|
|
Stranica: 3/8.
|
[ 186 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 22:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Zašto misli trajati će 50 godina? Saslušaj ga dobro. Nije on rekao da će trajat 50 godina, ali mi smo spremni da ratujemo i 50 godina ako bude potrebito. Mi idemo u militantni modus i ratujemo dok ne riješimo sva pitanja na vojnički način. Nama pored Srba bez krajnjeg nasilja opstanka nema. To je pokazala naša prošlost i nema se tu više što dodati i oduzeti.
_________________ Vidimo se u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 22:21 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Zašto misli trajati će 50 godina? Ako si slučajno pomislio u svom ludilu da će nas Srbija i Hrvatska očas pomesti sa zemljovida, ja bih ti preporučio da se spustiš na zemlju.
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 22:23 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1710 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Lars Dietrich je napisao/la: Izetbegović: Dodik se vara ako misli da ćemo dopustiti da nam Srbija dođe na Darivu do Vijećnice
Ratovaćemo ako treba i 50 godina. Neće krenuti odmah, nego postupno.
Gurbeti moraju shvatiti da će to biti totalni rat. Aha vi to mislite voditi gerilski rat. Dobro, to može biti jedna od opcija da budete nešto kao afganistanski talibani. Samo što ćete jesti tih 50 godina? Šljivu i travu? Kako mislite dobiti podršku za svoje talibanske akcije u srcu Europe?
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 22:24 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zašto misli trajati će 50 godina? Saslušaj ga dobro. Nije on rekao da će trajat 50 godina, ali mi smo spremni da ratujemo i 50 godina ako bude potrebito. Mi idemo u militantni modus i ratujemo dok ne riješimo sva pitanja na vojnički način. Nama pored Srba bez krajnjeg nasilja opstanka nema. To je pokazala naša prošlost i nema se tu više što dodati i oduzeti. Jel vam ovo militantni modus? Vaša prošlost je bruka i sramota.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 22:25 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zašto misli trajati će 50 godina? Saslušaj ga dobro. Nije on rekao da će trajat 50 godina, ali mi smo spremni da ratujemo i 50 godina ako bude potrebito. Mi idemo u militantni modus i ratujemo dok ne riješimo sva pitanja na vojnički način. Nama pored Srba bez krajnjeg nasilja opstanka nema. To je pokazala naša prošlost i nema se tu više što dodati i oduzeti. Vaša prošlost je plitak potok koji je pregazila srpska čizma. I gaziće je opet. A sad se vrati u rupu.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 22:25 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zašto misli trajati će 50 godina? Saslušaj ga dobro. Nije on rekao da će trajat 50 godina, ali mi smo spremni da ratujemo i 50 godina ako bude potrebito. Mi idemo u militantni modus i ratujemo dok ne riješimo sva pitanja na vojnički način. Nama pored Srba bez krajnjeg nasilja opstanka nema. To je pokazala naša prošlost i nema se tu više što dodati i oduzeti. Jel hidžretska godina traje duže ili kraće od pola dana ?
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Lars Dietrich
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 22:35 |
|
|
teranova je napisao/la: Lars Dietrich je napisao/la: Saslušaj ga dobro. Nije on rekao da će trajat 50 godina, ali mi smo spremni da ratujemo i 50 godina ako bude potrebito. Mi idemo u militantni modus i ratujemo dok ne riješimo sva pitanja na vojnički način. Nama pored Srba bez krajnjeg nasilja opstanka nema. To je pokazala naša prošlost i nema se tu više što dodati i oduzeti.
Vaša prošlost je plitak potok koji je pregazila srpska čizma. I gaziće je opet. A sad se vrati u rupu. Bili ste nam sluge psi 400 godina. Čistili smo čizme na leđima vaših pradjedova. Pogazili smo vam sve u 1 i 2 svjetskom ratu, a bila je politika da se ne dirate 90tih. Toga više nema i neće biti. Ako smo mi meta, sada ste i vi. Gazićemo mi još mnogo po vama.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 22:38 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: teranova je napisao/la: Vaša prošlost je plitak potok koji je pregazila srpska čizma. I gaziće je opet. A sad se vrati u rupu.
Bili ste nam sluge psi 400 godina. Čistili smo čizme na leđima vaših pradjedova. Pogazili smo vam sve u 1 i 2 svjetskom ratu, a bila je politika da se ne dirate 90tih. Toga više nema i neće biti. Ako smo mi meta, sada ste i vi. Gazićemo mi još mnogo po vama. Milost, svijetli beže! Milost!
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 22:41 |
|
|
Vidi kurca. Lars je ponovo u muslimanskoj fazi. Stavlja se na raspolaganje reisu i Baketu i ne žali dati život svoj.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 22:52 |
|
|
Kojih 50 godina. Ne možete opstat u miru sljedećih 50 godina a kamoli u ratu
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 22:59 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Kojih 50 godina. Ne možete opstat u miru sljedećih 50 godina a kamoli u ratu Sad će ti on objasniti da će Bošnjaci lakše opstati u ratu nego u miru.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 22:59 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Izetbegović: Dodik se vara ako misli da ćemo dopustiti da nam Srbija dođe na Darivu do Vijećnice
Ratovaćemo ako treba i 50 godina. Neće krenuti odmah, nego postupno.
Gurbeti moraju shvatiti da će to biti totalni rat. Blatnjavi muslimanu.Poslednji put kad su Srbi ušli u totalni rat zaustavili su se u Blajburgu i Trstu.To što bi vi totalno ratovali za nas se to zove antiteroristički obračun sa islamskim fanaticima.Od svega totalnog vi ste totalni bezmudi kereći ***.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 23:01 |
|
|
Ne da mi se gledati Bakirova sranja. Je li spominjao što hoće li Željo u Superligu?
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 23:10 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: teranova je napisao/la: Vaša prošlost je plitak potok koji je pregazila srpska čizma. I gaziće je opet. A sad se vrati u rupu.
Bili ste nam sluge psi 400 godina. Čistili smo čizme na leđima vaših pradjedova. Pogazili smo vam sve u 1 i 2 svjetskom ratu, a bila je politika da se ne dirate 90tih. Toga više nema i neće biti. Ako smo mi meta, sada ste i vi. Gazićemo mi još mnogo po vama. Vi niste nikoga pogazili u 1. i 2.svj ratu. Na kojim si drogama čovječe?! Sa Srbima imate šanse ko Željo protiv Zvezde. Bez intervencije Srbije. S intervencijom Srbije ko Željo vs Real Madrid. Ako vam priušti žućkasti trezorist taj derbi, završit ćete svi u gradu s trezoristovim imenom - DiyarBakiru.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 23:17 |
|
|
Bili ste nam sluge psi 400 godina. Čistili smo čizme na leđima vaših pradjedova. Pogazili smo vam sve u 1 i 2 svjetskom ratu, a bila je politika da se ne dirate 90tih. Toga više nema i neće biti. Ako smo mi meta, sada ste i vi. Gazićemo mi još mnogo po vama. Sad ste samo beznogi invalidi. Tuga.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 23:18 |
|
|
Mogu oni sa Srbima. Samo naprijed. Pokažite im!
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 23:19 |
|
|
zbl je napisao/la: Vidi kurca. Lars je ponovo u muslimanskoj fazi. Stavlja se na raspolaganje reisu i Baketu i ne žali dati život svoj. Opet mu hrvatstvo omlitavilo. Sad će da se ponovo klonira. I tako godinama.Muslimanska pička.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 23:21 |
|
|
Uskliknimo Allahu Akbar, navalimo na dušmane!
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 23:29 |
|
|
S nama bi jedva X odigrali uz svu brojčanu, geografsku i ostalu prednost koju imaju. Bez uključenja RH naravno. Sa bh Srbima nemaju apsolutno nikakve šanse jer apsolutno nikakvu prednost niti nemaju. Budite 100% sigurni ako i pokušaju šta zakuhat to će isključivo biti protiv nas, na Srbe ni kamen bacit neće jer ih se boje i islamisti neće ulazit u ravnopravan fajt. Samo i s nama bi bila potpuno druga utakmica jer nemaju vise ni 1% kredita niti ih podržava vise itko pa niti hrvatska filoustasija. O nama iz HB da ni ne pričam, svaka kuća bi im bila Žepče, Mostar, Vitez. Dužni smo im ostali prošli put, ovaj put nema stani nemoj pusti “viši ciljevi su u pitanju”. Sve kredite su ispucali odavno. I nitko ih se ne boji ni najmanje. Ni njih ni njihovih glavosječa iz arapskih vukojebina.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 23:32 |
|
|
Mi smo im ostali debelo dužni za onu Oluju u Srednjoj Bosni koja bi se dogodila da nije bilo kjafirskog Zapada koji im je spasio islamističko dupe.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 23:39 |
|
|
Bilo kako bilo dragi Bookirovi islamisti: Nitko ama bas nitko u BiH vas se ne boji. Ni Hrvati ni Srbi. Bojimo se samo vaših respiratora. Srećom takvih u HB i RS nema, svi su vam u KCUS-u. A ovo arlaukanje o ratu od strane žućkastog trezorista - ko ono kad se popije koja u kafani pa se krenu naguravat u stilu “Drž me prebit ću ga”
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 23:41 |
|
|
Zanimljivo je da je 'narod' koji je u najslabijoj poziciji ujedno i najdrskiji. Neko drugi bi na njihovom mestu ćutao i molio boga da ne ostane sam.
|
|
Vrh |
|
|
Josip Filipović
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 23:46 |
|
|
teranova je napisao/la: Zanimljivo je da je 'narod' koji je u najslabijoj poziciji ujedno i najdrskiji. Neko drugi bi na njihovom mestu ćutao i molio boga da ne ostane sam. Ja sam ove skoro svakodnevne Senadove intervjue s Vučićem doživio kao nekakav pokušaj ulizivanja Srbima.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 20 tra 2021, 23:51 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: teranova je napisao/la: Zanimljivo je da je 'narod' koji je u najslabijoj poziciji ujedno i najdrskiji. Neko drugi bi na njihovom mestu ćutao i molio boga da ne ostane sam. Ja sam ove skoro svakodnevne Senadove intervjue s Vučićem doživio kao nekakav pokušaj ulizivanja Srbima. Hobi mi je čitanje komentara ispod članaka i videa. Nemali broj muslimana želi nešto drugo ali taj deo naroda nema svoje glasnogovornike. Ja ne znam koji je to procenat, zaista. Sa druge strane imaš one koji bi sekli glave. Nije ih malo. Ukupni zaključak je žalostan. Taj narod ne zna gde udara. Senad takođe.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Izetbegović: Radije bih umro nego dopustio da "genocidaši" zavladaju dijelom BiH Postano: 21 tra 2021, 00:06 |
|
|
Josip Filipović je napisao/la: teranova je napisao/la: Zanimljivo je da je 'narod' koji je u najslabijoj poziciji ujedno i najdrskiji. Neko drugi bi na njihovom mestu ćutao i molio boga da ne ostane sam. Ja sam ove skoro svakodnevne Senadove intervjue s Vučićem doživio kao nekakav pokušaj ulizivanja Srbima. On je si umislio da može djelovati na Vučića jer mu između redova takija priču kako su oni zločasti, da nikada neće uspjeti u svojim namjerama i da drži prste dalje od RS-a. Vučić je davno prozreo njegove namjere ali ga zauzvrat koristi da muslimanima proda svoju priču, kako mu je stalo do ljudi, ekonomije a ne do teritorija. Vučić ima daleko više koristi od njega nego obrnuto. Zapravo se on njemu "ulizava" i to tako da mu pokazuje privatne odaje, radne prostorije itd. Cilj mu je preko njega muslimanima prodavati vodu a naplatiti vino.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|