2022, 19:14 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
HHerceg je napisao/la: Večernji list: Za glasanje se prijavilo 55 000 ljudi van zemlje Prije 4 godine na izborima za Predsjedništvo bilo je ukupno 48 726 glasova poštom. Od toga hrvatskih 12730, srpskih 24726 i muslimanskih 10820.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 12 srp 2022, 19:18 |
|
|
HHerceg je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Večernji list: Za glasanje se prijavilo 55 000 ljudi van zemlje Prije 4 godine na izborima za Predsjedništvo bilo je ukupno 48 726 glasova poštom. Od toga hrvatskih 12730, srpskih 24726 i muslimanskih 10820. Muslimani najmanje glasaju iz inostranstva? Ja sam mislio da oni glasaju najvise, preko 90%.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 12 srp 2022, 19:23 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
aleksije radicevic je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Prije 4 godine na izborima za Predsjedništvo bilo je ukupno 48 726 glasova poštom. Od toga hrvatskih 12730, srpskih 24726 i muslimanskih 10820. Muslimani najmanje glasaju iz inostranstva? Ja sam mislio da oni glasaju najvise, preko 90%. Ja jesi li vidio aleksije, a Bošnjaci ovdje ovaki onaki...
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 12 srp 2022, 19:28 |
|
|
Amiđa je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Muslimani najmanje glasaju iz inostranstva? Ja sam mislio da oni glasaju najvise, preko 90%. Ja jesi li vidio aleksije, a Bošnjaci ovdje ovaki onaki... Pa kako to da je kod vas najintenzivnija kampanja da dijaspora glasa, a glasate manje i od Hrvata i od Srba? Srbi uopste nemaju tu javnu kampanju a glasaju vise nego Hrvati i vi zajedno?
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 12 srp 2022, 19:53 |
|
|
Za izbore 2018. bilo je prijavljeno 76.729 glasača za glasanje putem pošte.
Ove godine očekujem između 80-100 tisuća prijava. Očekivan broj, ništa posebno, niti će išta bitnije odlučiti od ostalih izbora. Ono što je puno bitnije je da stanovništvo pojasa Čapljina-Čitluk-ZHŽ-Tomislavgrad-Livno konačno odluči jesu li politički Hrvati ili molitveno pleme. Nikakvo prijavljivanje poštom ne može nama pomoći koliko nam odmaže sramotna izlaznost tog prostora.
I naravno izlaznost Hrvata SBK-a koji bi trebali na kanton preslikati primjer Travnika sa lokalnih izbora, ali za njih se ne brinem, oni će odraditi svoje sa manje ili više uspjeha, s druge strane ovi uz granicu - nisam siguran.
|
|
Vrh |
|
|
alh84001
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 12 srp 2022, 20:14 |
|
|
Mariooo je napisao/la: ne bi trebao biti indiferentan po pitanju žrtava. Zasto? Tko si ti uopce da nekome govoris sto bi trebao ili ne bi trebao? Evo, ja sam u potpunosti indiferentan prema zrtvama Srebrenice. Sto je i logicno, jer s njima nemam nikakve veze. Jednako tako si i ti indiferentan prema zrtvama Armenskog genocida, Bleiburga, Jasenovca, Ruande i nastavi tako niz do beskonacnosti. Jer s njima nemas veze (zapravo, sa Bleiburgom i Jasenovcem tehnicki gledano imas veze, ali nebitno). Umjesto da ovdje pametujes o mrznji, javi se kad neki muslimanski politicar stavi 10. lipnja bedz sa brojkom 8. I javi kakvi su komentari u carsiji na to.
|
|
Vrh |
|
|
Kramp
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 12 srp 2022, 20:47 |
|
|
Dokurčiše više sa tom Srebrenicom. Kao da svet nije postojao pre tog "đenosajda".
|
|
Vrh |
|
|
Kramp
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 13 srp 2022, 00:16 |
|
|
Misle da imaju tapiju nad žrtvom.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 13 srp 2022, 04:30 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Prije 4 godine na izborima za Predsjedništvo bilo je ukupno 48 726 glasova poštom. Od toga hrvatskih 12730, srpskih 24726 i muslimanskih 10820. Muslimani najmanje glasaju iz inostranstva? Ja sam mislio da oni glasaju najvise, preko 90%. Meni je to malo nelogično. Mislim da pola srpskih glasova iz inostranstva dođe od Srba koji navodno žive u Srbiji. Zapravo ovdje žive imaju dvojno državljanstvo a fiktivno se prijave u Užicu npr. I onda dan dva ranije glasa "dijaspora". Oni zapravo prodaju svoj glas određenoj stranci koja glasa u inostranstvu za njih i šalje glasački listić poštom.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 13 srp 2022, 08:07 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Mariooo je napisao/la: ne bi trebao biti indiferentan po pitanju žrtava. Zasto? Tko si ti uopce da nekome govoris sto bi trebao ili ne bi trebao? Evo, ja sam u potpunosti indiferentan prema zrtvama Srebrenice. Sto je i logicno, jer s njima nemam nikakve veze. Jednako tako si i ti indiferentan prema zrtvama Armenskog genocida, Bleiburga, Jasenovca, Ruande i nastavi tako niz do beskonacnosti. Jer s njima nemas veze (zapravo, sa Bleiburgom i Jasenovcem tehnicki gledano imas veze, ali nebitno). Umjesto da ovdje pametujes o mrznji, javi se kad neki muslimanski politicar stavi 10. lipnja bedz sa brojkom 8. I javi kakvi su komentari u carsiji na to. Sad se ti praviš blesav. Ti sebe ubjeđuješ da imaš isti odnos prema žrtvama Ruande i Srebrenice, a znamo i ti i ja da nije tako. Šta ja bolan imam sa Blajburgom i Jasenovcem? Desilo se kad nisam bio ni u planu. Treba se sad unazad vraćati na svaki rat i gledati ko ima veze sa čim. Ako ti nije šta, jel možeš napisati šta je 10. lipnja? Fakat ne znam.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 13 srp 2022, 08:22 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8391 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Mariooo je napisao/la: Ako ti nije šta, jel možeš napisati šta je 10. lipnja? Fakat ne znam. U tome je tvoj jebeno ogromni problem. I ne samo tvoj.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 13 srp 2022, 08:45 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ako ti nije šta, jel možeš napisati šta je 10. lipnja? Fakat ne znam. U tome je tvoj jebeno ogromni problem. I ne samo tvoj. Što ne znam? E jebiga. Pretpostavljam neki zločin. Jel problem da me upoznate? Go0gle kaže u Vitezu. Jel to to? Ubijeno 8. djece?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 13 srp 2022, 08:50 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39528 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Džaba Krišto nosa bedževe.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 13 srp 2022, 08:53 |
|
|
Ove ankete veze s vezom nemaju. Nema šanse da će Bakir dobiti samo 8%. On ako padne ispod 20% dobro je.
Bedž se i ne nosi da bi se prikupili glasovi. Onaj ko ga nosi iz tih razloga, nije ga trebao ni stavljati.
|
|
Vrh |
|
|
Hofer
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 13 srp 2022, 09:27 |
|
|
daramo je napisao/la: Džaba Krišto nosa bedževe. Komšić Rumenko Šarović Siguran sam da će biti napretka u vezi izbornog zakona
_________________ Mrzim Dinamo, srpsko ime to!
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 13 srp 2022, 09:31 |
|
|
Nema Šarović nikakve šanse. Politički fosil.
|
|
Vrh |
|
|
Hofer
|
Naslov: Re: Izbori 2022. Opća tema Postano: 13 srp 2022, 09:41 |
|
|
Eto pobijedit će Željko Cvijanović
_________________ Mrzim Dinamo, srpsko ime to!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: ChatGPT, Patriota i 50 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|