HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 06 vel 2026, 23:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 58 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izetbegovićeva najava muslimanskih otimanja hrvatskih položaja u Ustavnom sudu prošla bez reakci
PostPostano: 27 pro 2021, 19:11 

HHerceg je napisao/la:
weasel je napisao/la:

Previše naknadne pameti, 1992. kad se BiH izdvajala iz SFRJ Hrvati su problematiku svog statusa promatrali kroz prizmu

sukoba sa Srbima, Muslimani nisu bili ni tema. Neće biti nikakvog kalifata, nije Tuđman bio pudala pa da je potpisivao Dayton bezveze.

Federacija je bila i ostala naša prčija. To je NAŠ entitet.

Od Federacije možete dobiti ili HB polovicu ili muslimansku.
Na vama je što ćete odabrati.

Nepotrebno se toliko žestiti između sebe i poticati razdor.
Moglo bi se tako reći da imamo jasne granice prema muslimanima.
Ovako zbog Hrvata u Vitezu, Žepču itd moramo nastojati dobiti što veći dio federacije.
Federacija nebi ni postojala da nije velikog broja Hrvata u muslimanskom okruženju.

Vrh

Naslov: Re: Izetbegovićeva najava muslimanskih otimanja hrvatskih položaja u Ustavnom sudu prošla bez reakci
PostPostano: 27 pro 2021, 21:58 

Vratio nam se optimist.

Vrh

PostPostano: 27 pro 2021, 22:19 

Vratio se optimist?
Na koga misliš, na mene?
Znaš li objasniti što si htio reći s tim?

Vrh

PostPostano: 27 pro 2021, 23:48 

BAN2020 je napisao/la:
Vratio se optimist?
Na koga misliš, na mene?
Znaš li objasniti što si htio reći s tim?

Nisam mislio na tebe već na osobu iza tebe.

Vrh

PostPostano: 28 pro 2021, 00:17 

VUKsaJUGA je napisao/la:
Ministry of Sound je napisao/la:

Pa nije nikakav plan u smislu da je zahtijevalo neko dublje promišljanje, analizu, pronalazak rupa u sustavu. Te rupe postoje već 26, odnosno 20 godina, očigledne su svima. Muslimani su ih tek sada odlučili iskoristiti u potpunosti, jer je glavni, demografski adut krahirao (to je moja predpostavka), pa se planovi moraju ubrzati i ekstremnim talasanjem. Sama činjenica da su posegnuli za tim govori mnogo toga. Pozitivno je i to da taj njihov totalni rat dolazi u trenutku kada vanjske okolnosti teško da mogu biti bolje po nas. A konkretni koraci postoje, ponovio sam im već nekoliko puta, jučer ih je ponovio i Luka Mišetić. Našim simpletonima na forumu se ne sviđa jer im je sve to previše komplicirano, razumiju samo binarne stvari, proklamacije nezavisnosti, rat, farbanje granica itd. BiH i FBiH će umirati kao pacijent na aparatima, polako i relativno neprimjetno.

Moj komentar o Franji kao o "big picture" liku je bio kritika, ako nije očigledno iz mog upisa. Par puta sam načeo njegove greške koje su uglavnom bile plod želje da ga zapad prihvati, ali ne smijem puno grebati po toj temi, jer je kult božanstva i dalje vrlo jak.

U boldovanom priznaješ da ipak imaju neki plan, dobar ili loš pokazat će se.
Ugled i podršku gube, ali nebi rekao da je više nemaju.
To što neko ovde mašta o ratu i sanja Rafale je glupost. Da se oce i moze zaratit, za Muslimane bi dovoljno bili i MiG15 kad nemaju nikakav PZO. Samo sto od rata nema nista.
Pitanje je, jel mi imamo vremena da gledamo kako Federacija polako umire.
Rat je nerealan i glupost, ali treba neke druge ozbiljnije korake poduzet.

Komentar na Franju nisam razumijo, nepoznato mi je tvoje mišljenje o njemu.

Pa grand plan je bio sačekati da nestanemo i da oni bez talasanja sve preuzmu. S obzirom da se taj plan izjalovio, idu na mjere na koje se prije nisu usuđivali, korištenje rupa koje su općepoznate ali su uvijek predstavljale "nuklearnu opciju" sa nesagledljivim posljedicama i po njih i nas. Postoji razlog zašto do sada nisu prelazili tu crvenu liniju, i to im nikada nije bila prva opcija. Dakle Bakiru nula bodova za neko dubinsko "razmišljanje". Tvoj prvi post je implicirao nekakvu mudrost, lukavost, pronalazak rupa koje nisu postojale. Ništa od toga nije točno u ovom slučaju.

Vrh

PostPostano: 28 pro 2021, 00:27 

@ministar forum voli dodikovske velike poteze to stoji, ali kad dođe stani pani 2022. nema više diplomatiziranja i taktiziranja.

Vrijeme je za jasnu i glasnu akciju, kao 2001. godine, samouprava ili nas neće biti.

🟥⬜🟥⬜🟥
⠀⠀🟥⬜🟥

Znamo što je bilo

Vrh

PostPostano: 28 pro 2021, 00:33 

Koji je razlog tome sto pises, mislis da je razlog to sto ste postali clan EU, i/ili NATO pakta?

Vrse i na nas konstantan nevidjen pritisak u Srbiji, doduse mi smo davno oguglali kao narod na to, ali zato pitam.

Kako bi opisao Madjare danas npr po tim kriterijumima?

A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.

Vrh

PostPostano: 28 pro 2021, 10:09 

Ministry of Sound je napisao/la:
VUKsaJUGA je napisao/la:

U boldovanom priznaješ da ipak imaju neki plan, dobar ili loš pokazat će se.
Ugled i podršku gube, ali nebi rekao da je više nemaju.
To što neko ovde mašta o ratu i sanja Rafale je glupost. Da se oce i moze zaratit, za Muslimane bi dovoljno bili i MiG15 kad nemaju nikakav PZO. Samo sto od rata nema nista.
Pitanje je, jel mi imamo vremena da gledamo kako Federacija polako umire.
Rat je nerealan i glupost, ali treba neke druge ozbiljnije korake poduzet.

Komentar na Franju nisam razumijo, nepoznato mi je tvoje mišljenje o njemu.

Pa grand plan je bio sačekati da nestanemo i da oni bez talasanja sve preuzmu. S obzirom da se taj plan izjalovio, idu na mjere na koje se prije nisu usuđivali, korištenje rupa koje su općepoznate ali su uvijek predstavljale "nuklearnu opciju" sa nesagledljivim posljedicama i po njih i nas. Postoji razlog zašto do sada nisu prelazili tu crvenu liniju, i to im nikada nije bila prva opcija. Dakle Bakiru nula bodova za neko dubinsko "razmišljanje". Tvoj prvi post je implicirao nekakvu mudrost, lukavost, pronalazak rupa koje nisu postojale. Ništa od toga nije točno u ovom slučaju.

Nikakve mudrosti nemaju, samo drski i bezobrazni.
Upravo zbog toga in se treba pazit i imat spreman odgovor, jer su spremni na sve.
Nadam se da nije Bluf sto si rekao da je sve spremno.
Od 1996 do danas je Hrvatska politika u BiH samo u defanzivi. Evo Srbi vracaju neke nadleznosti.
Kad cemo mi nesto vratit ? Sto se ne pocnu hapsiti ljudi odgovorni za izborni inzinjering?
Jel se samo meni to cini kao ogromno vazna stvar?

Ne moze se igrat fair i poštena utakmica sa muslimanima !

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 58 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: pakovic i 73 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: