HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 vel 2025, 22:12.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2329 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 90, 91, 92, 93, 94
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Izmjene Izbornog zakona II
PostPostano: 22 stu 2024, 16:53 

Ameri dovukli 3 i misli dovesti do promjene, i sad nemaju više koga ni dovući i naći.

SDF3A kolektivno imaju isti stav i modus operandi glede IZ.

Pat pozicija (kao u šahu) mnogi misle, posebno Srbi Suniti. Sve kao u poslednjih 30g.

Ali. Stvari i stanje više nije isto.

Suniti tonu.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2024, 17:02 

Robbie MO je napisao/la:
zet je napisao/la:
Jedna stvar mi nije jasna.

Ako su Amerikanci maknuli Bakira iz vlasti jer u sustini nije htio suradjivati niti ozbiljno adresirati pitanje izmjena izbornog zakona, zasto i nakon promjene vlasti (dolaska Trojke) nema nikakvih pomaka?

Ako je ta tema Amerikancima bila dovoljno bitna da izvade batinu i lupnu njome Bakira po glavi, zasto isti pristup ne primjene sada i nad Trojkom? Jer, koja je svrha promjene vlasti ako se nista nije postiglo?

Nije to razlog.

Turska je razlog.

To Bakir navodi kao razlog da ispadne heroj, a to je i formalni lažni razlog kojeg daje Amerika, jer neće sigurno reć da je zbog Turske.

Može se reći, općeniti neposluh SDA prema Zapadu.

Vidis takve stvari mi fale, imam rupe u shvacanju, jer nisam detaljno pratio vanjsku politiku do prije godiu dana :)
Kad kazes Turska, je li to metafora, u smislu "istok", previse se Bakir okrenuo istoku?
Ili je nesto konkretno oko Turske? Sto?
I zasto bas sad Amerikanci povukli mrkvu i izukali batinu, ako se zna da je SDA odvujek bila proistocna?

Vrh

PostPostano: 22 stu 2024, 19:49 

Zato što više nikom ne trebaju Bošnjaci. Mi smo im zapravo jedini prijatelji a prema nama se ponašaju kao da je obratno.

Sjetimo se dok nisu krenuli električni auti, nafta je bila važna. Arapi su financirali umjesto Ronalda i Bošnjake. Sad toga više nema. Turska isto više nije miljenik Amera, dapače, samim tim ni Bošnjaci, rat u Ukrajini je promijenio poziciju RH, Srbija se isto priklonila zapadu na kraju, dalje Bošnjama su 2000-ih dali vjetar u leđa da zauzmu Federaciju ali oni nisu iskoristili, pokrali što su mogli i nabili se u Sarajevo, sad je proš'o voz. Još su se sad proiranili i propalestinizirali.

Najbolje rješenje je da lagano cure i nestaju. Onog trenutka kad bude ih manje od Srba, što je prirodno stanje BiH, neće ni Srbi toliko inzistirat na što manje centralizma i sve je riješeno.

Puno toga se promijenilo u 30 g. I sve odreda na njihovu štetu.

Najluđa stvar koju sad mogu činit je bilo kakvo napadanje Hrvata.

Da imaju pameti trčali bi s prijedlogom koji rješava Komšića.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2024, 20:25 

Moje shvacanje jest da je Turska prevazna da ne bi bila miljenik Amerike.

Tako da, jos uvijek mi nije jasno sto mislite kad kazete da je "zbog Turske".

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2329 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 90, 91, 92, 93, 94

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: =ERCEGOVAC=, Groot, Teuton i 60 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: