HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 22 ruj 2025, 20:53.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 1191 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 48  Sljedeća

Moj predsjednički kandidat u drugom krugu je?
Anketa je završila: 11 sij 2010, 13:40.
1. Milan Bandić 57%  57%  [ 34 ]
2. Ivo Josipović 20%  20%  [ 12 ]
3. Neću uopće izaći na izbore 23%  23%  [ 14 ]
Ukupno glasova : 60
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izbori za predsjednika Republike Hrvatske 2009 - središnja tema
PostPostano: 23 pro 2009, 21:39 

Hercegovački isprdak Bago nastavlja antituđman kampanju, u njegovoj opertaivnoj anketi na Novoj tv, Hrvati iz BiH daju dio glasova i Vesni Pusić, a Tuđmana ni ne spominje!
Ova podla laž me u prvi mah razljutilia, ali na drugu mi je nedvojbeno potvrdila da su sve ankete lažirane i da mediji imaju naputak da se Tuđman ne smije spominjati nikako pa ni kao zadnji!

Vrh

PostPostano: 23 pro 2009, 22:48 

zaba1111 je napisao/la:
Hercegovački isprdak Bago nastavlja antituđman kampanju, u njegovoj opertaivnoj anketi na Novoj tv, Hrvati iz BiH daju dio glasova i Vesni Pusić, a Tuđmana ni ne spominje!
Ova podla laž me u prvi mah razljutilia, ali na drugu mi je nedvojbeno potvrdila da su sve ankete lažirane i da mediji imaju naputak da se Tuđman ne smije spominjati nikako pa ni kao zadnji!

Jesi vidio ti to? Pa ovo što se nama događa u Hrvatskoj to je gore od jebenog fašizma, staljinizma i srbokomunima zajedno.
Taj gnjida Bago, umjesto da se ponosi time što je Hercegovac on se toga stidi, ima kompleks od toga, a takvi su najgori.
Mislim, reći da će u BiH jovosipović dobiti 6 posto, da će Pusić dobiti 1 posto a Tuđmana uopće ne spomenuti, to je, to je, ma nemam riječi što je to.
Nego ne plašim se ja tamo kod vas pussyćke i jovosipovića, ali me plaši s jedne strane da Bandić ne uzme dio glasova, po onoj "on je naš", a još više me strah da ljudi po inerciji, kao i zadnji put ne glasaju za HDZ, iako osobno nemam ništa protiv Hebranga, ali Hebrang ima tako negativan image u hrvatskim medijima da sve i da uđe u drugi krug nema šansi nikoga pobjediti, jer će u Hrvatskoj isto tako dosta ljudi onda po inerciji glasati protiv HDZ-a.
Dok, ako Tuđman uđe u drugi krug, e to je već skroz drugi par postola, jer kad se on, sa onom svojom minucioznom inteligencijom suprostavi bilo kome u drugom krugu, jedan na jedan, učiniće ga smješnim, a usput će i otvoriti neke teme koje su sada tabu-teme, a tiču se vas u BiH, ali i hrvatskog naroda u cjelini.
Tada će imati više prostora za prokazati Mesića i njegove laži u slučaju Blaškić, kao i sve obavještajne manipulacije koje su proizašle iz tog slučaja, od raznoraznih Nobila, Ostojića, Lučina i ostale žgadije.
Nego, dajte meni malo, ja sam ovdje u Zadru pa ne znam, recite mi kakvo je raspoloženje dolje, što priča ulica, običan narod, što kažu, kakvo je ozračje?

Vrh

PostPostano: 23 pro 2009, 22:57 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
marasovac je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:

Jesi vidio ti to? Pa ovo što se nama događa u Hrvatskoj to je gore od jebenog fašizma, staljinizma i srbokomunima zajedno.
Taj gnjida Bago, umjesto da se ponosi time što je Hercegovac on se toga stidi, ima kompleks od toga, a takvi su najgori.
Mislim, reći da će u BiH jovosipović dobiti 6 posto, da će Pusić dobiti 1 posto a Tuđmana uopće ne spomenuti, to je, to je, ma nemam riječi što je to.
Nego ne plašim se ja tamo kod vas pussyćke i jovosipovića, ali me plaši s jedne strane da Bandić ne uzme dio glasova, po onoj "on je naš", a još više me strah da ljudi po inerciji, kao i zadnji put ne glasaju za HDZ, iako osobno nemam ništa protiv Hebranga, ali Hebrang ima tako negativan image u hrvatskim medijima da sve i da uđe u drugi krug nema šansi nikoga pobjediti, jer će u Hrvatskoj isto tako dosta ljudi onda po inerciji glasati protiv HDZ-a.
Dok, ako Tuđman uđe u drugi krug, e to je već skroz drugi par postola, jer kad se on, sa onom svojom minucioznom inteligencijom suprostavi bilo kome u drugom krugu, jedan na jedan, učiniće ga smješnim, a usput će i otvoriti neke teme koje su sada tabu-teme, a tiču se vas u BiH, ali i hrvatskog naroda u cjelini.
Tada će imati više prostora za prokazati Mesića i njegove laži u slučaju Blaškić, kao i sve obavještajne manipulacije koje su proizašle iz tog slučaja, od raznoraznih Nobila, Ostojića, Lučina i ostale žgadije.
Nego, dajte meni malo, ja sam ovdje u Zadru pa ne znam, recite mi kakvo je raspoloženje dolje, što priča ulica, običan narod, što kažu, kakvo je ozračje?

Nažalost, dobit će Bandić dosta. Ono - naš je - je krucijalno za glasovanje. Puno ljudi preferira Miroslava Tuđmana, ali svi govore, da se boje da je glas za njega - bačeni glas (kao u Hrvatskoj će dobiti tek nekoliko promila - nema nikakve šanse).

Medijska hobotnica u Hrvatskoj je i ovaj put dobro odradila posao. A izuzetno su moćni. :neznam

Vrh

PostPostano: 23 pro 2009, 23:05 

lider30 je napisao/la:
marasovac je napisao/la:

Nažalost, dobit će Bandić dosta. Ono - naš je - je krucijalno za glasovanje. Puno ljudi preferira Miroslava Tuđmana, ali svi govore, da se boje da je glas za njega - bačeni glas (kao u Hrvatskoj će dobiti tek nekoliko promila - nema nikakve šanse).

Medijska hobotnica u Hrvatskoj je i ovaj put dobro odradila posao. A izuzetno su moćni. :neznam

Kao kad je vrli generalčina Špegelj govorio da će Lašvanska dolina pasti za 24 sata...

Sva moja bliža i dalja obitelj u HR glasa za Tuđmana u 1. krugu,kao i domicilni u BiH,pa budemo vidjeli...

Vrh

PostPostano: 23 pro 2009, 23:10 

...i ono "malo" Thompsonovih funova :zubati

bit će gusto...

Vrh

PostPostano: 23 pro 2009, 23:50 

Pitanje s Facebook-a:
Zašto izabrati prof. dr. sc. Miroslava Tuđmana za hrvatskog predsjednika!

To pitanje postavili smo jednom od vodećih matematičara u svijetu, posebno u području matematičkih nejednakosti - sveučilišnom profesoru akademiku Josipu Pečariću, jednom od hrvatskih intelektualaca koji je bio nositelj prijedloga da se upravo Miroslav Tuđman kandidira za hrvatskog predsjednika. Evo što je na naše pitanje odgovorio akademik Pečarić:

"Kažu vam: Tuđman je najbolji, ali nema šanse!
Da, Tuđman jeste najbolji. To su znali i hrvatski intelektualci, kad su ga prije više od godinu dana nagovorili da se kandidira rukovođeni pravilom sv. Franje:
„Nemojte birati one koji hlepe za vlašću jer kada im je date, oni će je zlouporabiti u osobne svrhe; birajte one koji vlast ne žele, ali kad ih izaberete prihvatit će tu dužnost kao žrtvu za opće dobro.“
Tvrde da nema šanse najbolji i najpošteniji. Zapravo kažu nam da smo ovce, koje oni mogu svojim novcem natjerati da se tako ponašamo. Pokažimo im da Miroslav Tuđman ima šanse i da će biti pobjednik!
Do sada su nas uspjevali prevariti i već deset godina „biramo“ vlast po pravilu:
„Kad gazda mijenja slugu uvijek nađe boljeg slugu!“ Izborom Miroslava Tuđmana pokažimo im da nas više ne mogu varati! Recimo im jednoglasno:
"Sada je dosta!"
Boje se prof. dr. sc. Miroslava Tuđmana jer je njegov otac stvorio ponosnu Hrvatsku! Vaši očevi dio su te ponosne Hrvatske! Danas su mnogi ojađeni i bačeni na prosjački štap, jer su ga bliski suradnici izdali, ali sin sigurno neće!
Boje ga se jer znaju:
Izabrati Miroslava Tuđmana znači da će Hrvatska kao i devedesetih godina 20. stoljeća u Zagrebu donositi odluke, a ne u Bruxelles ići po domaću zadaću, kao što se nekad išlo u Beograd.
- Izabrati Miroslava Tuđmana znači otvoriti perspketivu mladima, stručnim ljudima, da preuzmu odgovornost za Hrvatsku, podignuti Hrvatsku na noge, umjesto da puzi i moli strane gospodare.
- Izabrati Miroslava Tuđmana znači da će Hrvatska dati snažnu potporu Hrvatima diljem svijeta, a napose u Bosni i Hercegovini. To znači jednom riječju povezati pokidane veze s hrvatskim iseljeništvom da oba hrvatska plućna krila počmu disati.
- Izabrati Miroslava Tuđmana znači da će Hrvatska vratiti pouzdanje u vlastite snage i mogućnosti. Umjesto da budemo europsko roblje, koje će raditi najjeftinije i najprljavije poslove, želimo pokazati da smo dorasli voditi bitku na svakom polju ljudskog rada i života, biti bogato, a ne siromašno i prezaduženo društvo.
- Izabrati Miroslava Tuđmana znači birati Hrvatsku u kojoj će se stati na put razaranju hrvatskog nacionalnog bića u svim područjima života, od kulture, demografije do gospodarstva..
- Izabrati Miroslava Tuđmana znači reći ne onima koji od nas žele napraviti sluge u vlastitoj domovini.
- Izabrati Miroslava Tuđmana znači reći NE! onima koji nas uvjeravaju da smo ovce.
NE GOSPODO!
NISMO OVCE. IZABRAT ĆEMO MIROSLAVA TUĐMANA!

ZATO 27. PROSINCA SVI IZAĐIMO NA BIRALIŠTA I ZAOKRUŽIMO BROJ 10 - MIROSLAVA TUĐMANA. TAJ BROJ SU I NA NOGOMETNIM TERENIMA UVIJEK NOSILI NAJBOLJI!"

Akademik Josip Pečarić v.r.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2009, 23:53 

prode li Tudman u drugom krugu , on 100% sigurno postaje treci Hrvatski predsjednik !

nazalost , strane sile to ne zele zato je i cenzuriran u medijima pa je upitno hoce li proci .

Vrh

PostPostano: 24 pro 2009, 00:05 

frane je napisao/la:
prode li Tudman u drugom krugu , on 100% sigurno postaje treci Hrvatski predsjednik !

nazalost , strane sile to ne zele zato je i cenzuriran u medijima pa je upitno hoce li proci .

Ako ti Frane i svi oni koji misle tako, date glas prof. Miroslavu Tudjmanu, onda je badava stranim silama i domaćim izdajnicima, to što bi oni htjeli i željeli!
Treba samo vjerovati i dati glas najboljem, onda ti je savjest ostala čista!
U protivnom, bit češ i ti jedan od onih koji je radio na rušenju Hrvatske države!

Vrh

PostPostano: 24 pro 2009, 00:25 

marasovac je napisao/la:

Upravo tako, poturica gori od Turčina, pokomunjara gori od Kumrovčana.

marasovac je napisao/la:
... ali me plaši s jedne strane da Bandić ne uzme dio glasova, po onoj "on je naš",

Ovo je najveća greška koja se može počiniti, samo neće nažalost samo Bandić tako ukrasti glasove Tuđmanu u Hercegovini, već će i po toj "on je naš" i ona lopina Vidošević ukrasti po istom sistemu u Dalmaciji...

Vrh

PostPostano: 24 pro 2009, 00:37 

bobo mostarac je napisao/la:
ZATO 27. PROSINCA SVI IZAĐIMO NA BIRALIŠTA I ZAOKRUŽIMO BROJ 10 - MIROSLAVA TUĐMANA. TAJ BROJ SU I NA NOGOMETNIM TERENIMA UVIJEK NOSILI NAJBOLJI!"

:klanjam :klanjam :klanjam Šta je, je

Vrh

PostPostano: 24 pro 2009, 00:52 

Naravno,za Josipovica!!!

Vrh

PostPostano: 24 pro 2009, 01:05 

berkovic je napisao/la:
Naravno,za Josipovica!!!

Nemoj, bezveze rasipanje glasova, vidiš da prema anketi nema šanse. :evotigana

Vrh

PostPostano: 24 pro 2009, 01:35 

postoji li neka stranica da se vidi popis mjesta gdje se može glasati?
i jel za nas van RH potrebna putovnica ili se može i s domovnicom?

ovo su mi ipak prvi izbori što se tiče hrvatske pa zato pitam :D

Vrh

PostPostano: 24 pro 2009, 16:39 

bobo mostarac je napisao/la:
frane je napisao/la:

Ako ti Frane i svi oni koji misle tako, date glas prof. Miroslavu Tudjmanu, onda je badava stranim silama i domaćim izdajnicima, to što bi oni htjeli i željeli!
Treba samo vjerovati i dati glas najboljem, onda ti je savjest ostala čista!
U protivnom, bit češ i ti jedan od onih koji je radio na rušenju Hrvatske države!

savjest ce mi biti cista , samo mi se gadu "nasi" mediji koji guraju ovih 5-6 kandidata i ne spominju ovih drugih .
a nas narod je toliko glup i indoktriniran da vjeruje sve sto medije pisu kad je obicnome Hrvatu jedini izvor informacija TV i EPH novine .
Mesic i ekipa su odradili dobar posao tijekom 10 godina vladanja , postavlja sve svoje ljude na glavnim polozajima ,pa nisu glupi ,shvatili su da mediji vladaju u modernom svijetu .
zato me nece i cuditi da netko od ovih favoriziranih pobjedi .
nek samo ne bude Josipovic predsjednik !

Vrh

PostPostano: 24 pro 2009, 21:45 

Bojim se da je veliki dio na ljudi na HB.org daleko od zbilje.Svak dan sam na terenu,Hrvatska i BIH ,i pricam sa ljudima.Josipović je 100% novi čelnik Hrvatske.U kontaktu sam sa bogatim ljudima ali i onim manje bogatim i siromašnim i znam da on vodi.Neću licitirati % ali teško da će ići ispod 33% u prvome krugu.Drugi je ili Bandić ili Vidošević.Prije dva dana sam bio u Dubrovniku.Tamo je velika podrška Pusićki.Moj poslovni prijatelj mi kaže da je glasovao za HDZ a da će sada glasovati za Pusićku,i on i cijala obitelj ali i mnogi drugi.
U Hrvatskoj nisam čuo bilo kog da je za Tuđmana.
U BIH ih ima ali mi se čini da su i tu jači Primorac i Bandić.
No,sačekajmo Vasarnap!

Vrh

PostPostano: 24 pro 2009, 21:55 

berkovic je napisao/la:
Bojim se da je veliki dio na ljudi na HB.org daleko od zbilje.Svak dan sam na terenu,Hrvatska i BIH ,i pricam sa ljudima.Josipović je 100% novi čelnik Hrvatske.U kontaktu sam sa bogatim ljudima ali i onim manje bogatim i siromašnim i znam da on vodi.Neću licitirati % ali teško da će ići ispod 33% u prvome krugu.Drugi je ili Bandić ili Vidošević.Prije dva dana sam bio u Dubrovniku.Tamo je velika podrška Pusićki.Moj poslovni prijatelj mi kaže da je glasovao za HDZ a da će sada glasovati za Pusićku,i on i cijala obitelj ali i mnogi drugi.
No,sačekajmo Vasarnap!

Ev' baš sa ćaćom sam pričao poslije večere i svi moji redom će glasati za Tudjaman.Takodjer i sva rodbina u HR,a ima ih i u Dubrovniku.

Vrh

PostPostano: 24 pro 2009, 22:05 

Tuđman će biti na oko 50.000 tisuća glasova.Na oko 2,5%.

Vrh

PostPostano: 24 pro 2009, 22:13 

berkovic je napisao/la:
Tuđman će biti na oko 50.000 tisuća glasova.Na oko 2,5%.

Toliko i ja očekujem za njega u Središnjoj Bosni... :palacgore1

Vrh

PostPostano: 24 pro 2009, 22:50 

Ok,blizu je dan izbora.Ja cu biti jos precizniji.MT ce imati 56.000.UKUPNO!
Ti kazes da ce toliko imati samo u Sredisnjoj Bosni.Ok.
Blizu je dan.

Vrh

PostPostano: 24 pro 2009, 22:54 

stavi si u potpis "Tuđman će loše proć na izborima" da ne moraš bezveze ponavljat u postovima

Vrh

PostPostano: 25 pro 2009, 01:26 

berkovic je napisao/la:
No,sačekajmo Vasarnap!

isao si na kriva mjesta . moje misto od nekih 5.000 st , vecina njih ce glasati za Tudmana,i ni u snu nece za Josipovica .

Vrh

PostPostano: 25 pro 2009, 11:00 

Tudjman ce dobro proci u BIH, ali ukupno nece ostvariti neki veci rezultat, kako govori sada tako je govorio i 2003, a tada je na izborima kao nositelj liste HIP/HB dobio manje od 2% glasova

http://www.index.hr/vijesti/clanak/dip-privremeni-nesluzbeni-rezultati-u-2320-sati--i-izborna-jedinica/172146.aspx

Izborna jedinica: I. IZBORNA JEDINICA

1. SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA HRVATSKE - SDP 24250 29,71 %

2. HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA - HDZ 21044 25,78 %

3. HRVATSKA NARODNA STRANKA - HNS 8715 10,68 %

4. HRVATSKA STRANKA PRAVA - HSP / ZAGORSKA

DEMOKRATSKA STRANKA - ZDS 5836 7,15 %

5. HRVATSKA STRANKA UMIROVLJENIKA - HSU 3648 4,47 %

6. HRVATSKA SELJAČKA STRANKA - HSS 3516 4,31 %

7. HRVATSKA SOCIJALNO LIBERALNA STRANKA - HSLS /

DEMOKRATSKI CENTAR - DC 2773 3,40 %

8. NEOVISNA LISTA - prof.dr.sc. ZDRAVKO TOMAC 1711 2,10 %

9. NEOVISNA LISTA - BORIS MIKŠIĆ 1540 1,89 %

10. HRVATSKI ISTINSKI PREPOROD - HIP / HRVATSKI

BLOK-POKRET ZA MODERNU HRVATSKU - HRVATSKI

BLOK - Miroslav Tuđman 1263 1,55 %

Vrh

PostPostano: 25 pro 2009, 13:56 

dzontric je napisao/la:
Tudjman ce dobro proci u BIH, ali ukupno nece ostvariti neki veci rezultat, kako govori sada tako je govorio i 2003, a tada je na izborima kao nositelj liste HIP/HB dobio manje od 2% glasova

Ono što netko govori gotovo da i nije relevantno za izborni rezultat (nažalost). Daleko je bitnija medijska podrška, zatim proračun kampanje (preduvjet za medijsku podršku), te imidž (opet ga formiraju mediji), pa i fizički izgled kandidata.

Vrh

PostPostano: 25 pro 2009, 14:40 

Pessimus dux je napisao/la:
Ono što netko govori gotovo da i nije relevantno za izborni rezultat (nažalost). Daleko je bitnija medijska podrška, zatim proračun kampanje (preduvjet za medijsku podršku), te imidž (opet ga formiraju mediji), pa i fizički izgled kandidata.

Ima tu istine, ali Tudjman ima slican imidz kao 2003, fizicki izgled mu je skoro pa isti (malo je ostario), tako da se tesko moze ocekivati neki veci preokret u razmisljanjima biraca..

Vrh

PostPostano: 25 pro 2009, 15:30 

2003. se islo na rusenje SDPa. I ja sam onda glasao za HDZ a u mom gradu su se hipovci/hb sastali dva dana prije izbora i dogovorili da ce glasat za HDZ....

Takvo je vrijem bilo, Sanader ona nije nista drugacije govorio nego Tudjman, vrijeme je pokazalo da smo se zajebali.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 1191 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 52 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: