|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Izvjestiteljica organizacije VE u BiH Mary Ann Hennessey vrijeđala vjerske osjećaje katolika Postano: 12 ožu 2014, 01:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76889 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Tj. na Facebooku ustvrdila da crkveni toranj = falusni paganski simbol Žena je poznata po raznim skandalima, između ostalog što javno podržava SDP i DF, podržava bošnjačke dvije škole pod jednim krovom u RS, a predstavlja neutralnu europsku organizaciju (ne mješati ju s EU) i zaposlena je na diplomatskoj poziciji. Ne znam kako joj ide zajedno podržavanje gay rights i podržavanje bošnjačkog nacionalsocijalizma, posljednjeg živog nacionalsocijalizma u Europi, to je nespojivo i šizofrenično. Valjalo bi joj poslati par mailova bossovima i upitati da li je to službeni stav VE i kakva im je to diplomacija. http://www.coe.int/web/sarajevohttp://www.coe.int/aboutcoe/index.asp?p ... tacts&l=en
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Mitteleuropa
|
Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije VE u BiH Mary Ann Hennessey, vrijeđala vjerske osjećaje katolika Postano: 12 ožu 2014, 05:11 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Tj. na Facebooku ustvrdila da crkveni toranj = falusni paganski simbol Kako si uspio ''pagan phallic domination'' prevesti kao ''falusni paganski simbol''? Jedna riječ i tvoj način tumačenja skroz mjenja smisao i značenje onog što je napisano. Ne'am pojma 'ko je dotična, ali ovo što je ispod označenog napisala - svaka joj je na mjestu i vjerojatno objašnjenje tog označenog. Neću da ulazim u njena uvjerenja, ideologiju i motive ali s moje strane gledanja kao ljubitelja arhitekture, ljubitelja sklada i ljubitelja franjevačkog pokreta uz kojeg mi je baka odgojena 100 posto se slažem s ovim ispod označenog što je napisala.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije VE u BiH Mary Ann Hennessey, vrijeđala vjerske osjećaje katolika Postano: 12 ožu 2014, 09:05 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25819 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mitteleuropa je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Tj. na Facebooku ustvrdila da crkveni toranj = falusni paganski simbol Kako si uspio ''pagan phallic domination'' prevesti kao ''falusni paganski simbol''? Jedna riječ i tvoj način tumačenja skroz mjenja smisao i značenje onog što je napisano. Ne'am pojma 'ko je dotična, ali ovo što je ispod označenog napisala - svaka joj je na mjestu i vjerojatno objašnjenje tog označenog. Neću da ulazim u njena uvjerenja, ideologiju i motive ali s moje strane gledanja kao ljubitelja arhitekture, ljubitelja sklada i ljubitelja franjevačkog pokreta uz kojeg mi je baka odgojena 100 posto se slažem s ovim ispod označenog što je napisala. Po čemu se mijenja smisao?? Pa čak je ''pagan phallic domination'' gore i uvredljivije od "falusni paganski simbol". Jer dok se druga definicija odnosi samo na prisustvo takvog simbola, ova prva definicija ide i korak dalje i naglašava njegovu dominaciju. Riječ je o dokazanoj antihrvatskoj kujici i stoga njeno laprdanje ima posebnu, dokazano negativnu konotaciju
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije VE u BiH Mary Ann Hennessey, vrijeđala vjerske osjećaje katolika Postano: 12 ožu 2014, 09:17 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Bobovac je napisao/la: Mitteleuropa je napisao/la: Kako si uspio ''pagan phallic domination'' prevesti kao ''falusni paganski simbol''? Jedna riječ i tvoj način tumačenja skroz mjenja smisao i značenje onog što je napisano. Ne'am pojma 'ko je dotična, ali ovo što je ispod označenog napisala - svaka joj je na mjestu i vjerojatno objašnjenje tog označenog. Neću da ulazim u njena uvjerenja, ideologiju i motive ali s moje strane gledanja kao ljubitelja arhitekture, ljubitelja sklada i ljubitelja franjevačkog pokreta uz kojeg mi je baka odgojena 100 posto se slažem s ovim ispod označenog što je napisala. Po čemu se mijenja smisao?? Pa čak je ''pagan phallic domination'' gore i uvredljivije od "falusni paganski simbol". Jer dok se druga definicija odnosi samo na prisustvo takvog simbola, ova prva definicija ide i korak dalje i naglašava njegovu dominaciju. Riječ je o dokazanoj antihrvatskoj kujici i stoga njeno laprdanje ima posebnu, dokazano negativnu konotaciju Kakve veze ima je li antihrvatski nastrojena pomenuta gospodična antihrvatski nastrojena ili ne sa konstatacijom i uvredom katolicima te modernim Hrvastvom ala HB.org?? Razumijem da ste temeljni narod u BiH a sigurno i na Balkanu. No nije valjda da si utvarate da se na modernom Hrvastvu ala Zriki i Rasputin temelji katoličanstvo? Ne vidim poveznicu zbilja a ni tezinu počinjenog djela uperenu protiv vas Hrvata ekstra, kao jednog od mnogobrojnih evropskih katoličkih naroda. Pojasnite molim vas neupućenim i sporokontajućim!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije VE u BiH Mary Ann Hennessey, vrijeđala vjerske osjećaje katolika Postano: 12 ožu 2014, 11:47 |
|
|
Ajde gospodine Robi sastavite kakav tekst za mejl pa da se pošalje, da znam tačno protiv čega protestvujem, mrzi me da se udubljujem :) Dovoljno je da je protiv arogancije kolonijalističke kopiladi.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije Vijeća Europe u BiH vrijeđala vjerske osjećaje katolika Postano: 12 ožu 2014, 12:13 |
|
|
Općenito su ti ljevičari šizofreni, zato imamo i temu.
Kako objasniti inače da se oštre na KC koja je u Europi irelevantna/živiš život kako hoćeš i ne dira te, a ne na jednu netolerantnu totalitarnu i militantnu religiju.
I za ove gay lovere...po europskim gradovima postoje gay free zone, nešto što ni mi u katoličkoj džamahiriji nemamo, šta mislite tko ih je uspostavio...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije Vijeća Europe u BiH vrijeđala vjerske osjećaje katolika Postano: 12 ožu 2014, 12:46 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
doc je napisao/la: Općenito su ti ljevičari šizofreni, zato imamo i temu.
Kako objasniti inače da se oštre na KC koja je u Europi irelevantna/živiš život kako hoćeš i ne dira te, a ne na jednu netolerantnu totalitarnu i militantnu religiju.
I za ove gay lovere...po europskim gradovima postoje gay free zone, nešto što ni mi u katoličkoj džamahiriji nemamo, šta mislite tko ih je uspostavio... I kakve to veze ima s temom opet po 2x? Općenito kako povezujete istospolne brakove, zivot homoseksualnih partnera, ljevičare i KC sa modernim tumačenjem Hrvastva? Zena je znači antihrvatski nastrojena, no u komentaru u uvodnom postu nigdje nije pomenula Hrvate ni vaše političko pitanje. Je li Hrvastvo temelj katoličke religije ili što? Sejdo i Zlajogul te podrška njihovim strankama, HR nacionalno pitanje i katoličanstvo u EU Općenito nije dala komentar na temu o politici. Tema je više za podforum religija ...
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije Vijeća Europe u BiH vrijeđala vjerske osjećaje katolika Postano: 12 ožu 2014, 12:51 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Metemma je napisao/la: Ajde gospodine Robi sastavite kakav tekst za mejl pa da se pošalje, da znam tačno protiv čega protestvujem, mrzi me da se udubljujem :) Dovoljno je da je protiv arogancije kolonijalističke kopiladi. Toliko si postao podvodljiv da me ne bi čudilo da kreneš na američku ambasadu u neki samoubilački poduhvat Mevlid Jasarevic aka Milutin Janjić! http://m.youtube.com/watch?v=sx9aRMgdrj0Pobogu, pa pisanje protestnog pisma je nešto kulturno ko Firenca
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije Vijeća Europe u BiH vrijeđala vjerske osjećaje katolika Postano: 12 ožu 2014, 13:00 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: doc je napisao/la: Općenito su ti ljevičari šizofreni, zato imamo i temu.
I za ove gay lovere...po europskim gradovima postoje gay free zone, nešto što ni mi u katoličkoj džamahiriji nemamo, šta mislite tko ih je uspostavio... I kakve to veze ima s temom opet po 2x? Općenito kako povezujete istospolne brakove, zivot homoseksualnih partnera, ljevičare i KC sa modernim tumačenjem Hrvastva? Zena je znači antihrvatski nastrojena, no u komentaru u uvodnom postu nigdje nije pomenula Hrvate ni vaše političko pitanje. Je li Hrvastvo temelj katoličke religije ili što? Sejdo i Zlajogul te podrška njihovim strankama, HR nacionalno pitanje i katoličanstvo u EU Općenito nije dala komentar na temu o politici. Tema je više za podforum religija ... O čemu ti pričaš? Jesi se koncentrirala na temu i pisanje ili si samo Emt pa emtaš ko inače?
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije Vijeća Europe u BiH vrijeđala vjerske osjećaje katolika Postano: 12 ožu 2014, 13:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Stavite njeno ime u naslov zbog Google. Ona već odavno druka za bošnjačke nacionalne interese. I šaljite mailove njenom šefu da je zamijeni. Secretary General Contact Email : [email protected]
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije Vijeća Europe u BiH vrijeđala vjerske osjećaje katolika Postano: 12 ožu 2014, 19:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76889 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
BBC je napisao/la: Stavite njeno ime u naslov zbog Google. Ona već odavno druka za bošnjačke nacionalne interese. I šaljite mailove njenom šefu da je zamijeni. Secretary General Contact Email : [email protected]Pa ne bi je bilo loše preraspodijeliti na neko drugo radno mjesto, prikladnije.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije VE u BiH Mary Ann Hennessey vrijeđala vjerske osjećaje katolika Postano: 13 ožu 2014, 10:59 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Tj. na Facebooku ustvrdila da crkveni toranj = falusni paganski simbol Žena je poznata po raznim skandalima, između ostalog što javno podržava SDP i DF, podržava bošnjačke dvije škole pod jednim krovom u RS, a predstavlja neutralnu europsku organizaciju (ne mješati ju s EU) i zaposlena je na diplomatskoj poziciji. Ne znam kako joj ide zajedno podržavanje gay rights i podržavanje bošnjačkog nacionalsocijalizma, posljednjeg živog nacionalsocijalizma u Europi, to je nespojivo i šizofrenično. Valjalo bi joj poslati par mailova bossovima i upitati da li je to službeni stav VE i kakva im je to diplomacija. http://www.coe.int/web/sarajevohttp://www.coe.int/aboutcoe/index.asp?p ... tacts&l=enNe vidi se više slika, ali zar nije pisalo "mosque tower"?
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije VE u BiH Mary Ann Hennessey vrijeđala vjerske osjećaje katolika Postano: 13 ožu 2014, 11:13 |
|
|
Jest, ali to je bio toranj franjevačke crkve.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije VE u BiH Mary Ann Hennessey vrijeđala vjerske osjećaje katolika Postano: 13 ožu 2014, 11:22 |
|
|
Ok, ali status koji je komentirala je bio "most beautiful mosque tower"... tj. nešto u tom stilu, i ispod je bila slika.
Tko zna zna li ona uopće je li to toranj džamije ili crkve, mislim da je komentirala općenito tornjeve uz neku vjersku građevinu, a ne baš tornjeve katoličkih crkava.
Iako ne mogu tvrditi, nisam upoznata sa stavovima dotične...
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije VE u BiH Mary Ann Hennessey vrijeđala vjerske osjećaje katolika Postano: 13 ožu 2014, 11:26 |
|
|
Ma to je neka Zrikijeva fora, uglavnom bio je crkveni toranj i dao se primjetiti križ. Inače, i ja sam kada sam prvi put pročitao imao osjećaj da govori o minaretu.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|