HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 sij 2025, 08:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Izvjestiteljica organizacije VE u BiH Mary Ann Hennessey vrijeđala vjerske osjećaje katolika
PostPostano: 12 ožu 2014, 01:35 

Tj. na Facebooku ustvrdila da crkveni toranj = falusni paganski simbol

slika

Žena je poznata po raznim skandalima, između ostalog što javno podržava SDP i DF, podržava bošnjačke dvije škole pod jednim krovom u RS, a predstavlja neutralnu europsku organizaciju (ne mješati ju s EU) i zaposlena je na diplomatskoj poziciji.

Ne znam kako joj ide zajedno podržavanje gay rights i podržavanje bošnjačkog nacionalsocijalizma, posljednjeg živog nacionalsocijalizma u Europi, to je nespojivo i šizofrenično.

Valjalo bi joj poslati par mailova bossovima i upitati da li je to službeni stav VE i kakva im je to diplomacija.
http://www.coe.int/web/sarajevo

http://www.coe.int/aboutcoe/index.asp?p ... tacts&l=en

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije VE u BiH Mary Ann Hennessey, vrijeđala vjerske osjećaje katolika
PostPostano: 12 ožu 2014, 05:11 

Robbie MO je napisao/la:

Kako si uspio ''pagan phallic domination'' prevesti kao ''falusni paganski simbol''? :blink Jedna riječ i tvoj način tumačenja skroz mjenja smisao i značenje onog što je napisano.

Ne'am pojma 'ko je dotična, ali ovo što je ispod označenog napisala - svaka joj je na mjestu i vjerojatno objašnjenje tog označenog. Neću da ulazim u njena uvjerenja, ideologiju i motive ali s moje strane gledanja kao ljubitelja arhitekture, ljubitelja sklada i ljubitelja franjevačkog pokreta uz kojeg mi je baka odgojena 100 posto se slažem s ovim ispod označenog što je napisala. :palacgore1

Vrh

Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije VE u BiH Mary Ann Hennessey, vrijeđala vjerske osjećaje katolika
PostPostano: 12 ožu 2014, 09:05 

Mitteleuropa je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:

Kako si uspio ''pagan phallic domination'' prevesti kao ''falusni paganski simbol''? :blink Jedna riječ i tvoj način tumačenja skroz mjenja smisao i značenje onog što je napisano.

Ne'am pojma 'ko je dotična, ali ovo što je ispod označenog napisala - svaka joj je na mjestu i vjerojatno objašnjenje tog označenog. Neću da ulazim u njena uvjerenja, ideologiju i motive ali s moje strane gledanja kao ljubitelja arhitekture, ljubitelja sklada i ljubitelja franjevačkog pokreta uz kojeg mi je baka odgojena 100 posto se slažem s ovim ispod označenog što je napisala. :palacgore1

Po čemu se mijenja smisao?? Pa čak je ''pagan phallic domination'' gore i uvredljivije od "falusni paganski simbol". Jer dok se druga definicija odnosi samo na prisustvo takvog simbola, ova prva definicija ide i korak dalje i naglašava njegovu dominaciju.
Riječ je o dokazanoj antihrvatskoj kujici i stoga njeno laprdanje ima posebnu, dokazano negativnu konotaciju

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2014, 09:17 

Upozorenja: 1
Bobovac je napisao/la:
Mitteleuropa je napisao/la:

Po čemu se mijenja smisao?? Pa čak je ''pagan phallic domination'' gore i uvredljivije od "falusni paganski simbol". Jer dok se druga definicija odnosi samo na prisustvo takvog simbola, ova prva definicija ide i korak dalje i naglašava njegovu dominaciju.
Riječ je o dokazanoj antihrvatskoj kujici i stoga njeno laprdanje ima posebnu, dokazano negativnu konotaciju

Kakve veze ima je li antihrvatski nastrojena pomenuta gospodična antihrvatski nastrojena ili ne sa konstatacijom i uvredom katolicima te modernim Hrvastvom ala HB.org??
Razumijem da ste temeljni narod u BiH a sigurno i na Balkanu.
No nije valjda da si utvarate da se na modernom Hrvastvu ala Zriki i Rasputin temelji katoličanstvo?
Ne vidim poveznicu zbilja a ni tezinu počinjenog djela uperenu protiv vas Hrvata ekstra, kao jednog od mnogobrojnih evropskih katoličkih naroda.:biceovodobro
Pojasnite molim vas neupućenim i sporokontajućim!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2014, 11:47 

Ajde gospodine Robi sastavite kakav tekst za mejl pa da se pošalje, da znam tačno protiv čega protestvujem, mrzi me da se udubljujem :)
Dovoljno je da je protiv arogancije kolonijalističke kopiladi.

Vrh

Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije Vijeća Europe u BiH vrijeđala vjerske osjećaje katolika
PostPostano: 12 ožu 2014, 12:13 

Općenito su ti ljevičari šizofreni, zato imamo i temu.

Kako objasniti inače da se oštre na KC koja je u Europi irelevantna/živiš život kako hoćeš i ne dira te, a ne na jednu netolerantnu totalitarnu i militantnu religiju.

I za ove gay lovere...po europskim gradovima postoje gay free zone, nešto što ni mi u katoličkoj džamahiriji nemamo, šta mislite tko ih je uspostavio...

Vrh

Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije Vijeća Europe u BiH vrijeđala vjerske osjećaje katolika
PostPostano: 12 ožu 2014, 12:46 

Upozorenja: 1
doc je napisao/la:

Kako objasniti inače da se oštre na KC koja je u Europi irelevantna/živiš život kako hoćeš i ne dira te, a ne na jednu netolerantnu totalitarnu i militantnu religiju.

I za ove gay lovere...po europskim gradovima postoje gay free zone, nešto što ni mi u katoličkoj džamahiriji nemamo, šta mislite tko ih je uspostavio...

I kakve to veze ima s temom opet po 2x?

Općenito kako povezujete istospolne brakove, zivot homoseksualnih partnera, ljevičare i KC sa modernim tumačenjem Hrvastva?

Zena je znači antihrvatski nastrojena, no u komentaru u uvodnom postu nigdje nije pomenula Hrvate ni vaše političko pitanje.
Je li Hrvastvo temelj katoličke religije ili što? Sejdo i Zlajogul te podrška njihovim strankama, HR nacionalno pitanje i katoličanstvo u EU :neznam
Općenito nije dala komentar na temu o politici.
Tema je više za podforum religija ...

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2014, 12:51 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Metemma je napisao/la:
Ajde gospodine Robi sastavite kakav tekst za mejl pa da se pošalje, da znam tačno protiv čega protestvujem, mrzi me da se udubljujem :)
Dovoljno je da je protiv arogancije kolonijalističke kopiladi.

Toliko si postao podvodljiv da me ne bi čudilo da kreneš na američku ambasadu u neki samoubilački poduhvat :D

Mevlid Jasarevic aka Milutin Janjić!

http://m.youtube.com/watch?v=sx9aRMgdrj0

Pobogu, pa pisanje protestnog pisma je nešto kulturno ko Firenca :zubati

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2014, 13:00 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
doc je napisao/la:

I kakve to veze ima s temom opet po 2x?

Općenito kako povezujete istospolne brakove, zivot homoseksualnih partnera, ljevičare i KC sa modernim tumačenjem Hrvastva?

Zena je znači antihrvatski nastrojena, no u komentaru u uvodnom postu nigdje nije pomenula Hrvate ni vaše političko pitanje.
Je li Hrvastvo temelj katoličke religije ili što? Sejdo i Zlajogul te podrška njihovim strankama, HR nacionalno pitanje i katoličanstvo u EU :neznam
Općenito nije dala komentar na temu o politici.
Tema je više za podforum religija ...

O čemu ti pričaš?

Jesi se koncentrirala na temu i pisanje ili si samo Emt pa emtaš ko inače?

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2014, 13:16 

Stavite njeno ime u naslov zbog Google. Ona već odavno druka za bošnjačke nacionalne interese. I šaljite mailove njenom šefu da je zamijeni.

Secretary General Contact
Email : [email protected]

Vrh

PostPostano: 12 ožu 2014, 19:58 

BBC je napisao/la:
Stavite njeno ime u naslov zbog Google. Ona već odavno druka za bošnjačke nacionalne interese. I šaljite mailove njenom šefu da je zamijeni.

Secretary General Contact
Email : [email protected]

Pa ne bi je bilo loše preraspodijeliti na neko drugo radno mjesto, prikladnije.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije VE u BiH Mary Ann Hennessey vrijeđala vjerske osjećaje katolika
PostPostano: 13 ožu 2014, 10:59 

Robbie MO je napisao/la:

slika

Žena je poznata po raznim skandalima, između ostalog što javno podržava SDP i DF, podržava bošnjačke dvije škole pod jednim krovom u RS, a predstavlja neutralnu europsku organizaciju (ne mješati ju s EU) i zaposlena je na diplomatskoj poziciji.

Ne znam kako joj ide zajedno podržavanje gay rights i podržavanje bošnjačkog nacionalsocijalizma, posljednjeg živog nacionalsocijalizma u Europi, to je nespojivo i šizofrenično.

Valjalo bi joj poslati par mailova bossovima i upitati da li je to službeni stav VE i kakva im je to diplomacija.
http://www.coe.int/web/sarajevo

http://www.coe.int/aboutcoe/index.asp?p ... tacts&l=en

Ne vidi se više slika, ali zar nije pisalo "mosque tower"?

Vrh

Naslov: Re: Izvjestiteljica organizacije VE u BiH Mary Ann Hennessey vrijeđala vjerske osjećaje katolika
PostPostano: 13 ožu 2014, 11:13 

Jest, ali to je bio toranj franjevačke crkve.

Vrh

PostPostano: 13 ožu 2014, 11:22 

Ok, ali status koji je komentirala je bio "most beautiful mosque tower"... tj. nešto u tom stilu, i ispod je bila slika.

Tko zna zna li ona uopće je li to toranj džamije ili crkve, mislim da je komentirala općenito tornjeve uz neku vjersku građevinu, a ne baš tornjeve katoličkih crkava.

Iako ne mogu tvrditi, nisam upoznata sa stavovima dotične...

Vrh

PostPostano: 13 ožu 2014, 11:26 

Ma to je neka Zrikijeva fora, uglavnom bio je crkveni toranj i dao se primjetiti križ. Inače, i ja sam kada sam prvi put pročitao imao osjećaj da govori o minaretu.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica, Tomba17 i 16 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: