|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 145 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mario_cro
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 31 sij 2013, 18:39 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
U i majke se spominju ,pa sve zrači ljubavlju na ovoj temi.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor1
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 31 sij 2013, 18:41 |
|
Pridružen/a: 30 sij 2013, 17:43 Postovi: 153 Lokacija: Burgenland
|
Vladimir RUS je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: „On meni nema Bosne”: “Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne, a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne, a Sana ide. Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se, hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. Svi oni i one idu, a ti đe ćeš? Nemaš kud. Ide bolan Ugar, u njega utiče Lonska, tu riba ima Da te ispravim malo, Miljacka jeste da jednim velikim dijelom protiče Bosnom, ali jednim dijelom i Republikom Srpskom, dok Sava protiče između Republike Hrvatske i Republike Srpske, a Drina između Republike Srpske i Republike Srbije, Vrbas Republikom Srpskom, Neretva Herceg Bosnom, tako da kod većine tih rijeka najmanje ima Bosne, gosn. Bećo.  Uci povjest, posebno hrvatsku i bosansku!
_________________ Fide, sed cui, vide!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 31 sij 2013, 18:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62703 Lokacija: DAZP HQ
|
Inkvizitor1 je napisao/la: Moj odgovor glasi: dijaspora se mora vratiti kuci i na taj nacin pokusati zaustaviti konacnu propast. Karijerizam i pohlepa za materijalnim dobrima, asimilacije i integracije po zapadnim zemljama, kojima takodjer ne ide odvise dobro, morale bi se sprijeciti u interesu bioloskog opstanka Hrvata. Muslimani i Srbi u BiH nisu u takvom polozaju, jer fertilnost njihovih zena je visoka, a smisao za bioloski opstanak visoko izrazena, te su na putu ostvarivanja svojih konacnih ciljeva, a tom konstelacijom su iskljucivo sami sebi protivnici i u konkurenciji takmaci.
s kojeg si ti marsa pao? 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 31 sij 2013, 19:00 |
|
|
Tema nije Islamizacija
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 31 sij 2013, 19:10 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ćao...ja sam Hrvat, glasam za HDZ...i iz Zagreba sam. Volim Komšića.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 31 sij 2013, 19:20 |
|
|
BBC je napisao/la: Ćao...ja sam Hrvat, glasam za HDZ...i iz Zagreba sam. Volim Komšića. Zaboravio si da kažeš da se zoveš Hrvoje. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 31 sij 2013, 19:23 |
|
|
Ne, nick mi je zoran_ZG. I vi Srbi ste se znali sa tim glupirati prije puno godina. Vama dosadilo ali ste zarazili one Brozoguzatore iz Hrvatske.
|
|
Vrh |
|
 |
mario_cro
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 31 sij 2013, 19:24 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
BBC je napisao/la: Ćao...ja sam Hrvat, glasam za HDZ...i iz Zagreba sam. Volim Komšića. Smiješna mi je ta "briga" za Posavljake,kao glasnogovornici. I onda kaže u sljedećem postu s vremenom će postat Bosanci i okrenut se nama. To treba motikom tuć po leđima.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 31 sij 2013, 19:28 |
|
|
Inače o temi. Smiješno je to kao njihovo čuđenje a ne propuštaju rpiliku da u svojim općinama nešto tursko i osmansko ne proslave. U sred grada velikom paradom.
Ne može se trpati u svoj nacionalni tor pa onda nama ovdje lagati i kukati.
|
|
Vrh |
|
 |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 31 sij 2013, 19:28 |
|
|
Ne kontam ovih nekoliko zadnjih postova. Neka ironija
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 31 sij 2013, 21:50 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Prošlo je više od 20 godina od početka sukoba. Danas imamo Republiku Srpsku i Federaciju koja će se uskoro mijenjati. Stanovništvo je manje više podijeljeno, mržnja nije ništa manja nego 1991., ako nije i veća. Djeca odrastaju odvojeno. Povratnici su većinom stariji ljudi, primjetno je da sve općine u BiH postaju sve više etnički čiste. Integrativni faktor je deklarativna podrška USA, i deklarativno bošnjačko samopouzdanje ("kad niste mogli 1993. ne možete ni sad" itd.). To ne možemo provjeriti bez stvarnog sukoba na koji ni jedna od strana nije spremna. Očito je da će agonija u BiH trajati još neko vrijeme. Ali pitanje je jesmo li već prešli točku s koje više nije moguće održati BiH? Jutros mi je naime u jednom trenutku sinulo  da BiH previše podsjeća na pacijenta na odjelu intenzivne njege. Tu dolaze najteži pacijenti kojima život visi o koncu i koji su pod 24 satnim nadzorom liječničke ekipe. Prate se svi parametri i hitno se reagira. To je efikasno na kraće vrijeme. Ali ono što je zanimljivo je da ako je pacijent duže vrijeme na intenzivnoj njezi, ako se stanje ne popravlja nego ostaje isto, to redovito znači lošu prognozu. Liječenje se naravno nastavlja, ali više nitko nema ideja što pokušati. Obitelji se javi da je pacijent stabilno što je dobro i utješno, ali i da je stanje još uvijek teško što je još točnije ali obitelj nekako otupi od stalne strepnje pa se ovo "stabilno" više računa. A zapravo nitko od liječnika više ne vjeruje u preživljavanje. Sad kad razmišljam, točka bez povratka je bio drugi izbor Komšića. Problem je što je Varta pacijent koji se ne liječi, već je pušten da umre i dosadi ukućanima. Bar tako svjedoče ovih 18 godina.
|
|
Vrh |
|
 |
Inkvizitor1
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 01 vel 2013, 10:40 |
|
Pridružen/a: 30 sij 2013, 17:43 Postovi: 153 Lokacija: Burgenland
|
dudu je napisao/la: Inkvizitor1 je napisao/la: Moj odgovor glasi: dijaspora se mora vratiti kuci i na taj nacin pokusati zaustaviti konacnu propast. Karijerizam i pohlepa za materijalnim dobrima, asimilacije i integracije po zapadnim zemljama, kojima takodjer ne ide odvise dobro, morale bi se sprijeciti u interesu bioloskog opstanka Hrvata. Muslimani i Srbi u BiH nisu u takvom polozaju, jer fertilnost njihovih zena je visoka, a smisao za bioloski opstanak visoko izrazena, te su na putu ostvarivanja svojih konacnih ciljeva, a tom konstelacijom su iskljucivo sami sebi protivnici i u konkurenciji takmaci.
s kojeg si ti marsa pao?  Zasto pao? Zasto ne dosao? Zar si ti jedini stranac u BiH? 
_________________ Fide, sed cui, vide!
|
|
Vrh |
|
 |
Popisnova
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 01 vel 2013, 10:51 |
|
|
daxt je napisao/la: Popisnova je napisao/la: Zato što su kratkog pamćenja i što nadmoć pali nacionalni libido, s tim da njihova samouvjerenost i agresivnost danas nije ni blizu tadašnjem "jugoslavenstvu" kojem su nas učili iz Beograda.
normalno da treba da vas uci neko drugi, vi ste polunarod i gosti na balkanu, relikt otomanske okupacije i genocida nad hriscanima.prava Bosna/Hercegovina je ona iz pred-turske okupacije to je original a nikad tursko-arapska nedodjija,brlog gde se legu sve one islam-tursko-arapske negativnosti koje su BiH strane i koje su bile 5 vekova zlocin-okupatorske. Takvu biH mi Hriscani nikada necemo dozvoliti da ovlada/prevlada,takvoj vasoj "bosni" nema mesta,nikada nece biti...jer se to zlo Bosni/Humu gadi ..zamisli da se sada iz grobova digne bilo koji vladar Bosne/Huma i kada bi cuo da se neki Mujo "bori" i svojata i samopredstavlja da je bosanac..istog casa svaki od tih bosanskih vladara od cuda bi se onesvestio. Evo klasičnog primjera "učenja" o opravdanosti mržnje, etničkih čišćenja i stvaranja nacionalnog prostora prolijevanjem krvi drugih naroda. Imamo tu kršćane i muslimane u sukobu civilizacija, polunarode koje treba učiti i preodgajati, pa i počistiti, superiorne narode, imputiranje da je netko gost na Balkanu, pa bi ga trebalo potjerati itd. Tužno mi je što ovaj post, koji je očigledni jezik mržnje, nije sankcioniran.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 01 vel 2013, 11:24 |
|
|
Popisnova je napisao/la: daxt je napisao/la: normalno da treba da vas uci neko drugi, vi ste polunarod i gosti na balkanu, relikt otomanske okupacije i genocida nad hriscanima.prava Bosna/Hercegovina je ona iz pred-turske okupacije to je original a nikad tursko-arapska nedodjija,brlog gde se legu sve one islam-tursko-arapske negativnosti koje su BiH strane i koje su bile 5 vekova zlocin-okupatorske. Takvu biH mi Hriscani nikada necemo dozvoliti da ovlada/prevlada,takvoj vasoj "bosni" nema mesta,nikada nece biti...jer se to zlo Bosni/Humu gadi ..zamisli da se sada iz grobova digne bilo koji vladar Bosne/Huma i kada bi cuo da se neki Mujo "bori" i svojata i samopredstavlja da je bosanac..istog casa svaki od tih bosanskih vladara od cuda bi se onesvestio.
Evo klasičnog primjera "učenja" o opravdanosti mržnje, etničkih čišćenja i stvaranja nacionalnog prostora prolijevanjem krvi drugih naroda. Imamo tu kršćane i muslimane u sukobu civilizacija, polunarode koje treba učiti i preodgajati, pa i počistiti, superiorne narode, imputiranje da je netko gost na Balkanu, pa bi ga trebalo potjerati itd. Tužno mi je što ovaj post, koji je očigledni jezik mržnje, nije sankcioniran. Upravo je sankcioniran. Umjesto začatavanja teme drugi put, ne budi ti zapovijeđeno  , klikni onaj mali gumb Prijavi post.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1339 of 2558 - 52.35%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 01 vel 2013, 12:21 |
|
|
Dok vi sankcionirate prođe voz, trebate meni dati moderatorske ovlasti da spasim renome ovof foruma.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 01 vel 2013, 12:28 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Dok vi sankcionirate prođe voz, trebate meni dati moderatorske ovlasti da spasim renome ovof foruma. Imajte povjerenja u sustav.  Moguće da dosta toga promakne, svi smo mi ljudi, ali umjesto raznih teorija urote  pomozite tako što prijavite post. Herceg-Bosna je svih njenih članova. 
1339 of 2558 - 52.35%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 01 vel 2013, 12:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Lebowski je napisao/la: Dok vi sankcionirate prođe voz, trebate meni dati moderatorske ovlasti da spasim renome ovof foruma. Koji bi Hrvati preživjeli taj pogrom? Daj spisak. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 01 vel 2013, 12:34 |
|
|
Samo par Hrvata i malo više Srba ne bi preživjeli taj "pogrom". Ne mogu se moderatori banovati jel tako?
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 01 vel 2013, 12:36 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ne mogu se moderatori banovati jel tako? To je slično revolveraškom dvoboju. Brži preživi. Stanu jedan nasuprot drugog i tko prvi pritisne gumb za ban ostaje. 
1339 of 2558 - 52.35%
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Je li BiH prešla točku s koje nema povratka? Postano: 01 vel 2013, 18:30 |
|
|
Kaj se dela. Srbi, Hrvati i ovi sa bliskog istoka.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 37 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|