|
|
Stranica: 75/78.
|
[ 1943 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 18 pro 2024, 23:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39460 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ameri su na svojoj strani i gledaju svoj interes, a prema BiH i njenim narodima se odnose kao prema afričkim plemenima.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 09:52 |
|
|
daramo je napisao/la: Ameri su na svojoj strani i gledaju svoj interes, a prema BiH i njenim narodima se odnose kao prema afričkim plemenima. Ne, nego naša diplomacija ništa ne radi i nesposobni su. Mi smo američki saveznik i ne znamo to iskoristit.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 09:58 |
|
|
Imota je napisao/la: daramo je napisao/la: Ameri su na svojoj strani i gledaju svoj interes, a prema BiH i njenim narodima se odnose kao prema afričkim plemenima. Ne, nego naša diplomacija ništa ne radi i nesposobni su. Mi smo američki saveznik i ne znamo to iskoristit. Ovo je dobro receno biti americki saveznik i ne znati to iskoristiti je nesposobnost. Pogotovo jer amerikancima konkretno ovo pitanje ni u dzep ni iz dzepa. Stovise cak bi i u njihovom interesu bilo da hrvati s obe granice kontroliraju taj tok
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 13:10 |
|
|
Marfi nije isto sto i "americka vlada".
On neki interes od protaziranja BH Gasa ima, ne radi on to jer njih voli. KAd bi se netko zakopao u papire, ko zna sto bi nasao.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 13:45 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Marfi nije isto sto i "americka vlada".
On neki interes od protaziranja BH Gasa ima, ne radi on to jer njih voli. KAd bi se netko zakopao u papire, ko zna sto bi nasao. Al nema nekog našeg emdija da iskopa prljave rabote tog muslimanskog agenta. Onda se vlastita nesposobnost opravdava s kmekom niko nas ne voli, zl iameri bla bla kme kme.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 14:21 |
|
|
"Kontrolni paket" za Federaciju
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 15:18 |
|
|
Pa svakako cemo blokirati na sve moguce nacine, eto trazimo da sjedistve tvrtke bude u Mostaru.
Ne zele? ok, nece ni u Sarajevu.
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 16:15 |
|
|
Odlazeći je očigledno iznimno neurozan, dok novi ne stigne Mikey skače između spakiranja kofera i fotografiranja, pa po i o bhgasu… "Danas sam imao produktivan sastanak s premijerom FBiH Nikšićem kako bismo razgovarali o planovima Vlade Federacije BiH (FBiH) da odobri ekspeditivno potrebne reforme BH-Gasu kako bi se poboljšala njegova učinkovitost i osiguralo da bude kompanija koja služi i predstavlja sve stanovnike FBiH, u skladu sa skoro jednoglasnim zaključcima Zastupničkog doma Parlamenta FBiH 12. decembra", istakao je ambasador Murphy.” https://www.klix.ba/vijesti/bih/murphy-ugostio-niksica-i-najavio-reforme-u-bh-gasu-kompanija-treba-sluziti-svim-gradanima-fbih/241219118
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 17:10 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 16:03 Postovi: 1643 Lokacija: Gora Romanija
|
Eheto,budite zadovoljni.
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 17:15 |
|
|
Patriota je napisao/la: Eheto,budite zadovoljni. Kako biti zadovoljan kad nas je i Trojka pokušala prevariti? Ok, očekivali smo od SDA, očekujemo od DF. Ali nadali smo se da je Trojka drugačija. Problem je, ako ne valja ni Trojka, onda ne preostaje više nitko. Ispada da se sa Bošnjacima nemoguće dogovoriti. Sve bošnjačke stranke samo čekaju priliku za prevariti Hrvate. Teško je biti zadovoljan sa tom spoznajom.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 17:24 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Patriota je napisao/la: Eheto,budite zadovoljni. Kako biti zadovoljan kad nas je i Trojka pokušala prevariti? Ok, očekivali smo od SDA, očekujemo od DF. Ali nadali smo se da je Trojka drugačija. Problem je, ako ne valja ni Trojka, onda ne preostaje više nitko. Ispada da se sa Bošnjacima nemoguće dogovoriti. Sve bošnjačke stranke samo čekaju priliku za prevariti Hrvate. Teško je biti zadovoljan sa tom spoznajom. Prevara? Prevara je kad nemamo isto misljenje,a imamo mehanizme,mogucnost i legitimet sprovest sami svoje misljenje legalno? Mi smo se dogovorili sa 4/5 Hrvatskih stranaka. Ja stvarno ne vidim sta je ovdje prevara. Niko nikad vam nije obecao poduzece u Mostaru,niko nikad.
_________________ K'o da čujem zveket sablje starih ratnika Opet ječi sa planine vrisak sokola Nikad ovo biti neće zemlja dušmanska Odgojila majka Bosna prsa junačka
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
zet
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 17:32 |
|
|
Nitko od Hrvata nije digao ruku za taj zakon. Nitko.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 17:38 |
|
|
Patriota je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kako biti zadovoljan kad nas je i Trojka pokušala prevariti?
Ok, očekivali smo od SDA, očekujemo od DF. Ali nadali smo se da je Trojka drugačija.
Problem je, ako ne valja ni Trojka, onda ne preostaje više nitko. Ispada da se sa Bošnjacima nemoguće dogovoriti. Sve bošnjačke stranke samo čekaju priliku za prevariti Hrvate. Teško je biti zadovoljan sa tom spoznajom.
Prevara? Prevara je kad nemamo isto misljenje,a imamo mehanizme,mogucnost i legitimet sprovest sami svoje misljenje legalno? Mi smo se dogovorili sa 4/5 Hrvatskih stranaka. Ja stvarno ne vidim sta je ovdje prevara. Niko nikad vam nije obecao poduzece u Mostaru,niko nikad. Preglasali ste Hrvate najprije u vladi Federacije a onda i u predstavničkom domu FBiH. To je bio neprijateljski čin.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Shchepo
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 19:04 |
|
Pridružen/a: 04 lip 2019, 22:36 Postovi: 464 Lokacija: Heronville
|
Otkada su potpisali Zakon o JI koji nikada nece biti realiziran, Sarajevo ne silazi s prvog mjesta najzagadenijih gradova Europe.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 19:04 |
|
|
Dobro, necemo kmecati, bosnje uradili ono sto bonje najvise vole uraditi, makar i kad nemaju interes odnosno natjerao ih hambasador.
Sad uzvratiti, moze bh gas ali sa sjedistem u Mostaru i da odlucju Hrvati. Meni naziv tvrtke ne smeta, bitno je da Jozo i Ante odlucuju sta ce biti u hrvatskim dijelovima drzave.
Jbg decki, drzava je iz tri dijela, ako vam se ne svidja, ajte u Njemacku.
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 19:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Patriota je napisao/la:
Prevara? Prevara je kad nemamo isto misljenje,a imamo mehanizme,mogucnost i legitimet sprovest sami svoje misljenje legalno? Mi smo se dogovorili sa 4/5 Hrvatskih stranaka. Ja stvarno ne vidim sta je ovdje prevara. Niko nikad vam nije obecao poduzece u Mostaru,niko nikad.
Preglasali ste Hrvate najprije u vladi Federacije a onda i u predstavničkom domu FBiH. To je bio neprijateljski čin. Na to ste sve pristali u WS. Postujte potpisano. I budimo fer partneri.
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 19:20 |
|
|
Patriota je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
Preglasali ste Hrvate najprije u vladi Federacije a onda i u predstavničkom domu FBiH. To je bio neprijateljski čin.
Na to ste sve pristali u WS. Postujte potpisano. I budimo fer partneri. Glupiranje neće pomoći.
1076 of 2558 - 42.06%
|
|
Vrh |
|
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 19:21 |
|
|
Shchepo je napisao/la: Otkada su potpisali Zakon o JI koji nikada nece biti realiziran, Sarajevo ne silazi s prvog mjesta najzagadenijih gradova Europe. Vole o zagađenju pisati da se o cijeloj bih radi kada se samo i jedino radi o kotlinama. Neovisno o temi tako šire svoja snoviđenja. Ideologija Islamista ogranićava um - morate trebate itd. - i zbog toga i gube.
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, vec je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 19:26 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Patriota je napisao/la: Na to ste sve pristali u WS. Postujte potpisano. I budimo fer partneri.
Glupiranje neće pomoći. Vi nemate Veto u Vladi FBiH i PD P FBiH. Nemamo ni mi u RS-u. Borite se vi za svoje,mi za svoje. Al nemojmi neprijateljski čin. Znači svaka Bosnjacka prednost je neprijateljski čin,iako ste pristali na to? Ok,nema veze,mi po svom
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 20:02 |
|
|
Zasto bosnjo pise o ovome kao da je gotova stvar, kad i sam zna da nije.
Bice JIK ali kad Hrvati kazu da ce biti.
Do tada Marfi kmeci o ruskim igracima i pakuje kofere, vi cekate sta ce Hrvati reci.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 20:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76727 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Patriota je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Glupiranje neće pomoći. Vi nemate Veto u Vladi FBiH i PD P FBiH. Nemamo ni mi u RS-u. Borite se vi za svoje,mi za svoje. Al nemojmi neprijateljski čin. Znači svaka Bosnjacka prednost je neprijateljski čin,iako ste pristali na to? Ok,nema veze,mi po svom Originalno u WS nije bilo moguće preglasavanje na Vladi. Dakle, ne, nismo to potpisali.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 20:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Patriota je napisao/la:
Vi nemate Veto u Vladi FBiH i PD P FBiH. Nemamo ni mi u RS-u. Borite se vi za svoje,mi za svoje. Al nemojmi neprijateljski čin. Znači svaka Bosnjacka prednost je neprijateljski čin,iako ste pristali na to? Ok,nema veze,mi po svom
Originalno u WS nije bilo moguće preglasavanje na Vladi. Dakle, ne, nismo to potpisali. Ma daj Robbie, zna on sve to. Nije valjda misliš da je problem u tome što nešto nije jasno i treba objasniti.
1076 of 2558 - 42.06%
|
|
Vrh |
|
|
Perun_Velež
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 20:14 |
|
|
Kad naši nisu naučili ništa od Srba. Srbeki dali neko zemljište Trumpovima u Beogradu a što bi tek bilo kad bi naši dali neko zemljište pored Dubrovnika ili na nekom otoku. Trumpovi su trgovci, pa ako se dobro podmaže, onda se dobro i naplati.
|
|
Vrh |
|
|
Patriota
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 21:01 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Patriota je napisao/la:
Vi nemate Veto u Vladi FBiH i PD P FBiH. Nemamo ni mi u RS-u. Borite se vi za svoje,mi za svoje. Al nemojmi neprijateljski čin. Znači svaka Bosnjacka prednost je neprijateljski čin,iako ste pristali na to? Ok,nema veze,mi po svom
Originalno u WS nije bilo moguće preglasavanje na Vladi. Dakle, ne, nismo to potpisali. Iskreno nisam to znao. Moze neki link originalnog Ustava FBiH. Nisam ni svjestan naših postignuća….
Bog,Bosna,Bošnjaci.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Južna interkonekcija Federacija <-> Hrvatska Postano: 19 pro 2024, 21:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60014 Lokacija: DAZP HQ
|
Patriota je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Originalno u WS nije bilo moguće preglasavanje na Vladi.
Dakle, ne, nismo to potpisali.
Iskreno nisam to znao. Moze neki link originalnog Ustava FBiH. Nisam ni svjestan naših postignuća…. Preglasavanje nije bilo moguće čak ni tehnički jer je bio paritet u broju ministara 8-8, naknadnim Barryevim amandmanima su 3 ministra oduzeta Hrvatima i dana Srbima, a zapravo sarajevskim strankama na tacni. U biti možda bi bilo moguće preglasavanje bez veta jer se treba brojati i premijer kao 17. glas.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|