|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 80 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
volvoks
|
Naslov: Re: "Juden, Juden - aufwiedersehen" prošlo bez osude sarajevskih medija, političara i intelektualaca Postano: 09 ruj 2015, 15:59 |
|
|
Koji navijači  Protiv Izraela zbog Palestine, Protiv SAD-a zbog židovskog lobija, protiv Rusije zbog rezolucije, protiv Irana jer su Šijiti, protiv Hrvata hbog mlije, protiv Srba jer su jednostavno Ćetnici. Pa di to staje?
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: "Juden, Juden - aufwiedersehen" prošlo bez osude sarajevskih medija, političara i intelektualaca Postano: 09 ruj 2015, 16:05 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
Sve dok svastika ne osvane na Bilinom Polju to su izolovani incidenti. I dok Dzeko ne bude vristao "za dom spremni" a tisuce sa stadiona skandirale isto..  Zato mi se ne gusite u moraliziranju volvokse.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: "Juden, Juden - aufwiedersehen" prošlo bez osude sarajevskih medija, političara i intelektualaca Postano: 09 ruj 2015, 16:12 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Sve dok svastika ne osvane na Bilinom Polju to su izolovani incidenti. I dok Dzeko ne bude vristao "za dom spremni" a tisuce sa stadiona skandirale isto..  Zato mi se ne gusite u moraliziranju volvokse. Gospodin Edin bi se derao Tekbir, pogotovo zato što dijeki ime i prezime s ratnim zločincem osuđenim za pokolj Hrvata u Trusini. Malo je hrvatofila vašeg ranga 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: "Juden, Juden - aufwiedersehen" prošlo bez osude sarajevskih medija, političara i intelektualaca Postano: 09 ruj 2015, 16:23 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22030 Lokacija: među zvijezdama
|
volvoks je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Sve dok svastika ne osvane na Bilinom Polju to su izolovani incidenti. I dok Dzeko ne bude vristao "za dom spremni" a tisuce sa stadiona skandirale isto..  Zato mi se ne gusite u moraliziranju volvokse. Gospodin Edin bi se derao Tekbir, pogotovo zato što dijeki ime i prezime s ratnim zločincem osuđenim za pokolj Hrvata u Trusini. Malo je hrvatofila vašeg ranga  Ma kakvo tekbiranje, dzeko je momak sirokih shvatanja. Pa maltene je posvojio Silajdzickinu djevojcicu iz prvog braka sa Srbinom.  Tako da, njemu prepisivati bilo sto negativno je ludilo. Momak na svom mjestu A i ja sam jelte dokaz siroke slavenske duse. Obzirom na svakodnevne prosere i bise sam no kulturna. Zabrinjavajuca je cinjenica da se negativnim glupostima i crnjacima do.prije godinu i pol bavio jedino bbc.. Sad zavladala epidemija u koju je i mlado celjade poput tebe upalo nesvjesno.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
glx
|
Naslov: Re: "Juden, Juden - aufwiedersehen" prošlo bez osude sarajevskih medija, političara i intelektualaca Postano: 09 ruj 2015, 16:43 |
|
|
volvoks je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Sve dok svastika ne osvane na Bilinom Polju to su izolovani incidenti. I dok Dzeko ne bude vristao "za dom spremni" a tisuce sa stadiona skandirale isto..  Zato mi se ne gusite u moraliziranju volvokse. Gospodin Edin bi se derao Tekbir, pogotovo zato što dijeki ime i prezime s ratnim zločincem osuđenim za pokolj Hrvata u Trusini. Malo je hrvatofila vašeg ranga  Prije da bi skandirao ovo prvo, što je pomenula Sarajka. Džeke su porijeklom iz: Djed mu se odatle doselio u Sarajevo, kako sam negdje pročitao. I uopšte svi sa tim prezimenom u BiH, potiču iz istoimenog zaseoka u sklopu Kule Fazlagića. Pa i taj što je osuđen za zločine u Trusini. Muslimani koji su izbjegli iz Gacka u Mostar, su imali neku jedinicu "Šargani" u okviru 4. korpusa ABIH i kako sam po vašim portalima čitao, iskazali su se u zločinima protiv Hrvata, iako su im djedovi bili na braniku NDH.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|