|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 54 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
1986
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 14:20 |
|
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: Ogroman posao je uradjen u proteklih nekoliko godina, svake godine poklopimo jednu novu opcinu, Novi Travnik, Busovaca, Jajce, Kiseljak, Stolac itd. Toliko je lagano da nije ni zabavno. Jašta ste, samo vi saburajte. 40% svega u SBŽ drže Hrvati, a u vladi 50% sa svim važnijim resorima. I u SBŽ će biti apartheid.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 14:41 |
|
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: Ogroman posao je uradjen u proteklih nekoliko godina, svake godine poklopimo jednu novu opcinu, Novi Travnik, Busovaca, Jajce, Kiseljak, Stolac itd. Toliko je lagano da nije ni zabavno. Fenomenalan posao! Poklopili ste skoro 2/3 onog sto vam je Kutiljero nudio 1992.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 14:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75923 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novovrijeme je napisao/la: Ko drugi nego ja je napisao/la: Ogroman posao je uradjen u proteklih nekoliko godina, svake godine poklopimo jednu novu opcinu, Novi Travnik, Busovaca, Jajce, Kiseljak, Stolac itd. Toliko je lagano da nije ni zabavno. Fenomenalan posao! Poklopili ste skoro 2/3 onog sto vam je Kutiljero nudio 1992. A nekako stalno zaboravljaju najveću od svih demografskih promjena: izgubili su vecinu u Mostaru koju su imali do 1999/2000. Mostar je veci površinom i stanovništvom od svega toga sto je nabrojao, a nabrojao je i Stolac u kojem su Hrvati ne samo većina nego i mladje stanovništvo, jedna godina ništa ne mijenja na tako maloj populaciji.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 14:49 |
|
Pridružen/a: 21 svi 2013, 17:03 Postovi: 972 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
|
novovrijeme je napisao/la: Ko drugi nego ja je napisao/la: Ogroman posao je uradjen u proteklih nekoliko godina, svake godine poklopimo jednu novu opcinu, Novi Travnik, Busovaca, Jajce, Kiseljak, Stolac itd. Toliko je lagano da nije ni zabavno. Fenomenalan posao! Poklopili ste skoro 2/3 onog sto vam je Kutiljero nudio 1992. Imamo de facto vlast na 51% teritorija BiH, HDZ je potpuno bespomocan a tek na narednim izborima ce da se vide posljedice iseljavanja hrvata nakon ulaska Hrvatske u EU. Sve sarajevske stranke ce da napadnu hrvatske pozicije u domovima naroda, cak i SDA! HDZ ce izgubiti hrvatsku vecinu u domu naroda FBiH/BiH te ce samim tim izgubiti svoju historijsku poziciju na politickoj sceni BiH.
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 14:54 |
|
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Fenomenalan posao! Poklopili ste skoro 2/3 onog sto vam je Kutiljero nudio 1992. Imamo de facto vlast na 51% teritorija BiH, HDZ je potpuno bespomocan a tek na narednim izborima ce da se vide posljedice iseljavanja hrvata nakon ulaska Hrvatske u EU. Sve sarajevske stranke ce da napadnu hrvatske pozicije u domovima naroda, cak i SDA! HDZ ce izgubiti hrvatsku vecinu u domu naroda FBiH/BiH te ce samim tim izgubiti svoju historijsku poziciju na politickoj sceni BiH. De facto nemate ni vladu u 51% nego vučete Novalica u tehnickom mandatu. Nego hima li plata? Kaze Mile da niko zaposlen u tzv. BiH od sutra nema plate? Jel to bespomocni HDZ blokira u VM ili Reis, Alah mozda? Do sljedecih izbora 2022. ko ziv ko mrtav. Ako ih i bude uopste.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 14:57 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25571 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Fenomenalan posao! Poklopili ste skoro 2/3 onog sto vam je Kutiljero nudio 1992. Imamo de facto vlast na 51% teritorija BiH, HDZ je potpuno bespomocan a tek na narednim izborima ce da se vide posljedice iseljavanja hrvata nakon ulaska Hrvatske u EU. Sve sarajevske stranke ce da napadnu hrvatske pozicije u domovima naroda, cak i SDA! HDZ ce izgubiti hrvatsku vecinu u domu naroda FBiH/BiH te ce samim tim izgubiti svoju historijsku poziciju na politickoj sceni BiH. Tjah, to se probali na prošlim izborima i ispušili. Na idućim će HDZ dobiti više glasova nego na prošlim, znači moraćete se mnogo više potruditi.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 15:00 |
|
Pridružen/a: 21 svi 2013, 17:03 Postovi: 972 Lokacija: Hilafet, Sarajevo Upozorenja: -2
|
novovrijeme je napisao/la: Ko drugi nego ja je napisao/la: Imamo de facto vlast na 51% teritorija BiH, HDZ je potpuno bespomocan a tek na narednim izborima ce da se vide posljedice iseljavanja hrvata nakon ulaska Hrvatske u EU. Sve sarajevske stranke ce da napadnu hrvatske pozicije u domovima naroda, cak i SDA! HDZ ce izgubiti hrvatsku vecinu u domu naroda FBiH/BiH te ce samim tim izgubiti svoju historijsku poziciju na politickoj sceni BiH. De facto nemate ni vladu u 51% nego vučete Novalica u tehnickom mandatu. Nego hima li plata? Kaze Mile da niko zaposlen u tzv. BiH od sutra nema plate? Jel to bespomocni HDZ blokira u VM ili Reis, Alah mozda? Do sljedecih izbora 2022. ko ziv ko mrtav. Ako ih i bude uopste. Plata ima i dobre su, sve institucije funkcionisu sem granicne sluzbe koju drzi HDZ.Obavjestajni sektor, vojska, policija i pravosudje je pod punom kontrolom of baznianz.
_________________ "Allah je naš cilj, Kur'an je naš zakon, Poslanik je naš lider, Džihad je naš način, a smrt na Allahovom putu naša najveća težnja."
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 15:13 |
|
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: De facto nemate ni vladu u 51% nego vučete Novalica u tehnickom mandatu. Nego hima li plata? Kaze Mile da niko zaposlen u tzv. BiH od sutra nema plate? Jel to bespomocni HDZ blokira u VM ili Reis, Alah mozda? Do sljedecih izbora 2022. ko ziv ko mrtav. Ako ih i bude uopste. Plata ima i dobre su, sve institucije funkcionisu sem granicne sluzbe koju drzi HDZ.Obavjestajni sektor, vojska, policija i pravosudje je pod punom kontrolom of baznianz. Insalah!
|
|
Vrh |
|
|
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 15:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Fenomenalan posao! Poklopili ste skoro 2/3 onog sto vam je Kutiljero nudio 1992. A nekako stalno zaboravljaju najveću od svih demografskih promjena: izgubili su vecinu u Mostaru koju su imali do 1999/2000. Mostar je veci površinom i stanovništvom od svega toga sto je nabrojao, a nabrojao je i Stolac u kojem su Hrvati ne samo većina nego i mladje stanovništvo, jedna godina ništa ne mijenja na tako maloj populaciji. Sav politicki kapital, demografski potencijal i novac ste ubacili u ono malo zapadnog Mostara iza bulevara. U istom Mostaru na 2/3 teritorija je po zivot opasno biti vidjen sa sahovnicom. Bosnjaci zato rade, skoluju se, kupuju stanove i na "zapadu". Demografski trendovi su neumoljivi i vidljivo je da ste izgubili momentum te pocinjete ubrzan pad vec vidjen u gore nabrojanim opcinama. Prije 5 godina ste sanjali poklapanje "istoka", 2/3 stanovnistva i sl... a dobit ce te Bosnjacku vecinu do 2023.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 15:22 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39030 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Bošnjaci kupuju stanove u zapadnom Mostaru
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 15:29 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39030 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Bošnjaci sve što su imali od nekretnina u zapadnom Mostaru prodali davnih dana.
To što se tiče da rade stoji, rade najniže poslove koje Hrvati neće da rade za 600KM. Gotovo robovska radna snaga koju izrabljuju škutorski vlasnici. U zadnje vrijeme se i oni bune, neće da rade za 600KM, odoše na Zapad pa gazde dovode roblje iz istočne Hercegovine.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 15:30 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25571 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Dajte ljudi, ignorirajte ovoga trolera.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 15:34 |
|
|
daramo je napisao/la: Bošnjaci sve što su imali od nekretnina u zapadnom Mostaru prodali davnih dana.
To što se tiče da rade stoji, rade najniže poslove koje Hrvati neće da rade za 600KM. Gotovo robovska radna snaga koju izrabljuju škutorski vlasnici. U zadnje vrijeme se i oni bune, neće da rade za 600KM, odoše na Zapada, pa dovode roblje iz istočne Hercegovine. Kakvi bola "skutorski vlasnici"!? U Mepasu pola radnji drze Bosnjaci, Aluminij na aparatima, Velez se vraca i gradi stadion.... Ljubo Beslic je gradonacelnik 1/3 grada a budzet mu donosi federalni parlament kao u Siriji.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 15:35 |
|
|
Kakvo školovanje? U zapadnom Mostaru postoje samo škole po hrvatskom nastavnom programu. Jedino djeca od hvo muslimana i ovih što su ostali što imaju rh putovnice šalju svoju djecu u hrvatske škole.
|
|
Vrh |
|
|
Ko drugi nego ja
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 15:37 |
|
|
daramo je napisao/la: Kakvo školovanje? U zapadnom Mostaru postoje samo škole po hrvatskom nastavnom programu. Jedino djeca od hvo muslimana i ovih što su ostali što imaju rh putovnice šalju svoju djecu u hrvatske škole. Jaran(iz Sarajeva) mi je studirao na sveucilistu, kaze da nije jedini a ima i Bosnjaka profesora.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 15:43 |
|
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: daramo je napisao/la: Bošnjaci sve što su imali od nekretnina u zapadnom Mostaru prodali davnih dana.
To što se tiče da rade stoji, rade najniže poslove koje Hrvati neće da rade za 600KM. Gotovo robovska radna snaga koju izrabljuju škutorski vlasnici. U zadnje vrijeme se i oni bune, neće da rade za 600KM, odoše na Zapada, pa dovode roblje iz istočne Hercegovine. Kakvi bola "skutorski vlasnici"!? U Mepasu pola radnji drze Bosnjaci, Aluminij na aparatima, Velez se vraca i gradi stadion.... Ljubo Beslic je gradonacelnik 1/3 grada a budzet mu donosi federalni parlament kao u Siriji. Stadion Livada s betonskim tribinama. Ti bošnjački "vlasnici" plaćaju mjesečno za prostor škutorskim gazdama, znaš to se zove iznajmljivanje. Nepoznat pojam u islamskoj državici Kabton Sarajevo jer tamo ne znaju šta je iznajmljivanje pa prodaju zemlju Arapima i Turcima.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 15:51 |
|
|
daramo je napisao/la: Ko drugi nego ja je napisao/la: Kakvi bola "skutorski vlasnici"!? U Mepasu pola radnji drze Bosnjaci, Aluminij na aparatima, Velez se vraca i gradi stadion....
Ljubo Beslic je gradonacelnik 1/3 grada a budzet mu donosi federalni parlament kao u Siriji. Stadion Livada s betonskim tribinama. Ti bošnjački "vlasnici" plaćaju mjesečno za prostor škutorskim gazdama, znaš to se zove iznajmljivanje. Nepoznat pojam u islamskoj državici Kabton Sarajevo jer tamo ne znaju šta je iznajmljivanje pa prodaju zemlju Arapima i Turcima. Pola Makarske u toku jula i avgusta DRŽE Muslimani! Alahuegber!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 15:51 |
|
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: daramo je napisao/la: Kakvo školovanje? U zapadnom Mostaru postoje samo škole po hrvatskom nastavnom programu. Jedino djeca od hvo muslimana i ovih što su ostali što imaju rh putovnice šalju svoju djecu u hrvatske škole. Jaran(iz Sarajeva) mi je studirao na sveucilistu, kaze da nije jedini a ima i Bosnjaka profesora. Ima ali ih možeš prebrojati na prste, ima i Hrvata na Džemalu. Mislim da u zadnje vrijeme ima više na poslije diplomskom jer je jeftiniji nego na Džemi.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 15:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75923 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ja kad sam zadnji put gledao rezultate upisa, daleko je više Hrvata na Džemi nego Muslimana na Sveučilištu.
Komentirao sam i na ovoj temi, i dao primjere. Praktički se može reći da Hrvati pripomažu tom mini univerzitetu od 3000 studenata da opstane, mada i usprkos toj pomoći broj studenata im je pao sa 5000 na 3000 od otvaranja ove teme, doslovce je istočni dio grada izgubio 2000 mladih ljudi koji su prije bili prisutni i ublažavali mrtvilo.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 16:01 |
|
|
Uglavnom mislim da muslimana nema niti 2-3% i među studentima i među zaposlenim na Sveučilištu. Zašto bi išli na Sveučilište kad imaju Đemu koji je znatno jeftiniji za studiranje?
Jaran ti priča lovačke u rangu s ovim tvojim.
Ljubo Bešlić je gradonačelnih 90% urbanog Mostara i 10% kasabe.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 16:03 |
|
|
Da Hrvata ima na Džemi jer je jeftiniji, sve više. Sveučilište je bezobrazno diglo cijene.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 16:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 16:28 |
|
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: De facto nemate ni vladu u 51% nego vučete Novalica u tehnickom mandatu. Nego hima li plata? Kaze Mile da niko zaposlen u tzv. BiH od sutra nema plate? Jel to bespomocni HDZ blokira u VM ili Reis, Alah mozda? Do sljedecih izbora 2022. ko ziv ko mrtav. Ako ih i bude uopste. Plata ima i dobre su, sve institucije funkcionisu sem granicne sluzbe koju drzi HDZ.Obavjestajni sektor, vojska, policija i pravosudje je pod punom kontrolom of baznianz. A zašto ti nemaš ČĆŽŠĐ?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 16:37 |
|
|
Ovaj je zapeo u doba platforme. Ili ne želi otvoriti oći u suočiti se sa stvarnošću
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Izetbegović: Bošnjaci drže ovu zemlju, Srpska ekonomski propala, broj Hrvata opada Postano: 30 lip 2019, 19:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Banirajte morona. Uništava teme.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|