|
|
Stranica: 2/5.
|
[ 124 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
K..M
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 03 ruj 2022, 20:55 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
|
PDP reciklira sumanuta obećanja AV o plaćici od 900 e...netke 2029...
Koje će pojesti inflacija...i manje će vrijedeti no plaćice iz 2012 god....
2012 su kod žutih iz DS za 250 e do 300 e mogao više kupiti kruha, mljela,d2...nego danas za 650 eura.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 03 ruj 2022, 21:01 |
|
|
|
Vujo jeste sumanut, ali postoje vidljivi rezultati. Do prije par godina plate u RS su bile iste i cak malo veće. Vidi sada, gdje je Srbija, a gdje mi. Briga me ko je sumanut, a ko nije, hoću lovu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 03 ruj 2022, 21:02 |
|
|
Realno, koga boli qurac. Genocidaši i jedni i drugi. Ja samo navijam da na jednom nivou pobjedi jedna frakcija a na drugom nivou druga frakcija pa da mi tu možemo djelovati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 03 ruj 2022, 21:08 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Realno, koga boli qurac. Genocidaši i jedni i drugi. Ja samo navijam da na jednom nivou pobjedi jedna frakcija a na drugom nivou druga frakcija pa da mi tu možemo djelovati.  Kako stvari stoje, možeš djelovati samo u narodnoj kuhinji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 03 ruj 2022, 21:10 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
|
Na kolenima će ići zeleni islamisti i crveni građani na poklonjenje i hadžiluk u BL i Mo, da ih se uzme tko junior partnere...
Da im se daju 2 do 3 nebitna ministarstva. Za izbjeglice, informirane, kulturu ili sport...
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 03 ruj 2022, 21:20 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7483 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
Opozicija u Srpskoj nikad nije izgubila izbore.Na početku svake izborne noći naša prepostena opozicija sebe proglasi za pobjednika .Kad izborna noć odmakne počinje kmeka na kako kažu neregularnosti.Da bi se prvo vesela a onda tužna izborna noć završila konstatacijom kako je i ovaj put Dodik pokrao izbore.po 14_ti put.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 03 ruj 2022, 21:26 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Opozicija u Srpskoj nikad nije izgubila izbore.Na početku svake izborne noći naša prepostena opozicija sebe proglasi za pobjednika .Kad izborna noć odmakne počinje kmeka na kako kažu neregularnosti.Da bi se prvo vesela a onda tužna izborna noć završila konstatacijom kako je i ovaj put Dodik pokrao izbore.po 14_ti put. A kao nisu pokradeni. Dva puta sam bila predsjednik izborne komisije, tako da to pričaš nekome drugom, a ne meni. Svi dosadašnji izbori su bili parada pijanstva i kiča.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 03 ruj 2022, 22:02 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7483 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Lapo-lapo je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Opozicija u Srpskoj nikad nije izgubila izbore.Na početku svake izborne noći naša prepostena opozicija sebe proglasi za pobjednika .Kad izborna noć odmakne počinje kmeka na kako kažu neregularnosti.Da bi se prvo vesela a onda tužna izborna noć završila konstatacijom kako je i ovaj put Dodik pokrao izbore.po 14_ti put. A kao nisu pokradeni. Dva puta sam bila predsjednik izborne komisije, tako da to pričaš nekome drugom, a ne meni. Svi dosadašnji izbori su bili parada pijanstva i kiča. A od kud vi u bejha missim obično je migracija išla u suprotnom smjeru ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 03 ruj 2022, 22:23 |
|
|
|
Nema tu pravila, ko je gdje išao. Srpcanin!? Šta bi s migracijom u Srpcu? Prazan. Napušten. Ko ih ,,razbježa,,?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 04 ruj 2022, 00:53 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: Ko je ockin favorit ? Jelena Trivic, definitivno. lapo Ćetnikuša lapo Bula Zvaćemo te Alija Kusturica 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 04 ruj 2022, 07:19 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Jelena Trivic, definitivno. lapo Ćetnikuša lapo Bula Zvaćemo te Alija Kusturica  Crta, jes' to ti? Povuci! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 04 ruj 2022, 08:42 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Srpsčanin je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: A kao nisu pokradeni. Dva puta sam bila predsjednik izborne komisije, tako da to pričaš nekome drugom, a ne meni. Svi dosadašnji izbori su bili parada pijanstva i kiča. A od kud vi u bejha missim obično je migracija išla u suprotnom smjeru ? Jelena Trivić je folklorna Srpkinja praktično muygurka.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 04 ruj 2022, 11:06 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Nema tu pravila, ko je gdje išao. Srpcanin!? Šta bi s migracijom u Srpcu? Prazan. Napušten. Ko ih ,,razbježa,,? Nisam ja iz Srpca. Ja sam iz sela Plavi Kamen.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 04 ruj 2022, 11:15 |
|
|
|
Pod ce obrisati Dodik sa ovom britanskom opozicijom, jebiga jeli su govna oko nadleznosti kada vreme za to nije.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 04 ruj 2022, 11:15 |
|
|
storarare je napisao/la: Srpsčanin je napisao/la: A od kud vi u bejha missim obično je migracija išla u suprotnom smjeru ? Jelena Trivić je folklorna Srpkinja praktično muygurka. Cijela opozicija je muygurska.oni ih finansiraju a ruka koja hrani se ne ujeda.zato od opozicije nećeš čuti nikad ništa protiv velikobošnjka ni protiv zapadnjaka.mi Srbi smo malo bolji od Cigana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 04 ruj 2022, 11:30 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: storarare je napisao/la: Jelena Trivić je folklorna Srpkinja praktično muygurka. Cijela opozicija je muygurska.oni ih finansiraju a ruka koja hrani se ne ujeda.zato od opozicije nećeš čuti nikad ništa protiv velikobošnjka ni protiv zapadnjaka.mi Srbi smo malo bolji od Cigana. Odakle onoj zamlati Vukanu onoliko para svod otvara kancelarije svoje stranke. Dal ga finansiraju Briti ili muyguri?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 04 ruj 2022, 11:36 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Pod ce obrisati Dodik sa ovom britanskom opozicijom, jebiga jeli su govna oko nadleznosti kada vreme za to nije. "Stomaci puni ,a duša prazna". Kod nje jedino može da bude fasadni patriotizam .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 04 ruj 2022, 13:08 |
|
|
Mile Sila. Male su dvorane da bi primile sve Dodikove obožavaoce. Idemo po novi rekord.  A vidi ovog jada... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 04 ruj 2022, 13:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mile Sila. Male su dvorane da bi primile sve Dodikove obožavaoce. Idemo po novi rekord.  A vidi ovog jada...  Ovo mi je najbolje: ,,Da nismo stali na branik RS 2006.....!? Lako je stati na branik od papira. Neki su s puškom u ruci stajali na braniku RS četiri godine I tako su sjb. da bi ih danas mogla ubiti obična promaja iz klime u Audiju. O penjanju uz stepenice u helikopter da ne pričam, ako bi prešli dva stepenika, poginuli bi na trećem. Reci im kako se na braniku stvara RS.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 04 ruj 2022, 13:37 |
|
|
Prisjetimo se 2018. kad su Libernalni nacisti pokušali Dodiku smjestiti Pravdu za Davida. Nisu uspjeli. Mile je i tada pobjedio. Ne može mu niko ništa jači je od sudbine! Pred ove izbore osjeća se atmosfera u vazduhu, kao početkom 90ih. Atmosfera promjene koja dolazi, nema nikog ko može da stane Dodiku na put. I Liberalni nacisti su digli ruke, zabavili se sami sobom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 04 ruj 2022, 13:41 |
|
|
|
Jedino si u pravu za ovo ,,promjene dolaze,,! I to 200 na sat
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 04 ruj 2022, 14:20 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Prisjetimo se 2018. kad su Libernalni nacisti pokušali Dodiku smjestiti Pravdu za Davida. Nisu uspjeli. Mile je i tada pobjedio. Ne može mu niko ništa jači je od sudbine! Pred ove izbore osjeća se atmosfera u vazduhu, kao početkom 90ih. Atmosfera promjene koja dolazi, nema nikog ko može da stane Dodiku na put. I Liberalni nacisti su digli ruke, zabavili se sami sobom.  A 2014su pokušali da socijalne nemire prebace u Republiku Srpsku. Posle svih pokušaja Dodik tj SNSD ne sa o jači Republika Srpska je s Dodikom granit .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 04 ruj 2022, 14:21 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Jedino si u pravu za ovo ,,promjene dolaze,,! I to 200 na sat Al ćeš da ideš u mušku rupu kad ti halal opozicija izgubi izbore.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 04 ruj 2022, 14:27 |
|
|
|
Spremna sam i na to. I ja i hiljade drugih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Izbori za Predsjednika RS Postano: 04 ruj 2022, 14:28 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Jedino si u pravu za ovo ,,promjene dolaze,,! I to 200 na sat Pa da,ode opozicija sa scene 200 na sat. Nadam se da će SDS konačno postat vanparlamentarna stranka, zaslužili su.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|