|
|
Stranica: 9/17.
|
[ 403 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 14 svi 2013, 23:01 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 19:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
Ministry of Sound je napisao/la: Rekoh pazi, SIPA i Dodikov kadar Zubac nadzire sve komunikacije koje otkrivaju sve što je na tragu Memoranduma 2.
Hebaji ga ministre, Srbi su nam LAŽNI saveznici i tu se ništa ne može napraviti. To što vi mislite ako mi njih držimo za saveznike da po automatizmu i oni tako drže nas e to je vaš problem. Bošnjaci ih ne puštaju vani, normalno, dok god se ne riješe Hrvata. Čim se riješe Hrvata bilo bi kud koji-mili moji.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 14 svi 2013, 23:01 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Junuzandum I, donešen na stranicama ovog foruma se počinje ostvarivati. Što reći, kakvu posluku porati?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
seherzada
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 14 svi 2013, 23:02 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: seherzada je napisao/la:
Tako ce na kraju i biti.
Bit ce bosanska nacija, koja ce ukljucivati i jedne i druge i trece, na ravnopravnim osnovama jer je to predefinirana opcija. Isto kao sto je slucaj sa svicarcima, britancima, belgijancima i sl. Niti ce biti bosnjakistana, niti banovine, a niti VS-a.
Sto je uostalom i dobra stvar, dobar koncept, ali narod je glup, naucen da bude glup, da bi to mogao prepoznati.
Ma da, eto da smo svi po nacionalnosti Bosanci sve bi bilo riješeno...  De, bona. Ali, da bi mogli zgrabit BiH RS-ovci i HB-ovci i time zaustavit ovo šehersko naprdivanje, e to bi mogli. Ide dobro zadnje vrijeme. Pa mogli bi biti i Hrvati, i tako bi moglo... Ono sto mi kazemo u Seheru, to je tako. Vi iz provincije mozete imati tako te neke sitne pocetne uspjehe, ali na kraju uvijek mi pobjedimo. Vase je samo izabrat dal Seher, dal Zabreg, i tako... 
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 14 svi 2013, 23:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Junuzandum I, donešen na stranicama ovog foruma se počinje ostvarivati. Što reći, kakvu posluku porati? Što se ostvaruje ? Situacija u Varti kakva je bila 1990-1991.e.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 14 svi 2013, 23:03 |
|
|
seherzada je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ma da, eto da smo svi po nacionalnosti Bosanci sve bi bilo riješeno...  De, bona. Ali, da bi mogli zgrabit BiH RS-ovci i HB-ovci i time zaustavit ovo šehersko naprdivanje, e to bi mogli. Ide dobro zadnje vrijeme. Pa mogli bi biti i Hrvati, i tako bi moglo... Ono sto mi kazemo u Seheru, to je tako. Vi iz provincije mozete imati tako te neke sitne pocetne uspjehe, ali na kraju uvijek mi pobjedimo. Vase je samo izabrat dal Seher, dal Zabreg, i tako...  Trebalo bi vam malo osvježiti sjećanja na opsadu Sarajeva. Tražite to.
|
|
Vrh |
|
 |
seherzada
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 14 svi 2013, 23:06 |
|
|
BBC je napisao/la: seherzada je napisao/la: Pa mogli bi biti i Hrvati, i tako bi moglo... Ono sto mi kazemo u Seheru, to je tako. Vi iz provincije mozete imati tako te neke sitne pocetne uspjehe, ali na kraju uvijek mi pobjedimo. Vase je samo izabrat dal Seher, dal Zabreg, i tako...  Trebalo bi vam malo osvježiti sjećanja na opsadu Sarajeva. Tražite to. Pa kazem ti ja, vi seljaci mozete imati samo pocetne uspjehe, a na kraju mi pobjedimo. Tako ti je i s ovim koji su opsjedali Rajvosa - nema ih nigdje... 
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 14 svi 2013, 23:08 |
|
|
Idi bona polemiši na klix o Gras i zemaljskom muzeju, ne prdi okolo bezveze. Sređujte to što ste uništili radi vaše djece.
|
|
Vrh |
|
 |
seherzada
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 14 svi 2013, 23:13 |
|
|
BBC je napisao/la: Idi bona polemiši na klix o Gras i zemaljskom muzeju, ne prdi okolo bezveze. Sređujte to što ste uništili radi vaše djece. Sredili smo - sad Centrotrans vozi. A mogli biste i vi pokoji trajvan nabavit, bruka da hocete entitetic a ne mozete ni tramvajske pruge izgradit.  Prvo trajvan, pa onda entitet...
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 14 svi 2013, 23:16 |
|
|
Onda idi kopaj piramide. Traže volontere patriJote. Ili ostani tu pomozi meni u produbljavanju kanjona između 3 naroda. Meni svejedno.
|
|
Vrh |
|
 |
seherzada
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 14 svi 2013, 23:28 |
|
|
BBC je napisao/la: Onda idi kopaj piramide. Traže volontere patriJote. Ili ostani tu pomozi meni u produbljavanju kanjona između 3 naroda. Meni svejedno. Ohohoooo, to Vi kao produbljujete kanjone? E hvala ti, bas dobra za laku noc... nasmijah se od srca! 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 14 svi 2013, 23:30 |
|
|
Pomalo. Iskoristim vas kao vi Budimira.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 15 svi 2013, 07:40 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Metemma je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Šta je ovo politička analiza neka ?Ti ćeš Bošnjacima nešto davati ili ne ?Posebice Podrinje :) Pa vidjećete kad diljem srpske već uskoro Suljagić sa incijativom prvi maj vrati toliko povratnika da će nećete znati gdje steuopće.Čistili jeste, klali i silovali no povratak ljudima nemate šanse onemogućiti. Povratiće se povratnici ko što ćeš i ti. A Suljagić ne priča o povraktu, već o izbornom inžinjeringu. Klao ti je i silovao tata koji te je takvu vaspitao. Elem, na ostale budalaštine ne bih da odgovaram. Svoje bečke snove o proćerivanju metni tamo gdje sunce ne sija. A tvoje klevete o RS okači mačku o rep. Bečkom. Što si nerovozan Met ?Da i za tobom nije raspisana kakva medjunarodna potjernica ili si odgulio par godina nakon agresije ?:D Hoću reći odbrambene borbe srpskog naroda. Ima da vam se zazeleni Tkz RS a poznatija kao šumski entitet od milja, gdje obitavaju još uvijek slobodne " divlje zivotinje " kojekakvih zaostalih vrsta, a koje bi trebale biti kao u svakoj normalnoj drzavi smiještene u Zoo vrtovima ( čitaj - neprocesuirani zločinci zivotinje u ljudskom obliku - Zoo vrtovi zatvori ):D Što se Tate tiče on je humanitarac u pravom smislu.Uvijek je spašavao ljudske zivote, pa i prilikom opsade ( od strane onih zivotinja čijih se dijela stide poštene romanijske zvijeri vukovi i medvjedi ) rodnog grada. Klevete o RS ?Tko kleveće ?Pa srce Milošević je odavno otegao papke a Ti ziviš u medijskoj blokadi.Daj informiraj se malo, djeluješ neupućeno.Čitav vam je vojni vrh u Hagu, masovne grobnice se dvadeset godina poslije pronalaze, a Ti jadan, mentalno ograničen još guslaš o odbrambenoj borbi srpskog naroda i srpskim junacima 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 15 svi 2013, 07:41 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26167 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
seherzada je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nakon što je Nikolić nazvao Srbe iz RS "Bosancima" čini se kako priča tek počinje.
Tako ce na kraju i biti. Bit ce bosanska nacija, koja ce ukljucivati i jedne i druge i trece, na ravnopravnim osnovama jer je to predefinirana opcija. Isto kao sto je slucaj sa svicarcima, britancima, belgijancima i sl. Niti ce biti bosnjakistana, niti banovine, a niti VS-a. Što vi muslimanci ne priznate više da ste ono što jeste - Srbi islamske vjere? Dokle će te negirati vlastiti identitet i korijene? Rijetki su pojedinci kao Kusturica koji imaju razvijenu svijest u tom smislu. Što se sramite svojega??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 15 svi 2013, 07:46 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Bobovac je napisao/la: seherzada je napisao/la:
Tako ce na kraju i biti.
Bit ce bosanska nacija, koja ce ukljucivati i jedne i druge i trece, na ravnopravnim osnovama jer je to predefinirana opcija. Isto kao sto je slucaj sa svicarcima, britancima, belgijancima i sl. Niti ce biti bosnjakistana, niti banovine, a niti VS-a.
Što vi muslimanci ne priznate više da ste ono što jeste - Srbi islamske vjere? Dokle će te negirati vlastiti identitet i korijene? Rijetki su pojedinci kao Kusturica koji imaju razvijenu svijest u tom smislu. Što se sramite svojega?? Vidi ovog ...Puno tebe plaćaju za taj nerad..Previše.. S posla on, drvi nešto.A provosudje nam u raspadu.Nije ni čudo pored neradnika  .Svima vama u administraciji treba srezati primanja na 200km. Dovoljno za nerad.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 15 svi 2013, 10:13 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8174 Lokacija: Republic of Srpska
|
seherzada je napisao/la: storaB je napisao/la: Neki dan je na pinkbh bila emisija posvećena NATO koju je vodio ni manje ni više već kompleksaš Hršum. Samo mi nije jasno kako će nagovoriti 1,3 miliona Srba da pristanu... možda uranijumom? Pa vec su vas nagovorili da odsjecete Kosovo. Vami to jos nije jasno da se vas nic i ne pita...  Ko nas je nagovorio??? bih nije i nikada neće priznati samoproklamovano Kosovo. A stub tog mišljenja je narod RS. Što se NATO tiče,ukoliko RS postane nezavisna,sasvim sigurno da će Feda ući u NATO. Itekako se pita! Da nije tako, samoproklamovano bi bilo član UN, a Srbija i Bi H članice NATO... 
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
Vrbosna HR
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 15 svi 2013, 10:23 |
|
|
čitajući šehezeradu najzagriženiji pobornik suživota shvaća da je sa tzv. bošnjacima nemoguće živjeti slobodno možete generalizirati i reći svi su oni(tzv. bošnjaci) isti pogledajte samo kako razmišlja predstavnica jedne multikulti stranke, to je nešto u maniru najzagriženijeg sda talibana, zapravo hitler i musolini su zadivljeni kakvog vjernog pobornika u šerki imaju
da nije šerka agenta sda u redovima ns?
ona zamota priču u smajliće i misli da to prolazi kod naivnih Hrvatića stvarno mi pušimo tu priču
predlažem svim forumašima dobre volje da šerkine postove pošaljemo u sjedište ns da vidimo reakciju koju će izazvati šta bi reka peđa kojović kad bi pročitao da mu kolegica želi protjerati sve srbe preko drine?
_________________ Ja sam rođen đe Ostalih nema Benjaminu mrzim odmalena
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 15 svi 2013, 10:31 |
|
|
storaB je napisao/la: seherzada je napisao/la: Pa vec su vas nagovorili da odsjecete Kosovo. Vami to jos nije jasno da se vas nic i ne pita...  Ko nas je nagovorio??? bih nije i nikada neće priznati samoproklamovano Kosovo. A stub tog mišljenja je narod RS. Što se NATO tiče,ukoliko RS postane nezavisna,sasvim sigurno da će Feda ući u NATO. Itekako se pita! Da nije tako, samoproklamovano bi bilo član UN, a Srbija i Bi H članice NATO...  Ako prizna Srija priznaće i BiH. A i koga briga za priznanje Kosova od BiH, realno, mi to samo koristimo za unutrašnja prepucavanja.
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 15 svi 2013, 11:02 |
|
|
To recite sunarodnici ;) Jer je ona krenula od toga da je neko nešto nagovorio Srbe u RS. Stav 99% Srba u RS je jasan, nikad u NATO. Sve dok je RS u sastavu bih, bih neće ući u NATO.
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 15 svi 2013, 11:04 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 07:32 Postovi: 2508 Lokacija: United States Of Balkan
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Metemma je napisao/la: Povratiće se povratnici ko što ćeš i ti. A Suljagić ne priča o povraktu, već o izbornom inžinjeringu.
Klao ti je i silovao tata koji te je takvu vaspitao.
Elem, na ostale budalaštine ne bih da odgovaram.
Svoje bečke snove o proćerivanju metni tamo gdje sunce ne sija.
A tvoje klevete o RS okači mačku o rep. Bečkom.
Što si nerovozan Met ?Da i za tobom nije raspisana kakva medjunarodna potjernica ili si odgulio par godina nakon agresije ?:D Hoću reći odbrambene borbe srpskog naroda. Ima da vam se zazeleni Tkz RS a poznatija kao šumski entitet od milja, gdje obitavaju još uvijek slobodne " divlje zivotinje " kojekakvih zaostalih vrsta, a koje bi trebale biti kao u svakoj normalnoj drzavi smiještene u Zoo vrtovima ( čitaj - neprocesuirani zločinci zivotinje u ljudskom obliku - Zoo vrtovi zatvori ):DŠto se Tate tiče on je humanitarac u pravom smislu.Uvijek je spašavao ljudske zivote, pa i prilikom opsade ( od strane onih zivotinja čijih se dijela stide poštene romanijske zvijeri vukovi i medvjedi ) rodnog grada. Klevete o RS ?Tko kleveće ?Pa srce Milošević je odavno otegao papke a Ti ziviš u medijskoj blokadi.Daj informiraj se malo, djeluješ neupućeno.Čitav vam je vojni vrh u Hagu, masovne grobnice se dvadeset godina poslije pronalaze, a Ti jadan, mentalno ograničen još guslaš o odbrambenoj borbi srpskog naroda i srpskim junacima   Sarajko bona Metemma, samo za tebe, Air Romanija 
Privitak/ci: |

opanci.jpg [ 31.02 KiB | Pogledano 1576 put/a. ]
|
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 15 svi 2013, 11:07 |
|
|
Previše bukvalno shvaćaš, riječ je o tome da Srbi nisu htjeli čuti za Kosovo a danas već pregovaraju sa njim kao sa državom, polako se pomiruju sa tim i među narodom i među političarima. A veliku ulogu su tu imali i ti strani "nagovarači" koji vas isto tako mogu "nagovoriti" na druge stvari.
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 15 svi 2013, 11:09 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
storaB je napisao/la: To recite sunarodnici ;) Jer je ona krenula od toga da je neko nešto nagovorio Srbe u RS. Stav 99% Srba u RS je jasan, nikad u NATO. Sve dok je RS u sastavu bih, bih neće ući u NATO. Uf, smjela tvrdnja. Nešto mi se čini da su bh. vojnici se dokazali u misijama, te da bi lako moglo doći do povelikog zapošljavanja takvog tipa. Tako da nikad ne reci nikad.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 15 svi 2013, 11:11 |
|
|
lEB ni vi nevjerujete u to što kažete.... Cijenim da se šalite ili ste preoptimistični. Pojam Srpska bastion srpstva mnogo govori.
|
|
Vrh |
|
 |
seherzada
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 15 svi 2013, 12:08 |
|
|
storaB je napisao/la: To recite sunarodnici ;) Jer je ona krenula od toga da je neko nešto nagovorio Srbe u RS. Stav 99% Srba u RS je jasan, nikad u NATO. Sve dok je RS u sastavu bih, bih neće ući u NATO. Ne'a nic bolje od Srbeka precana kad se pocnu junaciti... Pa '99. su vam bombali otadzbinu 78 dana, a vi iz BiH niste kamencica smjeli bacit na SFOR/NATO. Fol nesto junacine... 
|
|
Vrh |
|
 |
seherzada
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 15 svi 2013, 12:10 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: čitajući šehezeradu najzagriženiji pobornik suživota shvaća da je sa tzv. bošnjacima nemoguće živjeti slobodno možete generalizirati i reći svi su oni(tzv. bošnjaci) isti pogledajte samo kako razmišlja predstavnica jedne multikulti stranke, to je nešto u maniru najzagriženijeg sda talibana, zapravo hitler i musolini su zadivljeni kakvog vjernog pobornika u šerki imaju
da nije šerka agenta sda u redovima ns?
ona zamota priču u smajliće i misli da to prolazi kod naivnih Hrvatića stvarno mi pušimo tu priču
predlažem svim forumašima dobre volje da šerkine postove pošaljemo u sjedište ns da vidimo reakciju koju će izazvati šta bi reka peđa kojović kad bi pročitao da mu kolegica želi protjerati sve srbe preko drine? Psine preko Drine je razmisljanje svake zdravo-mislece individue. 
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Jeste li zadovoljni brzinom raspada takozvane 'Federacije BiH'? Postano: 15 svi 2013, 12:11 |
|
|
seherzada je napisao/la: storaB je napisao/la: To recite sunarodnici ;) Jer je ona krenula od toga da je neko nešto nagovorio Srbe u RS. Stav 99% Srba u RS je jasan, nikad u NATO. Sve dok je RS u sastavu bih, bih neće ući u NATO. Ne'a nic bolje od Srbeka precana kad se pocnu junaciti... Pa '99. su vam bombali otadzbinu 78 dana, a vi iz BiH niste kamencica smjeli bacit na SFOR/NATO. Fol nesto junacine...  Tvoje neznanje prelazi granice crnog humora. 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|